Én a negyedik évad után kaszáltam, nekem már az sem tetszett. Az első 1-2 eszméletlen jó volt, a harmadik elment, onnantól lejtmenet. Szerintem kimaxolták azt ami ebben a témában volt. Sajnos a gyártók úgy vannak a sorozatokkal hogy amíg sokan nézik addig csinálják és általában nem a legszebb a befejezés. Ezért is bírom az olyan sorozatokat mint a True Detective vagy a Fargo, ott tök mindegy hogy meddig húzzák, az eredeti történet le van zárva.rafanadal írta:House of Cards 5. evad? Mit szoltok hozza? Szerintem nem volt olyan jo, mint az eddigiek. Nem volt koherens, mintha epizodok lettek volna az egeszbol, hogy haladjanak idoben hamarabb. Lehet beszartak attol, hogy ok is fejsze ala kerulnek a Netflixtol es megfeleloen kellett lezarni ezt az evadot, hogy ha netan nem lesz folytatas akkor lehessen azt mondani, hogy le volt zarva. Az utolso reszt nagyon eltalaltak, nagyon komoly lett, de a tobbi eleg gyenge volt szerintem.
Én most a Das Boot-ot szedtem le, régóta terveztem már megnézni:
http://www.imdb.com/title/tt0081834/?ref_=tt_rec_tt" onclick="window.open(this.href);return false;
5 óra az egész és itt sincs folytatás, nekem való.