Az első félidőben kinek nem voltak pontatlan passzai? Kinek nem voltak eladott labdái? Az egész csapat egy utcalány fos volt. Így is vert egy gólt, igaz nem volt nehéz belőni, de gólt lőtt, ennyi. A második félidőben meg az a gólpassza az eszméletlen volt. Az biztos, hogy kidolgozza a lelkét minden meccsen és még az alsójából is csorog a víz. Szerintem ő az egyik legjobb példa a játékosok számára. Ő tényleg mindent megtesz a siker érdekében.Ricco írta:Oscar az első félidő nagy részében azt sem tudta, hogy hol van. Pontatlan passzok, pontatlan indítások, eladott labdák sora. A 2. félidőben már nem volt rossz. Szóval az "egész meccsen zseniális volt" enyhén szólva is túlzás.Botond9797 írta:Oscar pedig az egész meccsen zseniális volt, gól, gólpassz, kell ennél több?
Játékosok
- mikel12
- Kedvenc játékos: Nincs
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Re: Játékosok
Ohh Chelsea we love you..
-
- Tippverseny győztese 2015/16
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Mata
Oscar ad egy gólpasszt és lő egy gólt, megnyeri a meccset és miről beszélünk? Arról, hogy Oscar hol hibázott. Vicc, hogy mennyire szemellenzővel nézitek bármelyik cselekedetét.
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"
-
- Kedvenc exjátékos: Joe Cole_Drogba_Mata_Lamp
Oscar az első félidő nagy részében azt sem tudta, hogy hol van. Pontatlan passzok, pontatlan indítások, eladott labdák sora. A 2. félidőben már nem volt rossz. Szóval az "egész meccsen zseniális volt" enyhén szólva is túlzás.Botond9797 írta:Oscar pedig az egész meccsen zseniális volt, gól, gólpassz, kell ennél több?
- Didier90
- Kedvenc játékos: Petr Cech
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Tényleg csattanós választ adtak de én több ilyet várnék tőlük. Főleg Oscartól.Botond9797 írta:Tudom, egy meccsből nem lehet sok következtetést levonni, de ez a meccs tökéletes válasz volt a Willian-t és Oscar-t kritizálóknak. Willian okos helyzetfelismerése vezetett az első gólunkhoz, Oscar pedig az egész meccsen zseniális volt, gól, gólpassz, kell ennél több? Ha Schürrle hozta volna ezt a teljesítményt, szerintem mindenki oda lenne tőle. Én kedvelem Schürrlét is, csak az zavar, hogy sokan annyira elfogultak, hogy csinálhatna bármit Willian és Oscar, soha nem lennének velük elégedettek. Pedig ezen a meccsen ők ketten és COSTA voltak a legjobbak...
WE ARE ALL CHELSEA
- Botond9797
- Kedvenc játékos: Mount James Kanté
- Kedvenc exjátékos: JT26 DD11 FL8
Tudom, egy meccsből nem lehet sok következtetést levonni, de ez a meccs tökéletes válasz volt a Willian-t és Oscar-t kritizálóknak. Willian okos helyzetfelismerése vezetett az első gólunkhoz, Oscar pedig az egész meccsen zseniális volt, gól, gólpassz, kell ennél több? Ha Schürrle hozta volna ezt a teljesítményt, szerintem mindenki oda lenne tőle. Én kedvelem Schürrlét is, csak az zavar, hogy sokan annyira elfogultak, hogy csinálhatna bármit Willian és Oscar, soha nem lennének velük elégedettek. Pedig ezen a meccsen ők ketten és COSTA voltak a legjobbak...
James, Mount, Loftus-Cheek, Hudson-Odoi, Abraham
Nagyon nagy ez a kép, az élet ismétli önmagát és a tapasztalatok menni oda-vissza...
- béla
Aztán ha nem lő 5-nél több gólt,meg nem ad 5 gólpasszt,akkor le lesz hordva minden szarnak itt a fórumonНиколаевич írta:béla írta:Hát Bakert lehet,hogy nem pont egy olyan csapatba kellett volna kölcsön adni,amelyik 24 meccsen 18 gólt rúgott... Ez jó táptalaj a fanyalgóknak. Ha állandó kezdő tud lenni,akkor már megérte.Николаевич írta:Baker végre kölcsönben Év végéig a Sheffield Wednesday-be(Championship) igazolt.
Todd Kane pedig a Nottingham Forest-ben folytatja nyárig.
Van benne igazság, de ha tényleg Chelsea-szint a srác akkor ezt egy ilyen csapatban is meg kell tudni mutatni, ahogy Thorgan is ki tudott emelkedni egy belga középcsapatból 8-10 milliós, jegyzett játékossá.
Nagyon jól működő csapatba amúgy is felesleges lett volna kölcsönadni így januárban, csak kevés lehetőséget kapott volna.
- Николаевич
béla írta:Hát Bakert lehet,hogy nem pont egy olyan csapatba kellett volna kölcsön adni,amelyik 24 meccsen 18 gólt rúgott... Ez jó táptalaj a fanyalgóknak. Ha állandó kezdő tud lenni,akkor már megérte.Николаевич írta:Baker végre kölcsönben Év végéig a Sheffield Wednesday-be(Championship) igazolt.
Van benne igazság, de ha tényleg Chelsea-szint a srác akkor ezt egy ilyen csapatban is meg kell tudni mutatni, ahogy Thorgan is ki tudott emelkedni egy belga középcsapatból 8-10 milliós, jegyzett játékossá.
Nagyon jól működő csapatba amúgy is felesleges lett volna kölcsönadni így januárban, csak kevés lehetőséget kapott volna.
- putthelime
- Moderátor
- Kedvenc játékos: JT + Schurrle
- Kedvenc exjátékos: Hasselbaink + Mata
- Kapcsolat:
Kramaric még simán kiköthet nálunk. Frissen PL-be igazolt játékost nem lehet kölcsönbe adni másik első osztályú klubnak ugyanazon ablakban (ez legutóbb Lukaku érkezésekor volt aktuális), szóval ebből még simán kisülhet az, hogy nyáron csatlakozik hozzánk és ez a fél éves leicesteri kitérő előre lezsírozott dolog volt és mindenkinek hasznára vált.ChesterB írta:A Leicester lerabol minket, előbb Schwarzer, a következő Kramaric lesz.
They do now.
- béla
Hát Bakert lehet,hogy nem pont egy olyan csapatba kellett volna kölcsön adni,amelyik 24 meccsen 18 gólt rúgott... Ez jó táptalaj a fanyalgóknak. Ha állandó kezdő tud lenni,akkor már megérte.Николаевич írta:Baker végre kölcsönben Év végéig a Sheffield Wednesday-be(Championship) igazolt.
- Николаевич
Baker végre kölcsönben Év végéig a Sheffield Wednesday-be(Championship) igazolt.
A Leicester lerabol minket, előbb Schwarzer, a következő Kramaric lesz.
- Николаевич
http://www.chelseafc.com/news/latest-ne ... ester.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Schwarzer tehát hivatalosan is távozott. Ingyen, végleg. Jamal Blackman veszi át a helyét a keretben.
12 meccset játszott a csapatban. Sok sikert, Mark!
Schwarzer tehát hivatalosan is távozott. Ingyen, végleg. Jamal Blackman veszi át a helyét a keretben.
12 meccset játszott a csapatban. Sok sikert, Mark!
Eben-guba:egyik kutya-másik eb,egyik 19-másik 1 hiján 20. Hogy az általános iskolai magyar irodalom oktatása olyan, amilyen, és az éppen kikerülők közül páran megragadtak azon a szinten, nem az én hibám. Más. Igenis az a legnagyobb gond a csapat játékával, hogy 1 oldalas. BAL. A másik kb 40%-ra, ha teljesit. Ha ez 75-80ra feljönne,akkor lenne reális az esély PL, BL győzelemre. Rossz rágondolni, mi lenne,ha Fábre v Hazard áprilisba lesérülne 1 hónapra. A jobb oldal jobban teljesitene? Na, itt a bibi!easy írta:Oscar és Willian, egyik kutya másik eb. Poziciót tekintve támadó kp-k, akiknek elsősorban gólt/gólokat kell lőni, vagy gólpasszokat adni. Na ezzel van gond. (galferenc-szakértő)kiskacsa08 írta:"Oscar-Willian:eben-guba, támadó kp-k. Feladatuk:gól-gólpassz. Na, itt a bibi."béla írta:Hát ez szerintem most azért elég érthető volt
?
- jkopfner
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
Csak elég belenézni a szemeibe. Mintha állandóan ez menne a fejében: belégzés, kilégzés, belégzés, kilégzés........ChesterB írta:Ha Willian fele annyi helyzetet dolgozna ki mint Iniesta, szerintem csöndben lennének a kritikusai. Több van a srácban, ez nyilvánvaló, valamiért mégsem tudja kihozni magából.
Ha Willian fele annyi helyzetet dolgozna ki mint Iniesta, szerintem csöndben lennének a kritikusai. Több van a srácban, ez nyilvánvaló, valamiért mégsem tudja kihozni magából.
- Botond9797
- Kedvenc játékos: Mount James Kanté
- Kedvenc exjátékos: JT26 DD11 FL8
Azt, hogy egy támadó középpályás mennyire jó, szerintem eslősorban nem a szerzett gólok száma határozza meg. Iniesta példálul 518/51-es mutatóval rendelkezik és pár éve a világ legjobb középpályásának tartották. Az idei szezon előtt jópár évig annyira gyenge volt a csatárjaink teljesítménye, hogy a középpályások "kötelessége" volt a gólszerzés, ha már a csatárok nem lőttek gólt. Idén viszont már van egy Diego Costa, aki szórja a gólokat, Hazard is termel bőven, érthető, hogy a Fábergas-Hazard-Costa trió mögött jelenleg elszürkülnek a többiek.ChesterB írta:Az első bekezdést nagyon adom, Remy-t én is megnézném már a jobbszélen, a mostani helyzetnél úgy sem lehet rosszabb, meg legalább lenne azon az oldalon is egy jó befejezőnk (Schürrle is az, de idén nagyon homály a gyerek). Willian kapcsán meg sokszor leírtam már, hogy neki középen a helye, ahol kis területen kell megoldania a dolgokat.Николаевич írta:A tegnapi meccs után én a Newcastle ellen Rémy-vel a jobb oldalon és Willian-nel a csatár mögött állnék ki. Oszit a legutóbbi két meccsen a félidőben lekapta a mester, talán jót tesz neki a pihenés, Vilinek meg fekszik a CAM pozíció.
Oscar-ral nekem nincs bajom, a mezőnymunkája is jó de közben pötyögteti a gólokat és a gólpasszokat. Willian-nél azt nem látom hogy mivel kompenzálja ennek a hiányát. Régebben Ramires gyakran játszott a jobb szélen.. Nem volt egy álom, de mégis jó teljesítményt nyújtott, a hiányosságait erőszakosságával és küzdeni akarásával feledtette. De Willian milyen pluszt ad hozzá a játékhoz amiért elnézhetjük neki hogy ilyen kevés gól/gólpassz fűződik a nevéhez?
Willian meg nagyon sokszor szürke, de biztos vagyok benne, hogy a jelenlegi keretből, és akiket eddig kipróbált ott José, vele a leghatékonyabb a taktikánk, ami azért elég szomorú is, bár én megvárnám azt, hogy Azpi legyen az aktuális jobbszélsőnk mögött, hátha látnánk jó beadásokat is, mert ezt eddig se Ivától, se Williantól nem sűrűn tapasztaljuk meg.
A gólpasszaik száma viszont tényleg lehetne több...
James, Mount, Loftus-Cheek, Hudson-Odoi, Abraham
- béla
Csak vázlatosan írtaeasy írta:Oscar és Willian, egyik kutya másik eb. Poziciót tekintve támadó kp-k, akiknek elsősorban gólt/gólokat kell lőni, vagy gólpasszokat adni. Na ezzel van gond. (galferenc-szakértő)kiskacsa08 írta:"Oscar-Willian:eben-guba, támadó kp-k. Feladatuk:gól-gólpassz. Na, itt a bibi."béla írta:Hát ez szerintem most azért elég érthető volt
?