Játékosok
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
- ZenZo
Ebben én nem vagyok olyan biztos. Mármint a jogosságban. Kicsit mintha ránk lett volna kihegyezve az egész, mert elvesztettük a bajnoki címet, fogjuk rá az érkezőkre. Már-már csodálkozom, hogy nincs a listán A. Cole, Hilario vagy Hedman... sőt, JC és Robben a sok kihagyás miatt. Ugyanmár... nem mondom, hogy Seva vagy Ballack az évszázad igazolása lett az első évében nálunk, de ennyi erővel Tevez mi a francért nincs fent? A West Ham kidobott érte egy rakat pénzt, aztán nem játszatta, így szerencsétlen gólokat sem tudott lőni, a végén párat, ráadásnak még jól meg is büntették értük a klubot. Tényleg megérte... Seva és Ballack azzal a nem titkolt szándékkal érkezett, hogy a BL-ben előrébb végezzünk, mint eddig bármikor. Igaz, hogy ez nem sikerült, de a BL góljaink felét ők ketten lőtték. Folytassam? A cikk címe: You paid how much? - Ballack ingyen érkezett... Ha már itt tartunk, az Arsenal sem csinált valami nagy vásárt Gallasszal... pedig hát mi aztán tudjuk, hogy mekkora játékos. Vagy azért kérdéses, mekkora vásárt csinált a Pool Bellamyval (kevesebb gólt lőtt, mint Seva). Egy szó, mint száz, elég egyoldalúra sikerült az a lista...Zsoca87 írta:http://soccernet.espn.go.com/columns/st ... d=tab2pos1
Az év 10 legrosszabb igazolása az espn szerint. 3 játékosunk van a 10ben, jogosan...
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- Zsoca
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
- Kapcsolat:
http://soccernet.espn.go.com/columns/st ... d=tab2pos1
Az év 10 legrosszabb igazolása az espn szerint. 3 játékosunk van a 10ben, jogosan...
- ZenZo
Sőt, - megnézzük pl. a Pool elleni legutóbbi meccset - ha egyedül van,, mint csatár, ma isundertow írta:furcsa, ez pont igy volt drogbaval is az elso 1.5 eveben...bilhacica írta:felnéz és fent van Drogba ez idáig ok. meg fent van seva... ameddigre lekezelné mindig kirugják előle...
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
szerintem,ha most josé padoztattná azzal megváltaná a jegyét barcelónába !ToreAndre írta:Lampard-nál én nagyon rég óta személyiségbeli problémákat érzek. Nem ad bele mindent, amit csak tud, mint mondjuk JT vagy épp Essien. Mintha valami ilyesmi lobogna a feje felett: "Minek hajtsam ki magam, akármilyen szarul játszom, úgyis kezdő vagyok"
Szerintem nagyon jót tenne neki a pad, hogy kicsit magába nézzen. Sarokba kell állítani, mint az oviban.
Persze, sok gólt lőtt idén is, de ez a minimum tőle...
- ToreAndre
Lampard-nál én nagyon rég óta személyiségbeli problémákat érzek. Nem ad bele mindent, amit csak tud, mint mondjuk JT vagy épp Essien. Mintha valami ilyesmi lobogna a feje felett: "Minek hajtsam ki magam, akármilyen szarul játszom, úgyis kezdő vagyok"
Szerintem nagyon jót tenne neki a pad, hogy kicsit magába nézzen. Sarokba kell állítani, mint az oviban.
Only one Di Matteo!
nekem nem az időszépiti,de a számok érdekesek. két és fél év alatt több gólt rugott mint flo 3 év alatt ! +vallom nem tudom mennyit meccsen szerepeltek ! szerintem tavaly nagyon sokszor érte kritika érdemtelenűl ! hálátlan szerep volt az övé. 16-osnál háttal a kapunak 2 védővel a nyakán ívelgették rá a labdát és mindenki elvárta tőle,hogy rugdossa a gólokat kicsit olyan volt a játékunk mint a vizipolóban mikor mindig a centerre játszák a labdát és ő majd +oldja !! hát idén megtudta oldani mert nem volt egyedül !! aki pedig az eladásáról papolt az+ mosson fogat mert most sehol nem lennénk nélküle !!!!szpecnaz írta:az idő mindent megszépít....de azt ne felejtsük el hogy droga milyen sűrűn volt a fórumon vitatéma....hogy menyire szar és hogy adjuk el.....tibi71 írta:2004-05-be drogba sok fontos meccsen betalált ! seva góljai zömét vakok és gyengénlátok ellen rugta (shefield,watford,levszki,nottingham, norich,wycombe 2 ),de kétségkivül szerzet sok fontos gólt is ! azért én jobbnak találom didi elsőévét !
- undertow
- Site Admin
en nem.
mind a ketto csalodas volt.
drogba tavaly tavasszal kezdett jol jatszani. tehat shevanak van meg egy fel szezonja formaba lendulni, hogy ne maradjon le
de sok ertelme nincs ezen filozofalni, jon a nyar, aztan majd osszel meglatjuk mit teljesit. szerintem hatarozottan jobb lesz. (probalok pozitiv lenni )
mind a ketto csalodas volt.
drogba tavaly tavasszal kezdett jol jatszani. tehat shevanak van meg egy fel szezonja formaba lendulni, hogy ne maradjon le
de sok ertelme nincs ezen filozofalni, jon a nyar, aztan majd osszel meglatjuk mit teljesit. szerintem hatarozottan jobb lesz. (probalok pozitiv lenni )
-
az idő mindent megszépít....de azt ne felejtsük el hogy droga milyen sűrűn volt a fórumon vitatéma....hogy menyire szar és hogy adjuk el.....tibi71 írta:2004-05-be drogba sok fontos meccsen betalált ! seva góljai zömét vakok és gyengénlátok ellen rugta (shefield,watford,levszki,nottingham, norich,wycombe 2 ),de kétségkivül szerzet sok fontos gólt is ! azért én jobbnak találom didi elsőévét !
- undertow
- Site Admin
a labdakezelesrol volt szo.tibi71 írta:csak annyi a külöbség,hogy drogba elsőévben 26 pl meccsen rugott 10 gólt a másodikban 29 meccsen pedig 13-at ! seva pedig 4-et !!!!!! ezt a külöbséget azért zongorázni lehet !undertow írta:furcsa, ez pont igy volt drogbaval is az elso 1.5 eveben...bilhacica írta:felnéz és fent van Drogba ez idáig ok. meg fent van seva... ameddigre lekezelné mindig kirugják előle...
egyebkent masfelol nezve drogba 16 golt rugott az elso evadjaban. sheva 14nel jar. nagyjabol egy kategoria. a kulonbseg annyi, hogy drogba a goljai nagy reszet shevaval szemben a PLben szerezte, ahol inkabb ervenyesult a fizikuma.
arrol nem is beszelve, hogy a hosszu labdakkal drogba erossegere jatszottunk, shevanak nem nagyon fekszik ez a stilus...
ha tobbet eroltetnenk a lapos, rovid passzos jatekot a tamadasban, akkor sheva is jobban ervenyesulne.
az biztos, hogy osszessegeben semmikep se volt roszabb iden, mint drogba 04/05-ben. elmenni nem fog, jobb ebbe beletorodni es bizni benne, hogy a nyaron kipiheni magat es a kovetkezo szezonban jobb format hoz.
csak annyi a külöbség,hogy drogba elsőévben 26 pl meccsen rugott 10 gólt a másodikban 29 meccsen pedig 13-at ! seva pedig 4-et !!!!!! ezt a külöbséget azért zongorázni lehet !undertow írta:furcsa, ez pont igy volt drogbaval is az elso 1.5 eveben...bilhacica írta:felnéz és fent van Drogba ez idáig ok. meg fent van seva... ameddigre lekezelné mindig kirugják előle...