Soha nem játszottunk 3 csatárral Mourinhoval sem. Talán egyszer amikor a barcát vertük itthon 4-2-re. De Kezman ott is inkább szélsőt játszott, ugyanúgy mint Duff. Akkor Gudjohnsen volt a befejező.Bane28 írta:Csak én azt nem értem meg hogy miért mindig egy csatáros játékban gondolkodunk?
Ne feledjük el azt hogy José első Chelsea-s éveiben a 3 csatáros játékot erőltette.
Jó formán mindig a 4-3-3-as hadrendet állította kezdőbe. S szerintem tartani kéne jó szokását.
Olyan marhaság ez, hogy most pl ha Torres-re jó hatással lenne José, és mondjuk szórná a gólokat, akkor
mi lenne Lukakuval, Ba-val, és Cavanival ha jönne?
Miért ne lehetne mondjuk egy Torres, Cavani, Lukaku 3-as elől, vagy Torres, Lukaku, Ba?
Vagy akár bármilyen más variáció. Akár még a két csatáros rendszernek is jobban örülnék. De mi a fenéért erőltessük az egy ékes
hadrendet? Ezt nem értem meg! Régebben úgy voltunk hogy Drogba volt középen, s Kalou, mellett Gudjohnsen, vagy Robben, Crespo, Joe Cole,
voltak a szélső csatárok.
Mourinhoval is 1 középcsatárral játszottunk, többnyire Drogbával. Amikor Makelele itt volt, akkor meg inkább 4-1-4-1et játszottunk. Támadásnál az meg felfejlődött 4-1-2-3-ba, de a 3 csatárból ott is 2 szélső volt és fel-le rohangált, és mögöttük volt Lampard és még valaki pl. Joe Cole (igaz ő többnyire kihúzódott szélre, és váltogatták egymást Duffal, vagy aki éppen játszott).
Szép álom a 3 csatár, de az a 3 az igazából 1, a másik kettő pedig inkább középpályás.
Remélem ennyit nem fizetünk érte. Inkább játszassuk Lukakut, hosszútávon sokkal többet érhet mint kidobott 63 millió a bizonytalanba.marknagy írta:Jose Mourinho wants Chelsea to make a major statement by signing Lewandowski. (Daily Star)
Transfer News Central
Reports suggest that Chelsea pulled out of the race for Edinson Cavani after getting a €52million bid rejected. Napoli want €63million