Bajnokok Ligája

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Avatar
RobMayth
Hozzászólások: 324
Csatlakozott: 2006. február 13., hétfő 15:37

Re: Bajnokok Ligája

#3561 Hozzászólás Szerző: RobMayth »

akkor ne nézd!Ennyi!

Mesti
Hozzászólások: 117
Csatlakozott: 2010. szeptember 15., szerda 21:29
Kedvenc játékos: Drogba
Kedvenc exjátékos: Zola

Re: Bajnokok Ligája

#3562 Hozzászólás Szerző: Mesti »

Bazdmeg essünk ki úgy mint a Schalke leszarom a kiesést, csak próbáljunk meg focizni ...(persze szokásos kh-be,hát miért ne bekkeljünk 10 ember ellen,még jobban )

Nekem mint labdarúgást szerető embernek vérzik a szívem , hogy minden egyes kibebaszott utcalány alkalommal ,ez az elbaszott buszos geci megy az összes utcalány rangadón.(na meg a "tudatos visszaállások" 1-2 gólos előnyben a bajnokságban)
Jobb is hogy nem jutottunk tovább úgy is várható lett volna a következő körben is ez a fos,azt megint elment volna a kedvem a csapattól.

Szarok én a kiesésre , ha ez kell hogy változzon valami még jobban örülnék , de úgyse fog kurvára semmi.
Valaki meg kurvára vágja fejen Josét Londonban, mert hányinger egy Chelsea meccset nézni úgy kb november óta !

Avatar
Didier90
Hozzászólások: 924
Csatlakozott: 2012. június 5., kedd 13:10
Kedvenc játékos: Petr Cech
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

Re: Bajnokok Ligája

#3563 Hozzászólás Szerző: Didier90 »

A közönség is egy nagy 0 volt. Semmit nem segítenek a "szurkolóink". Végig azt lehetett hallani, ahogy fütyülik a játékosainkat a franciák. Csak az agyatlan Diego Costát éltetik xD Aki gól nélkül hozta le az idei komplett kupaszezont, és majdnem kiállítatta magát teljesen feleslegesen, na nem mintha addig olyan sokra mentünk volna az emberelőnnyel. Akik Josét kritizálják azok teljesen jogosan teszik. Hihetetlen, hogy az ember nem képes tanulni a hibáiból, már csak az idei tapasztalatok alapján rá kellett volna jönni, hogy öngyilkosság az egy gólos előnyre ráülni. ( 2x a city ellen, a united ellen, a Liverpool elleni odavágon a ligakupában, és akkor még a 2 PSG elleni meccset is előnyről adtuk le, úgy, hogy gyakorlatilag támadójátékunk nem nagyon volt ezeken a meccseken). Ettöl függetlenül én remélem, hogy sokáig ő lesz az edzőnk természetesen. A csapat formája sajnos közelébe nincs az őszinek. Ha tovább is vergődtünk volna a BL-ben csak egy púp lett volna a háton a bajnokság mellett, mert ilyen játékkal esélyünk nem nagyon lett volna a végső győzelemre ebben biztos vagyok ezzel tudom talán picit vígasztalni magam. Fájdalmas és kiábrándító volt ez a vereség :S
WE ARE ALL CHELSEA

Avatar
easy
Hozzászólások: 372
Csatlakozott: 2013. augusztus 12., hétfő 21:08
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Lampard

Re: Bajnokok Ligája

#3564 Hozzászólás Szerző: easy »

Szóval nem csak egy rossz álom volt... :roll:
Kép

Avatar
kecske01
Hozzászólások: 6894
Csatlakozott: 2010. január 26., kedd 20:33
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Bajnokok Ligája

#3565 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

AryanH írta:Sajnos tényleg nem érdemeltünk továbbjutást. Nem csak a két fejes gól miatt, hanem José rossz taktikát választott Párizsban meg itthon is. Az biztos, hogy tavasszal eddig nem hozzuk azt a formát amit ősszel láthatunk. Oscarnak ez a harmadik éve itt és eddig mindig ősszel tényleg klasszis játékot mutatott most meg már szinte a kezdőcsapatba sem fér be. Most meg tényleg úgy állunk, hogy nincs minőségi cserénk padon.
Nem is az elmúlt 1-2 évbe voltak minőségi cseréink a padon.

Avatar
AryanH
Hozzászólások: 713
Csatlakozott: 2006. április 20., csütörtök 22:22
Kedvenc játékos: Michael Essien
Kedvenc exjátékos: Claude Makelele
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: Bajnokok Ligája

#3566 Hozzászólás Szerző: AryanH »

Sajnos tényleg nem érdemeltünk továbbjutást. Nem csak a két fejes gól miatt, hanem José rossz taktikát választott Párizsban meg itthon is. Az biztos, hogy tavasszal eddig nem hozzuk azt a formát amit ősszel láthatunk. Oscarnak ez a harmadik éve itt és eddig mindig ősszel tényleg klasszis játékot mutatott most meg már szinte a kezdőcsapatba sem fér be. Most meg tényleg úgy állunk, hogy nincs minőségi cserénk padon.
Ceterum censeo Anelka et Malouda mobile est.

Avatar
Chester
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 12239
Csatlakozott: 2011. szeptember 18., vasárnap 9:47

Re: Bajnokok Ligája

#3567 Hozzászólás Szerző: Chester »

Champions20 írta:Én meg abban vagyok biztos h ha Mou távozni fog akkor az nem rajta fog múlni.Nagyon nincs hova menni már.Talán a PSG.Az Internél nem kapná meg azt a pénzmennyiséget amit londonban.Szép szép h jó áron adta el a játékosokat de kb minden évben lecseréli a keret negyedét.Ez a Schürrle Cuadrado csere szerintem fölösleges volt.de Bruyne szárnyal Oscar szenved.Remy helyett ott volt Lukaku.Mondjuk MOunak nem ezzel lesz a nagyobb gondja hanem a védelemmel majd.Terry és Iva kiöregszik akkor kalap kabát.
Ő maga mondta, hogy csak akkor távozik innen, ha Abra kirúgja, úgyhogy ebben nincs vita. A folyamatos csere-berét én sem értem, és még hol a vége... ha ilyen sz*r lesz Oscar őt is simán elküldi innen.

Az a baj, ogy hiába alakul évről évre át Mourinho elképzelése szerint a keret, csak rosszabb lesz. Első évében volt a cserepadunkon alsó hangon is egy Mata, De Bruyne vagy Schürrle, nem tudtuk kihasználni. Most van 3 komolya csatárunk végre valahára, nem tudjuk kihasználni. Voltak jó vételei, de baromi sz*rul menedzseli a csapatot, tavaszra rendre elfogy a keret, most is csak Hazard-on múlik hogy egyáltalán odaérünk-e az ellenfél kapujáig.

Avatar
Chester
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 12239
Csatlakozott: 2011. szeptember 18., vasárnap 9:47

Re: Bajnokok Ligája

#3568 Hozzászólás Szerző: Chester »

Az a baj, hogy itt nem nagyon lesz összeszokottság, mert valakiről mindig kiderül, hogy sz*r. Tavaly volt egy ligaelit védelmünk, amiből Cahill az idei teljesítményével nagyon kilóg, az egyik legelegánsabb védőből egy "championship" védő lett, aki a lelátóra bikázza a labdákat, az ő helye nem biztos a kezdőben. Oscar most megint sz*r formában van, mikor korábban rá kezdte építeni Mourinho a csapatot, elég gáz lenne, ha másfél év után kiderülne, hogy elpocsékolt idő volt, az ő helye sem biztos a kezdőben. Ez kapásból két olyan alapkezdő játékos, akiket nyugodt szívvel ültetnék a padra. Cahillnek még megvan a pótlása, de Oscarnak ki? Cuadrado, akire még fél évig várnunk kell mire megtanul két szót angolul? Ramires, aki mint kiderült, ebben a kreatív csapatban nem használható olyan jól, mint korábban. Mikel? Ő is kifelé lóg ebből a csapatból.

Folyamatosan derülnek ki a gyenge láncszemek, évről évre cserélődik a támadó középpályás szekció, nincsen állandósság, illetve van, amikor Mourinho nem rotál, így nem lehet építkezni és összeszoktatni a keretet, főleg, hogy indokolatlanul sok játékos van formán kívül a mostani kezdőben.

Avatar
Dízel
Hozzászólások: 3452
Csatlakozott: 2008. április 25., péntek 12:38
Kedvenc játékos: Joe cole
Kedvenc exjátékos: Robben

Re: Bajnokok Ligája

#3569 Hozzászólás Szerző: Dízel »

Azért bárki bármit mondhat, itt látszik meg igazán az angol foci hanyatlása... a legjobb 4 be nincs angol, eddig is csak mi jutottunk el, mi, aki 7 ponttal vezeti azt a bivaly erős angol bajnokságot, amit eddig én is erősnek mondtam a sok "nagy" csapattal, akik kurvára leégtek a BL-be.
Igazából leszarom idén a bl-t mert idén a PL a cél és megvan egy ligakupa is. Jövőre viszont BL lesz a fő cél, mellette megtartani a PL-t és esetleg az FA kupa, de kérdem én, mi fog változni jövőre nálunk?! max az hogy jobban összeszokik a banda... Elvileg utcalány erősek voltunk idén is, aztan erre futotta a BL-re... kik lennének alkalmasabbak egy BL trófeára mint egy fabregas, matic, costa, hazard stb?...
Na mind1, legyen meg az a rohadt PL aztan leszarom! :)

Avatar
gerawba
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 5936
Csatlakozott: 2009. május 17., vasárnap 18:19
Kedvenc exjátékos: Robben_Drogba_Lampard
Tartózkodási hely: Nice

Re: Bajnokok Ligája

#3570 Hozzászólás Szerző: gerawba »

Tehát akkor a játékrendszernek ehhez nincs semmi köze, rendben, nincs több kérdésem hozzád. :D
HAZARD = Messi+Ronaldo

beckhamJr
Hozzászólások: 273
Csatlakozott: 2014. december 13., szombat 19:53
Kedvenc játékos: O BeckhamJr.

Re: Bajnokok Ligája

#3571 Hozzászólás Szerző: beckhamJr »

gerawba írta:
beckhamJr írta:
gerawba írta:
Ebben a csapatban, ebben a játékrendszerben mindenki szenved, akiben van egy kis kreativitás/igény a támadójátékra...

Nem véletlen dolgok ezek, hogy egy de Bruyne vagy egy Salah amint lelép innen, máris a csapatuk (sőt, a bajnokságuk) legjobb formában lévő játékosaik lesznek, míg aki idejön úgy, hogy bombaformában van, annak itt rövid időn belül a képességeit is megkérdőjelezik itt (és ez elsősorban nem a játékosok hibája).
vakok között félszemű..

nem tűnt még fel hogy az angol bajnokság nem az örömfocira épül? egy özilnek, Cr-nek is jobban ment máshol pedig aztán az arsenal nem az a defenzív csapat..
eltévedtél te csapatválasztásnál nagyon
Te vagy eléggé eltévedve, de te nem csapatválasztás terén, hanem úgy általában elég sok téren.
Mert az olasz foci a kreatív támadójátékra épül a sokat érő véleményed szerint, vagy mi? Vagy CR nem épp a PL-ben parádézott éveken át? Carlo-val meg 100 fölött rúgtunk csak a bajnokságban, többet, mint a Barca vagy a Real a spanyol bajnokságban vagy a Bayern a németben (bár lehet akkoriban még homokvárépítész voltál)

Egyébként nem tudom hol láttad, hogy Barca/Bayern féle támadójátékot szeretnék látni (mert amiket írsz abból ezt sejteni), hanem azt, hogy legyen egy karakteres játékunk, amiben a védekezésen kívül a támadójáték is szerepet kap.
ne rágjak már mindent a szádba.. nem a kreatív támadójáték a hangsúly hanem adok kapok van a német és az olaszoknál is, persze hogy jobban megy azoknak akik innen odamennek. nemhiába totál csőd szinte az összes fordított esetben.
de ha ez neked még nem tűnt fel akkor írj levelet hogy hozzák vissza őket most amúgy is az a menő hogy a klubok teljesítik az 5 évesek kivánságait

Avatar
gerawba
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 5936
Csatlakozott: 2009. május 17., vasárnap 18:19
Kedvenc exjátékos: Robben_Drogba_Lampard
Tartózkodási hely: Nice

Re: Bajnokok Ligája

#3572 Hozzászólás Szerző: gerawba »

beckhamJr írta:
gerawba írta:
Champions20 írta:de Bruyne szárnyal Oscar szenved.Remy helyett ott volt Lukaku.Mondjuk MOunak nem ezzel lesz a nagyobb gondja hanem a védelemmel majd.Terry és Iva kiöregszik akkor kalap kabát.
Ebben a csapatban, ebben a játékrendszerben mindenki szenved, akiben van egy kis kreativitás/igény a támadójátékra...

Nem véletlen dolgok ezek, hogy egy de Bruyne vagy egy Salah amint lelép innen, máris a csapatuk (sőt, a bajnokságuk) legjobb formában lévő játékosaik lesznek, míg aki idejön úgy, hogy bombaformában van, annak itt rövid időn belül a képességeit is megkérdőjelezik itt (és ez elsősorban nem a játékosok hibája).
vakok között félszemű..

nem tűnt még fel hogy az angol bajnokság nem az örömfocira épül? egy özilnek, Cr-nek is jobban ment máshol pedig aztán az arsenal nem az a defenzív csapat..
eltévedtél te csapatválasztásnál nagyon
Te vagy eléggé eltévedve, de te nem csapatválasztás terén, hanem úgy általában elég sok téren.
Mert az olasz foci a kreatív támadójátékra épül a sokat érő véleményed szerint, vagy mi? Vagy CR nem épp a PL-ben parádézott éveken át? Carlo-val meg 100 fölött rúgtunk csak a bajnokságban, többet, mint a Barca vagy a Real a spanyol bajnokságban vagy a Bayern a németben (bár lehet akkoriban még homokvárépítő-mérnök voltál)

Egyébként nem tudom hol láttad, hogy Barca/Bayern féle támadójátékot szeretnék látni (mert amiket írsz abból ezt sejteni), hanem azt, hogy legyen egy karakteres játékunk, amiben a védekezésen kívül a támadójáték is szerepet kap.
HAZARD = Messi+Ronaldo

Avatar
Chester
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 12239
Csatlakozott: 2011. szeptember 18., vasárnap 9:47

Re: Bajnokok Ligája

#3573 Hozzászólás Szerző: Chester »

De a Chelsea focija sem arra épül, hogy 0 kreativitással játszanak a fonttízmilliókért igazolt embereink, és összevernek/rúgnak mindenkit a pályán. Hol volt ilyen Mourinho első Chelsea-jében? Hol volt ilyen Hiddink Chelsea-jében? Nem a csapat választásával van a baj, hanem hogy Mourinho nem találja a megfelelő arányokat, amiket régen mindig megtalált.

beckhamJr
Hozzászólások: 273
Csatlakozott: 2014. december 13., szombat 19:53
Kedvenc játékos: O BeckhamJr.

Re: Bajnokok Ligája

#3574 Hozzászólás Szerző: beckhamJr »

gerawba írta:
Champions20 írta:de Bruyne szárnyal Oscar szenved.Remy helyett ott volt Lukaku.Mondjuk MOunak nem ezzel lesz a nagyobb gondja hanem a védelemmel majd.Terry és Iva kiöregszik akkor kalap kabát.
Ebben a csapatban, ebben a játékrendszerben mindenki szenved, akiben van egy kis kreativitás/igény a támadójátékra...

Nem véletlen dolgok ezek, hogy egy de Bruyne vagy egy Salah amint lelép innen, máris a csapatuk (sőt, a bajnokságuk) legjobb formában lévő játékosaik lesznek, míg aki idejön úgy, hogy bombaformában van, annak itt rövid időn belül a képességeit is megkérdőjelezik itt (és ez elsősorban nem a játékosok hibája).
vakok között félszemű..

nem tűnt még fel hogy az angol bajnokság nem az örömfocira épül? egy özilnek, Cr-nek is jobban ment máshol pedig aztán az arsenal nem az a defenzív csapat..
eltévedtél te csapatválasztásnál nagyon

Avatar
gerawba
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 5936
Csatlakozott: 2009. május 17., vasárnap 18:19
Kedvenc exjátékos: Robben_Drogba_Lampard
Tartózkodási hely: Nice

Re: Bajnokok Ligája

#3575 Hozzászólás Szerző: gerawba »

Champions20 írta:de Bruyne szárnyal Oscar szenved.Remy helyett ott volt Lukaku.Mondjuk MOunak nem ezzel lesz a nagyobb gondja hanem a védelemmel majd.Terry és Iva kiöregszik akkor kalap kabát.
Ebben a csapatban, ebben a játékrendszerben mindenki szenved, akiben van egy kis kreativitás/igény a támadójátékra...

Nem véletlen dolgok ezek, hogy egy de Bruyne vagy egy Salah amint lelép innen, máris a csapatuk (sőt, a bajnokságuk) legjobb formában lévő játékosaik lesznek, míg aki idejön úgy, hogy bombaformában van, annak itt rövid időn belül a képességeit is megkérdőjelezik itt (és ez elsősorban nem a játékosok hibája).
HAZARD = Messi+Ronaldo

Avatar
andrewm93
Hozzászólások: 1049
Csatlakozott: 2011. február 19., szombat 20:00
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Tartózkodási hely: Győr

Re: Bajnokok Ligája

#3576 Hozzászólás Szerző: andrewm93 »

Sajnos csak a második félidőtől láttam a meccset ezért előre is elnézést ha esetleg lemaradtam volna egy esetleges világverő játékról. Elnézve a meccset, teljesen megérdemelhetjük a kiesést, a sokszorosan kudarcra ítélt "jó lesz a minimális elvárás, a többire b@sszatok" taktika ismét összedőlt idén már sokadszorra... Mourinho egy hisztis kisgyerekhez hasonlóan ragaszkodik a taktikájához, simán kirúghatná Abra, bár remélem nem fogja, midenesetre egy szót nem szólhatna... Costat többet nem akarom a kezdőben látni, rúghat tőlem minden meccsen 3 gólt, egy buta f@sz, megint egy szava nem lehetett volna ha kiállítják. Elképesztő, hogy mennyire képtelen visszafogni magát. Egy simán hozható meccset adtunk ki a kezünk közül, ami történt magunknak köszönhettük. Nem egyszer szerencsénk volt(Cavani kapufája, a piros lap, vagy a 11-es), mégis sikerült hazai pályán így leégni, ez dícséretes. Mielőtt még kapnám a savat, nem az a bajom, hogy kiestünk, hanem hogy egy semilyen 0 láthatóan 0 akaratlan játékkal estünk ki.

Champions20
Hozzászólások: 162
Csatlakozott: 2014. július 22., kedd 17:40

Re: Bajnokok Ligája

#3577 Hozzászólás Szerző: Champions20 »

ChesterB írta:
Champions20 írta:Na ezt mondtam amikor Mou beszari taktikáját emlegettem.Úgy vártátok mint a messiást de megtört benne valami madridban.
Továbbra is tartom, hogy a legjobb, legmegfelelőbb edző ül a Chelsea kispadján, ez nem kérdés. De valami tényleg megtört, vagy túl makacs lett, vagy már nem tudja úgy motiválni a keretet mint anno, vagy szimplán az elképzelése a sz*r.
Én meg abban vagyok biztos h ha Mou távozni fog akkor az nem rajta fog múlni.Nagyon nincs hova menni már.Talán a PSG.Az Internél nem kapná meg azt a pénzmennyiséget amit londonban.Szép szép h jó áron adta el a játékosokat de kb minden évben lecseréli a keret negyedét.Ez a Schürrle Cuadrado csere szerintem fölösleges volt.de Bruyne szárnyal Oscar szenved.Remy helyett ott volt Lukaku.Mondjuk MOunak nem ezzel lesz a nagyobb gondja hanem a védelemmel majd.Terry és Iva kiöregszik akkor kalap kabát.

Avatar
gerawba
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 5936
Csatlakozott: 2009. május 17., vasárnap 18:19
Kedvenc exjátékos: Robben_Drogba_Lampard
Tartózkodási hely: Nice

Re: Bajnokok Ligája

#3578 Hozzászólás Szerző: gerawba »

Николаевич írta:Egyszerűen nincs ennyi idő a mai fociban, ilyen eredmények után eddig minden edző repült az utóbbi tíz évben.
Na igen, az is megér egy misét, hogy egy ilyen teljesítmény (pontosabban sorozatos teljesítmények) után mit kapott itt volna az edző, ha nem Mourinhonak hívnák, hanem Villas-Boasnak vagy neadj' Isten Rafa Beníteznek...
HAZARD = Messi+Ronaldo

Avatar
mikel12
Hozzászólások: 3926
Csatlakozott: 2010. július 3., szombat 13:21
Kedvenc játékos: Nincs
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

Re: Bajnokok Ligája

#3579 Hozzászólás Szerző: mikel12 »

morfium írta:
ChesterB írta:
Mindenki örült, hogy eladtuk Luizt 50 millióért, de pont az ő temperamentuma hiányzott a mai csürhéből.
Dehogy hiányzott, simán ki lehetett volna állítani már az első félidőben, ezt a retek PSGt egy fokkal bátrabb támadófocival simán kicsaptuk volna, következő fordulóban el is búcsúznak mert ott nem ilyen beszari taktikával állnak fel ellenük.
VOLNA. De idén már hanyadik alkalom, hogy Mourinho arcába röhögnek? Számtalan alkalom. Ha ezek után nem tanul belőle, akkor tényleg jobb lenne ha távozna. Most nem azért írom mert nem birom, meg egyből egy kudarc és küldöm stb..Evvel a kerettel és ezekkel a játékosokkal ha egy támadó felfogású edzőnk van, bedaráljuk őket. Ha nem engedjük át a gólok után a teret, talán Luíz-ka meg Silvácska is úgy bőg mint a VB után.
Ohh Chelsea we love you..

morfium
Hozzászólások: 435
Csatlakozott: 2011. augusztus 31., szerda 21:05
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Michael Ballack
Tartózkodási hely: Tatabánya

Re: Bajnokok Ligája

#3580 Hozzászólás Szerző: morfium »

ChesterB írta:
Mindenki örült, hogy eladtuk Luizt 50 millióért, de pont az ő temperamentuma hiányzott a mai csürhéből.
Dehogy hiányzott, simán ki lehetett volna állítani már az első félidőben, ezt a retek PSGt egy fokkal bátrabb támadófocival simán kicsaptuk volna, következő fordulóban el is búcsúznak mert ott nem ilyen beszari taktikával állnak fel ellenük.

Válasz küldése