Aktuális meccsek
- Николаевич
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Re: Aktuális meccsek
Kéne a vérfrissítés. Nagyon leültünk, félek hogy bealszunk és jön a kontra...
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kedvenc játékos: hazard
- Kedvenc exjátékos: drogba
És mögöttük ott áll Cahill. Az sem segít a helyzeten,rafanadal írta:Csak egy észrevétel: összes labdaszerzés Kanté oldalán, összes labdavesztés Matic oldalán. Összes könnyen elhárított támadás Kanté és Moses oldalán (pedig itt játszik Daniels) azt az egyet kivéve amiből Afobe a kapufát lőtte. Összes veszélyes támadás Matic és Alonso oldalán. Le merném fogadni, hogy idén a gólok több mint felét arról a Matic és Alonso körüli területről ívelt vagy lőtt labdából kaptuk.
-
Francis sosem szólt még a kommentátoroknak, hogy az igazi neve Ajax?
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."
-
- Tippverseny győztese 2015/16
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Mata
Össze szarom magam Matictól amikor áll egy helyben és nem tudja mit kezdjen a labdával mindaddig amíg valaki el nem veszi tőle. Csúnya kontrát kaphattunk volna belőle ha Kanté nem szerzi vissza.
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"
- kazomester
Szedje már le Matityot, a belem kifordul amikor nála a labda...
- Bubi
Igen, de ezt valljuk be Bats is lazán hozná. Nem értem minek erőlteti, ha csak nem meg akarja tartani minden áron.rafanadal írta:Volt pár rossz megoldása, de valahogy én ma mégis elégedettebb vagyok vele, mint mondjuk az utóbbi egy hónapban. Ezen a meccsen legalább labdába ért párszor és helyezkedett, hogy kapjon labdát.Bubi írta:Costa a játék minden elemében egy nagy nulla. Tutira direkt csinálja.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kedvenc játékos: hazard
- Kedvenc exjátékos: drogba
Az a baj, hogy leépítette magát, Ha még akar akkor sem tud kijönni a hullámvölgyből. Sajnos azonban nem is nagyon akar.rafanadal írta:Volt pár rossz megoldása, de valahogy én ma mégis elégedettebb vagyok vele, mint mondjuk az utóbbi egy hónapban. Ezen a meccsen legalább labdába ért párszor és helyezkedett, hogy kapjon labdát.Bubi írta:Costa a játék minden elemében egy nagy nulla. Tutira direkt csinálja.
- Pethy
- Kedvenc játékos: Matic
- Kedvenc exjátékos: Gudjohnsen
Egyébként simán hozni kell. Köze nem volt a meccshez az első félidőben a BM-nak. Volt egy kezezésük amit a vak bíró természetesen nem látott, majd lőttek egy mákos megpattanó gólt.
Közben Super TV2-t kinyomtam nem is tudom miért gondoltam, hogy itt nézem. Borzalom, színvonaltalan fos az egész. A kommentátor meg egy agyrák ahogy üvölt.
Közben Super TV2-t kinyomtam nem is tudom miért gondoltam, hogy itt nézem. Borzalom, színvonaltalan fos az egész. A kommentátor meg egy agyrák ahogy üvölt.
Chelsea Fc, Houston Rockets&Texans, F.Alonso
- Николаевич
rafanadal írta:Volt pár rossz megoldása, de valahogy én ma mégis elégedettebb vagyok vele, mint mondjuk az utóbbi egy hónapban. Ezen a meccsen legalább labdába ért párszor és helyezkedett, hogy kapjon labdát.Bubi írta:Costa a játék minden elemében egy nagy nulla. Tutira direkt csinálja.
Két tiszta ziccert rontott el.. Oké, az egyik öngól lett, de ez tízezerből egy, ezeket be kéne verni magabiztosan.
- Bubi
)))) Ékes szókincstáradnak maga Kazinczy is csodájára járna!dankodavid írta:Őszintén remélem, hogy elzavarják nyáron a picsába, menjen a szociopata Simeone keblére vagy csatlakozzon Joséhoz, hogy a United magáénak mondhassa a futballtörténelem legsuttyóbb csatárpárosát, menjen Kínába, leszarom, de ez az Anelkába oltott Balotelli annyira hasznos, mint Kósa Lajos. A legdühítőbb, hogy Conte helyében már ma akkor is kibasznám, ha az ifiből kéne felhozni valami pelyhesfaszút, de ő teljesen irracionálisan erőlteti a csávót. Konkrétan jobban meg tudnám kínozni egy pincében, mint Pedrót, kinyitja rendesen a savas bödönt ez mindenbe beleszaró, tróger mentalitás.Bubi írta:Costa a játék minden elemében egy nagy nulla. Tutira direkt csinálja.
Egyébként nagyon osztom:)
- mikel12
- Kedvenc játékos: Nincs
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Fabre hosszu labdai ma aranyat ernenek. Matic ugy se csinal semmit.
Ohh Chelsea we love you..
-
Csak egy észrevétel: összes labdaszerzés Kanté oldalán, összes labdavesztés Matic oldalán. Összes könnyen elhárított támadás Kanté és Moses oldalán (pedig itt játszik Daniels) azt az egyet kivéve amiből Afobe a kapufát lőtte. Összes veszélyes támadás Matic és Alonso oldalán. Le merném fogadni, hogy idén a gólok több mint felét arról a Matic és Alonso körüli területről ívelt vagy lőtt labdából kaptuk.
-
Volt pár rossz megoldása, de valahogy én ma mégis elégedettebb vagyok vele, mint mondjuk az utóbbi egy hónapban. Ezen a meccsen legalább labdába ért párszor és helyezkedett, hogy kapjon labdát.Bubi írta:Costa a játék minden elemében egy nagy nulla. Tutira direkt csinálja.
- Николаевич
laczze írta:Direkt csaknem.Bubi írta:Costa a játék minden elemében egy nagy nulla. Tutira direkt csinálja.
Bár bennem is felmerült, de basszus nem saját maga érdeke lenne hogy jól játszon??? Aztán ha menni akar ugyis megy nyáron.
utcalány élet hogy egy cleen sheet se jön össze már, a védelem is összekaphatná magát mert ez eddig így csak rugjunk többet mint kapunk szagú dolog.
Egy megpattanó távoli lövés megbocsájtható..
Én leszarom a tiszta lepedőket, az a lényeg hogy többet rúgjunk. MU annyi 0-0-at játszik idèn, nem hiszem hogy örülnek a szurkolók.
- adrian1989
- Kedvenc exjátékos: Drogba
rohadt szívós csapat ez a Bournemouth.Ha a bíró kiszúrta volna a kezezést akkor a félidő 2:0 és akkor szinte zsebbe lenne a meccs így még izgalmas lesz a 2. félidő.
A befejezésekkel jobban kell összpontosítani mert sok helyzetet elszórakoztunk.
meg kell nyerni a mai meccset is.
A befejezésekkel jobban kell összpontosítani mert sok helyzetet elszórakoztunk.
meg kell nyerni a mai meccset is.
- kiskacsa08
- Kedvenc exjátékos: Petr Cech
- Mi ez a libalegelő?
- Ekkora favágó csapat kevés van még, mint a Bournemouth. Arter hogyan van még mindig pályán??
- Ekkora favágó csapat kevés van még, mint a Bournemouth. Arter hogyan van még mindig pályán??
Chelsea FC - Making history, not living off it.
- Bubi
Ha rúgna szezon végéig 30-35 gólt biztos nem adnánk el 100 milla alatt. Arra gondolok hogy összeveszett Contéval és honvágya is van, vissza akar menni az atleticoba, de sajnos az atleticonak nem szokása ész nélkül dobálózni a pénzzel.laczze írta:Direkt csaknem.Bubi írta:Costa a játék minden elemében egy nagy nulla. Tutira direkt csinálja.
Bár bennem is felmerült, de basszus nem saját maga érdeke lenne hogy jól játszon??? Aztán ha menni akar ugyis megy nyáron.
utcalány élet hogy egy cleen sheet se jön össze már, a védelem is összekaphatná magát mert ez eddig így csak rugjunk többet mint kapunk szagú dolog.
nem a Barca vagy Real ajánlatára vár, így benne van hogy az Atleticonak meg segít értékvesztéssel.laczze írta:Direkt csaknem.Bubi írta:Costa a játék minden elemében egy nagy nulla. Tutira direkt csinálja.
-
Őszintén remélem, hogy elzavarják nyáron a picsába, menjen a szociopata Simeone keblére vagy csatlakozzon Joséhoz, hogy a United magáénak mondhassa a futballtörténelem legsuttyóbb csatárpárosát, menjen Kínába, leszarom, de ez az Anelkába oltott Balotelli annyira hasznos, mint Kósa Lajos. A legdühítőbb, hogy Conte helyében már ma akkor is kibasznám, ha az ifiből kéne felhozni valami pelyhesfaszút, de ő teljesen irracionálisan erőlteti a csávót. Konkrétan jobban meg tudnám kínozni egy pincében, mint Pedrót, kinyitja rendesen a savas bödönt ez mindenbe beleszaró, tróger mentalitás.Bubi írta:Costa a játék minden elemében egy nagy nulla. Tutira direkt csinálja.
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."