Felkészülési meccsek

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
sadam14
Kedvenc játékos: drogba
Kedvenc exjátékos: robben

Re: Felkészülési meccsek

#1781 Hozzászólás Szerző: sadam14 »

Maga az elvvel van a baj, hogy mindent leakarnak a szádon nyomni... Amúgy meg az hogy biztonsági szempontból, egy kereskedelmi céghez kerül. Nem tudod mikor élhetnek vele vissza és hogyan. A jövő technológiájáról beszélünk, külföldön az ATM-ket most fogják ez alapján üzemeltetni pár helyen...

Alapelv, meccsre jársz szórakozni, nem pedig börtönbe. Ez a baj a magyar néppel, hogy mindig tűr és addig, amíg bele nem rokkan.

Traxver

#1782 Hozzászólás Szerző: Traxver »

rafanadal írta:Ok, lehet, hogy fölösleges, lehet, hogy nem. Nem is ezen van a lényeg. Hanem azon, hogy miért zavar ez titeket? Mi bajotok származik belőle? 5 másodperccel többet tart a beléptetés? Nem nagy dolog. Adatgyűjtést nehogy felhozzátok, mert egy vicc az az érv, főleg ebben a mai világban.
na megszólalt a nagy okos :lol: :lol: :lol:
már leírtam nem egyszer, hogy mi a faszé vagyunk ellene vissza olvasol vagy írjam le még 1x??

Wisey
Kedvenc játékos: John Terry
Kedvenc exjátékos: Dennis Wise

#1783 Hozzászólás Szerző: Wisey »

White írta:Az is belefér hogy verbálisan az édesanyját szidjuk valakinek( igen ezt én is megteszem).Az is belefér hogy begyujtunk egy pyrot ( igen én is szeretem,mert hozzátartozik,és elitélem csányiékat). De az hogy egyik haveromat félidoben a bufében orrba-szájba vernek páran,csak mert nem tartozunk semmilyen csoporthoz az nem. Na az ilyeneket kell eltávolítani...
Ez most inkabb Traxvernek valasz:

- Piro eddig is volt. Az MLSZ tiltja (hülyek!), a Fradi fizeti a csekket. (Nem az ultrak, hanem a hülye Kubatovek.)
- Szidalmazni eddig is lehetett, csak van egy-ket szo amit manapsag mar tiltanak (zsido/cigany). Ezeket nem kell kiabalni, es kesz. Meg az milyen mar hogy golt lö a Fradi es egy masik csapatot szidnak utana korusban? Ez lenne a nagy fradizmus? :?
- Verekedes nem lehet a stadionon belul. Pont. Elötte, utana felölem mehet, ha olyanok kapnak, akik megerdemlik (provokacio), vagy ha mindket fel benne van a dologban.
- Ne legyenek idiota feliratok/üzenetek, amit az ultrak talan poennak vesznek, de a Fradi penze latja karat (az az öreg katona akinek most nem jut eszembe a neve). Bizony, ezt is a Fradi fizette ki, az ultrak nem mertek vallalni a tettüket.
- A szurkolonak az a dolga hogy szurkoljon = enekeljen, buzditsa a csapatot. De egy "buzi Kassai" kialtas miatt ezutan sem fog börtönbe kerülni senki. Az ellenfelet is lehet hergelni, de lepjünk mar tul az "XY buzi/cigany/zsido" rigmusokon.

Eleg sok evet lehuztam az Üllöi uton (alltam a kapu mögött, 9-esben, 7-esben, 2-esben, 16-osban is), es valahogy sikerült mindig ugy szurkolnom, hogy nem akart kicsinalni utani az epp aktualis veröember-brigad, vagy a többi szurkolotarsam.

sadam14

#1784 Hozzászólás Szerző: sadam14 »

Hozzáteszem VIP szektornak nem kell tenyérlenyomat... totális diszkrimináció ismét. Megint más lenne, ha kollektívan egész nb1.be lenne....

rafanadal
Tippverseny győztese 2015/16
Tippverseny győztese 2015/16
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Mata

#1785 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

Ok, lehet, hogy fölösleges, lehet, hogy nem. Nem is ezen van a lényeg. Hanem azon, hogy miért zavar ez titeket? Mi bajotok származik belőle? 5 másodperccel többet tart a beléptetés? Nem nagy dolog. Adatgyűjtést nehogy felhozzátok, mert egy vicc az az érv, főleg ebben a mai világban.
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"

White
Kedvenc játékos: Eden Hazard
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba.

#1786 Hozzászólás Szerző: White »

Se mellete se ellene nincs érv szerintem.Angliában pár huligán még székletét is megfelezné hogy meccsre járhasson,MO-n nem tudok olyanról hogy valakit végleg eltiltottak volna :)
#OnceABlueAlwaysABlue

Traxver

#1787 Hozzászólás Szerző: Traxver »

White írta:Az is belefér hogy verbálisan az édesanyját szidjuk valakinek( igen ezt én is megteszem).Az is belefér hogy begyujtunk egy pyrot ( igen én is szeretem,mert hozzátartozik,és elitélem csányiékat). De az hogy egyik haveromat félidoben a bufében orrba-szájba vernek páran,csak mert nem tartozunk semmilyen csoporthoz az nem. Na az ilyeneket kell eltávolítani...
és ehez minek kell vénaszkenner?? :roll:

sadam14

#1788 Hozzászólás Szerző: sadam14 »

Most már felszólalok én is ez ügyben. Én is járok meccsekre (b-középbe), ráadásul Debrecenből, fradibusz szervezőként.

1. Soha nem vertük szét a saját stadionunkat... nem is fogjuk, nem is tennénk.
2. Biztonság: ha nagy fenyegetés lenne az a balhés 50 fő (mert kb annyi van), azokat az új több mint 100 hd kamera akkor azonosítja amikor akarja, és úgy emelik ki őket, ahogy akarják.

Innentől kezdve az egész felesleges és az adatgyűjtésről szól. Minden más indok ami feljött, az újra kapus rendszerrel + kamerákkal ki lehet szűrni!

Meccsre akarok járni nem börtönbe. Sehol máshol nincs ilyen... SEHOL!!! Börtönben kell leadni az ujjlenyomatodat, na itt egy 5 millió ponton azonosított kódot kell...

Lenyeltük a szurkolói kártyát (ami azóta se vezettek be egyetlen csapatnál), lenyeltük hogy hazudtak a 30%-os jegyár növekedésről, és lenyeljük hogy több mint 100 kamra lesz, ami mindent lát. De ez már sooook. És ha ezt engedükk most szó nélkül, 2 év múlva jön a szemes írisz szkenner és így tovább...

White

#1789 Hozzászólás Szerző: White »

Az is belefér hogy verbálisan az édesanyját szidjuk valakinek( igen ezt én is megteszem).Az is belefér hogy begyujtunk egy pyrot ( igen én is szeretem,mert hozzátartozik,és elitélem csányiékat). De az hogy egyik haveromat félidoben a bufében orrba-szájba vernek páran,csak mert nem tartozunk semmilyen csoporthoz az nem. Na az ilyeneket kell eltávolítani...
#OnceABlueAlwaysABlue

dacultras
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Drogba

#1790 Hozzászólás Szerző: dacultras »

White írta:Azért ez a szkenner kicsit sok,DE sok Ferencváros szurkoló elfelejti a Kubatov-éra mi mindent hozott.Anno Marótik játszottak,most Besic,Leonardo és Lauth.Van egy ultra modern stadion,nyílván nem azért hogy pár állat 2 forduló után szétszedjen.Szurkolói kártyával sincs semmi gond,az meg hogy kell újlenyomat az már detail,hisz ugyis ebben a világban ha valaki rólam szeretne valamit tudni,az fog is tudni.Ha én tisztességesen fogok szurkolni,semmi félni valóm nem lesz.
Hajrá Fradi!! (Minden meccsen ott voltam tavaly,most is ott leszek)
Kubatov kis túlzással annyit tett a csapatért mint kb én (neki nincs pénze, nem tulajdonos, csak egy bábu, akit úgy irányítanak) de legalább én nem hazudok... 20% lesz a jegyáremelés mi? lett 120% (saját szájából hangozz el a 20%, még fb-re is kiírta)
Besic, Leonardo pedig Moniz jóvoltából jött ide, Lauth pedig Doll embere

Traxver

#1791 Hozzászólás Szerző: Traxver »

White írta:Azért ez a szkenner kicsit sok,DE sok Ferencváros szurkoló elfelejti a Kubatov-éra mi mindent hozott.Anno Marótik játszottak,most Besic,Leonardo és Lauth.Van egy ultra modern stadion,nyílván nem azért hogy pár állat 2 forduló után szétszedjen.Szurkolói kártyával sincs semmi gond,az meg hogy kell újlenyomat az már detail,hisz ugyis ebben a világban ha valaki rólam szeretne valamit tudni,az fog is tudni.Ha én tisztességesen fogok szurkolni,semmi félni valóm nem lesz.
tisztességes szurkoláson te mit értesz??
taps, 1-2x hajrá Fradi és kész?

White

#1792 Hozzászólás Szerző: White »

Azért ez a szkenner kicsit sok,DE sok Ferencváros szurkoló elfelejti a Kubatov-éra mi mindent hozott.Anno Marótik játszottak,most Besic,Leonardo és Lauth.Van egy ultra modern stadion,nyílván nem azért hogy pár állat 2 forduló után szétszedjen.Szurkolói kártyával sincs semmi gond,az meg hogy kell újlenyomat az már detail,hisz ugyis ebben a világban ha valaki rólam szeretne valamit tudni,az fog is tudni.Ha én tisztességesen fogok szurkolni,semmi félni valóm nem lesz.
#OnceABlueAlwaysABlue

Traxver

#1793 Hozzászólás Szerző: Traxver »

azé tiltakozunk ellene, mert 3 éve szurkolói kártya, most tenyérszkenner 3 év múlva mi lesz?? foci meccsre megyek szurkolni, amihez hozzá tartozik (piró, ellenség szidása stb) én már a szurkolói kártyát hülyeségnek tartottam, 2-3 éve egy külföldi házaspár akart bejönni a meccsre ehelyett nem tudott a bohóc kártya miatt.. most mi lesz? majd leadja a tenyérlenyomatát 1 nappal előtte? vagy mi?
meg a világon ilyen sehol sincs..Chelsea meccsre kitud menni egy külföldi? igen mencseszterbe? igen barcelonába? igen...Fradi meccsre? NEM!!
birka nép ez a magyar nép mindent csak lenyel...
és ami megy a vezetőségben az egyszerűen undorító!! ott köpik szembe a szurkolókat ahol akarják...na én EZÉ nem fogok Fradi meccsekre járni...

Wisey
Kedvenc játékos: John Terry
Kedvenc exjátékos: Dennis Wise

#1794 Hozzászólás Szerző: Wisey »

dacultras írta:
morfium írta:10 másodperc a vénaszkenner, de nyilván te jobban tudod, te már megcsináltattad magadnak...
te szívd joga, hogy megadod a legbizalmasabb adataidat egy magáncégnek. majd elüldögélsz a többi öltönyös szurkolóval a lelátón
Ez kicsit off topic, de most aktualis lett itt is...
En ugy erzem van atmenet a bedrogozva örjöngö ultrak es az öltönyös "elit szurkolok" között. Ez az amit a tenyerszkenner ellen tiltakozok elfelejtenek.
Megertem hogy nehanyan felnek a security-töl, mert börtönviselt bünözök is vannak mindket oldalon, regi serelmekkel. De azt nem ertem hogy miert kell teljes csoportoknak kint maradni emiatt, es arra agitalni semleges szurkolokat, hogy a regisztracios adatok egyböl az ördöghöz jutnak.
Igen, valoszinüleg vissza lehet elni az adatokkal (megiscsak kelet-europarol beszelünk), de annak aki nem csinal semmit (verekedes, rongalas, naci öregemberek eltetese), annak felnivaloja sincs. Es az a helyzet hogy a szurkolok kb 80%-a ilyen, meg a Fradinal is. Ezert nem fog sok embert erdekelni hogy kb 100 huligan vagy ultra ideiglenesen kint akar maradni. Ugyis bejönnek majd elöbb-utobb, mint eddig is mindig.
(Egyebkent szerintem is teljesen ertelmetlen a tenyerszkenner, de egyaltalan nem zavarna a regisztralasban.)

Chester
Moderátor
Moderátor

#1795 Hozzászólás Szerző: Chester »

A .com-on is kint van.

http://www.chelseafc.com/news-article/a ... 5_26668216" onclick="window.open(this.href);return false;

E szerint kiderül, hogy a meccs este 20:45-kor kezdődik.

béla
Kedvenc exjátékos: Mata

#1796 Hozzászólás Szerző: béla »

Николаевич írta:
dacultras írta: + széklet, vizelet minta, vénaszkenner és 10 ezer felett

Mik vannak, nem akarják hogy két hét alatt szétverjék a vadonatúj stadiont? Ha egy normális szurkoló vagy aki azért jár le a meccsekre hogy szurkoljon a csapatának akkor miért baj ha van egy adatbázisuk? Ha nem balhézni jársz le nincs félnivalód..

A jegyárak lehet hogy magasak lesznek, de sok Chelsea szurkolónak így óriási lehetőség, hogy megnézze a csapatot, kimenni egy közeli BL-meccsre vagy egy bajnokira még mindig a többszöröse - persze az sokkal nagyobb élmény is. Mindenki el tudja dönteni hogy szeretné-e megnézni, fölösleges beírni ide hogy "megéri" vagy "nem éri meg". Én biztos hogy elmegyek, érdekel a csapat és az új stadion is, biztos jó móka lesz Pesten látni a srácokat.
Amúgy lehet,hogy jobban mégérné elmenni Ausztriába vagy Szlovéniába az előszezonban

morfium
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Michael Ballack

#1797 Hozzászólás Szerző: morfium »

dacultras írta:
morfium írta:
dacultras írta:
+ széklet, vizelet minta, vénaszkenner és 10 ezer felett
10 másodperc a vénaszkenner, de nyilván te jobban tudod, te már megcsináltattad magadnak...
te szívd joga, hogy megadod a legbizalmasabb adataidat egy magáncégnek. majd elüldögélsz a többi öltönyös szurkolóval a lelátón
Szerintem te azt se tudod hogy mi ez a vénaszkenner, legbizalmasabb adataimat? Volt melóhelyemen is ilyen beléptető rendszer volt, biztos hogy most ezt megszerezték tőlem eladnak külföldre szajhának...

Azok vannak a legjobban felháborodva akik eddig beugráltak a kerítésen és egy forintot sem költöttek jegyre, plusz szektoron belül is elég sokszor balhéztak (ez mostanság megszűnni látszik)...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morfium 2014. június 25., szerda 16:03-kor.

dacultras
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Drogba

#1798 Hozzászólás Szerző: dacultras »

morfium írta:
dacultras írta:
10 másodperc a vénaszkenner, de nyilván te jobban tudod, te már megcsináltattad magadnak...

kecske01
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard

#1799 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Fradi mez és Chelsea sál a közép út :lol:

morfium
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Michael Ballack

#1800 Hozzászólás Szerző: morfium »

dacultras írta:

Válasz küldése