Cahill is tud bombaformában játszani, és szerintem José alatt Terry is klasszis szintet tud hozni újra.ChesterB írta:Pedig egy Iva-Luiz középhátvéd kettős lenne talán a legerősebb párosítás...
José Mourinho
Re: José Mourinho
Pedig egy Iva-Luiz középhátvéd kettős lenne talán a legerősebb párosítás...
-
- Moderátor
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10
José Mourinho:
"David Luiz a védőposzton a leghatékonyabb és a legmegbízhatóbb annak ellenére, hogy hihetetlen sok a lehetőség. Számomra Luiz többfunkciós. Segíthet a csapatnak más poszton is, de kétségtelenül középhátvéd."
"Tudom, hogy Ivanovic középhátvédként szeret játszani, de én César Azpilicueta-val őket látom a két jobbhátvédnek."
"David Luiz a védőposzton a leghatékonyabb és a legmegbízhatóbb annak ellenére, hogy hihetetlen sok a lehetőség. Számomra Luiz többfunkciós. Segíthet a csapatnak más poszton is, de kétségtelenül középhátvéd."
"Tudom, hogy Ivanovic középhátvédként szeret játszani, de én César Azpilicueta-val őket látom a két jobbhátvédnek."
-
"There then followed more tactical work, with Mourinho hands-on in his approach, regularly breaking the game up to explain what he wanted from his players, who were not letting up. During the match there was only one goal scored, when Lampard converted a penalty after Terry and Bertrand had combined to bring down Andre Schurrle close to goal."
Classic José
Classic José
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."
- Николаевич
Daniel írta:
Ezek szerint CB-t se kell igazolni, csak remélem kap annyi lehetőséget, hogy fejlődhessen és akkor nincs gáz.
Kalas jobbhátvédet játszott a Vitesse-ben, lehet hogy ott számít majd rá.
Amúgy azt mondta, hogy három játékos lesz a csapatnál akik tavaly kölcsönben voltak(Lukaku, KDB, Kalas). Ha ez tényleg így lesz akkor Chalobah, Wallace, Omeruo és Piazon is mennek kölcsönbe jövőre, remélhetőleg jó csapatokat találunk nekik.
Viszont ha Mikelt eladja nagyon nagy fekete pontot kap nálam. Pedig De Rossi megvételére is látok esélyt. Mindkettő a kedvencem, nem lehetne hogy ő is és Mikel is kezdjen a vkp pozícióban? Recskáznék egész meccsen.
- putthelime
- Moderátor
- Kedvenc játékos: JT + Schurrle
- Kedvenc exjátékos: Hasselbaink + Mata
- Kapcsolat:
Nem csodálom, hogy Varane beépítése után vérszemet kapott és könnyebben elhiszi, hogy egy fiatalban van potenciál.
They do now.
-
Josét naprok napra jobban kedvelem, ha tenyleg ezt a filozofiat akarja itt alkalmazni hosszutavon, es turelmes lesz, akkor meg tobbet nyert vele a csapat, mint hittem.
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."
-
- Kedvenc játékos: Kante
- Kedvenc exjátékos: Zola
Ezek szerint CB-t se kell igazolni, csak remélem kap annyi lehetőséget, hogy fejlődhessen és akkor nincs gáz.Николаевич írta:zoli0415 írta:MOURINHO: EARLY REPORT - PART ONE
http://www.chelseafc.com/news-article/a ... --part-one" onclick="window.open(this.href);return false;
Kalas csapattag lesz? Ezek a mondatok erősen utal rá:
Mourinho confirms that three additions to the squad for next season are Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne and Tomas Kalas, after their successful respective loans at West Brom, Werder Bremen and Vitesse.
'They are good players with a very good value in the market and we have these players this season for free, after an investment that the club did before,' he says.
*knock, and it shall be opened unto you*
- Николаевич
zoli0415 írta:MOURINHO: EARLY REPORT - PART ONE
http://www.chelseafc.com/news-article/a ... --part-one" onclick="window.open(this.href);return false;
Kalas csapattag lesz? Ezek a mondatok erősen utal rá:
Mourinho confirms that three additions to the squad for next season are Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne and Tomas Kalas, after their successful respective loans at West Brom, Werder Bremen and Vitesse.
'They are good players with a very good value in the market and we have these players this season for free, after an investment that the club did before,' he says.
MOURINHO: EARLY REPORT - PART ONE
Jose Mourinho arrives for Chelsea¿s first day of pre-season training
http://www1.skysports.com/football/news ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www1.skysports.com/football/news ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
Karanka: “Én voltam az, aki tudta, hogy Mourinho mindenki másnál jobb, és egy kiváltság volt vele együtt dolgozni. Büszke vagyok arra, hogy a barátjának vall engem. Hihetetlen élmény volt, hogy az első edzői tapasztalatokat mellette szerezhettem meg.”
CFC were due to start preseason on 3rd July but Jose, taking last season into consideration, has given players more time off until 8th Julybéla írta:Valaki nem tudja véletlen,hogy mikor lesz,vagy hogy megvolt-e már José első hivatalos edzése?
-
- Kedvenc játékos: John Terry
Nekem Július 7. rémlik mint első edzés
Ki a szarral hadakozik,szaros lészen az maga is.
-
- Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Július 1, azthiszem akkor találkozik Mou a keret tagjaival, már akivel..gondolom a konföderációs kupán szereplők kapnak + kb 2 hét szabitChesterB írta:Július elején szoktak kezdődni az angol csapatoknál az alapozások, én arra emlékszem, hogy valahol olvastam, hogy a mieink 2-án kezdenek, de ez nem biztos.
Július elején szoktak kezdődni az angol csapatoknál az alapozások, én arra emlékszem, hogy valahol olvastam, hogy a mieink 2-án kezdenek, de ez nem biztos.
A jatekosok meg szabadsagon vannak, de ugy tudom kb. 2 het mulva kezdodnek az edzesek.béla írta:Valaki nem tudja véletlen,hogy mikor lesz,vagy hogy megvolt-e már José első hivatalos edzése?
- béla
- Kedvenc exjátékos: Mata
Valaki nem tudja véletlen,hogy mikor lesz,vagy hogy megvolt-e már José első hivatalos edzése?