Játékok a Commodore 64-től a PC-n át PS3 és Xbox360-ig

Off-Topic Chat egyéb témákról.
Üzenet
Szerző
Dante
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

Re: Játékok a Commodore 64-től a PC-n át PS3 és Xbox360-ig

#861 Hozzászólás Szerző: Dante »

Holnap jön meg a GTA, sajnos nem bírtam ki, hogy ne nézzek egy kis gameplay-t, viszont jobb mint amire számítottam. Azért az értékelések is elég árulkodók, Xbox-on 98% 37 kritika alapján, míg PS-en 97 25 alapján, durva hogy megismétlik a IV sikerét, anyagilag biztos, de kritikailag is eléggé valószínű.

Dante

#862 Hozzászólás Szerző: Dante »

asd14asd írta:Igen, néhány játék ára tényleg irreális, mint pl. COD. De csak példának egy GTA viszont megér durván 15e Ft-t újonnan, mert azon dolgoztak közel 5 évet és látszik is a fejlődés, míg egy COD-ban annyi az újítás, hogy egy nagyon picit jobb a grafika + 1 új funkció és ezt adják ki évről évre 15e Ft-ért. Jaa, bocs, az új részben 10 év után új grafikai motor van (ami szerintem ocsmány), meg élethű kutyák + az új funkció, a kihajolás.
Nem új az se, csak azt mondták a bejelentésnél, majd az E3-on kiderült hogy még mindig ugyan az, amit a Modern Warfare alá raktak, csak szebbek a textúrák, semmi több. Ha megnézed, az animációk 1:1-ben ugyan azok mint voltak.
De még így is az év legjobban fogyó játéka lesz, legrosszabb esetben is a 2. mert GTA nincs minden évben. (Amit $270 m volt fejleszteni, a Cod-ot meg szerintem 10-éből csinálták + még egyszer ennyi a marketing-re.)

asd14asd

#863 Hozzászólás Szerző: asd14asd »

emsanya írta:
koni0725 írta: Egyrészt, másrészt úgy vagyok vele, hogy nem engedhetem meg magamnak ezt a luxust. Egy rohadt xbox kontrolerre is 6 év fifázás után tudtam rávenni magam.
Szóval ha nem létezne törtjáték, akkor nem is lenne konzolod? :D Mert a játék megvétele luxus, de a konzolé nem :D.

Az tény, hogy az új játékok ára nagyon húzós, az irreális. Én elvagyok egy-két játékkal, de azokat eredetiben veszem meg. Pláne egy fifánál, ami online rész nélkül semmit nem ér kb...
Igen, néhány játék ára tényleg irreális, mint pl. COD. De csak példának egy GTA viszont megér durván 15e Ft-t újonnan, mert azon dolgoztak közel 5 évet és látszik is a fejlődés, míg egy COD-ban annyi az újítás, hogy egy nagyon picit jobb a grafika + 1 új funkció és ezt adják ki évről évre 15e Ft-ért. Jaa, bocs, az új részben 10 év után új grafikai motor van (ami szerintem ocsmány), meg élethű kutyák + az új funkció, a kihajolás.

Sheenka
Kedvenc játékos: Kante
Kedvenc exjátékos: Drogba

#864 Hozzászólás Szerző: Sheenka »

Eladó Xbox 360 játékokra ha van valakinek igénye írjon privát üzenetet. Budapesten, személyes átvétellel. Természetesen hibátlan állapotban. Árat nem írok, azt megbeszéljük.
Assassins Creed 2
Assassins Creed Brotherhood
Assassins Creed Relevations
Dragon Age: Origins
Skyrim
Fifa 12
Viking: Battle for Asgard
Burnout Paradise
Need for Speed Hot Pursuit
Prince of Persia
Prince of Persia: Forgotten Sands

emsanya

#865 Hozzászólás Szerző: emsanya »

koni0725 írta: Egyrészt, másrészt úgy vagyok vele, hogy nem engedhetem meg magamnak ezt a luxust. Egy rohadt xbox kontrolerre is 6 év fifázás után tudtam rávenni magam.
Szóval ha nem létezne törtjáték, akkor nem is lenne konzolod? :D Mert a játék megvétele luxus, de a konzolé nem :D.

Az tény, hogy az új játékok ára nagyon húzós, az irreális. Én elvagyok egy-két játékkal, de azokat eredetiben veszem meg. Pláne egy fifánál, ami online rész nélkül semmit nem ér kb...

koni0725
Kedvenc játékos: James
Kedvenc exjátékos: Lampard

#866 Hozzászólás Szerző: koni0725 »

emsanya írta:
kiskacsa08 írta:
koni0725 írta:Elvből nem adok ki pénzt játékért. :)
Mert?
Mert ingyen elvihető :D és nem érdekli más. Csak így a játék unalmas részével tudja tolni...
Egyrészt, másrészt úgy vagyok vele, hogy nem engedhetem meg magamnak ezt a luxust. Egy rohadt xbox kontrolerre is 6 év fifázás után tudtam rávenni magam.
211! NEW RECORD!

emsanya

#867 Hozzászólás Szerző: emsanya »

kiskacsa08 írta:
Mert?
Mert ingyen elvihető :D és nem érdekli más. Csak így a játék unalmas részével tudja tolni...

kiskacsa08
Kedvenc exjátékos: Petr Cech

#868 Hozzászólás Szerző: kiskacsa08 »

Mert?
Chelsea FC - Making history, not living off it.

Dante

#869 Hozzászólás Szerző: Dante »

almos írta:Demoban Fernandinho csak 80-as.
Helyes. A megjelenés napjáig úgy is csomó verzió lesz, addig meg megy a találgatás, hogy kinek mi a végleges értékelése.

almos
Tippverseny győztese 2014/15
Tippverseny győztese 2014/15
Kedvenc játékos: Juan Mata
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

#870 Hozzászólás Szerző: almos »

Dante írta:
zzzzz írta:
marknagy írta:Top 15 Players in EA Sports FIFA 14: (Official)

15. Vidić (87)

12. David Silva (88)

7. Xavi (89)

5. Iniesta (89)
pff...
Például a frissebb UT-s adatok szerint Vidic 86-os, Xavi és Iniesta viszont 90-esek maradtak. David Silva 88-as értékelése egy vicc, 0 az ember 2 éve, kb Özil szintű visszaesést mutat. Navas és Fernandinho 85-ös értékelése is érdekes nekem.
Demoban Fernandinho csak 80-as.
LAMPARD#8

koni0725

#871 Hozzászólás Szerző: koni0725 »

KáJé írta:
koni0725 írta:Nézegetve az idei PES-es képeket lehet, hogy idén is mellettük teszem le a voksom, ráadásul ők pc-re is next gen élményt ígérnek, nem úgy, mint a FIFA.
Nem tudom, én mindig is fifás voltam és az is maradok. Elhiszem hogy jó a PES, de a FUT-ot tényleg próbáld ki és nem ezt fogod mondani.
Gyakorlatilag online játszol élő ellenfelek ellen és olyan mint a menedzser mód csak itt figyelni kell sok mindenre. Pl. ha veszel egy 15 ös szerződést az 15 meccsig elég, jóval hamarabb fogy el a játékosok erőnléte, szerződése stb. Mellesleg mindig kapsz fifa beli pénzt és megvehetsz bárkit, nyilván a 0-ról kell kezdeni az egészet.
Elvből nem adok ki pénzt játékért. :)
211! NEW RECORD!

Dante

#872 Hozzászólás Szerző: Dante »

zzzzz írta:

15. Vidić (87)

12. David Silva (88)

7. Xavi (89)

5. Iniesta (89)
pff...
Például a frissebb UT-s adatok szerint Vidic 86-os, Xavi és Iniesta viszont 90-esek maradtak. David Silva 88-as értékelése egy vicc, 0 az ember 2 éve, kb Özil szintű visszaesést mutat. Navas és Fernandinho 85-ös értékelése is érdekes nekem.

zzzzz
Kedvenc exjátékos: Mata

#873 Hozzászólás Szerző: zzzzz »

15. Vidić (87)

12. David Silva (88)

7. Xavi (89)

5. Iniesta (89)
pff...

KenderJ
Tippverseny győztese 2010/11, 2015/16
Kedvenc játékos: Palmer-James
Kedvenc exjátékos: Terry-Lampard-Drogba

#874 Hozzászólás Szerző: KenderJ »

koni0725 írta:Nézegetve az idei PES-es képeket lehet, hogy idén is mellettük teszem le a voksom, ráadásul ők pc-re is next gen élményt ígérnek, nem úgy, mint a FIFA.
Nem tudom, én mindig is fifás voltam és az is maradok. Elhiszem hogy jó a PES, de a FUT-ot tényleg próbáld ki és nem ezt fogod mondani.
Gyakorlatilag online játszol élő ellenfelek ellen és olyan mint a menedzser mód csak itt figyelni kell sok mindenre. Pl. ha veszel egy 15 ös szerződést az 15 meccsig elég, jóval hamarabb fogy el a játékosok erőnléte, szerződése stb. Mellesleg mindig kapsz fifa beli pénzt és megvehetsz bárkit, nyilván a 0-ról kell kezdeni az egészet.
»» KTBFFH! CHELSEA ««

koni0725

#875 Hozzászólás Szerző: koni0725 »

Nézegetve az idei PES-es képeket lehet, hogy idén is mellettük teszem le a voksom, ráadásul ők pc-re is next gen élményt ígérnek, nem úgy, mint a FIFA.
211! NEW RECORD!

marknagy
Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba

#876 Hozzászólás Szerző: marknagy »

Top 15 Players in EA Sports FIFA 14: (Official)

15. Vidić (87)

14. Lahm (87)

13. Rooney (87)

12. David Silva (88)

11. Agüero (88)

10. Schweinsteiger (88)

9. Robben (88)

8. Ibrahimović (89)

7. Xavi (89)

6. RVP (89)

5. Iniesta (89)

4. Falcao (90)

3. Ribéry (90)

2. Ronaldo (92)

1. Messi (94)
We are the famous, the famous Chelsea!

Dante

#877 Hozzászólás Szerző: Dante »

KáJé írta:Volt egy lista a legjobb 50 ről és volt Chelsea játékosokról is. (majd előkaparom, amúgy pontszámokba)

Végre letöltöttem a demo-t és kifejezetten tetszik, lényegében ugyan az mint a 13 (szerintem gépigény is) kicsit jobb a labdavezetés és az új menü tök király, de más semmi változás nincs úgy szerintem, összességében tök jó. Meg is veszem ha kiadják. :) UT elég jó lesz, bár az most is jó volt.
Ez az új dizájn ami elég jó, tudom hogy most konzolon jobb lesz de legalább sok PC-snek fog menni a gépén és azért annyira nem egy rossz ez a pc-s fifa14. Szerintem.
Igen, a szerkesztés előtti adatok onnan vannak, viszont a videókban nem mindegyik egyezik. (Mata, Hazard)
Úgy is változni fog még pár a megjelenésig.

Sajnos én még nem tudom kipróbálni, mert nem vagyok premium-os XLive-on, így csak csúszással szedhetem le... Az új design amúgy szerintem pont a konzoloknak, pontosabban a Microsoft-nak, és az EA Sports-al kötött egyezségnek köszönhető. Ugye a Win8 és az Xbox Dashboard is ugyan így, csempés menüt használ. Igazából mindegy, hogy néz ki, mert mindig átlátható, csak a gyorsaságából ne vegyen vissza, mert a tavalyi elég sokat töltött.

KenderJ
Kedvenc játékos: Palmer-James
Kedvenc exjátékos: Terry-Lampard-Drogba

#878 Hozzászólás Szerző: KenderJ »

Volt egy lista a legjobb 50 ről és volt Chelsea játékosokról is. (majd előkaparom, amúgy pontszámokba)

Végre letöltöttem a demo-t és kifejezetten tetszik, lényegében ugyan az mint a 13 (szerintem gépigény is) kicsit jobb a labdavezetés és az új menü tök király, de más semmi változás nincs úgy szerintem, összességében tök jó. Meg is veszem ha kiadják. :) UT elég jó lesz, bár az most is jó volt.
Ez az új dizájn ami elég jó, tudom hogy most konzolon jobb lesz de legalább sok PC-snek fog menni a gépén és azért annyira nem egy rossz ez a pc-s fifa14. Szerintem.
»» KTBFFH! CHELSEA ««

Dante

#879 Hozzászólás Szerző: Dante »

A Ultimate team-es videók alapján Eto'o 85, Schwarzer 79, Ivan 83, Cech 85 (az egyetlen 85-ös kapus, nála csak Neuer, Casillas és Buffon jobb, mind 86) Courtois 84, Mata 87 (davidfos silva 88, vicc) Hazard csak 85. Oscar-nak, Azpilicueta-nak, Eden-nek scannel-t arcuk lett, faszán néznek ki. Tudom, nem sok infó, hírértéke sem nagy, de aki annyira várja mint én, szerintem értékeli. :) Az OST pedig idén is nagyon jól sikerült, sajnos nekem első napos vétel lesz, GTA és emellett szenvedés lesz suliba menni :(

szerk: Cole 84, Luíz 82 (tavaly 79-es volt, de szerintem simán 83/84 kéne hogy legyen), Dave 78, Lamps 83, Rami 81, Oscar 82, Mata van ahol 88, Eden is ugyan ez, LM-kén 85, LW-kén 87, Torres 83, JT 81, Schürrle 81, Ba 81, Lukaku csak 78.
Persze ezek a statok még változhatnak a megjelenésig. Még lejjebb vehet mindenkit az EA, úgy is utálja a csapatot.

daw3
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Drogba

#880 Hozzászólás Szerző: daw3 »

Deadpool nagyon nagy játék. Lehet sokaknak uncsi lesz, mert kb. ugyan azt kell csinálni az egész játékban, de én jól elszórakozok vele. :D
JT CAPTAIN, LEADER, LEGEND

Válasz küldése