FA-kupa
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Re: FA-kupa
Srácok szerintem annyira padlón lehetnek, hogy hétvégén is kikapunk.
- zzzzz
- Kedvenc exjátékos: Mata
Ha nem Oscar játszana helyette, akkor nem is bánnám Hazardot.mikel12 írta:Na, kozben ugy nez ki, hogy Costa es Hazard sem tudja vallalni szombaton a szezon legfontosabb meccset az Everton ellen ( ) alakul ez..
- mikel12
- Kedvenc játékos: Nincs
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Na, kozben ugy nez ki, hogy Costa es Hazard sem tudja vallalni szombaton a szezon legfontosabb meccset az Everton ellen ( ) alakul ez..
Ohh Chelsea we love you..
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Pedig eg es fold a két ember. Mar a nyelvtudasban is megnyilvánul.béla írta:Vagy éppen Zouma se agysebésznek néz ki
Oscarnak tobb portugal interjujat is lattam es talan DL-zal ketten kitettek egy ertelmes embert. De nem akarok flameelni szoval hagyom a temat.
-
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Zola
A sport 1 eloben adja 18:15-tol adja az Everton-Chelsea meccset.
Március 12., szombat 18:30 az időpontja a meccsünknek, a BBC közvetíti, a Sport TV-ről nem tudom.
- béla
Vagy éppen Zouma se agysebésznek néz kirafanadal írta:Ezt nevezem egy komoly érvnek. Ez esetben nézz rá Costara.Dante írta:Persze hogy szenved az öt agysejtjével, csak rá kell nézni.Ricco írta:és látható rajta, hogy csak szenved, fejben sincs rendben.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/23 ... af1a40.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Tippverseny győztese 2015/16
- Kedvenc játékos: Hazard
Ezt nevezem egy komoly érvnek. Ez esetben nézz rá Costara.Dante írta:Persze hogy szenved az öt agysejtjével, csak rá kell nézni.Ricco írta:és látható rajta, hogy csak szenved, fejben sincs rendben.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/23 ... af1a40.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"
A West Hamet is elkerültem volna, ők is nyílt titok hogy rámennek az FA Kupára idén. A Reading-Palace kettősből elfogadtam volna egyet...Ricco írta:Az arsenalt szerintem ez nem érdekli, a mákos sorsolásnak köszönhetően vannak még mindig bent, a mu-t nem tudom hova rakni, de nagyon komolytalanok. Az egyetlen erősebbnek mondható csapat, akit érdekli is az fa kupa, azaz everton, sikerült is összekerülni velük. Viszont ha őket idegenben kitudjuk ejteni, szerintem ez már meglesz.
-
- Kedvenc exjátékos: Joe Cole_Drogba_Mata_Lamp
Az arsenalt szerintem ez nem érdekli, a mákos sorsolásnak köszönhetően vannak még mindig bent, a mu-t nem tudom hova rakni, de nagyon komolytalanok. Az egyetlen erősebbnek mondható csapat, akit érdekli is az fa kupa, azaz everton, sikerült is összekerülni velük. Viszont ha őket idegenben kitudjuk ejteni, szerintem ez már meglesz.
Chester: Igaz. A WHU-t elkerülte a figyelmem.
Chester: Igaz. A WHU-t elkerülte a figyelmem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ricco 2016. február 21., vasárnap 20:28-kor.
- putthelime
- Moderátor
- Kedvenc játékos: JT + Schurrle
- Kedvenc exjátékos: Hasselbaink + Mata
- Kapcsolat:
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
Az szép lesz, bár az everton annyira nem erős mostanság.Más miért csak mi tudunk kapni ilyen kibaszott nehéz sorsolást...Arsenal meg a Utd kapják az alsó ligás csapatokat.Szabi írta:Következő ellenfelünk Everton idegenben, fasza ez is...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kecske01 2016. február 21., vasárnap 20:18-kor.
Őket elkerültem volna....
- marknagy
- Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
- Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
Serult Mangala, Sagna, Delph, Nasri, De Bruyne, Navas, Bony nem tudom hova tudott volna rotálni.kiskacsa08 írta:Oké, és ezért egy teljesen ifi csapatot kell felküldeni, hogy megalázzák őket? Simán felküldhetett volna egy felforgatott csapatot, 3-4 fiatallal, elég mély a City kerete. Azzal is tartalékolt volna, és nem szégyeníti meg a csapatát.marknagy írta:Ligakupa döntő, harcban vannak a BL helyekért/bajnokságért, állnak még a BL-ben... púp a hátukon még egy kupasorozat, úgy, hogy kb. a félcsapat közben sérült.kiskacsa08 írta:Amúgy ez az FA Kupa megcsúfolása, amit a City csinált. Oké, hogy hétközben BL, de mégis csak a világ legrégebbi, egyik legpatinásabb kupasorozatáról beszélünk...
We are the famous, the famous Chelsea!
Kötelező győzelem, örülök, hogy a City tálcán kínálta nekünk a továbbjutást. Fölösleges bármilyen következtetést vonni erről a meccsről, gyakorlatilag ezzel a kezdővel egy U21-es meccsen is pályára léphetett volna a City, mi meg a jelenlegi legjobb kezdőnkkel, és még így is sikerült párszor bohócsapkát húzni a védőinkre.
Amit sajnálok, hogy sem Miazga, sem Loftus-Cheek nem kapott lehetőséget. Cahill a Mr. Bean castingjára készült ezzel a sok kisebb sérüléssel, Oscar meg bejött kihagyni egy tizit meg 2 ziccert. A korona Matics behozatala volt, azt hittem sírva fakadok, na mindegy. Csak ha egy ilyen meccsen sem játszanak/pihennek a kezdők, akkor nem tudom hol fognak.
Amit sajnálok, hogy sem Miazga, sem Loftus-Cheek nem kapott lehetőséget. Cahill a Mr. Bean castingjára készült ezzel a sok kisebb sérüléssel, Oscar meg bejött kihagyni egy tizit meg 2 ziccert. A korona Matics behozatala volt, azt hittem sírva fakadok, na mindegy. Csak ha egy ilyen meccsen sem játszanak/pihennek a kezdők, akkor nem tudom hol fognak.
- szogi
- Kedvenc játékos: Ashley Cole
- Kedvenc exjátékos: Joe Cole
Ha jól emlékszem Hiddink azt mondta Oscar az első számú tizi végrehajtó.
Ha így van akkor ideje mást kijelölni !
Ha így van akkor ideje mást kijelölni !
- kiskacsa08
- Kedvenc exjátékos: Petr Cech
Oké, és ezért egy teljesen ifi csapatot kell felküldeni, hogy megalázzák őket? Simán felküldhetett volna egy felforgatott csapatot, 3-4 fiatallal, elég mély a City kerete. Azzal is tartalékolt volna, és nem szégyeníti meg a csapatát.marknagy írta:Ligakupa döntő, harcban vannak a BL helyekért/bajnokságért, állnak még a BL-ben... púp a hátukon még egy kupasorozat, úgy, hogy kb. a félcsapat közben sérült.kiskacsa08 írta:Amúgy ez az FA Kupa megcsúfolása, amit a City csinált. Oké, hogy hétközben BL, de mégis csak a világ legrégebbi, egyik legpatinásabb kupasorozatáról beszélünk...
Chelsea FC - Making history, not living off it.
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Persze hogy szenved az öt agysejtjével, csak rá kell nézni.Ricco írta:és látható rajta, hogy csak szenved, fejben sincs rendben.