Bajnokok Ligája
- dunyha
- Kedvenc játékos: Terry
- Kedvenc exjátékos: Zola
Re: Bajnokok Ligája
Egy ilyen meccs utáni igenis a mestert és a tanítványait is lehet szidni!!!
Rossz felkészülés ( CP ellen talán a a B csapat játszhatott volna), beszari taktika, a játékról inkább ne beszéljünk...
RDM alatt legalább TÖKÖSEK voltunk, higgadtak és mocskosul egységesek... az év leggyengébb meccse...
Rossz felkészülés ( CP ellen talán a a B csapat játszhatott volna), beszari taktika, a játékról inkább ne beszéljünk...
RDM alatt legalább TÖKÖSEK voltunk, higgadtak és mocskosul egységesek... az év leggyengébb meccse...
- Николаевич
almos írta:Igaz és ördögi kör ez.Николаевич írta:almos írta:Azért nem hiába Mourinho ül a padon és közülünk senki sincs ott. Sőt Rafa sem hiába volt ott és van ott ahol.
Ez nyilván igaz, de ilyen erővel be lehetne zárni a fórumot, minden meccs és igazolás után be lehetne mondani hogy ő a szakember, ő tudja. Mi, szurkolók tartjuk fenn a csapatokat, miattunk kereshetnek a játékosok és az edzők ennyit, ezért cserébe jogunk van elküldeni őket melegebb éghajlatra
Amúgy én mindenkinek azt javasolnám, amit magamnak is szoktam: aludni egyet rá és tiszta fejjel átgondolni, aztán papirra (monitorra) vetni a gondolataitokat.
Egy ilyen meccs után nem könnyű elmenni aludni Remélhetőleg a szurkolók nem verik nagyon szét Párizst, sajnos a meccs előtt rongáltak rendesen, elég sok kép van fenn róla a neten.
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
Hofisan: Ezt elszabtuk! (utólag már szabhatjuk)
- kiskacsa08
- Kedvenc exjátékos: Petr Cech
L'Equipe: Ibrahimovic out for six months with cruciate ligament injury!
Chelsea FC - Making history, not living off it.
Más: Tessék szavazni, hogy a mi meccsünket adja a SportTV!
http://www.sport1tv.hu/News/2014/04/02/lab_szavazas8" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sport1tv.hu/News/2014/04/02/lab_szavazas8" onclick="window.open(this.href);return false;
Ezen nincs mit átgondolni, három pozitív dolog történt a meccsen össz-vissz.almos írta:Amúgy én mindenkinek azt javasolnám, amit magamnak is szoktam: aludni egyet rá és tiszta fejjel átgondolni, aztán papirra (monitorra) vetni a gondolataitokat.
1. Ibra remélhetőleg nem épül fel keddre
2. Meglett az idegenbeli gól
3. Ramires nem lesz ott a visszavágón.
Én alapból optimista vagyok de ennél többet én nem tudtam kihozni, 3-1 az már sok, nem lehetetlen feladat, de sokkal nyugodtabb lettem volna ha csak 2-1-re kapunk ki, elnézve az utóbbi időben a támadójátékunkat felállt védelmekkel szemben akkor pláne előjönnek a félelmek. Mindegy, bízom a csapatban és az edzőben, remélem helyrehozzák amit ma sikeresen tönkretettek.
- almos
- Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Juan Mata
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Igaz és ördögi kör ez.Николаевич írta:almos írta:Azért nem hiába Mourinho ül a padon és közülünk senki sincs ott. Sőt Rafa sem hiába volt ott és van ott ahol.
Ez nyilván igaz, de ilyen erővel be lehetne zárni a fórumot, minden meccs és igazolás után be lehetne mondani hogy ő a szakember, ő tudja. Mi, szurkolók tartjuk fenn a csapatokat, miattunk kereshetnek a játékosok és az edzők ennyit, ezért cserébe jogunk van elküldeni őket melegebb éghajlatra
Amúgy én mindenkinek azt javasolnám, amit magamnak is szoktam: aludni egyet rá és tiszta fejjel átgondolni, aztán papirra (monitorra) vetni a gondolataitokat.
LAMPARD#8
- Николаевич
almos írta:Azért nem hiába Mourinho ül a padon és közülünk senki sincs ott. Sőt Rafa sem hiába volt ott és van ott ahol.
- Николаевич
GereZsolt írta:Terry inkább volt bukó ember mint Luiz. 1gólnál gólpasszt adott, 2. gólnál lehúzta a fejét így az a szerencsétlen Luiz nem tudott már mit botladozni a gólvonalon, a 3.nál meg szemből szépen megnézte, hogy a másik 3 majmot megeteti ez a nyomorult Pásztor, majd szintén szemből megnézte h kapurarúg. Vicc.
Az öngólért nem lehet hibáztatni Luizt, balszerencsés volt egyszerűen, de ettől még cefet rossz volt.
Jövő héten tökéleteset kell produkálnunk, ha mázlink van Ibra és Verratti nem játszanak.. Cavani nem volt ma valami jól, Lavezzi és Lucas viszont meglepetés volt, rájuk nagyon kell figyelni.
Cahillel nem volt akkora gond, ami engem aggaszt az Terry, megint a fontos pillanatokban nem lehet rá számítani, 2 éve a tök fölösleges térdelés, most a Palace ellen úgy tűnik kizárt minket az esélyesek közül, most meg elintézte hogy a PSG gyorsan vezessne, ezáltal az önbizalmuk az egekbe szökjön. Persze, nem csak rajta mentek el ezek a meccsek, de egy kicsit aggasztó, hogy a kapitányunk már nem egy rossz döntést hoz ilyen tétű meccseken, remélem a visszavágóra feljavul. Luiz ma tényleg nem volt vészes ha a mezőnybeli játékát nézem, de az az öngól és az a felesleges lap nálam levitte a 6-ost 5-ösre, néha pofán kéne b*szni hogy úgy játszon mint az Arsenal ellen.
Akit meg nagyon sajnálok az Mikel, a legértelmesebb vkp a rendelkezésre álló emberek közül de két fogyatékos miatt nem tud pályára lépni, remélem kedden látom majd.
Akit meg nagyon sajnálok az Mikel, a legértelmesebb vkp a rendelkezésre álló emberek közül de két fogyatékos miatt nem tud pályára lépni, remélem kedden látom majd.
- almos
Azért nem hiába Mourinho ül a padon és közülünk senki sincs ott. Sőt Rafa sem hiába volt ott és van ott ahol.
Persze José sem Isten, ő is hibázik, de idén is sokszor elő lett már véve, csakúgy mint előző években az edzők.
Lehet kritizálni, de basszus, néha már túlzásokba estek.
Persze José sem Isten, ő is hibázik, de idén is sokszor elő lett már véve, csakúgy mint előző években az edzők.
Lehet kritizálni, de basszus, néha már túlzásokba estek.
LAMPARD#8
- GereZsolt
Terry inkább volt bukó ember mint Luiz. 1gólnál gólpasszt adott, 2. gólnál lehúzta a fejét így az a szerencsétlen Luiz nem tudott már mit botladozni a gólvonalon, a 3.nál meg szemből szépen megnézte, hogy a másik 3 majmot megeteti ez a nyomorult Pásztor, majd szintén szemből megnézte h kapurarúg. Vicc.
- Николаевич
almos írta:Már megint úgy beszéltek, mint ha a világ dőlt volna össze. 2:1 tökéletes lett volna, ez látszott Mourinhon is, de most megoldjuk igy is. Ha pedig idén nem, akkor a következő években sikerülni fog, mindenki tudja, hogy ez az épitkezés éve. Keep calm!
1. Miért lett volna tökéletes a 2:1? Nagyon jól játszottunk az első félidőben.. Ráadásul 1:0-ra is pokoli nehéz legyőzni a PSG-t, nem tudom hogy hozzuk le ellenük kapott gól nélkül.
2. Tavaly mondhattuk azt, hogy építkezés éve, amikor jött egy rakat új játékos él elmentek egy csomóan, de idén? Ugyan azt a taktikát nyomjuk(4-2-3-1) szinte ugyanazzal a kezdővel(1-2 kivétel). Ha építkezünk akkor Lukaku helyett miért egy 33 éves csatár van a keretünkben? (persze egy szavunk se lehet Eto'o-ra a többiekhez képest).
3. A PSG-nek is új az edzője, aki ráadásul elég rutintalan, és a játékosok sincsenek régebben együtt, mint a mieink. Nem érzem úgy hogy egy karlendítéssel elintézhetnénk a mai vereséget.
- pulci03
- Kedvenc játékos: John Terry
Egyetértek Cahill minden tekintetben tökéletes igazolás, a mai meccs nagy vesztese viszont Luiz akármennyire jól ment neki eddig középen ez a továbbjutás lehet rajta ment el első gólnál elszórakozta a labdát majd öngólt rúgott egy ártalmatlan szituációban és lehet kiesést jelenti sajnos...béla írta:Szerintem is jó volt. Egyik legjobb igazolás az Abra-érában basszus. Nagy tanár,és elegáns islaci256 írta:Csak nekem tűnt fel, hogy Cahill mekkorát játszott ma? Torres helyet Ba-t most már megnézném egy ehhez hasonló téttel bíró meccsen (ha már cserélünk)...Amúgy sztem is elúszott ez a BL sajnos!
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Michael Ballack
Nálunk mindig az építkezés éve van, mert minden évben más az edző, 5 éve ezt a kifejezést puffogtatjukalmos írta:Már megint úgy beszéltek, mint ha a világ dőlt volna össze. 2:1 tökéletes lett volna, ez látszott Mourinhon is, de most megoldjuk igy is. Ha pedig idén nem, akkor a következő években sikerülni fog, mindenki tudja, hogy ez az épitkezés éve. Keep calm!
- putthelime
- Moderátor
- Kedvenc játékos: JT + Schurrle
- Kedvenc exjátékos: Hasselbaink + Mata
- Kapcsolat:
Senkit nem a "mi" húz fel itt igazán, hanem a "hogyan" szerintem.almos írta:Már megint úgy beszéltek, mint ha a világ dőlt volna össze. 2:1 tökéletes lett volna, ez látszott Mourinhon is, de most megoldjuk igy is. Ha pedig idén nem, akkor a következő években sikerülni fog, mindenki tudja, hogy ez az épitkezés éve. Keep calm!
Megtaláltuk a fogást az ellenfélen, mint oly sokszor idén és mégis elengedtük és saját kardunkba dőltünk, mint szintén oly sokszor idén.
They do now.
És hétvégén jön a Stoke, ha oda is így megyünk ki a pályára mint ma akkor ellenük sem szedünk össze 3 pontot... A nagy meccseket legalább hozta José úgy hogy nekünk megfeleljen, de ezt ma tényleg benézte, vagy a játékosok "árulták" el, én nem tudom, de ciki lenne kiesni akármilyen jó idén a PSG, náluk maximum a MU gyengébb ebben a mezőnyből szóval a sorsolásra nem lehet panaszunk.
Na igen, ez a fáradtság téma engem is baromira zavar, persze hogy fáradtak ha nem rotál semmit, aztán csodálkozik hogyha el akar menni a fél keret. Jövőre itt kell tartani pár olyan embert akiket kölcsönbe adtunk [Moses, Marin], legalább a csere cseréje legyen egy aránylag tapasztalt játékos egy BL negyeddöntőben, és ne Aké-nak vagy Kalasnak kelljen ott ülnie. Csalódott vagyok egy kicsit, de hiszem hogy jövő hét kedden minden ki lesz javítva.
Na igen, ez a fáradtság téma engem is baromira zavar, persze hogy fáradtak ha nem rotál semmit, aztán csodálkozik hogyha el akar menni a fél keret. Jövőre itt kell tartani pár olyan embert akiket kölcsönbe adtunk [Moses, Marin], legalább a csere cseréje legyen egy aránylag tapasztalt játékos egy BL negyeddöntőben, és ne Aké-nak vagy Kalasnak kelljen ott ülnie. Csalódott vagyok egy kicsit, de hiszem hogy jövő hét kedden minden ki lesz javítva.
- béla
- Kedvenc exjátékos: Mata
Szerintem is jó volt. Egyik legjobb igazolás az Abra-érában basszus. Nagy tanár,és elegáns islaci256 írta:Csak nekem tűnt fel, hogy Cahill mekkorát játszott ma? Torres helyet Ba-t most már megnézném egy ehhez hasonló téttel bíró meccsen (ha már cserélünk)...Amúgy sztem is elúszott ez a BL sajnos!
- almos
Már megint úgy beszéltek, mint ha a világ dőlt volna össze. 2:1 tökéletes lett volna, ez látszott Mourinhon is, de most megoldjuk igy is. Ha pedig idén nem, akkor a következő években sikerülni fog, mindenki tudja, hogy ez az épitkezés éve. Keep calm!
LAMPARD#8