Pityee írta:Costa gól, atyaég mi volt ez Ez a gól leírja az utóbbi meccseken nyújtott teljesítményét, adom az előttem szóló egyik kommentet, hogy tuti direkt csinálja. Úgy van vele, hogy idén már valszeg behúzzuk a bajnoki címet, szarhat bele magasról és nyáron meg adios. Csóri Michyt sajnálom csak.
Ez szerintem hülyeség. Szerintem igenis akar. Beadásokra ugyanúgy vetődik mint korábban. Csak szimplán nincs formában. És az a borzasztó, hogy valószínűleg még így is fényévekkel jobb mint Michy. Úgy tűnik edzésen se tudja meggyőzni Antoniot. Nem csoda ha már RLC is hamarabb jön be mint Misi.
de most RLC padon sem volt MIchy mindig ott van.
én nem hiszem el azt, hogy Michy ezt a szintet ne tudná hozni.
Pityee írta:Costa gól, atyaég mi volt ez Ez a gól leírja az utóbbi meccseken nyújtott teljesítményét, adom az előttem szóló egyik kommentet, hogy tuti direkt csinálja. Úgy van vele, hogy idén már valszeg behúzzuk a bajnoki címet, szarhat bele magasról és nyáron meg adios. Csóri Michyt sajnálom csak.
Ez szerintem hülyeség. Szerintem igenis akar. Beadásokra ugyanúgy vetődik mint korábban. Csak szimplán nincs formában. És az a borzasztó, hogy valószínűleg még így is fényévekkel jobb mint Michy. Úgy tűnik edzésen se tudja meggyőzni Antoniot. Nem csoda ha már RLC is hamarabb jön be mint Misi.
Costa gól, atyaég mi volt ez Ez a gól leírja az utóbbi meccseken nyújtott teljesítményét, adom az előttem szóló egyik kommentet, hogy tuti direkt csinálja. Úgy van vele, hogy idén már valszeg behúzzuk a bajnoki címet, szarhat bele magasról és nyáron meg adios. Csóri Michyt sajnálom csak.
Bubi írta:Szerintem Zouma labdába se ért. 2 percre jött be.
Marcos és Hazard voltak ma a legjobbak, Kanté szokásosan hatékony, Costa pedig nevetségesen gyenge.
Kihagytad Nemanja tötyögök egész meccsen és csak hátra tudok passzolni Maticot
Ricco írta:Elkezdtem nézni, de aztán a stream minősége meg matics miatt elment a kedvem. Zouma milyen volt?
Abban a másfél percben? Miután beállt, szépen kiengedte a visszaadott labdát.
Marriner továbbra is inkompetens. Costa-ra pedig az NBCS-s kommentátor mondta a legjobb dolgot: úgy játszik, mintha a jobb lábára is balos cipőt húzott volna.