Az első bekezdést nagyon adom, Remy-t én is megnézném már a jobbszélen, a mostani helyzetnél úgy sem lehet rosszabb, meg legalább lenne azon az oldalon is egy jó befejezőnk (Schürrle is az, de idén nagyon homály a gyerek). Willian kapcsán meg sokszor leírtam már, hogy neki középen a helye, ahol kis területen kell megoldania a dolgokat.Николаевич írta:A tegnapi meccs után én a Newcastle ellen Rémy-vel a jobb oldalon és Willian-nel a csatár mögött állnék ki. Oszit a legutóbbi két meccsen a félidőben lekapta a mester, talán jót tesz neki a pihenés, Vilinek meg fekszik a CAM pozíció.
Oscar-ral nekem nincs bajom, a mezőnymunkája is jó de közben pötyögteti a gólokat és a gólpasszokat. Willian-nél azt nem látom hogy mivel kompenzálja ennek a hiányát. Régebben Ramires gyakran játszott a jobb szélen.. Nem volt egy álom, de mégis jó teljesítményt nyújtott, a hiányosságait erőszakosságával és küzdeni akarásával feledtette. De Willian milyen pluszt ad hozzá a játékhoz amiért elnézhetjük neki hogy ilyen kevés gól/gólpassz fűződik a nevéhez?
Willian meg nagyon sokszor szürke, de biztos vagyok benne, hogy a jelenlegi keretből, és akiket eddig kipróbált ott José, vele a leghatékonyabb a taktikánk, ami azért elég szomorú is, bár én megvárnám azt, hogy Azpi legyen az aktuális jobbszélsőnk mögött, hátha látnánk jó beadásokat is, mert ezt eddig se Ivától, se Williantól nem sűrűn tapasztaljuk meg.