ohh tenyleg. akkor tavaly elott nem adtak...kdako írta:Nem igaz, adták az egész sorozatot, emlékezz vissza, még azt is, amikor sajnálatosan kiestünk...idén viszont nem.mourinho írta:tavaly csak a dontot adtak sajna.... szerintem most is igy lesz, foleg a mi meccsunkkel.nandorfipeti írta: Jó lenne, bár tavaly adtak előszőr Ligakupa meccset (asszem csak a döntőt, de nem biztos, talán az elődöntőket is), remélem most is adni fogják...
Ligakupa
- mourinho
-
- Site Admin
Nem igaz, adták az egész sorozatot, emlékezz vissza, még azt is, amikor sajnálatosan kiestünk...idén viszont nem.mourinho írta:tavaly csak a dontot adtak sajna.... szerintem most is igy lesz, foleg a mi meccsunkkel.nandorfipeti írta:Jó lenne, bár tavaly adtak előszőr Ligakupa meccset (asszem csak a döntőt, de nem biztos, talán az elődöntőket is), remélem most is adni fogják...Matuszka írta:Közvetíti majd a tv a Wycomb-Chelsea meccset???? Nem egészen vagyok benne biztos hogy igen vagy nem.
GO BLUES!
- Matuszka
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Robben
De kár,pedig meg akartam volna nézni,ahogyan a Chelsea tönkreveri a Wycomb-otmourinho írta:nandorfipeti írta:Jó lenne, bár tavaly adtak előszőr Ligakupa meccset (asszem csak a döntőt, de nem biztos, talán az elődöntőket is), remélem most is adni fogják...Matuszka írta:Közvetíti majd a tv a Wycomb-Chelsea meccset???? Nem egészen vagyok benne biztos hogy igen vagy nem.
tavaly csak a dontot adtak sajna.... szerintem most is igy lesz, foleg a mi meccsunkkel.
- mourinho
nandorfipeti írta:Jó lenne, bár tavaly adtak előszőr Ligakupa meccset (asszem csak a döntőt, de nem biztos, talán az elődöntőket is), remélem most is adni fogják...Matuszka írta:Közvetíti majd a tv a Wycomb-Chelsea meccset???? Nem egészen vagyok benne biztos hogy igen vagy nem.
tavaly csak a dontot adtak sajna.... szerintem most is igy lesz, foleg a mi meccsunkkel.
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
- Dandeer
- Kedvenc exjátékos: Zola
Hát igen, én is. Ajánlom hogy közvetítsék!s-h-i-n-e.com írta:..."ezen" infó birtokában már kezdem rózsásabban látni a helyzetet...
Miért? Én szívesen venném az Arsenal elnáspángolását is.s-h-i-n-e.com írta:Remélem, hogy a Tottenham-el nyomhatjuk a döntőt...(erre van a legkisebb esély, de ezt szeretném...)
- s-h-i-n-e.com
- Kedvenc játékos: shine
- Kedvenc exjátékos: GZ25
- chelseafan01
- s-h-i-n-e.com
- Kedvenc játékos: shine
- Kedvenc exjátékos: GZ25
- chelseafan01
-
a stdion veszélyben van..valami oylasmit hallottam....elöntheti a temze..Dandeer írta:Curbishley az egyik kedvenc edzőm. Dowie meg csak simán nem nyerő típus.. Erre születni kell.ToreAndre írta:Ennyit jelent Curbisley távozása! Nézzétek meg, a West Ham-mel ott lesz az élmezőnyben! Véleményem szerint a legjobb angol edző!
Ian Dowie meg egy hatalmas nagy f*sz volt a béna mikrofonjával, a Palace-t is kiejtette.
Én sajnálom a Charlton-t, Angliában a barcodes mellett a második legszimpibb csapat. Nem örülnék, ha kiesnének. Essen a Sheffield, a Watford meg mondjuk a Citeh!
A Charlton-t azért sajnálnám, ha kiesnének, elég népszerű csapat, és a stadionjuk sem mérhető a 2. ligás csapatéhoz.. Mondjuk a So'ton full ugyanez..
A Sheffield és a Watford kieshet, no de a City? Azt azért ne.. Jók lesznek ők, csak el kéne végre kezdeniül futballozni. Lsd: Sp*rs
- Dandeer
- Kedvenc exjátékos: Zola
Curbishley az egyik kedvenc edzőm. Dowie meg csak simán nem nyerő típus.. Erre születni kell.ToreAndre írta:Ennyit jelent Curbisley távozása! Nézzétek meg, a West Ham-mel ott lesz az élmezőnyben! Véleményem szerint a legjobb angol edző!
Ian Dowie meg egy hatalmas nagy f*sz volt a béna mikrofonjával, a Palace-t is kiejtette.
Én sajnálom a Charlton-t, Angliában a barcodes mellett a második legszimpibb csapat. Nem örülnék, ha kiesnének. Essen a Sheffield, a Watford meg mondjuk a Citeh!
A Charlton-t azért sajnálnám, ha kiesnének, elég népszerű csapat, és a stadionjuk sem mérhető a 2. ligás csapatéhoz.. Mondjuk a So'ton full ugyanez..
A Sheffield és a Watford kieshet, no de a City? Azt azért ne.. Jók lesznek ők, csak el kéne végre kezdeniül futballozni. Lsd: Sp*rs
-
a wigan-t már nem szereted?:)ToreAndre írta:Ennyit jelent Curbisley távozása! Nézzétek meg, a West Ham-mel ott lesz az élmezőnyben! Véleményem szerint a legjobb angol edző!