Ligakupa
- ToreAndre
Ennyit jelent Curbisley távozása! Nézzétek meg, a West Ham-mel ott lesz az élmezőnyben! Véleményem szerint a legjobb angol edző!
Ian Dowie meg egy hatalmas nagy f*sz volt a béna mikrofonjával, a Palace-t is kiejtette.
Én sajnálom a Charlton-t, Angliában a barcodes mellett a második legszimpibb csapat. Nem örülnék, ha kiesnének. Essen a Sheffield, a Watford meg mondjuk a Citeh!
Ian Dowie meg egy hatalmas nagy f*sz volt a béna mikrofonjával, a Palace-t is kiejtette.
Én sajnálom a Charlton-t, Angliában a barcodes mellett a második legszimpibb csapat. Nem örülnék, ha kiesnének. Essen a Sheffield, a Watford meg mondjuk a Citeh!
Only one Di Matteo!
- Dandeer
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Zola
Charltin 0:1 Wycombe
Liverpool-Arsenal:
Liverpool's quarter-final against Arsenal has been postponed due to heavy fog.
Referee Martin Atkinson made his decision after a pitch inspection at 18:45, despite protests from Liverpool boss Rafa Benitez and Arsenal manager Arsene Wenger.
No date has yet been given for when the Carling Cup tie can be played at Anfield.
http://www.carlingcup.com
Elég durva az a kép..
Liverpool-Arsenal:
Liverpool's quarter-final against Arsenal has been postponed due to heavy fog.
Referee Martin Atkinson made his decision after a pitch inspection at 18:45, despite protests from Liverpool boss Rafa Benitez and Arsenal manager Arsene Wenger.
No date has yet been given for when the Carling Cup tie can be played at Anfield.
http://www.carlingcup.com
Elég durva az a kép..
- Dandeer
Quarter-Final Fixtures
Tuesday 19th December 2006
Charlton Athletic v Wycombe Wanderers 9.00
Liverpool v Arsenal 8.45 (SKY)
Wednesday 20th December 2006
Newcastle United v Chelsea 8.45 (SKY)
Tottenham Hotspur v Southend United 9.00
Sajna nem közvetítik a meccsünket, csak a Sky, ami vigasz lehet a mindenkori meccsnézőknek, de egy átlagos diáknak, akinek nincs ideje hétközben felmenni Pestre, nem sok mindent jelent. Marad az übergagyi PPLive... Egy CC Negyeddöntőn...
Tuesday 19th December 2006
Charlton Athletic v Wycombe Wanderers 9.00
Liverpool v Arsenal 8.45 (SKY)
Wednesday 20th December 2006
Newcastle United v Chelsea 8.45 (SKY)
Tottenham Hotspur v Southend United 9.00
Sajna nem közvetítik a meccsünket, csak a Sky, ami vigasz lehet a mindenkori meccsnézőknek, de egy átlagos diáknak, akinek nincs ideje hétközben felmenni Pestre, nem sok mindent jelent. Marad az übergagyi PPLive... Egy CC Negyeddöntőn...
- Dandeer
Itt a nagy-nagycsapatokra tessék gondolni, akiknek a Carling Cup csak plusz, nem erre építik fel a szezont/költségvetést. És persze, a kicsiknek meg kell adni a lehetőséget, de szerintetek nem gáz a negyeddöntőben a Liverpool-Arsenal? Nem mintha nem örülnék neki, hogy az egyik fő rivális ki fog esni, de ez szinte már csalással felérő szerencse. Ha a kövi körben kiesik a továbbjutó a rangadóról pl. a Sp*rs ellen, akkor kész, meg is nyertük a kupát.1.Kapus írta:Szerintem a kicsiknek is kell egy esély, amúgy az első osztályúkból a jobbak csak a 2. körben indulnak.
- Dandeer
Hát nem tudom végülis igazad van, mert ez nem olyan fontos sorozat, de szerintem a nagyoknak a döntőben kéne találkozniuk és ez így is lenne, ha nem akadnának össze folyton a 8 vagy a 4 (lsd: FA-Kupa) között.1.Kapus írta:Véleményem szerint jó ez a rendszer, miért kéne kiemelni a nagy csapatoknak miért kell megkönnyíteni a dolgukat?!
- Dandeer
Én nem hiszem, hogy menesztik, amíg az UEFA-Kupában szárnyalnak. Tiszta Middlesbrough.
Amúgy nem furcsa? 2 bivalyerős (Liverpool-Arsenal) és 2 harmatgyenge (Charlton-Wycombe) találkozik! Nem lehetne itt is kiemelni a nagyokat? És azért mi sem jártunk olyan hű de jól, ráadásul idegenben lesz a meccs.
Amúgy nem furcsa? 2 bivalyerős (Liverpool-Arsenal) és 2 harmatgyenge (Charlton-Wycombe) találkozik! Nem lehetne itt is kiemelni a nagyokat? És azért mi sem jártunk olyan hű de jól, ráadásul idegenben lesz a meccs.