Alcides, aki jelenleg a PSV-ben játszik. Brazil középsővédő, ő is a tulajdonunkban van, csakúgy mint Alex!ToreAndre írta:Ti hallottatok már Alcides Araújo Alves-ről????
Játékosok
-
- Kedvenc játékos: Cesar Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
- ZenZo
Jah, néztem én is. valahol elvétették a logikát.undertow írta:tovabb olvastad? nagyon vicces.ZenZo írta:A Milan mindent megtesz azért, hogy visszavigye Sevát Olaszországba. (Sky)
ugyanis nem akarnak se sok penzt adni, se jatekost cserelni.
akkor megis hogy?
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- Zsoca
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
- Kapcsolat:
Ezt olvastam én is. Majd meglátjuk. Szerintem Seva rossz szereplése sokkal inkább a taktikánk hibája mint az ővé. A hozzáállásával nem volt gond az tuti. Ha elmegy akkor meg 2 csatárt kell venni, ennyi. Én annyira nem siratnám meg, bár eléggé bírom a fejét.ZenZo írta:A Milan mindent megtesz azért, hogy visszavigye Sevát Olaszországba. (Sky)
- Zsoca
- Kapcsolat:
Jaja, visszaélnek azzal h a TV-nézők nagy része nem olvas külföldi, netes újságokat...kdako írta:Az a bajm hogy a birka magyar sportújságírók most ezen fognak rágódni, és ezt a vélemény cikket hiteles forrásként, kvázi egy hivatalos választásként tüntetik fel. A szerdai meccsen is elmondta a Faragó, a mai zuhanyhíradóban is ennek szenteltek egy hír + az Abra-Glazers összehasonlításnak.Zsoca87 írta:http://soccernet.espn.go.com/columns/st ... d=tab2pos1
Az év 10 legrosszabb igazolása az espn szerint. 3 játékosunk van a 10ben, jogosan...
Mert olyan baromi jól hangzik, hogy Bocanegra több gólt szerzett, mint Seva. Jajj, mert olyan ritka, hogy egy védő előrehúzódik, és gólt fejel..ááá, bosszantó.
-
- Site Admin
Az a bajm hogy a birka magyar sportújságírók most ezen fognak rágódni, és ezt a vélemény cikket hiteles forrásként, kvázi egy hivatalos választásként tüntetik fel. A szerdai meccsen is elmondta a Faragó, a mai zuhanyhíradóban is ennek szenteltek egy hír + az Abra-Glazers összehasonlításnak.Zsoca87 írta:http://soccernet.espn.go.com/columns/st ... d=tab2pos1
Az év 10 legrosszabb igazolása az espn szerint. 3 játékosunk van a 10ben, jogosan...
Mert olyan baromi jól hangzik, hogy Bocanegra több gólt szerzett, mint Seva. Jajj, mert olyan ritka, hogy egy védő előrehúzódik, és gólt fejel..ááá, bosszantó.
GO BLUES!
-
- Kedvenc játékos: Cesar Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Akárki akármit mond, én ennek nagyon örülök!
Dad reveals Chelsea contract talks for Robben
tribalfooball.com - May 10, 2007
Arjen Robben's Dad has revealed they're in talks with Chelsea about a new contract.
Despite the interest of Real Madrid and Barcelona, Hans Robben confirmed: "We are negotiating an extension of his current contract.
"We have absolutely not considered dealing with any Spanish clubs or others from Europe."
Dad reveals Chelsea contract talks for Robben
tribalfooball.com - May 10, 2007
Arjen Robben's Dad has revealed they're in talks with Chelsea about a new contract.
Despite the interest of Real Madrid and Barcelona, Hans Robben confirmed: "We are negotiating an extension of his current contract.
"We have absolutely not considered dealing with any Spanish clubs or others from Europe."
- Zsoca
- Kapcsolat:
Figyi, sok játékos bekerülhetne a 10be. Szerintem jogos. De ha mások lennének benn a 10ben akkor sem lenne igazságtalana lista. AZ idei évben elég sok gyenge igazolás volt.ZenZo írta:Ebben én nem vagyok olyan biztos. Mármint a jogosságban. Kicsit mintha ránk lett volna kihegyezve az egész, mert elvesztettük a bajnoki címet, fogjuk rá az érkezőkre. Már-már csodálkozom, hogy nincs a listán A. Cole, Hilario vagy Hedman... sőt, JC és Robben a sok kihagyás miatt. Ugyanmár... nem mondom, hogy Seva vagy Ballack az évszázad igazolása lett az első évében nálunk, de ennyi erővel Tevez mi a francért nincs fent? A West Ham kidobott érte egy rakat pénzt, aztán nem játszatta, így szerencsétlen gólokat sem tudott lőni, a végén párat, ráadásnak még jól meg is büntették értük a klubot. Tényleg megérte... Seva és Ballack azzal a nem titkolt szándékkal érkezett, hogy a BL-ben előrébb végezzünk, mint eddig bármikor. Igaz, hogy ez nem sikerült, de a BL góljaink felét ők ketten lőtték. Folytassam? A cikk címe: You paid how much? - Ballack ingyen érkezett... Ha már itt tartunk, az Arsenal sem csinált valami nagy vásárt Gallasszal... pedig hát mi aztán tudjuk, hogy mekkora játékos. Vagy azért kérdéses, mekkora vásárt csinált a Pool Bellamyval (kevesebb gólt lőtt, mint Seva). Egy szó, mint száz, elég egyoldalúra sikerült az a lista...
- Wisey
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Dennis Wise
Lesz is, mint minden évben!kdako írta:Év gólja szavazás
http://www.chelseafc.com/page/NewsHomeP ... 86,00.html
mi is csinálhatnánk!
De csak az Év Játékosa szavazás után, júniusban!