Premier League

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Dante
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

Re: Premier League

#6381 Hozzászólás Szerző: Dante »

AwayRoller írta:Látom páran már Conte-nek is nekimentek az eredmény miatt :lol: ez vicces.
Szerintem amúgy Conte kifejezetten jól és jókor nyúl bele a meccsbe. Lehet mondani hogy későn cserél, de egy orrsúlyos csapatot a 60. perc körül könnyebben megfut az ellenfél, mint 10-15 perccel később, és akkor már jobban ki is jön a cserék frissessége, ma sem ezen múlt. (egyetlen hibája hogy szerelmes oscar-ba, pedig ma is látszott, hogy a nagy kedven kívül semmit se tud, amint beállt Fabregas szintekkel emelkedett a passzjátékunk minősége)

Az igaz, hogy nagyon sok helyzetet rontottunk el (Costa üres kapura), de még így is jobban hibáztatható a bíró, mindent engedett a swansea-nak.

Viszont egyáltalán nem rossz a helyzetünk, második hely, második legtöbb lőtt gól. Remélhetőleg nem ezen a két ponton fog múlni a végelszámolás.

jkopfner
Kedvenc játékos: John Terry
Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola

#6382 Hozzászólás Szerző: jkopfner »

cech19960320 írta:
jkopfner írta:
Bubi írta:HOGY a pcsába nem fújta be Fer szabálytalanságát Cahillel szemben? HOGY NEM LÁTTA? Rohadjon el az összes látóidege...Nem hiszem el, pedig mindent megtettünk, de ez a szar swansea úgy bebuszozott hogy egy utcalány 2 fillérest nem tudtam volna a 16os gyepére hajítani... Ezt a tetü Fer gyereket meg igazoljuk le a télen (azt küldjük le a tarcsiba...).
Neked is gond lehet a látóidegeiddel. Egyértelmű tizi volt. A Fer-Cahill esetnél pedig fasz volt a bíró, hogy nem ítélt kifelé szabit.
a 11-est nem is emlegette...olvasd csak el még1x... a cahill elleni meg tényleg egy téves ítélet volt.
Te minden posztot elolvasol vagy csak kiragadsz néhányat közülük?

Pityee
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

#6383 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Contet csak az miatt lehet max. hibáztatni, hogy nem cserélt hamarabb. Mondjuk némelyik húzását nem igazán értem, dehát ő az edző, ő látja ki h teljesít az edzéseken. Tény, h nálam Cesc alap kezdő lenne és idegenbe a viszonylag gyengébb csapatok ellen megpróbálhatnánk a két csatáros játékot játszani Batshu - Costa duóval.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

AwayRoller
Kedvenc játékos: -
Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola

#6384 Hozzászólás Szerző: AwayRoller »

Látom páran már Conte-nek is nekimentek az eredmény miatt :lol: ez vicces.

Ez valóban egy olyan meccs volt, ahogy korábban már valaki említette, amelyen nem feltétlen szégyenteljes a 2-2, legalábbis a mi részünkről. Lehet okolni(és kell is) a generációk óta beltenyészetből fennmaradó Marriner családot, esetleg Contet, hogy nem vállalt még több kockázatot, de igazság szerint a sok elbalfaszkodott lehetőség bosszulta meg magát. Végső soron csak mmagukat okolhatják a játékosok, bármilyen jól is tolták ma.

Costa olyan ziccert tolt tovább Ivának, kapuralövés helyett, hogy nagymuter sarkazva belőtte volna... vagy Hazard a kapusba egy olyan lasztit, amelyből egy CR vagy Messinek valószínű gól a vége(hogy egy mostanában folyó témához visszacsatoljak). Akkor abban a pillanatban 2 góllal megyünk és le van zárva a meccs. További egyéni bakikból pedig jött is a 2 gól. Kurti szokás szerint a legidétlenebb módon korrigál, ha hibázik. Már nem első ilyen pánikmegoldása és jelen esetben örültem, hogy nem piros. Cahill pedig bármennyire is lökve volt, hátul nem simogatjuk a labdát b+!

Én maradok a pozitívumokkal: Egy újabb meccs, amelyet végigugráltam és minden pillanatával együtt tudtam élni. Egy újabb meccs, amikor hátrányból visszajövünk. És egy kis megnyugvás, hogy tavaly ezt ugyanúgy leadtuk volna 4-2-re, mint a wetspam tegnap. Antonio-nak még van 2 meccse, hogy mezt vetessen velem :D

Pityee
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

#6385 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Szabi írta:Cahill kitette Twitterre a le nem fújt szabálytalanságot, majd kommentárt is fűzött hozzá, könnyen lehet, hogy a mocskos FA emiatt eltiltja. Elképzelhető, hogy a 'Pool ellen ő és Terry se lesz...
Akk jönne a Luiz-Iva duó és talán bekerülne a kezdőbe Alonso is.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

#6386 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Cahill kitette Twitterre a le nem fújt szabálytalanságot, majd kommentárt is fűzött hozzá, könnyen lehet, hogy a mocskos FA emiatt eltiltja. Elképzelhető, hogy a 'Pool ellen ő és Terry se lesz...
6+8+5+4+1+1+2+1

cech19960320
Kedvenc játékos: Petr Cech

#6387 Hozzászólás Szerző: cech19960320 »

jkopfner írta:
Bubi írta:HOGY a pcsába nem fújta be Fer szabálytalanságát Cahillel szemben? HOGY NEM LÁTTA? Rohadjon el az összes látóidege...Nem hiszem el, pedig mindent megtettünk, de ez a szar swansea úgy bebuszozott hogy egy utcalány 2 fillérest nem tudtam volna a 16os gyepére hajítani... Ezt a tetü Fer gyereket meg igazoljuk le a télen (azt küldjük le a tarcsiba...).
Neked is gond lehet a látóidegeiddel. Egyértelmű tizi volt. A Fer-Cahill esetnél pedig fasz volt a bíró, hogy nem ítélt kifelé szabit.
a 11-est nem is emlegette...olvasd csak el még1x... a cahill elleni meg tényleg egy téves ítélet volt.

focimark
Kedvenc exjátékos: Lampard Costa Mata

#6388 Hozzászólás Szerző: focimark »

jkopfner írta:
Vagy akar Amatot is ki lehett volna allitani. A sargaja utan meg volt minimum ket szabalytalansaga.

Spring
Kedvenc játékos: Azpilicueta
Kedvenc exjátékos: Lampard

#6389 Hozzászólás Szerző: Spring »

Szerintem egy ilyen meccs után nincs okunk az elégedetlenségre, millió helyzetet dolgoztunk ki, nagyon jól játszott mindenki. 2 hiba volt, abból lőttek is 2 gólt, ez van... bár csak ilyen meccseken kaptunk volna ki tavaly is, akkor egy rossz szót nem tudnék szólni
UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012

kazomester

#6390 Hozzászólás Szerző: kazomester »

Bandi írta:Ezt jól elb*sztuk, az 1. félidőben meg kellett volna nyerni a meccset. Az meg továbbra is hatalmas rejtély hogy ilyen kaliberű edző mint Conte hogy nem látja, hogy mekkora fék van a csapat közepén Matic személyében. Hatalmas minőségbeli különbség volt ma is miután bejött Fabregas, pedig olyan különlegeset ma nem is csinált a spanyol, csak egyszerűen tud passzolni. És azt ne mondja nekem senki hogy annyival biztosabb lenne a védelem Matic-al a csapatban, mert ez nem igaz. A cseréket is kb 10 perccel korábban megléphette volna, akkor lehet hogy meg is nyerjük...
Lehet a Star Wars a kedvenc filmje, mert Matic inkább tetszeleg egy birodalmi lépegető imitátor szerepében, mint focistáéban.

jkopfner

#6391 Hozzászólás Szerző: jkopfner »

Bubi írta:
jkopfner írta:
Azért mert közben megváltoztattad, az eredeti postod az volt, hogy hogy fújhatta be a tizit.
Jah... Azthittem olyan gyorsan töröltem, hogy lehetetlenség volt, hogy bárki észrevegye. :D

Jah, idegességemben azt se tudtam mivel van bajom...
Kétszer gyorsabb vagyok a villámnál:D

Bubi
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben

#6392 Hozzászólás Szerző: Bubi »

jkopfner írta:
Azért mert közben megváltoztattad, az eredeti postod az volt, hogy hogy fújhatta be a tizit.
Jah... Azthittem olyan gyorsan töröltem, hogy lehetetlenség volt, hogy bárki észrevegye. :D

Jah, idegességemben azt se tudtam mivel van bajom...
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

jkopfner

#6393 Hozzászólás Szerző: jkopfner »

Bubi írta:
jkopfner írta:
A tieddel esetleg... Nem látom a postomban. hogy kritizálnám a 11est...

kecske01
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard

#6394 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Costa üvöltésében minden benne volt.

Bubi

#6395 Hozzászólás Szerző: Bubi »

jkopfner írta:
A tieddel esetleg... Nem látom a postomban. hogy kritizálnám a 11est...
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

adrian1989
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Drogba

#6396 Hozzászólás Szerző: adrian1989 »

Bandi írta:Ezt jól elb*sztuk, az 1. félidőben meg kellett volna nyerni a meccset. Az meg továbbra is hatalmas rejtély hogy ilyen kaliberű edző mint Conte hogy nem látja, hogy mekkora fék van a csapat közepén Matic személyében. Hatalmas minőségbeli különbség volt ma is miután bejött Fabregas, pedig olyan különlegeset ma nem is csinált a spanyol, csak egyszerűen tud passzolni. És azt ne mondja nekem senki hogy annyival biztosabb lenne a védelem Matic-al a csapatban, mert ez nem igaz. A cseréket is kb 10 perccel korábban megléphette volna, akkor lehet hogy meg is nyerjük...
remélem Matic kikerül Luiz meg be a pool ellen, mert a pool ezt a védelmet szarrá futja és úgy megtömnek mint mama a kacsát.

Bandi

#6397 Hozzászólás Szerző: Bandi »

Ezt jól elb*sztuk, az 1. félidőben meg kellett volna nyerni a meccset. Az meg továbbra is hatalmas rejtély hogy ilyen kaliberű edző mint Conte hogy nem látja, hogy mekkora fék van a csapat közepén Matic személyében. Hatalmas minőségbeli különbség volt ma is miután bejött Fabregas, pedig olyan különlegeset ma nem is csinált a spanyol, csak egyszerűen tud passzolni. És azt ne mondja nekem senki hogy annyival biztosabb lenne a védelem Matic-al a csapatban, mert ez nem igaz. A cseréket is kb 10 perccel korábban megléphette volna, akkor lehet hogy meg is nyerjük...

jkopfner

#6398 Hozzászólás Szerző: jkopfner »

Bubi

#6399 Hozzászólás Szerző: Bubi »

HOGY a pcsába nem fújta be Fer szabálytalanságát Cahillel szemben? HOGY NEM LÁTTA? Rohadjon el az összes látóidege...Nem hiszem el, pedig mindent megtettünk, de ez a szar swansea úgy bebuszozott hogy egy utcalány 2 fillérest nem tudtam volna a 16os gyepére hajítani... Ezt a tetü Fer gyereket meg igazoljuk le a télen (azt küldjük le a tarcsiba...).

Pethy
Kedvenc játékos: Matic
Kedvenc exjátékos: Gudjohnsen

#6400 Hozzászólás Szerző: Pethy »

Azért a Premiere League-ben továbbra is minősíthetetlen a bíráskodás. Sose fogja kinőni ezt a betegségét. Amúgy jó meccs volt, csak ha nem autista a bíró még nyerhettünk volna...
Chelsea Fc, Houston Rockets&Texans, F.Alonso

Válasz küldése