Aktuális meccsek
-
- Tippverseny győztese 2015/16
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Mata
Re: Aktuális meccsek
A taktikai zseninek ez az elképzelése mára, hogy ahányszor a 16-os közelébe kerülünk vagy Hazardnál van a labda lerúgják?
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"
Na, Oliver szerencsére nem engedte tovább Mourinho "faultoljuk folyamatosan Hazard-ot" taktikáját. Akkor jöhet a busz...
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Szándékos szabálytalanság, sárga. Kár, jobban örültem volna ha 11 emberrel esnek ki.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
Minden elismerésem Matityé. Ekkora kihagyás után is képes ugyan azt a színvonaltalan f*st hozni...
- koni0725
- Kedvenc játékos: James
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Szerintem Conte fo celja Zouma behozatalaval tegnap elsosorban a vedelem magasitasa volt, a rengeteg beiveles ellen. Az elkepzeles tehat tokeletes volt, az meg, hogy az elso normalis, vegigvitt tamadasukbol gol lett, amit nem csak Carroll fejere probaltak felbaszni, szintiszta ironia.
211! NEW RECORD!
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Zouma nincs még formában, várjunk még az olyan kijelentésekkel, hogy ő nem kompatibilis ide. Cahill is megoldja a posztját, pedig nem egy nagy durranás az ember, egy formában lévő Zouma sokkal jobb lenne.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- kazomester
Ezzel nem tudok vitatkozni, csak remélni tudom, hogy vmi megoldást talált majd Conte arra, hogy Zouma is játszhasson jövőre, kurvára sajnálnám, ha el kellene adni. Nagyon mélyről jön vissza, hátha át lehet őt formálni Conte kompatibilisre.Szabi írta:Zouma túl statikus oda.kazomester írta:Azért ez a tulajdonképpen erős túlzás, ő csak passzívan vett részt a gólban azzal. hogy elmozdult a helyéről. Ez volt a 3. Moses - Zouma csere, összesen kb 30 percnyi játékkal, idő kell mire kiforr a dolog...Szabi írta:Arsenal elleni meccs után már másodszor szopjuk be ezt a Zouma-t becseréljük taktikát, akkor is róla fejelte Giroud a gólt, most is ő rontotta el a clean sheet-et tulajdonképpen... Nyilván kell a franciának a játék, de ilyen esetekben én Terry-t hoznám, láthatóan ez a felállás nem túl díjnyertes így, és azért elég bosszantó a 90+ percben gólokat kapni a semmiből. Én ma inkább harmadiknak RLC-t hoztam volna a sárga lapos Cesc helyett, jóval indokoltabb volt, mint megbontani a hátsó alakzatot. Érthető mi a cél ezzel, de nem úgy tűnik, hogy ez makulátlanul működik is...
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Nyilván idő kell, de ha szűk 30 perc alatt ebből a cseréből 2 gólt kaptunk (amely fél órának az lenne pont a lényege, hogy egyet se engedjünk még csak véletlenül se...), lehet nem kéne erőltetni. Zouma kiváló védő, és ez lehet csak az én véleményem, de én nem látom neki a helyét ebben a 3 védős szisztémában úgy, hogy Luiz helye érinthetetlen a tengelyben. Azpi-t emlegetjük, mint kvázi "sebezhető pont" a fejjátéka miatt, na most az ő helyére a hármas jobb oldalára egy Manolas, De Vrij típusú védő passzolna szerintem. Zouma túl statikus oda.kazomester írta:Azért ez a tulajdonképpen erős túlzás, ő csak passzívan vett részt a gólban azzal. hogy elmozdult a helyéről. Ez volt a 3. Moses - Zouma csere, összesen kb 30 percnyi játékkal, idő kell mire kiforr a dolog...Szabi írta:Arsenal elleni meccs után már másodszor szopjuk be ezt a Zouma-t becseréljük taktikát, akkor is róla fejelte Giroud a gólt, most is ő rontotta el a clean sheet-et tulajdonképpen... Nyilván kell a franciának a játék, de ilyen esetekben én Terry-t hoznám, láthatóan ez a felállás nem túl díjnyertes így, és azért elég bosszantó a 90+ percben gólokat kapni a semmiből. Én ma inkább harmadiknak RLC-t hoztam volna a sárga lapos Cesc helyett, jóval indokoltabb volt, mint megbontani a hátsó alakzatot. Érthető mi a cél ezzel, de nem úgy tűnik, hogy ez makulátlanul működik is...
6+8+5+4+1+1+2+1
- kazomester
Azért ez a tulajdonképpen erős túlzás, ő csak passzívan vett részt a gólban azzal. hogy elmozdult a helyéről. Ez volt a 3. Moses - Zouma csere, összesen kb 30 percnyi játékkal, idő kell mire kiforr a dolog...Szabi írta:Arsenal elleni meccs után már másodszor szopjuk be ezt a Zouma-t becseréljük taktikát, akkor is róla fejelte Giroud a gólt, most is ő rontotta el a clean sheet-et tulajdonképpen... Nyilván kell a franciának a játék, de ilyen esetekben én Terry-t hoznám, láthatóan ez a felállás nem túl díjnyertes így, és azért elég bosszantó a 90+ percben gólokat kapni a semmiből. Én ma inkább harmadiknak RLC-t hoztam volna a sárga lapos Cesc helyett, jóval indokoltabb volt, mint megbontani a hátsó alakzatot. Érthető mi a cél ezzel, de nem úgy tűnik, hogy ez makulátlanul működik is...
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Arsenal elleni meccs után már másodszor szopjuk be ezt a Zouma-t becseréljük taktikát, akkor is róla fejelte Giroud a gólt, most is ő rontotta el a clean sheet-et tulajdonképpen... Nyilván kell a franciának a játék, de ilyen esetekben én Terry-t hoznám, láthatóan ez a felállás nem túl díjnyertes így, és azért elég bosszantó a 90+ percben gólokat kapni a semmiből. Én ma inkább harmadiknak RLC-t hoztam volna a sárga lapos Cesc helyett, jóval indokoltabb volt, mint megbontani a hátsó alakzatot. Érthető mi a cél ezzel, de nem úgy tűnik, hogy ez makulátlanul működik is...
6+8+5+4+1+1+2+1
- Николаевич
Pityee írta:Zouma viszont nagy támadóra vette a végén a figurát, többször is feleslegesen futkározott fel, aztán meg nem ért vissza. Szerintem ez nem igazán tetszett a mesternek...Николаевич írta:A végén bekapott gólt leszámítva zseniális volt a mai meccs. A védőhármas tanári volt. Moses és Kantè zseniálisak voltak, Pedro ès Hazard villogtak. Fábre nem volt az igazi, ahogy Costa sem, a többieknek piros pont. Marcps mekkora csellel szopatott
Conte próbàlkozott Azpival wingbackbe, de szerintem nem fogunk így felállni sokszor, max ha tartani kell az eredmènyt. Moses sokkal fürgébb, mindenhol ott van, nem cserèlném le Dave-re.
A gólt én inkább Azpi számlájára írnám, rossz volt a passza, de ha pontosabb akkor is nehéz helyzetbe hozta volna Fábregast közel a kapunkhoz. Előre kellett volna b..szni ha nincs más.
- kazomester
A gól félig-meddig az ő hibája is volt, nem is értem mit keresett a középpályán... Biztos megbeszéli majd vele Conte, hogy ne nagyon mászkáljon előre.Pityee írta:Zouma viszont nagy támadóra vette a végén a figurát, többször is feleslegesen futkározott fel, aztán meg nem ért vissza. Szerintem ez nem igazán tetszett a mesternek...Николаевич írta:A végén bekapott gólt leszámítva zseniális volt a mai meccs. A védőhármas tanári volt. Moses és Kantè zseniálisak voltak, Pedro ès Hazard villogtak. Fábre nem volt az igazi, ahogy Costa sem, a többieknek piros pont. Marcps mekkora csellel szopatott
Conte próbàlkozott Azpival wingbackbe, de szerintem nem fogunk így felállni sokszor, max ha tartani kell az eredmènyt. Moses sokkal fürgébb, mindenhol ott van, nem cserèlném le Dave-re.
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Zouma viszont nagy támadóra vette a végén a figurát, többször is feleslegesen futkározott fel, aztán meg nem ért vissza. Szerintem ez nem igazán tetszett a mesternek...Николаевич írta:A végén bekapott gólt leszámítva zseniális volt a mai meccs. A védőhármas tanári volt. Moses és Kantè zseniálisak voltak, Pedro ès Hazard villogtak. Fábre nem volt az igazi, ahogy Costa sem, a többieknek piros pont. Marcps mekkora csellel szopatott
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
2021.05.29 - Champions of Europe
- Николаевич
A végén bekapott gólt leszámítva zseniális volt a mai meccs. A védőhármas tanári volt. Moses és Kantè zseniálisak voltak, Pedro ès Hazard villogtak. Fábre nem volt az igazi, ahogy Costa sem, a többieknek piros pont. Marcps mekkora csellel szopatott
- IsteniDiego
- Kedvenc játékos: Diego Costa
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Végén azért befostam kicsit, hogy leadjuk az előnyt, de összességében ez sima volt. A gólja után még Costának is voltak focistára emlékeztető megmozdulásai.
- GereZsolt
Ezért a gólért kapnak a pofájukra, nem volt túl mosolygós a mester.
- vigh92
- Kedvenc játékos: lampard
Látszik, hogy Conte erölteti Kanté-t a támadásoknál, bátrabban fut fel, mint eddig.
- kazomester
Na még hamar letudta ma a cseréket.
- Николаевич