Aktuális meccsek
-
- Kedvenc játékos: Cesar Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
- ZenZo
Következő meccsünk a Charlton ellen lesz: ismét érdekes összecsapás lehet, hisz ősszel csak 2-1-et tudtunk elérni ellenük, az utóbbi időben pedig - annak ellenére, hogy utolsó előttiek - győzni tudtak az Aston Villa és a Pompey ellen, valamint legutóbb a Bolton ellen is döntetlent értek el. Igaz, a CC-ből az a Wycombe búcsúztatta őket, akit mi legyőztünk, valamint az FA kupában is hasonló a helyzet, ott a Nottingham ütötte ki őket. A tippem ettől függetlenül 3-1, most jó formában vagyunk, remélem a következő meccs ugyanolyan sima lesz, mint az utóbbi 3 mérkőzésünk.
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- Oziris
- Kedvenc játékos: Makelele
- Kedvenc exjátékos: Vialli
Owennek azért nem volt az olyan kicsi gond!AryanH írta:Owennek is hasonló volt a vb-n aláfordult a bokája, ez még kisebb gond lenne, de a felvételen lehet láttni, hogy a térde visszacsuklik természet-ellenes pozicióba, a térd szalagjaival lehet valami. Sajnos, ha részleges vagy, ha teljes nem nagyon léphet már pályára ebben az idényben.mourinho írta:szerintem lazan lehetett bokaszalag szakadas.... egy ilyen rosz mozdulat utan. amugy szerintem felepul boven a szezon vege elott.Festa írta:Van egy olyan érzésem,hogy A.Cole-t már nem látjuk az idányben.
Így megnyilik az út Bridge elött,de mi van ha ő is lesérül
Nagyon furcsa mozdulat volt.Én még nem is láttam iylen sérülést.
Chelsea FOREVER!!!
- AryanH
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele
Owennek is hasonló volt a vb-n aláfordult a bokája, ez még kisebb gond lenne, de a felvételen lehet láttni, hogy a térde visszacsuklik természet-ellenes pozicióba, a térd szalagjaival lehet valami. Sajnos, ha részleges vagy, ha teljes nem nagyon léphet már pályára ebben az idényben.mourinho írta:szerintem lazan lehetett bokaszalag szakadas.... egy ilyen rosz mozdulat utan. amugy szerintem felepul boven a szezon vege elott.Festa írta:Van egy olyan érzésem,hogy A.Cole-t már nem látjuk az idányben.
Ceterum censeo Anelka et Malouda mobile est.
- mourinho
szerintem lazan lehetett bokaszalag szakadas.... egy ilyen rosz mozdulat utan. amugy szerintem felepul boven a szezon vege elott.Festa írta:Van egy olyan érzésem,hogy A.Cole-t már nem látjuk az idányben.