Premier League
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
Re: Premier League
nadal:
http://wordsmithk.hubpages.com/hub/Foot ... Parked-Bus" onclick="window.open(this.href);return false;
'Method Two
The second method is to be patient and begin your attacks with a deeper line. Instead of compressing the space by pushing up , you are doing the opposite.
By playing with a deeper line and passing and probing from deeper, you are creating the space behind of the opposition defence by luring them out from deeper positions. Additionally, if it is not the players who are in deeper positions that are being lured out , it is players such as the midfielders that are being lured out. The midfielders are paramount to the Park the Bus system because they protect the defence, stay tight and prevent the killer passes from being played. If these players are lured out of the deeper positions, this allows for more space in the midfield to make a dangerous pass or dribble.'
Ezt játszodtuk ma, és eredményes is lett volna...
http://wordsmithk.hubpages.com/hub/Foot ... Parked-Bus" onclick="window.open(this.href);return false;
'Method Two
The second method is to be patient and begin your attacks with a deeper line. Instead of compressing the space by pushing up , you are doing the opposite.
By playing with a deeper line and passing and probing from deeper, you are creating the space behind of the opposition defence by luring them out from deeper positions. Additionally, if it is not the players who are in deeper positions that are being lured out , it is players such as the midfielders that are being lured out. The midfielders are paramount to the Park the Bus system because they protect the defence, stay tight and prevent the killer passes from being played. If these players are lured out of the deeper positions, this allows for more space in the midfield to make a dangerous pass or dribble.'
Ezt játszodtuk ma, és eredményes is lett volna...
- chelseafan01
Fizetés terén a játékosoknál kb. 10X-es, edzőknél 15-20X-ös a különbség CFC javára. Nagy elvárás, hogy hazai pályán realizálódjon egy 2-3 gólos győzelem a kiesőjelölt ellen, egy pártos bíró ellenére is?marknagy írta:De ez a Premier League. A TV-s pénzeknek köszönhetően minden csapatnak magas költségvetése van szemben más bajnokságok csapataival, ergo tudnak hozni jó játékosokat már egy Burnley-be is. Ezáltal közelebb lesznek egymáshoz a csapatok, nagyobb a versengés, sokkal nehezebb győzni, sőt konkrétan vért kell hugyozni egy gőzelemért. Ebben a szezonban azért nem sok igazi gálát látsz a nagy csapatoktól (tőlünk év elején + Swansea meccs és így is mi lőttük a legtöbb gólt), sokszor meg a nagy különbség amit az eredményjelző mutat csalóka, mert játékban meg nem volt ekkora különbség.chelseafan01 írta:Egy olyan csapat ellen ahol a legjobban kereső játékos annyit kap mint nálunk a pályamunkások, ott egy ge.i bíró ne tudja már eldönteni a meccset egy pár rossz ítélettel... Kellene rúgni 4-5 egyértelmű gólt ,amit nem lehet elcsalni a legrosszabb indulatú bírónak se, aztán konkrétan le..rom h hány 11-est nem ad meg.
-
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Zola
Most miért mondod ezt, semmi nem múlik rajtuk, mert mindegy hogy befúják vagy sem, ugyanis a focit érzelem nélküli robotok játszák, akik mindig betartják a taktikát és nem ismerik a fáradságot sem.emsanya írta:1. perc, tizenegyes a city-nek. Nagyon sok múlik a mai világban a játékvezetőkön, és ezt mindenki tudja...
- marknagy
- Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
- Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
Szerintem a kiállításig abszolút kézben tartottuk a meccset, emberhátrányban pedig más csapat is adta már le a vezetést, Mourinho jól érezte hogy Cahillt be kell küldeni, mert levegőben megverhetnek, sajna akkor már késő volt...ChesterB írta:Lesz*rtam volna ma a gálát, az sem érdekelt volna ha marad az 1-0, csak húzzák be ezt a fos meccset. Csak legalább a látszatát ne láttam volna annak, hogy tökéletes az 1-0, mert támadgattak ugyan a második félidőben, de ettől nem éreztem azt, hogy ez a meccs zsebben van. A Burnley látványosan nem akart támadni, hiába TV-s pénz, nincs benne komoly játékos, az edzőjük is egy átlagos fószer, úgy kellett volna odanyomni őket a kapuhoz ahogy ők tették a kiállítás után, és akkor az esélyt sem adják meg nekik egy egyenlítésre a srácok. Én az ilyeneket hiányolom, még ha gól nem is születik belőle. Imádom az 1-0-ákat, de azokat, amik kézben vannak, a mostani meccseinkre meg ez nagyon ritkán mondható el sajnos.marknagy írta:De ez a Premier League. A TV-s pénzeknek köszönhetően minden csapatnak magas költségvetése van szemben más bajnokságok csapataival, ergo tudnak hozni jó játékosokat már egy Burnley-be is. Ezáltal közelebb lesznek egymáshoz a csapatok, nagyobb a versengés, sokkal nehezebb győzni, sőt konkrétan vért kell hugyozni egy gőzelemért. Ebben a szezonban azért nem sok igazi gálát látsz a nagy csapatoktól (tőlünk év elején + Swansea meccs és így is mi lőttük a legtöbb gólt), sokszor meg a nagy különbség amit az eredményjelző mutat csalóka, mert játékban meg nem volt ekkora különbség.
We are the famous, the famous Chelsea!
- Николаевич
Na nee Hazaérek, bekapcsolom a tévèt erre a 27. másodpercben tizi.. Jogosnak tűnt elsőre.
Lesz*rtam volna ma a gálát, az sem érdekelt volna ha marad az 1-0, csak húzzák be ezt a fos meccset. Csak legalább a látszatát ne láttam volna annak, hogy tökéletes az 1-0, mert támadgattak ugyan a második félidőben, de ettől nem éreztem azt, hogy ez a meccs zsebben van. A Burnley látványosan nem akart támadni, hiába TV-s pénz, nincs benne komoly játékos, az edzőjük is egy átlagos fószer, úgy kellett volna odanyomni őket a kapuhoz ahogy ők tették a kiállítás után, és akkor az esélyt sem adják meg nekik egy egyenlítésre a srácok. Én az ilyeneket hiányolom, még ha gól nem is születik belőle. Imádom az 1-0-ákat, de azokat, amik kézben vannak, a mostani meccseinkre meg ez nagyon ritkán mondható el sajnos.marknagy írta:De ez a Premier League. A TV-s pénzeknek köszönhetően minden csapatnak magas költségvetése van szemben más bajnokságok csapataival, ergo tudnak hozni jó játékosokat már egy Burnley-be is. Ezáltal közelebb lesznek egymáshoz a csapatok, nagyobb a versengés, sokkal nehezebb győzni, sőt konkrétan vért kell hugyozni egy gőzelemért. Ebben a szezonban azért nem sok igazi gálát látsz a nagy csapatoktól (tőlünk év elején + Swansea meccs és így is mi lőttük a legtöbb gólt), sokszor meg a nagy különbség amit az eredményjelző mutat csalóka, mert játékban meg nem volt ekkora különbség.
-
- Kedvenc exjátékos: -
az elfogulatlanságodat előadhatnád már egyszer tömegben is, ne csak a fotelből játszd az okost.rafanadal írta:Akkor már megyek a Real Madridnak, ők sikeres klub. Úgyis divatszurkoló vagyok, csak mert nem állok be a sorba a véleményemmel és a csapatot nem istenítem minden alkalommal. Szerintem templom helyett is egy külön Chelsea szentélybe kellene járnia az embereknek vasárnap és akit kritizálni hallanak egy Chelsea játékost vagy csapatot, azt kivégezni, mint azt tették a Charlie Hebdo szerkesztőségével ...Nóbádi írta:Inkább menjetek szurkolni a Newcastle-nek, de most tényleg
amit ott kapnál már igencsak kijárna neked te különcke
1. perc, tizenegyes a city-nek. Nagyon sok múlik a mai világban a játékvezetőkön, és ezt mindenki tudja...
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
Csak az első mondatig jutottál kicsihuszár? Fuss neki még egyszer.ChesterB írta:Ki nem sz*rja itt le a Barcelonat?s_bala30 írta:A sok károgónak csak annyit, hogy pl a Barca ma kikapott hazai pályán. A bl utáni forduló minden csapat számára sokkal nehezebb, nem is vártam sok gólos győzelmet, ha nincs Matic piros lapja legrosszabb esetben maradt volna az 1 fa. Nem tudom az aki azt írta, hogy nem játszottunk támadóan, melyik meccset nézte. Megvoltak a helyzeteink, azt vártam hogy a bekapott gól után majd a Börnli kinyílik de maradtak sünállásban és végül is megérte nekik.
Hát persze egyből tizi a city javára nehogy már ellenük is fújjanak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zalán 2015. február 21., szombat 19:31-kor.
- AwayRoller
Épp ezt csináltuk a pirosig ...sün ellen nincs olyan, hogy hamar...rafanadal írta:Nem kell nekik futnak eszetlenül. Egyáltalán nem ezt kérem, mert az ahogy te is mondod veszélyes. Az már a másik véglet. Csak annyira támadjunk, hogy a biztonság megmaradjon és hamar eldöntsük. Érdekes módon veszélyesebbek voltunk addig amíg 0-0 volt, mint utána.AwayRoller írta:Meg lett volna az a 2 de akár 3 gól is, szépen, nyugisan felfalva az ellenfelet. Ebben nem volt semmi beszariság, a pirosig a kezünkben tartottuk a meccset. Az jobb lenne, hogy nekik szaladunk és szétkontráznak?rafanadal írta:Ha nem vagyunk képesek első létére az utolsónak hazai pályán 2 gólt lőni, akkor azért magunkra vessünk szerintem. Tipikusan az a meccs ahol Mourinho beszari taktikája és a bíró csodálatos működése túl sok volt a csapatnak. Én inkább így fejezném ki magam, mert mindkét fél magasan benne van ebben a pontvesztésben.
Ebben a maiban Mou nincs benne. PSG ellen benne volt, Citeh ellen benne volt, talán még a MU ellen is, de ezt most nem lehet rávarrni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára AwayRoller 2015. február 21., szombat 19:32-kor.
- AwayRoller
Elég rossz példa, mert azoknak a f*szkalapoknak már épp kijárt egy seggberúgás... kicsit durvára sikerült, de kijárt...rafanadal írta:Akkor már megyek a Real Madridnak, ők sikeres klub. Úgyis divatszurkoló vagyok, csak mert nem állok be a sorba a véleményemmel és a csapatot nem istenítem minden alkalommal. Szerintem templom helyett is egy külön Chelsea szentélybe kellene járnia az embereknek vasárnap és akit kritizálni hallanak egy Chelsea játékost vagy csapatot, azt kivégezni, mint azt tették a Charlie Hebdo szerkesztőségével ...Nóbádi írta:Inkább menjetek szurkolni a Newcastle-nek, de most tényleg
-
- Tippverseny győztese 2015/16
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Mata
Nem kell nekik futnak eszetlenül. Egyáltalán nem ezt kérem, mert az ahogy te is mondod veszélyes. Az már a másik véglet. Csak annyira támadjunk, hogy a biztonság megmaradjon és hamar eldöntsük. Érdekes módon veszélyesebbek voltunk addig amíg 0-0 volt, mint utána.AwayRoller írta:Meg lett volna az a 2 de akár 3 gól is, szépen, nyugisan felfalva az ellenfelet. Ebben nem volt semmi beszariság, a pirosig a kezünkben tartottuk a meccset. Az jobb lenne, hogy nekik szaladunk és szétkontráznak?rafanadal írta:Ha nem vagyunk képesek első létére az utolsónak hazai pályán 2 gólt lőni, akkor azért magunkra vessünk szerintem. Tipikusan az a meccs ahol Mourinho beszari taktikája és a bíró csodálatos működése túl sok volt a csapatnak. Én inkább így fejezném ki magam, mert mindkét fél magasan benne van ebben a pontvesztésben.
Ebben a maiban Mou nincs benne. PSG ellen benne volt, Citeh ellen benne volt, talán még a MU ellen is, de ezt most nem lehet rávarrni.
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"
-
Akkor már megyek a Real Madridnak, ők sikeres klub. Úgyis divatszurkoló vagyok, csak mert nem állok be a sorba a véleményemmel és a csapatot nem istenítem minden alkalommal. Szerintem templom helyett is egy külön Chelsea szentélybe kellene járnia az embereknek vasárnap és akit kritizálni hallanak egy Chelsea játékost vagy csapatot, azt kivégezni, mint azt tették a Charlie Hebdo szerkesztőségével ...Nóbádi írta:Inkább menjetek szurkolni a Newcastle-nek, de most tényleg
- marknagy
- Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
- Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
De ez a Premier League. A TV-s pénzeknek köszönhetően minden csapatnak magas költségvetése van szemben más bajnokságok csapataival, ergo tudnak hozni jó játékosokat már egy Burnley-be is. Ezáltal közelebb lesznek egymáshoz a csapatok, nagyobb a versengés, sokkal nehezebb győzni, sőt konkrétan vért kell hugyozni egy gőzelemért. Ebben a szezonban azért nem sok igazi gálát látsz a nagy csapatoktól (tőlünk év elején + Swansea meccs és így is mi lőttük a legtöbb gólt), sokszor meg a nagy különbség amit az eredményjelző mutat csalóka, mert játékban meg nem volt ekkora különbség.chelseafan01 írta:Egy olyan csapat ellen ahol a legjobban kereső játékos annyit kap mint nálunk a pályamunkások, ott egy ge.i bíró ne tudja már eldönteni a meccset egy pár rossz ítélettel... Kellene rúgni 4-5 egyértelmű gólt ,amit nem lehet elcsalni a legrosszabb indulatú bírónak se, aztán konkrétan le..rom h hány 11-est nem ad meg.
We are the famous, the famous Chelsea!
Ki nem sz*rja itt le a Barcelonat?s_bala30 írta:A sok károgónak csak annyit, hogy pl a Barca ma kikapott hazai pályán. A bl utáni forduló minden csapat számára sokkal nehezebb, nem is vártam sok gólos győzelmet, ha nincs Matic piros lapja legrosszabb esetben maradt volna az 1 fa. Nem tudom az aki azt írta, hogy nem játszottunk támadóan, melyik meccset nézte. Megvoltak a helyzeteink, azt vártam hogy a bekapott gól után majd a Börnli kinyílik de maradtak sünállásban és végül is megérte nekik.
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
A sok károgónak csak annyit, hogy pl a Barca ma kikapott hazai pályán. A bl utáni forduló minden csapat számára sokkal nehezebb, nem is vártam sok gólos győzelmet, ha nincs Matic piros lapja legrosszabb esetben maradt volna az 1 fa. Nem tudom az aki azt írta, hogy nem játszottunk támadóan, melyik meccset nézte. Megvoltak a helyzeteink, azt vártam hogy a bekapott gól után majd a Börnli kinyílik de maradtak sünállásban és végül is megérte nekik.
- AwayRoller
Meg lett volna az a 2 de akár 3 gól is, szépen, nyugisan felfalva az ellenfelet. Ebben nem volt semmi beszariság, a pirosig a kezünkben tartottuk a meccset. Az jobb lenne, hogy nekik szaladunk és szétkontráznak?rafanadal írta:Ha nem vagyunk képesek első létére az utolsónak hazai pályán 2 gólt lőni, akkor azért magunkra vessünk szerintem. Tipikusan az a meccs ahol Mourinho beszari taktikája és a bíró csodálatos működése túl sok volt a csapatnak. Én inkább így fejezném ki magam, mert mindkét fél magasan benne van ebben a pontvesztésben.
-
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Zola
Inkább menjetek szurkolni a Newcastle-nek, de most tényleg Végül is szurkolók volnánk nem kritikusok és ez meg itt a Chelsea szurkolók fóruma... Forever Blues
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nóbádi 2015. február 21., szombat 19:29-kor.
-
Ha nem vagyunk képesek első létére az utolsónak hazai pályán 2 gólt lőni, akkor azért magunkra vessünk szerintem. Tipikusan az a meccs ahol Mourinho beszari taktikája és a bíró csodálatos működése túl sok volt a csapatnak. Én inkább így fejezném ki magam, mert mindkét fél magasan benne van ebben a pontvesztésben.AwayRoller írta:Látom sikerült megragadnod a lényegetdacultras írta: és ha buszoznak akkor mi van? első ellen idegenben ilyen kerettel miért ne
mi miért buszozunk a világ egyik legjobb keretével?
Épp arról volt szó, hogy nehéz feltörni, szóval nem lala liga, hogy beb*szunk 4et és jöhet bármi. Ez ma tipikusan az a meccs volt, amikor egy normális bírói vezetés mellett nyögvenyelősen behúzzuk(bajnokok ismérve), ezt vette el ma a bíró.