Keret, kezdőcsapat
- kazomester
Re: Keret, kezdőcsapat
Amikor meglátom ezeket a világtalan balfaszokat a kezdőben, érezhetően öregszem pár évet
- bNc
- Kedvenc játékos: Terry
- Kedvenc exjátékos: Makelele
Kétlem hogy Conte tudna segíteni egy olyan játékoson aki úgy fordul mint egy pótos IFA. És a legrosszabb az egészben, hogy ez nem a Werder ellen fog kijönni hanem majd amikor bő egy hét múlva Payet fog vele szemben állni. Persze nyilván feljavul a védekezésünk azzal hogy ott lesz Kante illetve ha Matic összeszedi magát akkor kiváltképp, de hát lesz olyan szituáció, majd minden meccsen amikor 1v1ben kell megoldania, na akkor mit fog csinálni? De igaz ez Cahillre is Terryre is sajnos. Most már szinte minden csapat 2-3-4 apró gyors emberrel játszik elől akiket a mi védelmünk képtelen leszedni. Ejj, nincsenek jó érzéseim a jövővel kapcsolatban...Pityee írta:Sajnos amíg nem jön új védő, addig nem tud mást betenni a helyére. Egyébként lehet Iva is feljavul Conte kezei alatt, mert bár a teljesítménye valóban nagyon visszaesett, de nagy küzdő a szerb. De azért én nagyon bízok benne, hogy hozunk szélső védőt, mert ha a védekezése esetleg valamit javul, a gyorsasága már sajnos kevés lesz oda a szélre. Egyébként valamelyik nap volt egy interjú Azpival és ő maga is megmondta, hogy jobban szeret a jobb oldalon játszani, úgyh nem értem miért kell ennek ellenére őt erőltetni a baloson.
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Sajnos amíg nem jön új védő, addig nem tud mást betenni a helyére. Egyébként lehet Iva is feljavul Conte kezei alatt, mert bár a teljesítménye valóban nagyon visszaesett, de nagy küzdő a szerb. De azért én nagyon bízok benne, hogy hozunk szélső védőt, mert ha a védekezése esetleg valamit javul, a gyorsasága már sajnos kevés lesz oda a szélre. Egyébként valamelyik nap volt egy interjú Azpival és ő maga is megmondta, hogy jobban szeret a jobb oldalon játszani, úgyh nem értem miért kell ennek ellenére őt erőltetni a baloson.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
2021.05.29 - Champions of Europe
Iva jobbhátvédbe, Azpi is a szokásos helyén, Oszi is tolja, fuck yeah, . Igaz hogy jelenleg alig van védőnk, de ez elég lehangoló továbbra is. Bátyusembert én is sajnálom, egyszer se játszott együtt Costa-val, ebből padozás lesz...
-
- Moderátor
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10
Oscar a tavalyi szezont leszámítva azért nem volt annyira vészesen sz@r, sőt a 2014/15-ös szezonban kifejezetten jól játszott, csak elfáradt a szezon végére, ami az ő testfelépítésével nem is csoda. Én mindenképp adnék neki még egy esélyt, mert új az edző, új a taktika, és még ő is viszonylag fiatal, szóval nem kellene még temetni. Persze, ha vki ajánl érte egy abnormálisan magas összeget (pl 60-70 millió), akkor azt el kell fogadni, de ilyen nyilván nem lesz, szóval akkor már inkább tartsuk meg, és adjunk neki egy utolsó utáni lehetőséget a bizonyításra.
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
- Kedvenc exjátékos: Robben
Szerintem is marad Iva, Aina-ra nem bízza rá a szezont, igazolni meg nem nagyon akar ugy néz ki...
Ha Oscar a kis kedvence akkor nálam már kapott is egy fekete pontot. Illetve kettőt, mert iva is marad a "helyén" úgy néz ki. Ahogy közelítünk a bajnokság kezdetéhez egyre jobban kezdi összeforrasztani a csapat magját, ami úgy néz ki ugyan az lesz, mint tavaly. Nem jó előjelek ezek.
Attól félek Conte nem érti mi az a felkészülési időszak. Nem az első év az amikor ki kell szelektálni a hulladékot, hanem ez a pár hét.
ui: Batshuayi-al mi van? kinek az ötlete volt elhozni? conte vagy a vezetőség? gondolom az utóbbi, conte meg nem szamol vele. Elköltöttünk egy csomo pénzt a semmire megint...
Ha Oscar a kis kedvence akkor nálam már kapott is egy fekete pontot. Illetve kettőt, mert iva is marad a "helyén" úgy néz ki. Ahogy közelítünk a bajnokság kezdetéhez egyre jobban kezdi összeforrasztani a csapat magját, ami úgy néz ki ugyan az lesz, mint tavaly. Nem jó előjelek ezek.
Attól félek Conte nem érti mi az a felkészülési időszak. Nem az első év az amikor ki kell szelektálni a hulladékot, hanem ez a pár hét.
ui: Batshuayi-al mi van? kinek az ötlete volt elhozni? conte vagy a vezetőség? gondolom az utóbbi, conte meg nem szamol vele. Elköltöttünk egy csomo pénzt a semmire megint...
-
- Moderátor
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10
Kenedy még csak a keretben sincs... Kezdek aggódni, de nagyon remélem, hogy csak kölcsönről van szó.
- almos
- Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Juan Mata
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Attól félek, hogy jövő hétfőtől kezdve hétről-hétre ezt a kezdőt fogjuk kapni... :/
LAMPARD#8
- adrian1989
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
nekem valahogy olyan rossz előérzetem van, hogy Iva egész szezont végignyomja a jobb oldalon.Chester írta:Remélhetőleg most utoljára.adrian1989 írta:ez komoly, hogy Conte is Ivat nyomatja egyfolytában.zoli0415 írta:Chelsea team today: Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta, Kante, Willian, Oscar, Matic, Hazard, Diego Costa. #CFCTour
amúgy adja valamelyik magyar tv csatorna a meccset?
Remélhetőleg most utoljára.adrian1989 írta:ez komoly, hogy Conte is Ivat nyomatja egyfolytában.zoli0415 írta:Chelsea team today: Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta, Kante, Willian, Oscar, Matic, Hazard, Diego Costa. #CFCTour
- adrian1989
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
ez komoly, hogy Conte is Ivat nyomatja egyfolytában.zoli0415 írta:Chelsea team today: Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta, Kante, Willian, Oscar, Matic, Hazard, Diego Costa. #CFCTour
Chelsea team today: Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta, Kante, Willian, Oscar, Matic, Hazard, Diego Costa. #CFCTour
Chelsea subs: Begovic, Blackman, Hector, Aina, Chalobah, Fabregas, Pedro, Moses, Cuadrado, Loftus-Cheek, Traore, Batshuayi. #CFCTour
Chelsea subs: Begovic, Blackman, Hector, Aina, Chalobah, Fabregas, Pedro, Moses, Cuadrado, Loftus-Cheek, Traore, Batshuayi. #CFCTour
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára zoli0415 2016. augusztus 7., vasárnap 14:13-kor.
- kazomester
Sztem tőle búcsút vehetünk erre az idényre. Ok, hogy biztos keményen edz, de Conte meg se nézte hogy illene bele az új játékrendszerbe. Menjen el ligán belül egy középcsapathoz, játsszon rendesen, és ha jól megy neki úgyis felkelti majd Conte figyelmét és számolni fog vele jövőre. Persze ha marad és kap bőven lehetőséget nálunk, akkor áldásom rá, örülni fogok neki.
- Norbertoo
- Kedvenc játékos: Timo Werner
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Kenedyt én is féltem. Remélem csak azért nem játszatja, hogy még jobban dolgozzon pl. edzéseken.langidave írta:amúgy Kenedy szinte alig játszott valamit a felkészülési meccseken... szerintem őt annyira nem szívleli Conte
- Николаевич
pulci03 írta:Jelenleg ez a keretünk Mikel is benne van így 23 játékos alkotja.
http://www.chelseafc.com/teams/first-team.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Azt gondolom az összes meccs és nyilatkozatok alapján, hogy Remy, Matic/Mikel/Kenedy hármasból egy és Miazga hátulról távozni vagy kölcsönbe fog menni.
Ha ez így lenne akkor lennénk 20-an és 2-3 játékosnak mindenképp érkeznie kéne.
Ahhoz, hogy legyen egy egészséges verseny és megújulás a csapaton belül jönni kell még ennek a min. 2 játékosnak!!!
Miért ne lenne benne Mikel?
Amúgy ez a lista elég hiányos. Moses, Chalobah, Blackman vagy Hector nincs benne.
Bego, Cahill, Terry, Fabregas, Hector, Chalobah és Blackman homegrown játékosok. Loftus-Cheek, Miazga Traoré, Aina és Kenedy még nevezhetőek U21-es játékosként, őket nem kell belekalkulálni, mert idén nincs BL. Ha jól számolom 14 nem nem hg 21 feletti játékosunk van, 15-öt lehet nevezni. Nincs tehát annyira nagy mozgástér. Kenedy meg Miazga hiába megy el, a helyükre nem jöhet két külföldi játékos mert nem tudjuk benevezni. Egy játékost vehetünk szabadon, de utána valakit be kell áldozni. Matic-ot szerintem el kéne passzolni mindenképp, középre van elég ember nélküle is. Így jöhetne két védő(egy lb egy cb), plusz Rémy helyett egy jobb csatár, szerintem ezzel meg is lennénk.
- béla
- Kedvenc exjátékos: Mata
Ez az előző szezon alapján van,nem Conte elképzelései alapján,magyarul semmit nem jelent,hogy a hivatalos oldalon kik vannak a first team squadbanpulci03 írta:Jelenleg ez a keretünk Mikel is benne van így 23 játékos alkotja.
http://www.chelseafc.com/teams/first-team.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Azt gondolom az összes meccs és nyilatkozatok alapján, hogy Remy, Matic/Mikel/Kenedy hármasból egy és Miazga hátulról távozni vagy kölcsönbe fog menni.
Ahhoz, hogy legyen egy egészséges verseny és megújulás a csapaton belül jönni kell még ennek a min. 2 játékosnak!!!
- pulci03
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Jelenleg ez a keretünk Mikel is benne van így 23 játékos alkotja.
- kazomester
Na ha ezt a játékos elő tudja hozni Conte akkor egy isten, de olyan mélyen van a földben, hogy az már Kína.
- Николаевич
Szabi írta:Gyanítom, hogy a mai napig emiatt szerelmes belé, ezt ugye a Conte féle Juve ellen lőtte, mikor az ő duplájával lett 2-2 a SB-n: https://www.youtube.com/watch?v=Rmo4LoIWLEk" onclick="window.open(this.href);return false;royston írta:Mikor a Juve edzője volt Conte már akkor is le akarta igazolni Oscart,most hogy az edzője lett,csak valami visszautasíthatatlan ajánlat esetén adnánk el sztem.kazomester írta:Remélem Oscar a padon sincs, hátha már folynak a tárgyalások az új csapatával ;3
Mekkora gól volt ez atya ég.. Nézzétek Pirlo bamba képét, mire felfogta mi történik már a hálóban volt a labda, Buffon meg a kanyarban se..
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Gyanítom, hogy a mai napig emiatt szerelmes belé, ezt ugye a Conte féle Juve ellen lőtte, mikor az ő duplájával lett 2-2 a SB-n: https://www.youtube.com/watch?v=Rmo4LoIWLEk" onclick="window.open(this.href);return false;royston írta:Mikor a Juve edzője volt Conte már akkor is le akarta igazolni Oscart,most hogy az edzője lett,csak valami visszautasíthatatlan ajánlat esetén adnánk el sztem.kazomester írta:Remélem Oscar a padon sincs, hátha már folynak a tárgyalások az új csapatával ;3
6+8+5+4+1+1+2+1