Premier League

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Avatar
emsanya
Hozzászólások: 9991
Csatlakozott: 2007. december 27., csütörtök 14:44

Re: Premier League

#10961 Hozzászólás Szerző: emsanya »

A kiállításig sztem kiválóan játszottunk, kombinatívan, látványosan, voltak helyzetek, az utolsó passzak, beadások voltak amik nem sikerültek. Viszont ez a kamu kiállítás rendesen megzavarta a csapatot, addig gyakorlatilag uraltuk a játékot. A meg nem adott tiziről nem is beszélve...

Azt hogy most is visszafogta volna José a csapatot, egyáltan nem éreztem, uraltuk a játékot és nem ültünk az eredményen. Elismerem ha ilyen van, de most nem ez volt...

Avatar
Chester
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 12239
Csatlakozott: 2011. szeptember 18., vasárnap 9:47

Re: Premier League

#10962 Hozzászólás Szerző: Chester »

royston írta:Matic eseténél nem is vártam azt tőled hogy esetleg a játékos fejével gondolkodj,ellentétben a többiek itt a fórumról mind kiálltak mellette.
Ja, hogy minden játékosnál ennek kell lennie a kötelező reakciónak? Én is fociztam, de nekem ez kimaradt.

Addig is itt egy régebbi kép, hogy miért is vagyok kiakadva a drága alfahímedre:
Kép

Avatar
andrewm93
Hozzászólások: 1049
Csatlakozott: 2011. február 19., szombat 20:00
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Tartózkodási hely: Győr

Re: Premier League

#10963 Hozzászólás Szerző: andrewm93 »

s_bala30 írta:Remélem ezt is visszanézi valamelyik FA-s nagyfejes és utólag elmeszelik ezt a gyökér Barnszt. Persze az is lehet inkább Maticnak fognak adni plusz 3 meccses eltiltást.
Maticnak max 1 meccses eltiltás jár. Elgurult a gyógyszere, tény, jogos a piros, de eddig el kellett jutni. Egy normális bíró erre kapásból odafut, kikúrja a paraszt szemét egy pirossal és leküldi.

Avatar
chelseafan01
Hozzászólások: 404
Csatlakozott: 2005. december 16., péntek 13:06
Tartózkodási hely: Kecskemét

Re: Premier League

#10964 Hozzászólás Szerző: chelseafan01 »

Egy olyan csapat ellen ahol a legjobban kereső játékos annyit kap mint nálunk a pályamunkások, ott egy ge.i bíró ne tudja már eldönteni a meccset egy pár rossz ítélettel... Kellene rúgni 4-5 egyértelmű gólt ,amit nem lehet elcsalni a legrosszabb indulatú bírónak se, aztán konkrétan le..rom h hány 11-est nem ad meg.

Avatar
mikel12
Hozzászólások: 3926
Csatlakozott: 2010. július 3., szombat 13:21
Kedvenc játékos: Nincs
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

Re: Premier League

#10965 Hozzászólás Szerző: mikel12 »

Én nem haragszom Maticsra. Vérzésig kellett volna ütnie azt a nyomorult férget. Élete makkja, hogy nincs vége a szezonjának, szerintem 10/9 ember ugyanezt tette volna.
Ohh Chelsea we love you..

rafanadal
Tippverseny győztese 2015/16
Tippverseny győztese 2015/16
Hozzászólások: 11987
Csatlakozott: 2009. augusztus 13., csütörtök 12:59
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Mata
Tartózkodási hely: Kolozsvár

Re: Premier League

#10966 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

putthelime írta:
ChesterB írta:Vagy végre focizzanak 1-0-ás vezetés után is, és ne a f*szt verjék?
1) Ezen analógia szerint akkor 2009-ben is inkább Drogba kihagyott ziccere miatt kellett volna dühösnek lennünk, mert akkor már nem számított volna Övrebö hányadék teljesítménye és Iniesta gólja.

2) Értem mit akarsz mondani, meg azokat is, akik veled értenek egyet, de hétközi Párizs után pont le kéne tojni, hogy milyen játékkal jövünk ki, mert egy ideális utopisztikus Premier Leagueben az 1-0 is 3 pontot ér és nem vezetnek ilyen Atkinson-féle fogalmatlanok meccseket.

3) Igen, Matics hatalmas marha volt és igen, jobban is nyomhattunk volna a másodikért, hiába kaphattunk volna 1 (2?) büntetőt, de mindezekről elég lenne zárójelben beszélni, ha a játékvezető teszi a dolgát.
1) Azért tudtommal akkor a Barcelona volt az ellenfél és most a Burnley. A kettő között azért van egy kis különbség.
2) De mivel nincs ideális PL (sőt, játékvezetésre kitérve) hiába élünk egy álomvilágban. A legjobb amit tehetünk ellene az az, hogy bebiztosítjuk magunkat az ilyen esetekre. Nem kell minden meccsen, de amikor látod, hogy egy ilyen csapat az ellenfél és egy ilyen bíró van (aki már híres a mi köreinkben) és amikor látod a napi tevékenységét, akkor meg ne haragudj, de te vagy egy oltári nagy f*sz, hogy ne reagálj erre és ne próbáld meg bebiztosítani magad. Olyan mintha egy cigány aki egyszer már leszúrt sétálna melletted bicskával a kezében és te nem is sejtenéd, hogy másodjára is baj lehet belőle.
3) Ez az egyik nézőpont, ha a bíró, de mi van ha 2-0? Esélye nincs elfújni a meccset és a 2-0 legalább tőlünk függött volna és nem más kezében lett volna a sorsunk.
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"

Avatar
AwayRoller
Hozzászólások: 4817
Csatlakozott: 2008. július 1., kedd 18:24
Kedvenc játékos: -
Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola

Re: Premier League

#10967 Hozzászólás Szerző: AwayRoller »

Zala0821 írta:Nem láttam a meccset, hogy hogyan játszottunk és ki mit csinált de engem már ebben az évben nem lep meg, h 1-0-ás vezetésről nem tudjuk behúzni a meccseket ahogy korábban, idegesít is rendesen de sosem fogunk egy kieső csapatot 3-4-5-6 góllal megverni . A bírózás meg már hidegen hagy, mert jobb nem lesz és mindig minket szop@tnak meg és veszítünk miattuk pontokat és nem tudom, h mit vártok még a bíróktól de ezen már annyira meg se lepődök. Nem akarok itt észt osztani, mert nem láttam a meccset
Akkor javaslom nézd meg, és próbálj meg hasonló nyugodtsággal visszatérni :mrgreen:

Zalán

Re: Premier League

#10968 Hozzászólás Szerző: Zalán »

Nem láttam a meccset, hogy hogyan játszottunk és ki mit csinált de engem már ebben az évben nem lep meg, h 1-0-ás vezetésről nem tudjuk behúzni a meccseket ahogy korábban, idegesít is rendesen de sosem fogunk egy kieső csapatot 3-4-5-6 góllal megverni . A bírózás meg már hidegen hagy, mert jobb nem lesz és mindig minket szop@tnak meg és veszítünk miattuk pontokat és nem tudom, h mit vártok még a bíróktól de ezen már annyira meg se lepődök. Nem akarok itt észt osztani, mert nem láttam a meccset. Ha engem rúgtak volna úgy le mint Matic-ot én a másikat kis túlzással meg is öltem volna a reakciója érthető plusz ott van még, hogy Szerb így kicsit forró fejű is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zalán 2015. február 21., szombat 19:19-kor.

Avatar
Pethy
Hozzászólások: 966
Csatlakozott: 2006. június 7., szerda 19:45
Kedvenc játékos: Matic
Kedvenc exjátékos: Gudjohnsen
Tartózkodási hely: Békéscsaba

Re: Premier League

#10969 Hozzászólás Szerző: Pethy »

rafanadal írta:
Pethy írta:
ChesterB írta:Meg is érdemeljük, komolyan...
Mi érdemelnék meg hogy letakarodj a fórumról mert vicc hogy ilyen ember Chelsea szurkolónak merik nevezni magát...
Te is megtanulhatnád végre, hogy a fórum azért van, hogy a különböző véleményeket megbeszéljük CIVILIZÁLT hangnemben és mások véleményét nem lehülyézve csak azért, mert nem értenek egyet veled.
Ne haragudj de aki egy ilyen után hogy CSAPATA egyik játékosát majdnem hidegre tették minimum fél évre nyugodt tud maradni...
Chelsea Fc, Houston Rockets&Texans, F.Alonso

s_bala30
Hozzászólások: 386
Csatlakozott: 2011. október 29., szombat 19:36
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola

Re: Premier League

#10970 Hozzászólás Szerző: s_bala30 »

rafanadál és chester b most kiélheti magát itt a fórumon. Lehet fikázni a csapatot hajrá!:)

s_bala30
Hozzászólások: 386
Csatlakozott: 2011. október 29., szombat 19:36
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola

Re: Premier League

#10971 Hozzászólás Szerző: s_bala30 »

Remélem ezt is visszanézi valamelyik FA-s nagyfejes és utólag elmeszelik ezt a gyökér Barnszt. Persze az is lehet inkább Maticnak fognak adni plusz 3 meccses eltiltást.

Avatar
royston
Hozzászólások: 344
Csatlakozott: 2014. április 30., szerda 19:14
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Drogba
Tartózkodási hely: Dunaújváros

Re: Premier League

#10972 Hozzászólás Szerző: royston »

ChesterB írta:
Pethy írta:Mi érdemelnék meg hogy letakarodj a fórumról mert vicc hogy ilyen ember Chelsea szurkolónak merik nevezni magát...
Miért, szerinted nem érezhetem jogosnak azt, hogy amiért a fél fórum baszogat engem, annak most láttuk iskolapéldáját? Olyan egydimenziós, következmények nélküli világban gondolkodik néha Mourinho hogy rossz nézni. Látta, hogy a bíró egy dilettáns, látta, hogy a Burnley a támadásnak semmi jelét nem mutatta, erre beáll sünbe, és csak a bökdösi az ellenfelet, meg is érdemli hogy koppanjon. Matic-ot kiállították, erre alig jöttünk át a félpályánkon, mert a Burnley beszorított, hazai pályán. A legegyszerűbb dolog a bíróra fogni, csak a problémák nem itt kezdődnek sajnos.
Szted nem frusztráló hogy teljesen jogos büntetőket nem kap meg a csapat,ami által meglenne a 60.percekben az általad emlegetett 2-3 gólos előny valószínűleg.Nem látod hogy milyen vastagon benne volt a keze a mai eredményben a bírónak?Oké szarul játszottunk,de ember,folyamatosan ekézed a csapatot meg Mou-t és ha nyerünk ha veszítünk folyamat vészmadárkodsz.Matic eseténél nem is vártam azt tőled hogy esetleg a játékos fejével gondolkodj,ellentétben a többiek itt a fórumról mind kiálltak mellette.Lehet döngetni a melled hogy te megmondtad hogy előbb-utóbb rábaszik a csapat,csak a folyamatos ekézésedet sem nézi itt mindenki jó szemmel,ezért ne csodálkozz hogy néha beszólogatnak.
KEEP CALM and FOLLOW CHELSEA

Avatar
AwayRoller
Hozzászólások: 4817
Csatlakozott: 2008. július 1., kedd 18:24
Kedvenc játékos: -
Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola

Re: Premier League

#10973 Hozzászólás Szerző: AwayRoller »

dacultras írta: és ha buszoznak akkor mi van? első ellen idegenben ilyen kerettel miért ne
mi miért buszozunk a világ egyik legjobb keretével?
Látom sikerült megragadnod a lényeget :roll: :D

Épp arról volt szó, hogy nehéz feltörni, szóval nem lala liga, hogy beb*szunk 4et és jöhet bármi. Ez ma tipikusan az a meccs volt, amikor egy normális bírói vezetés mellett nyögvenyelősen behúzzuk(bajnokok ismérve), ezt vette el ma a bíró.

Avatar
Chester
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 12239
Csatlakozott: 2011. szeptember 18., vasárnap 9:47

Re: Premier League

#10974 Hozzászólás Szerző: Chester »

putthelime írta:[de hétközi Párizs után pont le kéne tojni, hogy milyen játékkal jövünk ki, mert egy ideális utopisztikus Premier Leagueben az 1-0 is 3 pontot ér és nem vezetnek ilyen Atkinson-féle fogalmatlanok meccseket.
Írtam is félidőben, hogy lesz*rom hogyan, de húzzák be valahogy ezt a meccset, de még ez sem sikerült, innentől én semmilyen pozitívumot nem látok sajnos.

A Matic-os dologban meg az b*sz fel, hogy attól még, ha jogosan kiállítja azt a Burnley játékost, attól még Matic ugyan úgy lemarad a Ligakupa döntőről. Ha jogosan kiállítja mindkettőt (mert Matic pirosa is jogos volt, akármennyire természetes/ösztönös/helyes reakció volt), akkor sem léphetne pályára, hogy meglett volna-e a 3 pont, azt meg sose tudjuk meg.

Daniel
Hozzászólások: 2931
Csatlakozott: 2007. augusztus 14., kedd 21:15
Kedvenc játékos: Kante
Kedvenc exjátékos: Zola

Re: Premier League

#10975 Hozzászólás Szerző: Daniel »

Igazabol rejtely, hogy atkinson, hogy a rakba fujhat nekunk meccset az a bizonyos MU elleni meccs ota? Szanalmas az egesz FA... Annak ellenere, hogy szarra kellett volna verni ezeket a mocskokat...
*knock, and it shall be opened unto you*

rafanadal
Tippverseny győztese 2015/16
Tippverseny győztese 2015/16
Hozzászólások: 11987
Csatlakozott: 2009. augusztus 13., csütörtök 12:59
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Mata
Tartózkodási hely: Kolozsvár

Re: Premier League

#10976 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

Pethy írta:
ChesterB írta:Meg is érdemeljük, komolyan...
Mi érdemelnék meg hogy letakarodj a fórumról mert vicc hogy ilyen ember Chelsea szurkolónak merik nevezni magát...
Te is megtanulhatnád végre, hogy a fórum azért van, hogy a különböző véleményeket megbeszéljük CIVILIZÁLT hangnemben és mások véleményét nem lehülyézve csak azért, mert nem értenek egyet veled.
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"

dacultras
Hozzászólások: 773
Csatlakozott: 2010. augusztus 27., péntek 21:32
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Drogba

Re: Premier League

#10977 Hozzászólás Szerző: dacultras »

AwayRoller írta:
ChesterB írta: Voltak fellángolások, még meg is jegyeztem magamnak meccs közben, de finoman szólva sem erőltették meg magukat a srácok. Az ilyen bírói f*szkodások bármikor benne vannak a játékban, ez ellen tehetne (ha már a FA nem tesz semmit), hogy gólokkal próbálunk vezetni, hogyha bejön a gebasz akkor ne kelljen az eredmény után rohanni mint most. A Villa ellen bejött, ma nem, ez van, de én nem tudom csak a bíróra fogni ezt a mait, mert ez a meccskimenetel már január óta kísérti a csapatot, és bosszantó, hogy amikor talán a legegyszerűbb a sorsolásunk, rögtön az első meccsen sikerül botlani, csak remélni tudom, hogy a City kikap, és akkor egy kis örömre lesz indok a mai gyöngyszem után.
Áthozom ide, mert szerintem ez jól összefoglalja amit marknagy írt:
marknagy írta: Fociztunk is, de egy ilyen buszozó, favágó csapatot nehéz feltörni, ha a 2 tiszta tizenegyesből csak egyet megad nincs miről beszélni... ráadásul Barnes-t is ki kellett volna állítani.
és ha buszoznak akkor mi van? első ellen idegenben ilyen kerettel miért ne
mi miért buszozunk a világ egyik legjobb keretével?

Nóbádi
Hozzászólások: 272
Csatlakozott: 2013. augusztus 15., csütörtök 19:36
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Zola

Re: Premier League

#10978 Hozzászólás Szerző: Nóbádi »

Ritkán bírózom, de egy olyan meccsen, ahol 1-0 után még a sky sports szerint is két jogos tizenegyest nem fújnak be és a kiállítás előtti szituról már nem is beszéljünk, nem fogom a csapatot szapulni és Mourinhot sem. Persze lehet, kritizálni mindig lehet...

Avatar
AwayRoller
Hozzászólások: 4817
Csatlakozott: 2008. július 1., kedd 18:24
Kedvenc játékos: -
Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola

Re: Premier League

#10979 Hozzászólás Szerző: AwayRoller »

ChesterB írta: Voltak fellángolások, még meg is jegyeztem magamnak meccs közben, de finoman szólva sem erőltették meg magukat a srácok. Az ilyen bírói f*szkodások bármikor benne vannak a játékban, ez ellen tehetne (ha már a FA nem tesz semmit), hogy gólokkal próbálunk vezetni, hogyha bejön a gebasz akkor ne kelljen az eredmény után rohanni mint most. A Villa ellen bejött, ma nem, ez van, de én nem tudom csak a bíróra fogni ezt a mait, mert ez a meccskimenetel már január óta kísérti a csapatot, és bosszantó, hogy amikor talán a legegyszerűbb a sorsolásunk, rögtön az első meccsen sikerül botlani, csak remélni tudom, hogy a City kikap, és akkor egy kis örömre lesz indok a mai gyöngyszem után.
Áthozom ide, mert szerintem ez jól összefoglalja amit marknagy írt:
marknagy írta: Fociztunk is, de egy ilyen buszozó, favágó csapatot nehéz feltörni, ha a 2 tiszta tizenegyesből csak egyet megad nincs miről beszélni... ráadásul Barnes-t is ki kellett volna állítani.

Avatar
putthelime
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 1937
Csatlakozott: 2009. május 28., csütörtök 20:38
Kedvenc játékos: JT + Schurrle
Kedvenc exjátékos: Hasselbaink + Mata
Tartózkodási hely: Debrecen
Kapcsolat:

Re: Premier League

#10980 Hozzászólás Szerző: putthelime »

dankodavid írta:
putthelime írta:Ritkán szoktam káromkodni, de Atkinsonról most le tudnám átkozni a keresztvizet.
Nem néztem a meccset, volt jobb dolgom, csak a vine (https://vine.co/v/OQqFgtVvVDA" onclick="window.open(this.href);return false;) jutott el hozzám, de ennek fényében meg tudom érteni Matic reakcióját. Büntetőket még nem láttam, de nem lepne meg, ha azok is tiszták lettek volna.
Volt egy kezezés, az teljesen tiszta volt (derékszögben eltartva a testtől...), Costát pedig két kézzel lökték, de az szerintem felemás volt.
ChesterB írta:Vagy végre focizzanak 1-0-ás vezetés után is, és ne a f*szt verjék?
Ezen analógia szerint akkor 2009-ben is inkább Drogba kihagyott ziccere miatt kellett volna dühösnek lennünk, mert akkor már nem számított volna Övrebö hányadék teljesítménye és Iniesta gólja.

Értem mit akarsz mondani, meg azokat is, akik veled értenek egyet, de hétközi Párizs után pont le kéne tojni, hogy milyen játékkal jövünk ki, mert egy ideális utopisztikus Premier Leagueben az 1-0 is 3 pontot ér és nem vezetnek ilyen Atkinson-féle fogalmatlanok meccseket.

Igen, Matics hatalmas marha volt és igen, jobban is nyomhattunk volna a másodikért, hiába kaphattunk volna 1 (2?) büntetőt, de mindezekről elég lenne zárójelben beszélni, ha a játékvezető teszi a dolgát.
They do now.

Válasz küldése