NFL (+NFL Fantasy)
Re: NFL Fantasy
Nyilván te vagy easy nem panaszkodik a csapatotok láttán, de én pl mondom, direkt nem waivereztem, hogy elől legyek, erre forduló végén visszarak mert akkor épp az első helyen voltam összetettben, és föl is vettétek a kiszemeltjeimet.
-
1. A waivert természetesen -ha nagy a konszenzus a témában- akkor állíthatjuk, én így éreztem igazságosnak elsőre.
2. A trade-eket átállítom, engem is idegesít
3. Az utolsó csak azokon múlik, akik jelentkeznek, felőlem mehet több emberrel is.
2. A trade-eket átállítom, engem is idegesít
3. Az utolsó csak azokon múlik, akik jelentkeznek, felőlem mehet több emberrel is.
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."
Ha már a ligában is ott van egy fejlécben, akkor felhozom a témát.
Nekem mindenképp lenne igényem jövőre is egy fórumos ligára, ennek tükrében lenne 3 javaslatom Dávid (vagy aki létrehozza a ligát) felé:
1. Jövőre a waivert állítsd be másként. Igazságosnak tűnhet, hogy mindig az van elől, aki összetettben hátul van, de pl múltkor összespóroltam egy 3. helyet, ami a forduló végeztével 8. lett, ez annyira nem pálya. Nem tudom mi a neve annak az opciónak, de egyik ligámban nem a tabella szerint van a waiver, hanem aki használta, az kerül hátra, és ezek a sorszámok nem "nullázódnak".
2. A trade-ek, hogy a GM vétózhassa csak meg, mert baromi idegölő volt, hogy 3-4 napot kellett várni a trade véglegesítésére. Most is tettem ajánlatokat, de nem tudom, hogyha elfogadják, akkor a deadline előtt véglegesíti-e. Ha a waivert nem is, ezt mindenképp átállítanám.
3. Olyanokkal csináljuk, akik rendszeresen figyelik és foglalkoznak a csapatukkal. Az ideiből csak dunyha volt a kivétel, de ez így nem fair, hogy volt aki ellen a fél csapata bye-on volt, másnál meg mindenkije csúcsformában. Jó ez a 8 fős, de lehetne még több emberrel is, túl jó csapatok születtek. Akár az IDP lehetőségén is érdemes lenne elgondolkodni, szerintem az sokkal jobb, de ha marad a standard, az is megfelel.
Nekem mindenképp lenne igényem jövőre is egy fórumos ligára, ennek tükrében lenne 3 javaslatom Dávid (vagy aki létrehozza a ligát) felé:
1. Jövőre a waivert állítsd be másként. Igazságosnak tűnhet, hogy mindig az van elől, aki összetettben hátul van, de pl múltkor összespóroltam egy 3. helyet, ami a forduló végeztével 8. lett, ez annyira nem pálya. Nem tudom mi a neve annak az opciónak, de egyik ligámban nem a tabella szerint van a waiver, hanem aki használta, az kerül hátra, és ezek a sorszámok nem "nullázódnak".
2. A trade-ek, hogy a GM vétózhassa csak meg, mert baromi idegölő volt, hogy 3-4 napot kellett várni a trade véglegesítésére. Most is tettem ajánlatokat, de nem tudom, hogyha elfogadják, akkor a deadline előtt véglegesíti-e. Ha a waivert nem is, ezt mindenképp átállítanám.
3. Olyanokkal csináljuk, akik rendszeresen figyelik és foglalkoznak a csapatukkal. Az ideiből csak dunyha volt a kivétel, de ez így nem fair, hogy volt aki ellen a fél csapata bye-on volt, másnál meg mindenkije csúcsformában. Jó ez a 8 fős, de lehetne még több emberrel is, túl jó csapatok születtek. Akár az IDP lehetőségén is érdemes lenne elgondolkodni, szerintem az sokkal jobb, de ha marad a standard, az is megfelel.
-
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Igen, hát lehet kicsit túl óvatos voltam, de nagyot nem buktam vele, 1 pont az összpontszában mind1, ha meg egyszer eladja a labdát akkor megszívhattam volna.fodi91 írta:Ja bocs ezt benéztem. Igazából erre nem is gondoltam, mert azért elkapó ritkán szerez mínusz yardot egy egész meccset tekintve.
- fodi91
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Ja bocs ezt benéztem. Igazából erre nem is gondoltam, mert azért elkapó ritkán szerez mínusz yardot egy egész meccset tekintve.
-
Pontosan, MNF előttig Quick kezdőben volt. És utólag Crabtreevel nyertem volna. Picsába.Gamling írta:Igen az utolsót tegnap este kitettek , nehogy -yardot szerezzek es így bukjakfodi91 írta:Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ellenfelednek eggyel kevesebb embere volt.
-
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
Igen az utolsót tegnap este kitettek , nehogy -yardot szerezzek es így bukjakfodi91 írta:Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ellenfelednek eggyel kevesebb embere volt.
dankodavid írta:Nem bassza a szemem, hogy 0.5 ponttal kaptam ki, ami azon mulott, hogy Crabtree-Allen kozul utobbiban biztam, nem elobbiben.:.
- fodi91
Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ellenfelednek eggyel kevesebb embere volt.
-
Nem bassza a szemem, hogy 0.5 ponttal kaptam ki, ami azon mulott, hogy Crabtree-Allen kozul utobbiban biztam, nem elobbiben.:.
Jimmy Graham eladó!
Küldtem egyet.
-
Asiataert ha valaki akar ajanlatot trnni, ha eleg jo, megfontolom.
Bezzeg Eli! (azért most is dobott egy INT-et bizos ami biztos. )
- easy
- Kedvenc játékos: Hazard
Most látom h mekkora húzás volt Cousinst kezdetni...
- easy
És tényleg fail lvl arsenalfodi91 írta:Charles akkor otthon fog pihenni szóval azon nem fog múlni. (akkor lesz bye weeken)easy írta:A minőségnek ára van Majd mikor egy Charles TD-n múlik a matchup-unk 3 hét múlva, foghatod a fejed
- fodi91
Charles akkor otthon fog pihenni szóval azon nem fog múlni. (akkor lesz bye weeken)easy írta:A minőségnek ára van Majd mikor egy Charles TD-n múlik a matchup-unk 3 hét múlva, foghatod a fejed
Cobb nem első számú, csak Nelson felé dobál szinte ARod, Cobb viszont több TD-t szerez. Egyik ligámban megvan, de eddig egy meccsen raktam be, akkor viszont a legjobbkor (Jets). Maclin viszont baromi sok pontot hoz minden meccsen, mindhárom ligámban a csapatom tagja (L. Bell még ilyen), nem szívesen válok meg egyiküktől sem.
(Mellesleg azon voltam, hogy a WR-ekből úgy is több van a pályán, sok pontot hoz a csere is, lóf*szt. )
(Mellesleg azon voltam, hogy a WR-ekből úgy is több van a pályán, sok pontot hoz a csere is, lóf*szt. )
- easy
Okés, np. Reméltem h az érzelmeid előtörnek majd De sztem nagyon hasonló szezonjuk lesz, Maclinben egy hajszállal több potenciált látok idén.ChesterB írta:Ezt meg nem tudom elfogadni, mert így is sz*rul állok első számú elkapókból.
Stewart sérült? Fasza.
Ezt meg nem tudom elfogadni, mert így is sz*rul állok első számú elkapókból.
Ezt meg nem tudom elfogadni, mert így is sz*rul állok első számú elkapókból.