Ha adee93 nem tart rá igényt akkor én köszönöm szépen elfogadom.Pityee írta:Először is nagyon kedves és nagylelkű tőled, hogy felajánlottad ezeket az aláírásokat, de ez esetben én szeretnék lemondani róla és átadni a mögöttem végző második vagy harmadik helyezettnek, adee93-nak vagy adrian1989-nek (amelyikük szeretné, nyilván a második helyezetté az elsőbbség). Laczee, úgy gondolom, hogy így tisztességes, mert ők voltak a legközelebb a győzelemhez, viszont ha egyikük sem tart rá igényt, akkor részemről megkaphatod te.Pilgrim írta:Udv, amint irtam, a tippverseny gyoztese es Gereb szamara a szignok megvannak. Gereb jelezte, hogy nem tart igenyt a szignora, igy a tippverseny masodik helyezetje kapja meg. Kerlek irjatok uzit, kuldjetek el az e-mail cimetek, vagy a telefonszamotokat es a postazast megbeszeljuk.
Valamint, augusztus 6.-an jon a forumrol valaki az Arsenal ellenni meccsre?
Szurkolói ereklyék
- adrian1989
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Re: Szurkolói ereklyék
-
- Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Ha Pedrot ugyis mindenki utalja en elfogadom az o alairasat, en birom

-
- Tippverseny győztese 2015/16
- Kedvenc exjátékos: Mata
Keresd fel valamelyik adminisztratort. Ok adjak.Pityee írta:Először is nagyon kedves és nagylelkű tőled, hogy felajánlottad ezeket az aláírásokat, de ez esetben én szeretnék lemondani róla és átadni a mögöttem végző második vagy harmadik helyezettnek, adee93-nak vagy adrian1989-nek (amelyikük szeretné, nyilván a második helyezetté az elsőbbség). Laczee, úgy gondolom, hogy így tisztességes, mert ők voltak a legközelebb a győzelemhez, viszont ha egyikük sem tart rá igényt, akkor részemről megkaphatod te. Viszont olyan tippverseny győztes szignót szivesen elfogadok, ami az előző győzteseknek a profilkép alatt van, olyat lehet még kérni? vagy azokat mindenki magának gyártotta?Pilgrim írta:Udv, amint irtam, a tippverseny gyoztese es Gereb szamara a szignok megvannak. Gereb jelezte, hogy nem tart igenyt a szignora, igy a tippverseny masodik helyezetje kapja meg. Kerlek irjatok uzit, kuldjetek el az e-mail cimetek, vagy a telefonszamotokat es a postazast megbeszeljuk.
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"
- Pityee
- Kedvenc játékos: Azpilicueta - Kante
- Kedvenc exjátékos: Drogba - Terry - Lampard
Először is nagyon kedves és nagylelkű tőled, hogy felajánlottad ezeket az aláírásokat, de ez esetben én szeretnék lemondani róla és átadni a mögöttem végző második vagy harmadik helyezettnek, adee93-nak vagy adrian1989-nek (amelyikük szeretné, nyilván a második helyezetté az elsőbbség). Laczee, úgy gondolom, hogy így tisztességes, mert ők voltak a legközelebb a győzelemhez, viszont ha egyikük sem tart rá igényt, akkor részemről megkaphatod te. Viszont olyan tippverseny győztes szignót szivesen elfogadok, ami az előző győzteseknek a profilkép alatt van, olyat lehet még kérni? vagy azokat mindenki magának gyártotta?Pilgrim írta:Udv, amint irtam, a tippverseny gyoztese es Gereb szamara a szignok megvannak. Gereb jelezte, hogy nem tart igenyt a szignora, igy a tippverseny masodik helyezetje kapja meg. Kerlek irjatok uzit, kuldjetek el az e-mail cimetek, vagy a telefonszamotokat es a postazast megbeszeljuk.

2012.05.19 - Champions of Europe
- laczze
Ha nem lesz rá igény, elfogadom 
Ha mégis akkor másolat is megteszi

Ha mégis akkor másolat is megteszi

Drogba,Lampard,Terry <3
Udv, amint irtam, a tippverseny gyoztese es Gereb szamara a szignok megvannak. Gereb jelezte, hogy nem tart igenyt a szignora, igy a tippverseny masodik helyezetje kapja meg. Kerlek irjatok uzit, kuldjetek el az e-mail cimetek, vagy a telefonszamotokat es a postazast megbeszeljuk.
- Pityee
dankodavid írta:Pedro szignójáért pénzt is adok, kéne a vodou szertartáshoz szükséges oltárhoz. Ugyanitt haiti-i szeánszinstruktor papot keresek.Pityee írta:Ezt csak most látomPilgrim írta:Szeretnem felajanlani Pedro es Willian szignojat "Gereb" nevu felhasznalonak az alazatos munkajaert, valamint a tippverseny idei gyoztesenek, amennyiben ez lehetseges. Egy kedves baratom, pont a megastoreban jart, amikor dedikalt a ket emlitett jatekos es kaptam tole ajandekba egy-egy peldanyt, de nekem nincs szuksegem ra. A ket szigno az ideigazolasukrol keszult foton talalhato.
Viszont, hogy ki melyiket valassza, azt beszeljetek meg egymassal, ha mar tudni lehet a tippverseny gyozteset.
Én nyilván szerettem volna fénymásolatot csinálni róla és kitapétázni vele a házat, de most lebuktam

-
Pedro szignójáért pénzt is adok, kéne a vodou szertartáshoz szükséges oltárhoz. Ugyanitt haiti-i szeánszinstruktor papot keresek.Pityee írta:Ezt csak most látomPilgrim írta:Szeretnem felajanlani Pedro es Willian szignojat "Gereb" nevu felhasznalonak az alazatos munkajaert, valamint a tippverseny idei gyoztesenek, amennyiben ez lehetseges. Egy kedves baratom, pont a megastoreban jart, amikor dedikalt a ket emlitett jatekos es kaptam tole ajandekba egy-egy peldanyt, de nekem nincs szuksegem ra. A ket szigno az ideigazolasukrol keszult foton talalhato.
Viszont, hogy ki melyiket valassza, azt beszeljetek meg egymassal, ha mar tudni lehet a tippverseny gyozteset.
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."
- Pityee
Ezt csak most látomPilgrim írta:Szeretnem felajanlani Pedro es Willian szignojat "Gereb" nevu felhasznalonak az alazatos munkajaert, valamint a tippverseny idei gyoztesenek, amennyiben ez lehetseges. Egy kedves baratom, pont a megastoreban jart, amikor dedikalt a ket emlitett jatekos es kaptam tole ajandekba egy-egy peldanyt, de nekem nincs szuksegem ra. A ket szigno az ideigazolasukrol keszult foton talalhato.

- Николаевич
kecske01 írta:Sportsdirect az nem hamisitvany? Eleg sok termekuk hamisitvany csak azert kerdezem.
Eredeti mezek vannak SportsDircet-en, komoly cégről van szó. (Mike Ashley, a Newcastle tulajdonosa az alapító-tulaj)
2-3 éve le voltak árazva a Chelsea-mezek eléggé és rendeltünk kollektívan a fórumról, nem volt vele semmi probléma, se a szállítással, se a fizetéssel, se a mezekkel.
- kiskacsa08
- Kedvenc exjátékos: Petr Cech
Például?kecske01 írta:Eleg sok termekuk hamisitvany csak azert kerdezem.
Chelsea FC - Making history, not living off it.
-
- Kedvenc játékos: drogba
- Kedvenc exjátékos: robben
Sportsdirect az nem hamisitvany? Eleg sok termekuk hamisitvany csak azert kerdezem.
- chaoskid18
- Kedvenc játékos: Juan Mata
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
Én SportsDirect-ről rendeltemadrian1989 írta:Valaki tudna segíteni,hogy honnan tudnék jó minőségű idei hazai mezt szerezni,mert a hivatalos oldalon már nincs csak 3 xl-es.
Előre is köszönöm.
Floor Jensen,Amy Lee,Mclaren,Chelsea!
- adrian1989
Valaki tudna segíteni,hogy honnan tudnék jó minőségű idei hazai mezt szerezni,mert a hivatalos oldalon már nincs csak 3 xl-es.
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
- jkopfner
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
Tényleg, ott még nekem is lehet keresnivalóm:)galferenc írta:Pilgrim barátunk a Tippverseny győztesére gondolt!!!![]()
![]()
Pilgrim barátunk a Tippverseny győztesére gondolt!!!

- almos
- Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Juan Mata
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Ez igen! Le a kalappal! Most nagyon bele fogok húzni a tippversenyben!Pilgrim írta:Szeretnem felajanlani Pedro es Willian szignojat "Gereb" nevu felhasznalonak az alazatos munkajaert, valamint a tippverseny idei gyoztesenek, amennyiben ez lehetseges. Egy kedves baratom, pont a megastoreban jart, amikor dedikalt a ket emlitett jatekos es kaptam tole ajandekba egy-egy peldanyt, de nekem nincs szuksegem ra. A ket szigno az ideigazolasukrol keszult foton talalhato.

LAMPARD#8
Szeretnem felajanlani Pedro es Willian szignojat "Gereb" nevu felhasznalonak az alazatos munkajaert, valamint a tippverseny idei gyoztesenek, amennyiben ez lehetseges. Egy kedves baratom, pont a megastoreban jart, amikor dedikalt a ket emlitett jatekos es kaptam tole ajandekba egy-egy peldanyt, de nekem nincs szuksegem ra. A ket szigno az ideigazolasukrol keszult foton talalhato.
- Pityee
Na kinek milyen Chelsea ajándékot hozott a Jézuska?
Én megkaptam az idei hazai mezünket, meg azt a pulcsit+gatyát amibe a játékosok általában mennek a meccsekre. Ami Courtoison is van: https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58E86888" onclick="window.open(this.href);return false;

- laczze
Vége megvan
http://www.meretezdat.hu/pages/kiskep.php?sz=150" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.meretezdat.hu/pages/kiskep.php?sz=150" onclick="window.open(this.href);return false;

Drogba,Lampard,Terry <3