![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Klubvilágbajnokság
- laczze
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Re: Klubvilágbajnokság
Végre Azpi lejön, nagyon pancser, Ferreria-t meg jó lesz látni ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Drogba,Lampard,Terry <3
1 ide! MATA! Jó lesz az!
Döntő:vasárnap 11.30 eusport2
Döntő:vasárnap 11.30 eusport2
- dotta98
- Kedvenc játékos: Fernando Torres
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
- Kapcsolat:
Köszönöm,így már érthető.marknagy írta:Ha megverjük a Monterreyt, akkor döntőben leszünk, ugyanis a holnapi meccs az elődöntő egyik mérkőzése.dotta98 írta:Leírná valaki nekem,hogy akkor ez az egész,hogy is működik?Tehát,ha tovább megyünk a Monterreyen,akkor még hány meccs van a döntőig,ha az már vasárnap megrendezésre kerül?
Hajrá Chelsea!
- marknagy
- Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
- Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
Ha megverjük a Monterreyt, akkor döntőben leszünk, ugyanis a holnapi meccs az elődöntő egyik mérkőzése.dotta98 írta:Leírná valaki nekem,hogy akkor ez az egész,hogy is működik?Tehát,ha tovább megyünk a Monterreyen,akkor még hány meccs van a döntőig,ha az már vasárnap megrendezésre kerül?
We are the famous, the famous Chelsea!
- dotta98
- Kedvenc játékos: Fernando Torres
- Kapcsolat:
Leírná valaki nekem,hogy akkor ez az egész,hogy is működik?Tehát,ha tovább megyünk a Monterreyen,akkor még hány meccs van a döntőig,ha az már vasárnap megrendezésre kerül?
Hajrá Chelsea!
- béla
- Kedvenc exjátékos: Mata
Igen,az lesz,csak megörültem,hogy magyar kommentárral is megnézhetek végre egy meccset. (mert ugye UPC..Talmaszabi írta:DVD-felvevő vagy egyéb más készüléked nincs, amit be tudnál programozni?béla írta:Valahogy nem tudom megérteni,hogy az Eurosport miért nem tudja megismételni a meccsünket... Helyette inkább adnak vmi sífutást meg síugrást, aminek a fele ráadásul ismétlés...
Meg a Manu-sporting meccset Szingapúrból... Ami nem tudom,hogy ismétlés nyárról,vagy vmi utánpótlás meccs,de az biztos,hogy az egész egy vicc,komolyan.
Ha kibírod, hogy nem nézel eredményt, akkor még a http://www.fullmatches.net" onclick="window.open(this.href);return false; oldalról is le tudod tölteni pár órával a meccs után.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- marknagy
- Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
- Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
Ha valaki látja a holnapi meccset, írjon majd akkor egy rövid összefoglalót, előre is kösz.
We are the famous, the famous Chelsea!
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
DVD-felvevő vagy egyéb más készüléked nincs, amit be tudnál programozni?béla írta:Valahogy nem tudom megérteni,hogy az Eurosport miért nem tudja megismételni a meccsünket... Helyette inkább adnak vmi sífutást meg síugrást, aminek a fele ráadásul ismétlés...
Meg a Manu-sporting meccset Szingapúrból... Ami nem tudom,hogy ismétlés nyárról,vagy vmi utánpótlás meccs,de az biztos,hogy az egész egy vicc,komolyan.
Ha kibírod, hogy nem nézel eredményt, akkor még a http://www.fullmatches.net" onclick="window.open(this.href);return false; oldalról is le tudod tölteni pár órával a meccs után.
6+8+5+4+1+1+2+1
- gerawba
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Robben_Drogba_Lampard
Amazing24 írta:Eurosport 2,vasárnap: Labdarúgás (élő) FIFA Club VB 8:30, Japán, 11-től snooker lesz.Didier90 írta:Én ugytom h 11:30kore lesz a döntö isAmazing24 írta: A Chelsea TV biztos fogja ismételni. 11-re érek haza a melóból, ha minden jól megy, szóval én láthatom élőbe. Szerencsére.![]()
Am. vasárnap 8:30-tól lesz a döntő?
11.30-tól lesz a döntő is (vasárnap)
http://www.fifa.com/clubworldcup/matches/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
HAZARD = Messi+Ronaldo
-
- Kedvenc játékos: John Obi Mikel
Eurosport 2,vasárnap: Labdarúgás (élő) FIFA Club VB 8:30, Japán, 11-től snooker lesz.Didier90 írta:Én ugytom h 11:30kore lesz a döntö isAmazing24 írta:A Chelsea TV biztos fogja ismételni. 11-re érek haza a melóból, ha minden jól megy, szóval én láthatom élőbe. Szerencsére.béla írta:Valahogy nem tudom megérteni,hogy az Eurosport miért nem tudja megismételni a meccsünket... Helyette inkább adnak vmi sífutást meg síugrást, aminek a fele ráadásul ismétlés...
Meg a Manu-sporting meccset Szingapúrból... Ami nem tudom,hogy ismétlés nyárról,vagy vmi utánpótlás meccs,de az biztos,hogy az egész egy vicc,komolyan.![]()
- Didier90
- Kedvenc játékos: Petr Cech
Én ugytom h 11:30kore lesz a döntö isAmazing24 írta:A Chelsea TV biztos fogja ismételni. 11-re érek haza a melóból, ha minden jól megy, szóval én láthatom élőbe. Szerencsére.béla írta:Valahogy nem tudom megérteni,hogy az Eurosport miért nem tudja megismételni a meccsünket... Helyette inkább adnak vmi sífutást meg síugrást, aminek a fele ráadásul ismétlés...
Meg a Manu-sporting meccset Szingapúrból... Ami nem tudom,hogy ismétlés nyárról,vagy vmi utánpótlás meccs,de az biztos,hogy az egész egy vicc,komolyan.![]()
WE ARE ALL CHELSEA
-
- Kedvenc játékos: John Obi Mikel
A Chelsea TV biztos fogja ismételni. 11-re érek haza a melóból, ha minden jól megy, szóval én láthatom élőbe. Szerencsére.béla írta:Valahogy nem tudom megérteni,hogy az Eurosport miért nem tudja megismételni a meccsünket... Helyette inkább adnak vmi sífutást meg síugrást, aminek a fele ráadásul ismétlés...
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
- béla
Valahogy nem tudom megérteni,hogy az Eurosport miért nem tudja megismételni a meccsünket... Helyette inkább adnak vmi sífutást meg síugrást, aminek a fele ráadásul ismétlés...
Igen, azért mondtam, hogy én csak az utolsó 30 percet láttam, és nekem arról a részről volt az a véleményemrafanadal írta:Annyi a különbség, hogy te 30 percet láttál a meccsből, én meg 90-et. Az elején köze nem volt az Ahlynak a meccshez amíg a Corinthiansnak is kellett az eredmény.Kuli írta: A mondatod első felét elfogadomA másodikat én máshogy láttam
-
- Tippverseny győztese 2015/16
- Kedvenc játékos: Hazard
Annyi a különbség, hogy te 30 percet láttál a meccsből, én meg 90-et. Az elején köze nem volt az Ahlynak a meccshez amíg a Corinthiansnak is kellett az eredmény.Kuli írta: A mondatod első felét elfogadomA másodikat én máshogy láttam
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"
Eurosport2:11.30-CHELSEA-Monterey. Jó lesz az!
A mondatod első felét elfogadomrafanadal írta:A 2. félidőben már csak várták a meccs végét a brazilok. Az Ahly próbálkozott, de eredménytelenül. Igazság szerint egyikőjük sem volt túl meggyőző, de a brazilok azért érezhetően jobbak voltak.Kuli írta:Én a 60. perctől néztem meccset infón, de annyira nem volt meggyőző a Corinthians...sőt, amit láttam akkor jobb volt az Al Ahly.rafanadal írta:A nagy színvonal nem vágja földhöz őket így az első félidő alapján. A Corinthians dominál, mint az várható is volt és vezetnek.
-
A 2. félidőben már csak várták a meccs végét a brazilok. Az Ahly próbálkozott, de eredménytelenül. Igazság szerint egyikőjük sem volt túl meggyőző, de a brazilok azért érezhetően jobbak voltak.Kuli írta:Én a 60. perctől néztem meccset infón, de annyira nem volt meggyőző a Corinthians...sőt, amit láttam akkor jobb volt az Al Ahly.rafanadal írta:A nagy színvonal nem vágja földhöz őket így az első félidő alapján. A Corinthians dominál, mint az várható is volt és vezetnek.
Én a 60. perctől néztem meccset infón, de annyira nem volt meggyőző a Corinthians...sőt, amit láttam akkor jobb volt az Al Ahly.rafanadal írta:A nagy színvonal nem vágja földhöz őket így az első félidő alapján. A Corinthians dominál, mint az várható is volt és vezetnek.
-
A nagy színvonal nem vágja földhöz őket így az első félidő alapján. A Corinthians dominál, mint az várható is volt és vezetnek.