almos írta:makraemil írta:Júlis 27-én valakik terveznek mennei az NK Olimpija Ljubljana-Chelsea meccsre?
Esetleg az ottani jegyvásárlási feltételekről tud valaki valamit mondnai? Ugyan olyan szarakodással jár mint az FTC elleni vagy ide elbir menni a halandó ember és a helyszínen megbirja venni a jegyet, mindenféle, azt megelőző klubkártya meg hasonló csináltatása nélkül?
Jegyvásárlásról én nem tudok semmit.
Mivel mennél Adáról Ljubljannáig? Lehet én is benne lennék ebben.
Azóta írtam egy e-mailt a klubnak a jegyvásárlás feltételeiről, amire még várom a választ, meg találtam egy oldalt, ahol a jegyekről van szó:
http://www.eventim.si/nkolimpija/si/vst ... event.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Úgy vettem ki hogy az oldalvonal melleti helyek 20 eurók, van külön hazai és vendég szektor is, valamint 15 euró a kapu mögé. Nekem ez a 20 euró még bőven belefér. Főleg ha nem jár olyan szarakodással mint a Fradis jegy.
Egyébként én az idő alatt Siófokon tartózkodom majd, uh nem Adáról indulnák... De ha sikerül elintéznem az FTC elleni meccsig a tagsági kártyát, meg a jegyet akkor arra a meccsre már Adáról mennék és természetesen autóval, uh ha azt te is el birod rendezni akkor velem tarthatsz, hely szinte biztos lenne.