Kölcsönjátékosok
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Re: Kölcsönjátékosok
Ha már Courtois, ez az ember van akkora király mint Neuer.
https://www.youtube.com/watch?v=p2vJ4vVEyJU
Kicsit tartok tőle, ha egyszer visszajön, valami tipikus Chelsea-s dolog miatt nem lesz ilyen jó, már nagyon kinőtte magát és egyre jobban összefonódik a neve az Atletico-val, még ha saját találmánya is a csapatnak. Remélem a VB-n sokáig jutnak és José visszarendeli.
https://www.youtube.com/watch?v=p2vJ4vVEyJU
Kicsit tartok tőle, ha egyszer visszajön, valami tipikus Chelsea-s dolog miatt nem lesz ilyen jó, már nagyon kinőtte magát és egyre jobban összefonódik a neve az Atletico-val, még ha saját találmánya is a csapatnak. Remélem a VB-n sokáig jutnak és José visszarendeli.
- Николаевич
ChesterB írta:Remélem a bátyus az EL után a BL-ben is csúcsra jut. Egyébként Thorgan kapott egy Aranycipőt, ha jól tudom az belga alapszakasz legjobb játékosának választották meg, de ezt nem állítom biztosra.
A 2013-as naptári év legjobb otthon játszó belga játékosának választották meg, Courtois lett a legjobb légiós
Remélem a bátyus az EL után a BL-ben is csúcsra jut. Egyébként Thorgan kapott egy Aranycipőt, ha jól tudom az belga alapszakasz legjobb játékosának választották meg, de ezt nem állítom biztosra.
- Chris22
- Tippverseny győztese 2012/13
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Eidur Floyd Zola
Petit Hazard gólt lőtt a Genk ellen. Egyébként a belga bajnokság nagyon szoros, könnyen lehet, hogy Hazard bajnok lesz az idény végén ha már a bátyja nem.
- gerawba
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Robben_Drogba_Lampard
Szerintem eladjuk egy 8-10 milláért, valami Benfica, Porto, PSV, Ajax vagy Valencia kaliberű csapatnak, és mindenki jól jár.
Nagyon vadállatul nyomja, de így se hiszem, hogy nálunk valaha kap valami komoly szerepet.
Nagyon vadállatul nyomja, de így se hiszem, hogy nálunk valaha kap valami komoly szerepet.
HAZARD = Messi+Ronaldo
-
- Kedvenc játékos: Petr Cech
azért az is szép, hogy megvettük 880.000 fontért, és jelenleg már most 8,8 millióra taksálják.
- Dante
Hazard azért csak magára talált a januári balhéja óta, ma is kiosztott egy gólpasszt.
Egy év PL kölcsön és jöhet vissza, jó lenne ha már valakit beépítenénk, hátha ő a neve miatt kap esélyt rá.
Egy év PL kölcsön és jöhet vissza, jó lenne ha már valakit beépítenénk, hátha ő a neve miatt kap esélyt rá.
Benne van, ha nem számol vele akkor biztos hogy profitálunk belőle, pedig nem volt olcsó vétel. Én jobban szeretem a Willian vonalat mint a Mata-sat, de hátha Piazon work rate-je megváltozik, még mindig csak 21 éves lesz.
- Николаевич
Nem vagyok benne biztos, hogy Piazon labdába rúghat Mourinho-nál.. Nagyon tehetséges, de olyan típusú játékosnak tűnik, mint Mata, vagy KDB. Atsu és Traoré olyanok mint Willian.. Kissé agyatlanok, de rengeteget melóznak, hihetetlen erő van bennük. Ha pénzt kéne tennem arra hogy ki fog lehetőséget kapni tétmeccsen Mourinho-tól Piazon lenne az utolsó akire gondolnék.ChesterB írta:Píazont elhomályosítja mindkettő. Meg kell tanulnia állandósítani a formáját, ősszel az Eredivisie legjobbja volt, 2014-ben meg teljesen szürke. Van még ideje, remélhetőleg Atsu a következő szezont nálunk kezdi, és így kisebb konkurenciája lesz a brazilnak.
Píazont elhomályosítja mindkettő. Meg kell tanulnia állandósítani a formáját, ősszel az Eredivisie legjobbja volt, 2014-ben meg teljesen szürke. Van még ideje, remélhetőleg Atsu a következő szezont nálunk kezdi, és így kisebb konkurenciája lesz a brazilnak.
- Николаевич
Gereb írta:Atsu góljával egyenlített a Vitesse.
Traoré is betalált Belelendült a srác rendesen, zsinórban a harmadik fordulóban lő gólt.
- Dante
Thorgan gólt szerzett a belga liga rájátszásában, a 91. percben lőtte a győztes találatot a Brugge-nek.
-
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Lampard
McEachran pedig kezdő a Wiganban az Arsenal ellenНиколаевич írta:Perica tegnap gólt lőtt a Groningennek, ez volt a hatodik találata a bajnokságban. Nagyon fiatal még, és csak negyedszer volt kezdő, ügyes a srác.
UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012
- Николаевич
Perica tegnap gólt lőtt a Groningennek, ez volt a hatodik találata a bajnokságban. Nagyon fiatal még, és csak negyedszer volt kezdő, ügyes a srác.
- Dante
Ha Curtit és Romot megtartja és beépíti José, elfelejtem neki az idei átigazolási ablakot (remélem olvassa, hogy bennem van a tüske ), felőlem az is lehet az ára hogy idén trófea nélkül maradjunk. Ez a két belga olyan tehetség akiket nem lehet megvenni a mai fociban.szata írta:És a legnagyobb baj, hogy néha a legjobbjainktól válunk meg, lásd Mata, vagy most a Lukaku körüli pletyka, és ott van még Courtois is.
Én kicsit borús vagyok az ifikkel és a kölcsön lévő játékosok jövőjével kapcsolatban.
-
- Kedvenc játékos: Mata
- Kedvenc exjátékos: Robben
Viszonylag sok kölcsönjátékosunk szerepel jól. Sorolni lehetne Őket. Marin szép lassan magára talál a szezon második felére, ma tanári gólpasszt adott a Sevilla meccsén.
Többieket már elemezgettétek.
Van bőven merítési lehetőség, hisz lényegében 3 komplett kezdőnyi játékosunk van kölcsönben, ezeknek a 80% 20 éves kb.
Azonban az éremnek van másik oldala is. Teljesen jól kezdett el felzárkózni a nagyokhoz az utánpótlásban is a csapatunk. Jól állnak az U-csapatok, jó fiatalokat igazolunk.
De valahogy még is azt érzem, hogy nem tudjuk Őket jól kezelni, ha itt van valaki sokat ül a padon, nem kap lehetőséget, vagy olyankor várunk tőlük csodát, amikor nem kellene.
És a legnagyobb baj, hogy néha a legjobbjainktól válunk meg, lásd Mata, vagy most a Lukaku körüli pletyka, és ott van még Courtois is.
Én kicsit borús vagyok az ifikkel és a kölcsön lévő játékosok jövőjével kapcsolatban.
Többieket már elemezgettétek.
Van bőven merítési lehetőség, hisz lényegében 3 komplett kezdőnyi játékosunk van kölcsönben, ezeknek a 80% 20 éves kb.
Azonban az éremnek van másik oldala is. Teljesen jól kezdett el felzárkózni a nagyokhoz az utánpótlásban is a csapatunk. Jól állnak az U-csapatok, jó fiatalokat igazolunk.
De valahogy még is azt érzem, hogy nem tudjuk Őket jól kezelni, ha itt van valaki sokat ül a padon, nem kap lehetőséget, vagy olyankor várunk tőlük csodát, amikor nem kellene.
És a legnagyobb baj, hogy néha a legjobbjainktól válunk meg, lásd Mata, vagy most a Lukaku körüli pletyka, és ott van még Courtois is.
- almos
- Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Juan Mata
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Természetesen Lukaku MOTM is lett az Arsenal ellen, félelmetes a srác.
Nem tudok olyan forgatókönyvet elképzelni, hogy a következő 10 évben (inkább 15) ne töltsön be jelentős szerepet az európai futballban.
Nem tudok olyan forgatókönyvet elképzelni, hogy a következő 10 évben (inkább 15) ne töltsön be jelentős szerepet az európai futballban.
LAMPARD#8