José Mourinho

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
david368
Hozzászólások: 152
Csatlakozott: 2011. október 2., vasárnap 15:04
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Joe Cole

Re: José Mourinho

#1801 Hozzászólás Szerző: david368 »

Lesérült.

rafanadal
Tippverseny győztese 2015/16
Tippverseny győztese 2015/16
Hozzászólások: 11987
Csatlakozott: 2009. augusztus 13., csütörtök 12:59
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Mata
Tartózkodási hely: Kolozsvár

Re: José Mourinho

#1802 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

Cseréld le Schürrle-t bazzmeg. Vezessünk be egy új szabályt: aki gólt mer lőni azonnal lecseréljük nehogy még egyszer megtegye.
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"

Avatar
Chester
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 12239
Csatlakozott: 2011. szeptember 18., vasárnap 9:47

Re: José Mourinho

#1803 Hozzászólás Szerző: Chester »

José sajtótájékoztatója ITT élőben megtekinthető!

A lényeg:

Luiz és Oscar szinte biztos hogy kimarad a keretből holnap, Eto'o talán a padra odafér, bár Ba most jó, hadd pihenjen a kameruni. Kitért Cole-ra, vélhetően az elkövetkezendő 3 meccs egyikén játszani fog [úgy vélik ez a Steaua ellen lesz].

Ja, és ami made my day: Jose: "David Luiz is not back in training yet, he's still with the medical department, I hope to have him back soon so I can rotate." Kis hazug. :D :D

Avatar
Pilgrim
Hozzászólások: 1890
Csatlakozott: 2010. augusztus 23., hétfő 9:50

Re: José Mourinho

#1804 Hozzászólás Szerző: Pilgrim »

Számomra a legmeglepőbb dolog az, hogy semmi taktika nincs a játékunkba, egyszerűen semmi. Nem tudják a játékosok, hogy most x szituációba mit kell csinálniuk, vagy éppen mit nem. Nem tudom mi zajlik az edzésen, de nem sok jó. A taktikai megbeszélésen mi hangozhat el? Vagy éppen az öltözőben, hogy olyan világtalanul jönnek ki a 2. félidőre is? Régen mindenki tudta mi a dolga, Mourinhonak minden egyes húzása bejött. Nagyon kíváncsi vagyok a vasárnapi kezdőre, ha Mata nem fog kezdeni és Lampard igen, akkor Mourinho egy...

bela2
Hozzászólások: 292
Csatlakozott: 2013. április 7., vasárnap 15:17
Kedvenc játékos: hazard
Kedvenc exjátékos: drogba

Re: José Mourinho

#1805 Hozzászólás Szerző: bela2 »

ChesterB írta:Chelsea FC ‏@chelseafc 10 óra
Mourinho: 'From the first minute I was getting signs that my team was tired. We paid the price today for the international break.' #CFC

Elmehetsz ám a picsába az ilyen szövegeiddel.
Még eljebb. Unalmas fos foci. Ilyen játékosokkal.

szata
Hozzászólások: 137
Csatlakozott: 2010. május 6., csütörtök 11:51
Kedvenc játékos: Mata
Kedvenc exjátékos: Robben

Re: José Mourinho

#1806 Hozzászólás Szerző: szata »

Egy ötlet a csapat felrázására:

A mérkőzések jelentős részében Cech állon a kapuban, nincs is miért indokolni bővebben:) de(!) a tét nélküli, vagy könnyebb meccseken, a kupákban védhetne Schwarzer is, csak azért mert néha fásultnak érzem fejben a cseh portásunkat, ezért is jön össze az évenkénti 2-3 potya. Bőven elég ha 40-50 meccset véd egy évben.

Azpilicuetat tenném most 2-3 meccsre a jobbhátvéd posztjára, Ivat kicsit pihentetném és megversenyeztetném a spanyollal.

Közére visszahoznám Luizt, és kipróbálni Terry, Cahill, esetlegesen Iva mellett aztán lehet őket rotálni, vagy megtalálni az állandó kezdőt.

A bal oldalra A.Cole egyértelműen, ha rendben van már, amíg nem marad Azpi

Középpályára szorgalmaznám a fontos meccsek nagy részén a Mikel-Ramires, Mikel-Essien (már ha nem BL), Essien-Mikel kezdőt, és csak a legfontosabbakon játszana Lampard, amikor tényleg az Ő klasszisára van szükség, így mindig friss és fejben is fitt lenne, nem kell már neki játszania a legtöbb meccset a csapatban. Tartalék megoldásnak Luizt is ide sorolnám.

A támadótrióba mindenképpen középre Mata-t ezt bebizonyítottuk már magunknak nem egyszer, hogy az ő passzai, meglátásai hiányoznak a támadásokban, mellé egy ideig csak azért is betenném De Bruyne-t, illetve a Schürrle-Willian kettős közül valakit, Oscarnak és Hazardnak túl biztos a helye, ezért nem hajtanak mindig-érzésem szerint.

A csatárposztra jelen esetben Torres, vagy Ba. Megosztanám köztük a terhet, akár még felváltva a PL-ben is, nézve az épp soros ellenfél védelmét, saját taktikánkat, hogy épp egy gyors, vagy épp egy erőcsatárra van szükség.

Nem említettem még a fiatalokat, akik 1-1 meccsre be tudnának ugrani pl Ake, Baker.....stb. főleg Ake, aki több lehetőséget kaphatna pl évente 5-10 meccs teljesen és még kb ennyi csereként.


És a legfontosabb szerintem, véletlen se úgy állítanám fel a kezdőt, hogy ki az aki jobban védekezik a másiknál függetlenül attól, hogy milyen poszton játszik. Rendkívül erős, mély merítésű keretünk van, használjuk ki.

Mou az egyik legjobb abban, hogy hogy kell rotálni egy csapatot, használja hát ki a lehetőségeket.


Én így látom, várom a véleményeket:)

Hawaii
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 3905
Csatlakozott: 2009. február 27., péntek 15:40
Kedvenc játékos: Reece James
Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10

Re: José Mourinho

#1807 Hozzászólás Szerző: Hawaii »

Mourinho írta:„Már az első percben láttam, hogy baj lesz, az első alkalommal, hogy védekeznünk kellett, hibáztunk hátul. Fáradtak voltak a játékosaim, nagyon sajnálom őket, és meg is értem, amit éreznek. A West Ham elleni bajnokin aratott győzelemre fizettünk rá – mondta Mourinho, aki csupán annyit változtatott a szombati mérkőzéshez képest, hogy Eden Hazard helyén Willian kezdett. – Talán több helyen kellett volna változtatnom, de egy ilyen pazar produkció után úgy éreztem, nem módosíthatok, megint menni fog. De a 15 napos válogatott szünet nagyon sokat kivett a fiúkból. Edent is csak azért tettem a kispadra, mert úgy éreztem, hogy ha esetleg baj lesz, ő beáll, és megváltoztatja a játékot. Csak a másik eredménynek köszönhetjük a továbbjutást, ami az egyetlen jó hír ezen a rémes estén.”
Ez most komolyan ennyire hülye, vagy csak begombázott a nyilatkozat előtt? Mi az, hogy sokat kivett a játékosokból a válogatott szünet? Jó, ha 10 játékosunk elutazott, a többi itthon volt és "pihent". Tegyük fel, tényleg elfáradtak, akkor mi a francért játszottak azok hétvégén is, akik előtte játszottak válogatott meccset? Miért nem lehetett őket pihentetni egy szar WHU ellen, hogyha tényleg ennyire fáradtak voltak?

A WHU elleni meccsre fizettünk rá ugyebár, de ezt most hogy is gondolja? Arra a mecsre, ahol kb elpüfögtünk 30%-on? Na ne már... Még, ha egy rangadó után lett volna ez a Basel elleni vereség, akkor még oké lenne, de így...

Komolyan nem értem, miért kell Iva-nak, Terry-nek, Ramires-nek, Lampard-nak és Oscar-nak az összes meccsen kezdeniük és gyakran végig is játszaniuk mind a 90 percet, amikor a posztjukra bőven van minőségi csere. Már nem ilyen Kalou kaliberű játékosok üldögélnek a padon, és ideje volna Mourinho-nak a rotálás fogalmát is újraértelmeznie, mert az, hogy havi egyszer a Ligakupában rotál, az nagyon kevés. Nekünk van a legbővebb keretünk szinte a BL-ben és a PL-ben is egyaránt, erre hétről-hétre ugyanazok játszanak, vicc...

A másik, hogy ha már az első percben látta, hogy semmi se klappol, akkor miért nem nyúlt bele a meccsbe hamarabb? Miért nem lehet Mata-t bedobni - a tegnapi napon botrányosan játszó - Oscar helyett? Miért nem láthatjuk szinte sosem játszani az elmúlt 2 év legjobb játékosát?
Ramires és Ivanovics is tök szar volt a tegnapi meccsen, és őket sosem cseréli le, ennyit arról, hogy nála nincs kivételezés...

Összegezve nem akarom kritizálni Mourinho-t, de most nagyon nagy faszságot nyilatkozott, egyszerűbb lett volna beismerni, hogy ő hibázott, ehelyett úgy érzem, hogy inkább a játékosokra keni rá a dolgot.
Leszögezném itt, hogy nem azzal van bajom, hogy kikaptunk, hanem ahogy kikaptunk, mert ez így nagyon gáz volt.

Avatar
Chester
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 12239
Csatlakozott: 2011. szeptember 18., vasárnap 9:47

Re: José Mourinho

#1808 Hozzászólás Szerző: Chester »

Chelsea FC ‏@chelseafc 10 óra
Mourinho: 'From the first minute I was getting signs that my team was tired. We paid the price today for the international break.' #CFC

Elmehetsz ám a picsába az ilyen szövegeiddel.

Avatar
almos
Tippverseny győztese 2014/15
Tippverseny győztese 2014/15
Hozzászólások: 2529
Csatlakozott: 2009. január 16., péntek 19:32
Kedvenc játékos: Juan Mata
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Tartózkodási hely: Szeged, néha Szerbia

Re: José Mourinho

#1809 Hozzászólás Szerző: almos »

marknagy írta:Interviewer: Why did you shaved your hair!?

Mourinho: I'm trying to be like Fernando Torres!
Ez mára betett. :D
LAMPARD#8

Avatar
marknagy
Hozzászólások: 8022
Csatlakozott: 2010. augusztus 23., hétfő 11:05
Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
Tartózkodási hely: Hajdúsámson - Debrecen

Re: José Mourinho

#1810 Hozzászólás Szerző: marknagy »

Interviewer: Why did you shaved your hair!?

Mourinho: I'm trying to be like Fernando Torres!
We are the famous, the famous Chelsea!

Avatar
Chester
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 12239
Csatlakozott: 2011. szeptember 18., vasárnap 9:47

Re: José Mourinho

#1811 Hozzászólás Szerző: Chester »

... because he is stronger at this moment and he is physically at the top of his game,' says Mourinho.
Ugyanez Bertrand-ra is igaz... :roll: Imádom Ivanovicot, példaértékű minden játékos számára, de idén azon kívül, hogy plusz egy célpont a pontrúgásoknál, semmi hasznunk nincs őt jobbhátvédként játszatni. Középhátvédként meg jelenleg hatalmas konkurenciája van. [Általában amikor kritizálok egy játékost, a következő meccsen az egyik legjobb lesz, remélem rám cáfol, meg is tippelem gólszerzőnek. :D ]

Avatar
Николаевич
Hozzászólások: 8354
Csatlakozott: 2011. július 7., csütörtök 14:42

Re: José Mourinho

#1812 Hozzászólás Szerző: Николаевич »

langidave írta:
ChesterB írta:José a mai sajtótájékoztatón elmondta, hogy Torres játéka nem valószínű, viszont Cole már a keretben lesz, hogy kezdőként vagy csak a padon még nem tudni.
Szerintem maradjon Azpi, bőven megoldja annyira, mint Cole

Hivatalos hogy Azpi lesz a balhátvéd:
Jose Mourinho has announced Cesar Azpilicueta will begin his third game in a row at left-back in today's visit to Upton Park.

League action resumes after a break and the manager has also reported Ashley Cole is part of the squad to face West Ham despite coming off during England's defeat by Germany due to rib pain. However the decision on which full-back starts Chelsea's first game for a fortnight is a clear one given the relative condition of the two players.

'I don't have a dilemma, I play Azpilicueta because he is stronger at this moment and he is physically at the top of his game,' says Mourinho, who first fielded the more accustomed right-back on the left flank away against Schalke last month, before doing the same in the home game against the German side and in the last outing versus West Brom. Cole's difficulty stems from an injury suffered at Norwich at the start of October. It ruled him out for two games before he returned against Man City.

langidave
Hozzászólások: 1312
Csatlakozott: 2010. augusztus 28., szombat 12:27
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Zola

Re: José Mourinho

#1813 Hozzászólás Szerző: langidave »

ChesterB írta:José a mai sajtótájékoztatón elmondta, hogy Torres játéka nem valószínű, viszont Cole már a keretben lesz, hogy kezdőként vagy csak a padon még nem tudni.
Szerintem maradjon Azpi, bőven megoldja annyira, mint Cole

Avatar
Chester
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 12239
Csatlakozott: 2011. szeptember 18., vasárnap 9:47

Re: José Mourinho

#1814 Hozzászólás Szerző: Chester »

José a mai sajtótájékoztatón elmondta, hogy Torres játéka nem valószínű, viszont Cole már a keretben lesz, hogy kezdőként vagy csak a padon még nem tudni.

Hawaii
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 3905
Csatlakozott: 2009. február 27., péntek 15:40
Kedvenc játékos: Reece James
Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10

Re: José Mourinho

#1815 Hozzászólás Szerző: Hawaii »

marknagy írta:A játékoskijáróban legalább húszan balhéztak, amikor Mourinho beszólt a WBA-védő Jonas Olsonnak: "Te csak egy mikiegér-játékos vagy". Olson nem keresett párhuzamokat: "Kussolj, és kapd be!"

A feldühödött svédet csapattársai és a stábtagok húzták vissza, nehogy rárontson Mourinhóra. Később, mikor elhagyták a stadiont, már kezet fogtak egymással.

/Chelseafanatics/
Elképzeltem ezt az igen intelligens párbeszédet... :D
-You're a (fuckin') Mickey-mouse player!!
-Ok, you just shut up and fuck you!

Avatar
marknagy
Hozzászólások: 8022
Csatlakozott: 2010. augusztus 23., hétfő 11:05
Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
Tartózkodási hely: Hajdúsámson - Debrecen

Re: José Mourinho

#1816 Hozzászólás Szerző: marknagy »

A játékoskijáróban legalább húszan balhéztak, amikor Mourinho beszólt a WBA-védő Jonas Olsonnak: "Te csak egy mikiegér-játékos vagy". Olson nem keresett párhuzamokat: "Kussolj, és kapd be!"

A feldühödött svédet csapattársai és a stábtagok húzták vissza, nehogy rárontson Mourinhóra. Később, mikor elhagyták a stadiont, már kezet fogtak egymással.

/Chelseafanatics/
We are the famous, the famous Chelsea!

Avatar
Bubi
Hozzászólások: 9287
Csatlakozott: 2005. december 21., szerda 15:28
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben
Tartózkodási hely: Erd

Re: José Mourinho

#1817 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Szerintem csak nem akarta földbedöngölni a játékosait a mélypont közepén. A végén mindent megtettek, bár szánalmas volt látni, hogy mennyire ötlettelenek vagyunk. Csupa jó játékos egy csapatban, nem pedig egy csapatként játszik.

Egyáltalán nem volt jogos a 11es..
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Amazing24
Hozzászólások: 2489
Csatlakozott: 2011. augusztus 29., hétfő 13:31
Kedvenc játékos: John Obi Mikel

Re: José Mourinho

#1818 Hozzászólás Szerző: Amazing24 »

zzzzz írta:
Amazing24 írta:Magyarul - "Elégedett vagyok a csapat mai teljesítményével. A csapat az életéért harcolt, beleadtak mindent. A hozzáállás jó volt. - Jose Mourinho" Ez melyik meccset nézte????
A meccs végére igaz, amit mondott.
Egy meccs 90 percig tart, nem az utolsó 15 percből. A hozzállás 0, a teljesítmény -1. Megszerezzük a vezetést és állandóan visszaállunk. Forr az agyvizem, mert ezt szinte minden meccsen elkövetjük.

Avatar
zzzzz
Hozzászólások: 1690
Csatlakozott: 2008. február 2., szombat 19:34
Kedvenc exjátékos: Mata
Tartózkodási hely: Bp.

Re: José Mourinho

#1819 Hozzászólás Szerző: zzzzz »

Amazing24 írta:Magyarul - "Elégedett vagyok a csapat mai teljesítményével. A csapat az életéért harcolt, beleadtak mindent. A hozzáállás jó volt. - Jose Mourinho" Ez melyik meccset nézte????
A meccs végére igaz, amit mondott.

Amazing24
Hozzászólások: 2489
Csatlakozott: 2011. augusztus 29., hétfő 13:31
Kedvenc játékos: John Obi Mikel

Re: José Mourinho

#1820 Hozzászólás Szerző: Amazing24 »

Magyarul - "Elégedett vagyok a csapat mai teljesítményével. A csapat az életéért harcolt, beleadtak mindent. A hozzáállás jó volt. - Jose Mourinho" Ez melyik meccset nézte????

Lezárt