Játékok a Commodore 64-től a PC-n át PS3 és Xbox360-ig

Off-Topic Chat egyéb témákról.
Üzenet
Szerző
kiskacsa08
Kedvenc exjátékos: Petr Cech

Re: Játékok a Commodore 64-től a PC-n át PS3 és Xbox360-ig

#841 Hozzászólás Szerző: kiskacsa08 »

dankodavid írta:" http://skidrowgames.sg/464989" onclick="window.open(this.href);return false;
Ha lefelé görgettek van sok link, amik elméletileg működnek! A letöltés eredménye 3 db becsomagolt kicsit kevesebb mint 1 gb-s file kell hogy legyen! Ezeket a fájlokat csomagoljátok ki valahová, és már meg is van a játék!

A crack amelyikkel működik a játék ezen a linken van: http://www45.zippyshare.com/v/69189808/file.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Letöltitek, winrarral megnyit. Egy Crack és egy Update mappa van benne. Az update mappa tartalmát rámásoljátok a játék főkönyvtárára(ahová kicsomagoltátok a 3 filet), felülírtok, majd a crack mappa tartalmával ugyanezt megteszitek!

Ezek után a játék remélhetőleg crashmentesen használható!:)

Enjoy!"
Mindenképp érdemes megvenni, és növelni a magyar eladásokat, hátha össze tudunk hozni annyit, hogy bekerüljön a magyar nyelv. Ráadásul a tört verzió csak winfoson fut.
Chelsea FC - Making history, not living off it.

Zsolti_6
Kedvenc játékos: John Terry
Kedvenc exjátékos: Zola-Didier Drogba

#842 Hozzászólás Szerző: Zsolti_6 »

Sheenka írta:Amúgy a PS4 magyar mnegjelenéséről tud bárki bármit? Mindenhol mást írnak. Lesz most akkor karácsony előtt?
Európában november 27, míg az USA-ban november 15.
WE ARE THE CHAMPIONS! 2012.05.19. München

dankodavid

#843 Hozzászólás Szerző: dankodavid »

Gereb írta:
dankodavid írta:Az új FM kibaszott jó, az edigiek alapján kétszer élvezetesebb, mint a 13. És már van tört.
Már le is szedted?
És ha igen akkor honnan?
" http://skidrowgames.sg/464989" onclick="window.open(this.href);return false;
Ha lefelé görgettek van sok link, amik elméletileg működnek! A letöltés eredménye 3 db becsomagolt kicsit kevesebb mint 1 gb-s file kell hogy legyen! Ezeket a fájlokat csomagoljátok ki valahová, és már meg is van a játék!

A crack amelyikkel működik a játék ezen a linken van: http://www45.zippyshare.com/v/69189808/file.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Letöltitek, winrarral megnyit. Egy Crack és egy Update mappa van benne. Az update mappa tartalmát rámásoljátok a játék főkönyvtárára(ahová kicsomagoltátok a 3 filet), felülírtok, majd a crack mappa tartalmával ugyanezt megteszitek!

Ezek után a játék remélhetőleg crashmentesen használható!:)

Enjoy!"
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."

Gereb
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Lampard

#844 Hozzászólás Szerző: Gereb »

dankodavid írta:Az új FM kibaszott jó, az edigiek alapján kétszer élvezetesebb, mint a 13. És már van tört.
Már le is szedted?
És ha igen akkor honnan?

dankodavid

#845 Hozzászólás Szerző: dankodavid »

Az új FM kibaszott jó, az edigiek alapján kétszer élvezetesebb, mint a 13. És már van tört.

KenderJ
Tippverseny győztese 2010/11, 2015/16
Tippverseny győztese 2010/11, 2015/16
Kedvenc játékos: Palmer-James
Kedvenc exjátékos: Terry-Lampard-Drogba

#846 Hozzászólás Szerző: KenderJ »

PC-s Fifások! Valakinek lenne kedve esetleg UT-ben cserélni játékosokat? Vagy hasonló?
»» KTBFFH! CHELSEA ««

Sheenka
Kedvenc játékos: Kante
Kedvenc exjátékos: Drogba

#847 Hozzászólás Szerző: Sheenka »

Amúgy a PS4 magyar mnegjelenéséről tud bárki bármit? Mindenhol mást írnak. Lesz most akkor karácsony előtt?

almos
Tippverseny győztese 2014/15
Tippverseny győztese 2014/15
Kedvenc játékos: Juan Mata
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

#848 Hozzászólás Szerző: almos »

Nagyon szomorú hir a játékiparnak:

http://www.gamestar.hu/elhunyt-tom-clancy.html
LAMPARD#8

Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

#849 Hozzászólás Szerző: Szabi »

ChesterB írta:
Talmaszabi írta:
Dante írta:Szerintem felháborító, hogy kivették az angolt kommentárt.
Ezek megbolondultak? :shock: :roll:
Szerintem ez régiótól függ, kelet-európai régióban persze hogy nincs angol nyelv, viszont a közép/nyugat-európai régióban meg biztos nincs lengyel. Nekem már a 09 is úgy volt meg, hogy nem volt benne angol nyelv csak kelet-európai. :)
Igen, csak ha valami látványosan jó lett és bevált (ahogy Dante bővebben leírta), akkor azt miért kell kiiktatni? :roll:
6+8+5+4+1+1+2+1

Chester
Moderátor
Moderátor

#850 Hozzászólás Szerző: Chester »

Talmaszabi írta:
Szerintem ez régiótól függ, kelet-európai régióban persze hogy nincs angol nyelv, viszont a közép/nyugat-európai régióban meg biztos nincs lengyel. Nekem már a 09 is úgy volt meg, hogy nem volt benne angol nyelv csak kelet-európai. :)

Amúgy ja, a játékosok sebessége kritikán aluli, a Chelsea védelmét még jobban lelassították, Ivanovic sebessége olyan 55-60 között van, így esélytelen hogy jó jobbhátvéd legyen a játékban. :( Nálam legalább is elég gyatra volt, a 13-ban még simán tudtam fogni egy Ronaldot, a 14-ben ez már nagyon necces.

Szabi

#851 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Pacal írta: Ázár, Oszkár, Ázpilikuéta, Etó, Rámirez, Shürrle, Bá szerintem Mikel-t meg Luizt is mondja de ez nem biztos az eleje az tuti. Willian, de Bruyne akiket feltűnően nem mond
Na ez már valami. Szerintem 1-2 nap és meglesz Xbox-ra, a scann-elt arcokra kíváncsi leszek.
6+8+5+4+1+1+2+1

Pacal
Kedvenc játékos: Ramires

#852 Hozzászólás Szerző: Pacal »

Talmaszabi írta:
Traxver írta: kommentátor:
van 1-2 új szöveg benne pl kitér Roman Abramovicra is, Mourinhora is stb...ha vmit elkezdenek és jön egy támadás és persze nem tudja befejezni akkor később visszatér "hol is tartottunk" szóval...
de ez a Hajdú B. a Fifa Knézyje kicsit idegesít mikor A.Cole-ra azt mondja, hogy Carton Cole v Joe Cole (tom ez már volt a régebbiben is)
És a magyar kommentárnál neveket tekintve van újítás, vagy továbbra is megmaradtak a 2007-ben felvett neveknél ( Lampard, Terry, Cole, Torres, stb.) ? Mert pont ez idegesít fel és inkább játszok angol kommentárral, mert élvezhetetlen, hogy mond 3 nevet egy csapatból ( sehol egy Hazard, Oscar, Mikel vagy Luiz...)

Ez a névkeverés megvolt még a 13-ban is, James Rodriguez rendszeresen Maxi volt.
Ázár, Oszkár, Ázpilikuéta, Etó, Rámirez, Shürrle, Bá szerintem Mikel-t meg Luizt is mondja de ez nem biztos az eleje az tuti. Willian, de Bruyne akiket feltűnően nem mond
Blue is the color!
Football is the game!

Dante
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

#853 Hozzászólás Szerző: Dante »

Szerintem felháborító, hogy kivették az angolt kommentárt. Orosz, cseh, lengyel kommentár mellett a magyar választható, így lenémítottam a szinkront. A tavalyi angolnak nagyon örültem, két páros volt, még a menükben is pofáztak, a career mode-ban pedig hónapokig életszerűnek tűnt, a sok információ miatt.
A játék amúgy szerintem nem lett olyan jó mint a tavalyi, évek óta ez az első, ami nem lépett előre az újításokkal. Nincs sebesség, de gólt sokkal könnyebb lőni, a menü egy kalap szar, a rajongók annyit kértek hogy gyorsabb legyen, persze még lassabb lett.
Nem tudom mi miatt, de az élsimítást is lejjebb vették, csúnyábbnak néz ki mint a 13, bár az új scann-elt arcok javítanak az összképen.
Egy nap után vissza is tértem a GTA V-höz, majd ha azt kipörgettem Fifá-zgatok, de idén tuti nem rakok bele 500+ órát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dante 2013. szeptember 28., szombat 12:56-kor.

Szabi

#854 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Traxver írta: kommentátor:
van 1-2 új szöveg benne pl kitér Roman Abramovicra is, Mourinhora is stb...ha vmit elkezdenek és jön egy támadás és persze nem tudja befejezni akkor később visszatér "hol is tartottunk" szóval...
de ez a Hajdú B. a Fifa Knézyje kicsit idegesít mikor A.Cole-ra azt mondja, hogy Carton Cole v Joe Cole (tom ez már volt a régebbiben is)
És a magyar kommentárnál neveket tekintve van újítás, vagy továbbra is megmaradtak a 2007-ben felvett neveknél ( Lampard, Terry, Cole, Torres, stb.) ? Mert pont ez idegesít fel és inkább játszok angol kommentárral, mert élvezhetetlen, hogy mond 3 nevet egy csapatból ( sehol egy Hazard, Oscar, Mikel vagy Luiz...)

Ez a névkeverés megvolt még a 13-ban is, James Rodriguez rendszeresen Maxi volt.
6+8+5+4+1+1+2+1

Traxver

#855 Hozzászólás Szerző: Traxver »

makraemil írta:
Traxver írta:ez a fifa 14 utcalány durva lett.... :lol:
kis rövid szösszenet, h miben más a 13-astól?
játékban abszolút...játéksebesség, az indítások jobbak, pontosabbak...labdavezetés nehezebb... méterekről oda csúsznak...(ezért kap az ellenfél meccsenként 1-2 sárgát) (13ba ritka volt az ilyen fél évente ha 1et kaptak) stb..
a többi maradt büntető, szöglet, szabadrúgások stb...
már 5mp után látni fogod, hogy a sebesség teljesen más lett... karrier módban is van újítás..a menüje k*rva furcsa (akinek meg van telón a FIFA14 azok képzeljék el teljesen ua azt a menüt)
kommentátor:

makraemil
Kedvenc játékos: Ivanovic

#856 Hozzászólás Szerző: makraemil »

Traxver írta:ez a fifa 14 utcalány durva lett.... :lol:
kis rövid szösszenet, h miben más a 13-astól?

Traxver

#857 Hozzászólás Szerző: Traxver »

ez a fifa 14 utcalány durva lett.... :lol:

koni0725
Kedvenc játékos: James
Kedvenc exjátékos: Lampard

#858 Hozzászólás Szerző: koni0725 »

Kép
Jó most égtem rettenetesen szét.
211! NEW RECORD!

dankodavid

#859 Hozzászólás Szerző: dankodavid »

Ah, Internet, te csodás...
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 1053_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Traxver

#860 Hozzászólás Szerző: Traxver »

Dante írta:Holnap jön meg a GTA, sajnos nem bírtam ki, hogy ne nézzek egy kis gameplay-t, viszont jobb mint amire számítottam. Azért az értékelések is elég árulkodók, Xbox-on 98% 37 kritika alapján, míg PS-en 97 25 alapján, durva hogy megismétlik a IV sikerét, anyagilag biztos, de kritikailag is eléggé valószínű.
durva lett nagyon, én már 2 napja tolom vele, alig tom lerakni az xboxot

Válasz küldése