Nah hiszen.Haladnom kéne a korral,(vagy csak odafigyelni az EL-re)mert teljesen abban a tudatban voltam,hogy csak a Story-n közvetítik.....tomi87 írta:Story 4 a Vidi meccseit szokja adni,Digi Sport viszont 4 meccset ad mindig!!lazaac írta:Köszi szépen!Mister írta:
1 Story4,csütörtök-péntek(? ebbe nem vagyok biztos)
2 igen
3 szerintem igen
Európa Liga
-
- Kedvenc játékos: Terry Lukaku
- Kedvenc exjátékos: Makelele Drogba
Re: Európa Liga
One Life,One Love,One Club
- tomi87
- Kedvenc játékos: Petr Cech
- Kedvenc exjátékos: Claude Makalele
Story 4 a Vidi meccseit szokja adni,Digi Sport viszont 4 meccset ad mindig!!lazaac írta:Köszi szépen!Mister írta:lazaac írta:Nem igazán néztem Európa ligát/UEFA kupát,tehát tudna valaki néhány kérdésre válaszolni?
1. milyen tévé adó adja a meccseket és milyen napokon vannak a meccsek?
2. ha ezt megnyeri a Chelsea ,akkor bekerült az európai szuperkupa döntőre nem?
3. ha mondjuk összekerülne a Chelsea a Videotonnal,a meccset Budapesten játszanák,mint anno a Debrecen BL meccseit?
1 Story4,csütörtök-péntek(? ebbe nem vagyok biztos)
2 igen
3 szerintem igen
Chelsea The Pride Of London
-
- Kedvenc játékos: Terry Lukaku
- Kedvenc exjátékos: Makelele Drogba
lazaac írta:Nem igazán néztem Európa ligát/UEFA kupát,tehát tudna valaki néhány kérdésre válaszolni?
3. ha mondjuk összekerülne a Chelsea a Videotonnal,a meccset Budapesten játszanák,mint anno a Debrecen BL meccseit?
1 Story4,szerda-csütörtök
2 igen
3 szerintem igen
One Life,One Love,One Club
-
- Kedvenc játékos: Azpi-Cahill-Matic
- Kedvenc exjátékos: Duff-Ballack-Joe Cole
Nem igazán néztem Európa ligát/UEFA kupát,tehát tudna valaki néhány kérdésre válaszolni?
- ToreAndre
Sokan fanyalognak az Európa Liga miatt, de szerintem nincs miért... 9 éve minden évben BL indulók voltunk és minden évben továbbjutottunk a csoportkörből. A 10. évben nem jött össze. Na és? Ha valaki 10 éve, amikor maga a BL indulás is álomszámba ment azt mondja, hogy a következő évtizedben minden évben elindulunk, a csoportkörből továbbjutunk, sőt játszunk jópár elődöntőt, két döntőt, ami közül az egyiket meg is nyerjük, körberöhögöm.
Van egy kis elszámolni valónk ezzel a kupával. Hapoel, Viking, St.Gallen. Azt hiszem sokan tudjátok miről beszélek...
Sokatokkal simán csak az a baj, hogy a "jóba születtetek" és nem tudtok elszakadni tőle...hiba.
Van egy kis elszámolni valónk ezzel a kupával. Hapoel, Viking, St.Gallen. Azt hiszem sokan tudjátok miről beszélek...
Sokatokkal simán csak az a baj, hogy a "jóba születtetek" és nem tudtok elszakadni tőle...hiba.
Only one Di Matteo!
- Николаевич
béla írta: Már két csapatban pályára lépett európában vagy mi. És elvileg ez az oka. Harmadikban nem játszhat.
Játszott bajnokit a Porto-ban és a Zenitben is, háromban pedig nem játszhat egy szezonban.
Elvileg Lukaku-t ezért nem adtuk kölcsön januárban. (ő is játszott az Anderlechtben két bajnokit)
- béla
- Kedvenc exjátékos: Mata
Már két csapatban pályára lépett európában vagy mi. És elvileg ez az oka. Harmadikban nem játszhat.marknagy írta:Mi az oka, hogy nem adhatják el?dacultras írta:de nem érted hogy nem adhatják el? max nyáron.marknagy írta:
De Hulkkal megint van balhéja a Zenitnek, úgy hallottam hogy valószínűleg télen eladnák.
Már pályára lépett két csapatban,
- marknagy
- Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
- Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
Mi az oka, hogy nem adhatják el?dacultras írta:de nem érted hogy nem adhatják el? max nyáron.marknagy írta:
De Hulkkal megint van balhéja a Zenitnek, úgy hallottam hogy valószínűleg télen eladnák.
We are the famous, the famous Chelsea!
- koni0725
- Kedvenc játékos: James
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Remélem a következő BL győzelmünkkor rituálisan törlésre kerül ez a téma...
211! NEW RECORD!
-
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
de nem érted hogy nem adhatják el? max nyáron.marknagy írta:
Jó lesz ez. Biztosan elég fasza meccseket fogunk majd játszani + tényleg legalább játszhatnak Marinék, Mosesék, esetleg az ifisták. Jövőre majd nekünk lesz mákunk valami jó csoporttal nem a MU-nak remélem.
- Николаевич
ChesterB írta:FFP miatt, mivel nincs bevétel, Fellainikat sem tudnánk igazolni, amennyiben mi el nem adunk embereket. Így értettem a nagy igazolásokat.chiedis írta:OFF: elég volt a nagy igazolásokból, a 40-50 milliósokból. Bőszen jönne ide Willian, Hulk, 1-2 afrikai támadó, Fellaini. Itt legyenek sztárok, ne úgy hozzuk őket kiégve, sérülten, túl pályafutásuk égiszénChesterB írta:Viszont így a nagy igazolások ugrottak....
Az EL is jár pénzbevétellel(jó, nem összehasonlítható a BL-el), valamint 5 millió dollár jár a Klub-vb győztesnek is.
- marknagy
- Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
- Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
De Hulkkal megint van balhéja a Zenitnek, úgy hallottam hogy valószínűleg télen eladnák.pulci03 írta:Willian nem fog télen BL továbbjutótól hozzánk igazolni majd nyáron max!chiedis írta:OFF: elég volt a nagy igazolásokból, a 40-50 milliósokból. Bőszen jönne ide Willian, Hulk, 1-2 afrikai támadó, Fellaini. Itt legyenek sztárok, ne úgy hozzuk őket kiégve, sérülten, túl pályafutásuk égiszénChesterB írta:Viszont így a nagy igazolások ugrottak....
We are the famous, the famous Chelsea!
FFP miatt, mivel nincs bevétel, Fellainikat sem tudnánk igazolni, amennyiben mi el nem adunk embereket. Így értettem a nagy igazolásokat.chiedis írta:OFF: elég volt a nagy igazolásokból, a 40-50 milliósokból. Bőszen jönne ide Willian, Hulk, 1-2 afrikai támadó, Fellaini. Itt legyenek sztárok, ne úgy hozzuk őket kiégve, sérülten, túl pályafutásuk égiszénChesterB írta:Viszont így a nagy igazolások ugrottak....
- Николаевич
ChesterB írta:Viszont így a nagy igazolások ugrottak....
Januárban szerintem amúgy sem jött volna nagy név, mert nyáron jön egy új edző(valószínűleg Pep), aki majd hoz nagy neveket ha akar. Rafa caretaker-nek lett kinevezve, az a dolga hogy tüzet oltson és hozza le ezt a szezont valahogy, majd az új tréner építkezik nyáron.
- pulci03
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Willian nem fog télen BL továbbjutótól hozzánk igazolni majd nyáron max!chiedis írta:OFF: elég volt a nagy igazolásokból, a 40-50 milliósokból. Bőszen jönne ide Willian, Hulk, 1-2 afrikai támadó, Fellaini. Itt legyenek sztárok, ne úgy hozzuk őket kiégve, sérülten, túl pályafutásuk égiszénChesterB írta:Viszont így a nagy igazolások ugrottak....
- chiedis
- Kedvenc játékos: JT Frank Gary Petr
- Kedvenc exjátékos: Drogs Duff Eidur
- Kapcsolat:
OFF: elég volt a nagy igazolásokból, a 40-50 milliósokból. Bőszen jönne ide Willian, Hulk, 1-2 afrikai támadó, Fellaini. Itt legyenek sztárok, ne úgy hozzuk őket kiégve, sérülten, túl pályafutásuk égiszénChesterB írta:Viszont így a nagy igazolások ugrottak....
Nyugodj bekeben Mister !
-
- Kedvenc játékos: Kante
- Kedvenc exjátékos: Zola
Szerinted minek jönne Falcao? Hogy még az EL-be se játszhasson....Kb. ezzel felejtős az érkezése nyár előtt.95syngates írta:Falcao mesterhármassalchiedis írta:Na végre valaki aki mellettem a jó oldalát is látja a dolognak. Atletico ellen be kell húzni a döntőt !dankodavid írta:Legalább Story4-em van.
*knock, and it shall be opened unto you*
- laczze
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Arra azért kìváncsi leszek mit hozunk ki a EL-ből, ilyen kerettel hozni kéne, remélem megnyerjük és akkor mellé a klub VB na akkor 2 király év hát még ha FA kupa is jönne az tökéletes lenne, lehet ez a szezon is még történelmi mint az előző az meg hogy a Shaktar nem verte a juvét ezzel nem jutottunk tovább ne őket szidd baszod amit tettek jól tették minek feszüljenek agyon... Mi is ìgy tettünk volna!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára laczze 2012. december 5., szerda 23:49-kor.
Drogba,Lampard,Terry <3