undertow írta:1. amikor erkezett kozel sem kieses elleni harcrol volt szo.
2. mennyit is kap ezert hetente?
3. ha nyaron meg akar szabadulni a spammers nevu szerencsetlensegbol, akkor muszaj odatennie magat, hogy normalis kero is legyen.
amikor elkúrbisli még a padon hagyta a barca,juve,milan,real,mu,pool és bayern is szerzödtette volna ! emelett azért tud most bizonyitani mert a csak most kapott lehetőséget a kezdőbe ! nem a spammers munkássága miatt akarja europa sztárcsapatai szerződtettni ! gondolom nem a west ham ajánlata volt a legzsirósabb !
1. amikor erkezett kozel sem kieses elleni harcrol volt szo.
2. mennyit is kap ezert hetente?
3. ha nyaron meg akar szabadulni a spammers nevu szerencsetlensegbol, akkor muszaj odatennie magat, hogy normalis kero is legyen.
tibi71 írta:mióta játszatja zamorát és tevezt ez a barom kúrbisli azóta tudnak gólt is rugni ! mascheranót okosan elengedte és most kezd rendesen magára találni a pool-ban ! tevez oriási játékos !
Nekem Tevezben nem az ügyessége tetszik legjobban, hanem a hozzáállása. 3x-os Dél-Amerikai "Aranylabdás" és idejön egy kiesés ellen küzdő csapatba. Nem áll neki durcizni, hanem küzd, amikor lehetőséget kap. És most kezd megérni a gyümölcse. Ez nekem nagyon szimpatikus. Ráadásul még jó játékos is nagyon, szóval szerintem Europában nagy karriert futhat be. De ehhez fontos h a WHU-t benntartsa.
mióta játszatja zamorát és tevezt ez a barom kúrbisli azóta tudnak gólt is rugni ! mascheranót okosan elengedte és most kezd rendesen magára találni a pool-ban ! tevez oriási játékos !
Zsoca87 írta:Egyre izgalmasabb lesz az alsó régióban is a harc. A mai forduló után :
Wigan 33 pont
Sheffield 31 pont
Charltion 30 pont
WHU 26 pont
Ebből még bármi lehet...
szerintem a Wigan bent fog maradni,de a Sheffield és a Charlton helyetcserélnek...és még látom annak is esélyét,hogy a WHU is megelőzi a Sheffieldet és így ez lesz a hátsó sorrend:
17.Chrlton
18.WHU
19.Sheffield
20.Watford
SZERINTEM
12:45 FT' Liverpool 4 : 1 Arsenal
15:00 FT' Bolton 1 : 0 Sheffield Utd
15:00 FT' Charlton Athletic 1 : 0 Wigan
15:00 FT' Fulham 1 : 1 Portsmouth
15:00 FT' Manchester Utd 4 : 1 Blackburn
15:00 FT' Newcastle 0 : 1 Manchester City
15:00 FT' West Ham 2 : 0 Middlesbrough
17:15 FT' Watford 0 : 1 Chelsea
Számomra kicsit meglepő a Pool fölényes győzelme. (a meccset nem láttam). Nyert a Charlton és a WHU, a ManU a végén elgázolta a BB-t, mi pedig iszonyatosan ötlettelen, szar játékot produkálva nagy nehezen hoztuk az utolsó helyezett elleni meccset.