True Blue tagság - kérdések és válaszok
-
- Kedvenc játékos: Mata
- Kedvenc exjátékos: Robben
Re: True Blue tagság - kérdések és válaszok
Sziasztok!
A szurkolói klub főszerkesztője vagyok. Amint látjátok kicsit magatokra lettetek hagyva, ezért elnézést, de elég komoly átalakuláson mentünk át. Az egész rendszert megreformáljuk, így kérek mindenkit, akinek valami gondja van/volt facebookon írjon üzenetet és igyekszünk mindent orvosolni.
A szurkolói klub főszerkesztője vagyok. Amint látjátok kicsit magatokra lettetek hagyva, ezért elnézést, de elég komoly átalakuláson mentünk át. Az egész rendszert megreformáljuk, így kérek mindenkit, akinek valami gondja van/volt facebookon írjon üzenetet és igyekszünk mindent orvosolni.
Sziasztok,
A TB igenyles most nem lehetseges, ezert szeretnem megkerdezni, hogy tudtok-e segiteni jegy vasarlasban? A Sunderland elleni meccsre kellene 4 jegy.
Elore is koszonom!
A TB igenyles most nem lehetseges, ezert szeretnem megkerdezni, hogy tudtok-e segiteni jegy vasarlasban? A Sunderland elleni meccsre kellene 4 jegy.
Elore is koszonom!
-
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Nem tudom, hogy melyik a legmegfelelobb topic ennek a kérdésnek, ezért ide írom. Szeretnék elmenni a december 10-i Chelsea - West Brom meccsre, nézegettem már netes oldalakat, ahol lehet jegyet venni, de igazából nem tudok dönteni, az ár azonos mindenhol. Ha valakinek volt már hasonló tapasztalata, attól elfogadnek egy kis segítséget, melyik legjobb, legbiztosabb megoldás.Köszi
UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012
-
- Tippverseny győztese 2015/16
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Mata
Persze, majd kitorlik ezt a hozzaszolast is amikor valamelyik eszreveszi, mint tettek legutobb amikor itt ebben a temaban reagaltam.cech19960320 írta: ez így viszont elég gáz, kíváncsi vagyok, lesz-e valami reakció a klub részéről
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"
-
- Kedvenc játékos: Petr Cech
rafanadal írta:Én elküldtem nekik a jelentkezési lapot és megkérdeztem, hogy fizessek romániai számláról vagy kérjem meg egy magyar haveromat, hogy fizessen? Semmi válasz. Megkérdeztem egy héttel később még egyszer. Semmi válasz. Utána megkérdeztem, hogy el tudják postázni külföldre is a tagsági kártyát vagy kérjek meg valakit, hogy vegye ki helyettem. Erre se érkezett válasz. Na ekkor befejeztem a közreműködést velük és megalkottam a véleményemet róluk. Szerencsére arra van keret, hogy ha valaki kérdez jegyekkel kapcsolatban valamit akkor arra mindig az legyen a válasz, hogy lépj be a klubba és ott segítenek ...cech19960320 írta: Ez már más tészta, felvetettwm csak egy lehetőséget... viszont ha ez már többször előfordult, akkor viszont érdekessé vàlik a dolog...
ez így viszont elég gáz, kíváncsi vagyok, lesz-e valami reakció a klub részéről
-
Én elküldtem nekik a jelentkezési lapot és megkérdeztem, hogy fizessek romániai számláról vagy kérjem meg egy magyar haveromat, hogy fizessen? Semmi válasz. Megkérdeztem egy héttel később még egyszer. Semmi válasz. Utána megkérdeztem, hogy el tudják postázni külföldre is a tagsági kártyát vagy kérjek meg valakit, hogy vegye ki helyettem. Erre se érkezett válasz. Na ekkor befejeztem a közreműködést velük és megalkottam a véleményemet róluk. Szerencsére arra van keret, hogy ha valaki kérdez jegyekkel kapcsolatban valamit akkor arra mindig az legyen a válasz, hogy lépj be a klubba és ott segítenek ...cech19960320 írta: Ez már más tészta, felvetettwm csak egy lehetőséget... viszont ha ez már többször előfordult, akkor viszont érdekessé vàlik a dolog...
-
rafanadal írta:Erdekes modon sosem tudnak. Egy honapig vartam valaszt egy kerdesre, tobbszorosen megkerdezve es utana jarva.cech19960320 írta:.. a szurkolói klub az nem a true blue, valamint simán előfordulhat hogy aki a jelentkezésekkel, foglalkozik, éppen nem tud ezekre időt fordítani valamilyen oknál fogva.. legyél türelmes, valamint talán írj mégegy e-mailt emiatt...ha egyáltalán írtál azóta.
Ez már más tészta, felvetettwm csak egy lehetőséget... viszont ha ez már többször előfordult, akkor viszont érdekessé vàlik a dolog...
-
Erdekes modon sosem tudnak. Egy honapig vartam valaszt egy kerdesre, tobbszorosen megkerdezve es utana jarva.cech19960320 írta:.. a szurkolói klub az nem a true blue, valamint simán előfordulhat hogy aki a jelentkezésekkel, foglalkozik, éppen nem tud ezekre időt fordítani valamilyen oknál fogva.. legyél türelmes, valamint talán írj mégegy e-mailt emiatt...ha egyáltalán írtál azóta.
-
.. a szurkolói klub az nem a true blue, valamint simán előfordulhat hogy aki a jelentkezésekkel, foglalkozik, éppen nem tud ezekre időt fordítani valamilyen oknál fogva.. legyél türelmes, valamint talán írj mégegy e-mailt emiatt...ha egyáltalán írtál azóta.
-
- Kedvenc játékos: Terry
Látom már teljesen hasznavehetetlenek vagytok. Élvezzétek a pénzt, amit küldtem. True Blue az nagy szart. Come on Blues! <3
-
- Kedvenc játékos: Terry
Üdvözlet! Körülbelül 3 hete jelentkeztem a szurkolói klubba. Pénzt is elutaltam. Azonban semmi reagálás. Szeretnék kijutni egy meccsre idén. Általatok állítólag tudok jegyet szerezni, ha már tag vagyok. Tottenham vagy Leicester City elleni meccsre szeretnék 2 jegyet vásárolni. Válaszotokat előre is köszönöm!
-
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Sziasztok!
Szeretnék még az idei szezonban másodmagammal eljutni egy Chelsea meccsre, azonban látom, hogy True Blue tagságot már nem lehet igényelni. Ha a szurkolói klubba belépek, akkor van esélyem általatok jegyhez jutni? A West Ham, Tottenham, Leicester meccsek közül melyikre van a legnagyobb esélyem kijutni?
Szeretnék még az idei szezonban másodmagammal eljutni egy Chelsea meccsre, azonban látom, hogy True Blue tagságot már nem lehet igényelni. Ha a szurkolói klubba belépek, akkor van esélyem általatok jegyhez jutni? A West Ham, Tottenham, Leicester meccsek közül melyikre van a legnagyobb esélyem kijutni?
-
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Sziasztok!
2016.03.19-ei Chelsea-West Ham meccsre szeretnék két db jegyet szerezni. Tudnátok segíteni, hogy mi ennek a menete? Úgy láttam, hogy a True Blue tagságot már nem lehet igényelni erre a szezonra. A barátomnak lenne meglepetés mert azon a hétvégén látogatjuk meg a tesómat Londonban először, úgyhogy minden segítséget, tanácsot szívesen fogadok!! Előre is köszönöm szépen!
2016.03.19-ei Chelsea-West Ham meccsre szeretnék két db jegyet szerezni. Tudnátok segíteni, hogy mi ennek a menete? Úgy láttam, hogy a True Blue tagságot már nem lehet igényelni erre a szezonra. A barátomnak lenne meglepetés mert azon a hétvégén látogatjuk meg a tesómat Londonban először, úgyhogy minden segítséget, tanácsot szívesen fogadok!! Előre is köszönöm szépen!
- Wisey
- Kedvenc exjátékos: Dennis Wise
En meg nem vettem jegyet szemelyesen a penztarnal, de nem hiszem hogy kellenenek papirok hozza.koni0725 írta:Lenne még egy kérdésem: meccsjegy vásárlásakor szükséges személyivel vagy útlevéllel igazolnom magam? Csak mert egy hét kinttartózkodás után sikeresen elhagytam minden iratom Londonban.
(Hacsak nem azzal akarnak kiszürni a kitiltott szemelyeket.)
- koni0725
- Kedvenc játékos: James
1 liter hazai hp megbontása után átmentem a boltba sörért, én hazaértem, a tárcám nem.almos írta:Bocsi, de hogy jött ez össze?koni0725 írta:Lenne még egy kérdésem: meccsjegy vásárlásakor szükséges személyivel vagy útlevéllel igazolnom magam? Csak mert egy hét kinttartózkodás után sikeresen elhagytam minden iratom Londonban.
211! NEW RECORD!
- almos
- Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Juan Mata
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Bocsi, de hogy jött ez össze?koni0725 írta:Lenne még egy kérdésem: meccsjegy vásárlásakor szükséges személyivel vagy útlevéllel igazolnom magam? Csak mert egy hét kinttartózkodás után sikeresen elhagytam minden iratom Londonban.
LAMPARD#8
- koni0725
Lenne még egy kérdésem: meccsjegy vásárlásakor szükséges személyivel vagy útlevéllel igazolnom magam? Csak mert egy hét kinttartózkodás után sikeresen elhagytam minden iratom Londonban.
211! NEW RECORD!
- Wisey
- Kedvenc exjátékos: Dennis Wise
A legolcsobb ha a "general sale" alatt (tehat ha maradnak szabad jegyek, miutan a berletesek es True Blue tagok megvettek a sajat jegyeiket) odasetalsz a jegypenztarhoz, es megveszed a jegyet. Ilyenkor mar nem kell True Blue tagsag.koni0725 írta:Srácok! Október elejéig kint vagyok Londonban és nagyon szeretnék ott lenni az augusztus 8.-ai szezonnyitón, de sajnos nincs True Blue tagságom. A kérdésem: hogyan tudnék a legegyszerűbben és a legolcsóbban hozzájutni egy meccsjegyhez?
A szezon elejen sokan vannak szabadsagon, "nincs tet", igy könnyebb jegyhez jutni. Garancia persze nincs ra, hogy marad jegy.
A legegyszerübb pedig ha kivaltod a 25 fontos True Blue "ticket only" tagsagot, es a jegyarusitas elejen bebiztositod magadnak a meccsjegyet.
- koni0725
Srácok! Október elejéig kint vagyok Londonban és nagyon szeretnék ott lenni az augusztus 8.-ai szezonnyitón, de sajnos nincs True Blue tagságom. A kérdésem: hogyan tudnék a legegyszerűbben és a legolcsóbban hozzájutni egy meccsjegyhez?
211! NEW RECORD!
-
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Köszönöm a gyors választ, meg is vettem rögtön.