Én örülnék neki, nem láttam sokszor játszani, de amikor láttam, akkor jó volt, Lampardéhoz hasonlít a játéka.marknagy írta:Transfer News Central
De Telegraaf reports that Jose Mourinho will contact Van Ginkel this week to convince him joining Chelsea.
Átigazolások
- focimark
- Kedvenc exjátékos: Lampard Costa Mata
Re: Átigazolások
- marknagy
- Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
- Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
Transfer News Central
De Telegraaf reports that Jose Mourinho will contact Van Ginkel this week to convince him joining Chelsea.
We are the famous, the famous Chelsea!
- jkopfner
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
Remélem összejön az üzlet és nem hozzánk jön.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ra-2254337" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ra-2254337" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Damien Duff
Szerintem is a spanyol lapok terjesztik ezt a rémhírt. Befejezhetnék már és törődjenek a saját dolgaikkal. Úgy gondolom volna miről írniuk.zoli0415 írta:De miért adnánk el? Mert a marca azt írta??Ő is elmondta hogy maradni akar és nem is mondták neki hogy el akarják adni csak azt hogy elégedettek vele.
- putthelime
- Moderátor
- Kedvenc játékos: JT + Schurrle
- Kedvenc exjátékos: Hasselbaink + Mata
- Kapcsolat:
Nem tudom, hogy ez most az öröm-boldogság miatti udvariaskodás (tudom, hogy nem jellemző Mourinhora, de nagy játékos ő...), vagy tényleg dől az elmúlt pár év általános véleménye, mert Roman mégse szól bele egy kumma szót se az igazolásokba.
They do now.
Anno mikor Mata csatlakozott a Chelsea hez ugy volt varva mint jelenleg Schurrle.Senki nem latott semmi nagy extrat benne csak egy fiatal tehetseges spanyolt, most meg mindenki elelvez tole, ku*va jo ballaba van az tuti,es nagyon tehetseges, de a jobb laba olyan mint Cechnek(zerooo sajna)
http://www1.skysports.com/football/news ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
Mou beszel Sheva leigazolasarol es Eto'o-rol.
Mou beszel Sheva leigazolasarol es Eto'o-rol.
De miért adnánk el? Mert a marca azt írta??Ő is elmondta hogy maradni akar és nem is mondták neki hogy el akarják adni csak azt hogy elégedettek vele.
- Moldván
- Kedvenc játékos: Mount
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Hatalmas húzás lenne ha Mata-t eladnánk és hoznánk helyette egy szar Sneijder-t vagy akárki mást.. ja nem. Mata a legjobb játékosunk, remélem meg sem fordult a vezetők fejében, hogy eladjuk. Az idei évben ha nem láttam Mata nevét a kezdőben nem néztem a meccset.
- daw3
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Matát elküldeni és Maticot hozni 40 milkáért nagyon nagy tökön szúrás lenne saját részünkről.
Mikel vagy David Luiz ha távozna azt még kibírnám, de ha el is mennek, nehogy már áron alul adjuk el őket. Luiz ha jól emlékszem 25m-be került összesen, a hírek miszerint elmegy azok meg 20 milláról szólnak.
Mikel vagy David Luiz ha távozna azt még kibírnám, de ha el is mennek, nehogy már áron alul adjuk el őket. Luiz ha jól emlékszem 25m-be került összesen, a hírek miszerint elmegy azok meg 20 milláról szólnak.
JT CAPTAIN, LEADER, LEGEND
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Damien Duff
Én sem örülnék, ha elmenne Obi. Amikor ide igazolt elég szertelen, öntörvényű játékos volt. Az elmúlt idény ne legyen mérték adó. Rafa taktikai döntéseit szerintem meg jobb ha elfelejtjük. - Yossi játéka stb. - De José majd megoldja. Blue is the colour.almos írta:Nem érdekel sem Mourinho, sem Abramovics, sem az egész Chelsea, ha eladják Mikelt és megveszik helyette Maticot én elmegyek és lebontok a Stamford Bridge-et! Amúgy is, Mikel a posztján nagyon jó, nincs is egy hasonló játékosunk sem. Elég csak a MU elleni első FA-kupa meccset megnézni, a második félidőben egy sokkalta támadóbb középpályás (Lampard) helyére állt be és olyan stabilitást hozott a csapatba, ami nélkül nem tudunk játszani. Tökéletes labdaszerzései vannak, erős, ha kell le tudja lassitani a játékot és az intelligensebb szinesbőrű játékosok közé tartozik. Szerintem nélkülözhetetlen a 4-2-3-1-ben.
- almos
- Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Juan Mata
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Nem érdekel sem Mourinho, sem Abramovics, sem az egész Chelsea, ha eladják Mikelt és megveszik helyette Maticot én elmegyek és lebontok a Stamford Bridge-et! Amúgy is, Mikel a posztján nagyon jó, nincs is egy hasonló játékosunk sem. Elég csak a MU elleni első FA-kupa meccset megnézni, a második félidőben egy sokkalta támadóbb középpályás (Lampard) helyére állt be és olyan stabilitást hozott a csapatba, ami nélkül nem tudunk játszani. Tökéletes labdaszerzései vannak, erős, ha kell le tudja lassitani a játékot és az intelligensebb szinesbőrű játékosok közé tartozik. Szerintem nélkülözhetetlen a 4-2-3-1-ben.
LAMPARD#8
- Николаевич
putthelime írta:Be se linkelem sky-ról a "Mata denies Chelsea exit talk" cikket, mert nem hiszem el, hogy ezt bárki benyalta egy percre is.
Lehet hogy nem igaz de engem rohadtul kezd idegesíteni hogy egyáltalàn szóba került ez a dolog. Bassza meg.
Visszatérve Sneijderre: a pályafutása során egy jó éve volt(2010), ezt leszámítva elküldték a Realból, kiszorult minden idök leggyengébb Interéből, és az oszmán ligában sem pntja a gólokat/gólpasszokat. Bagózzon nyugodtan tovább törökben, egészségére.
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
- Kedvenc exjátékos: Robben
Cavani és Sneijdernek baszottul örülnék, vissza Lukaku-t és De bruyne-t!
ÁLOMCSAPAT!!
Sneijder óriási játékos!! minden csapatnak hasznára válna, óriási igazolás lenne, bár pofátlanság 7,5 m-ról 15 millióra emelni az árát miközben 1 évet öregedett és nagyobb klasszis nem lett tőle...
ÁLOMCSAPAT!!
Sneijder óriási játékos!! minden csapatnak hasznára válna, óriási igazolás lenne, bár pofátlanság 7,5 m-ról 15 millióra emelni az árát miközben 1 évet öregedett és nagyobb klasszis nem lett tőle...
Én pont ezért töröltem a twitterem közül az összes ilyen átigazolásos oldalt. Meguntam a baromságokat.putthelime írta:Be se linkelem sky-ról a "Mata denies Chelsea exit talk" cikket, mert nem hiszem el, hogy ezt bárki benyalta egy percre is.
- putthelime
- Moderátor
- Kedvenc játékos: JT + Schurrle
- Kedvenc exjátékos: Hasselbaink + Mata
- Kapcsolat:
Be se linkelem sky-ról a "Mata denies Chelsea exit talk" cikket, mert nem hiszem el, hogy ezt bárki benyalta egy percre is.
They do now.
- gerawba
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Robben_Drogba_Lampard
Hagyjuk már Maticot.... Viccnek is rossz, a 40 millió meg még mókásabb.
Egész jó játékos, ennyi. Egy Evertonba, Liverpoolba jó lenne, talán még egy Tottenhambe, ide k*rva kevés.
Sneijder meg rohadjon tovább Törökországban, az ég világon semmi szükség nincs rá, kiégett sz*rdarab, Mourinho nem lehet olyan hülye, hogy idehozza. A szezon felében sérült, a másik felében meg nincs kedve játszani. 4 éve kb., amikor a Real mindenképpen el akarta adni, akkor szívesen láttam volna itt, ma semmi nem szól mellette, se rutin, se az, hogy JM seggébe van, semmi...
Inkább a Hulkos bizniszt üssük tovább, Schürrle ide vagy oda, a brazil bármikor elférne itt, ide ilyen dinamikus játékosok kellenek.
Egész jó játékos, ennyi. Egy Evertonba, Liverpoolba jó lenne, talán még egy Tottenhambe, ide k*rva kevés.
Sneijder meg rohadjon tovább Törökországban, az ég világon semmi szükség nincs rá, kiégett sz*rdarab, Mourinho nem lehet olyan hülye, hogy idehozza. A szezon felében sérült, a másik felében meg nincs kedve játszani. 4 éve kb., amikor a Real mindenképpen el akarta adni, akkor szívesen láttam volna itt, ma semmi nem szól mellette, se rutin, se az, hogy JM seggébe van, semmi...
Inkább a Hulkos bizniszt üssük tovább, Schürrle ide vagy oda, a brazil bármikor elférne itt, ide ilyen dinamikus játékosok kellenek.
HAZARD = Messi+Ronaldo
- Николаевич
edeskeves írta:Évszázad üzlete lenne kb 10x-es áron visszavenni amugyis mire fel lenne ő 40 millió ugyanmarknagy írta:Közben a portugál ABola értesülései szerint a Chelsea és a Benfica előrehaladott tárgyalásokat folytat Nemanja Matic-ról, aki újra a Chelsea játékosa lehet 40 millió Euró ellenében:
http://www.abola.pt/nnh/ver.aspx?id=408527" onclick="window.open(this.href);return false;
16-ért eladni Mikelt és 40-ért visszahozni ezt a nagy benga szerbet, hmm... Nem lennénk Európa hülyéi kicsit sem.. Toldjuk még meg 5 évvel Torres szerződését és kédz a csapat.
-
- Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Évszázad üzlete lenne kb 10x-es áron visszavenni amugyis mire fel lenne ő 40 millió ugyanmarknagy írta:Közben a portugál ABola értesülései szerint a Chelsea és a Benfica előrehaladott tárgyalásokat folytat Nemanja Matic-ról, aki újra a Chelsea játékosa lehet 40 millió Euró ellenében:
http://www.abola.pt/nnh/ver.aspx?id=408527" onclick="window.open(this.href);return false;
- marknagy
- Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
- Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
A hírek szerint a Galata Mikellel tárgyal, 16 millió fontot adnának érte:
http://www.express.co.uk/sport/football ... aray-talks" onclick="window.open(this.href);return false;
(Állítólag ez Sneijder érkezését is elősegítheti...)
Közben a portugál ABola értesülései szerint a Chelsea és a Benfica előrehaladott tárgyalásokat folytat Nemanja Matic-ról, aki újra a Chelsea játékosa lehet 40 millió Euró ellenében:
A Monaco többet ajánl Hulkért, de a Zenit a mi ajánlatunkat preferálja a játékos kérésére:
http://www.chelseafanatics.hu/news.php? ... 43&archive" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.express.co.uk/sport/football ... aray-talks" onclick="window.open(this.href);return false;
(Állítólag ez Sneijder érkezését is elősegítheti...)
Közben a portugál ABola értesülései szerint a Chelsea és a Benfica előrehaladott tárgyalásokat folytat Nemanja Matic-ról, aki újra a Chelsea játékosa lehet 40 millió Euró ellenében:
A Monaco többet ajánl Hulkért, de a Zenit a mi ajánlatunkat preferálja a játékos kérésére:
http://www.chelseafanatics.hu/news.php? ... 43&archive" onclick="window.open(this.href);return false;
We are the famous, the famous Chelsea!