Nagyon lebecsülitek őt. Meg ha ő jönne,akkor az is szerepet játszhat benne,hogy csatárt is tud játszani.asderedsa írta:Leírtam párszor de nem Moses az a csávó,aki kell nekünk...várom Hulkot de ha nem jön össze akkor sem kell elégedetlennek lenni hiszen már jöttek fejedelmi igazolások és Mozes érzésem szerint kicsit harmatos. Elnézem a padon az egyik fiatalunkat,ha elkezdjük beépíteni(Josh,Meki,Feruz,Ake stb) őket akkor befutnak annyira minimum ,mint Mózes!
Átigazolások
- béla
- Kedvenc exjátékos: Mata
Re: Átigazolások
-
- Kedvenc játékos: LAMPARD-Terry-Rami-Mata
- Kedvenc exjátékos: Zola-DROGBA-Ballack
Leírtam párszor de nem Moses az a csávó,aki kell nekünk...várom Hulkot de ha nem jön össze akkor sem kell elégedetlennek lenni hiszen már jöttek fejedelmi igazolások és Mozes érzésem szerint kicsit harmatos. Elnézem a padon az egyik fiatalunkat,ha elkezdjük beépíteni(Josh,Meki,Feruz,Ake stb) őket akkor befutnak annyira minimum ,mint Mózes!
Stone haxleader!
-
- Kedvenc játékos: John Obi Mikel
http://m.sambafoot.com/en/news/34208_it ... llace.html" onclick="window.open(this.href);return false;?
Valaki aki látta már játszani írhatna pár sort a gyerekről.
Valaki aki látta már játszani írhatna pár sort a gyerekről.
- Zsolti_6
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Zola-Didier Drogba
Remélem majd akkor is szarházizod meg köcsöggyerekezed amikor rászolgál arra a pénzre.
WE ARE THE CHAMPIONS! 2012.05.19. München
- pulci03
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Én se értem miért kell itt szarházinak nevezni amikor egy nagyon sokra hivatott fiatal spanyol játékos.Spring írta:Csak a 80 k miatt, amiatt Cahill is szarházi volt nekem, bár azért a játékával úgy tűnik rászolgált. Amit pedig már leírtam, hogy Luiz keres 40-et, Mata 60-at, akkor egy köcsöggyerek ne kapjon már egyből 80-at. Ramires-re és Iva-ra is igaz volt ez a 40 k, de szerződést újítottak, így gondolom ők is bőven többet keresnek már. Egyébként ár szempontjából télleg fasza, bár Moses-ért sokallom ezt a 8.5-et, utolsó évében járó játékosért azért ennyit nem adnék..rafanadal írta:Csak azt magyarázd meg nekem, hogy miért szarházi.Spring írta:Cesar Azpilicueta has agreed terms with Chelsea. I've been told 80k/week, 4 year deal and the fee is £8 million.
80k-t ez a szarházi? hihetetlen ha igaz, márpedig..
Egyébként meg nagyon remélem, hogy igaz, ő kell nekünk jhv-nek és 8 milláért hatalmas fogás. Nagyon szeretem a játékát és még nagyon fiatal, mire Iva kezd kiöregedni és kevésbé bírja a sorozatterhelést addig pont világklasszissá növi ki magát Cesar és meg is van Iva pótlása.
Sokkal jobban örülök, hogy megint fiatalt igazolunk minthogy idejöjjön ennyiért vagy többért Maícon 31 évesen...
És egyáltalán nem biztos, hogy ennyit fog kapni emlékezzünk csak 2-3 napja mit írtak Cole fizujáról azt kiderült nagy faszság volt az egész...
A 80k tényleg soknak tűnik ha Matáékhoz hasonlítod de ebből tavaly sem volt gond a keretben és szerintem most sem lesz és mivel ő alapember és év játékosa neki is emelni fogják fizuját!!!
Ne szarházizzunk senkit inkább örüljünk ha lesz minden poszton két játékos akit szemrebbenés nélkül bedobhatunk pályára és ilyen kiváló keretünk lesz amiből évekre építkezhetünk!!!
- gerawba
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Robben_Drogba_Lampard
Jövőre lejár a szerződése.Dante írta:ezt hogy érted?Spring írta:bár Moses-ért sokallom ezt a 8.5-et, utolsó évében járó játékosért azért ennyit nem adnék..
HAZARD = Messi+Ronaldo
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
- Kedvenc exjátékos: Hazard
ezt hogy érted?Spring írta:bár Moses-ért sokallom ezt a 8.5-et, utolsó évében járó játékosért azért ennyit nem adnék..
-
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Lampard
twitter, agentitkdankodavid írta:Honnan van?Spring írta:Cesar Azpilicueta has agreed terms with Chelsea. I've been told 80k/week, 4 year deal and the fee is £8 million.
Ha igaz, akkor nagyon remélem, hogy az első találkozásukkor Branna üdvözli, mondjuk kétszer állba vágja, hogy utána "Itt a fogad, hol a fogad?" játékot játsszanak egy szerb laktanyában. Undorító kis patkány, főlegg úgy, hogy esélye nincs Iva ellen...
UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012
-
Csak a 80 k miatt, amiatt Cahill is szarházi volt nekem, bár azért a játékával úgy tűnik rászolgált. Amit pedig már leírtam, hogy Luiz keres 40-et, Mata 60-at, akkor egy köcsöggyerek ne kapjon már egyből 80-at. Ramires-re és Iva-ra is igaz volt ez a 40 k, de szerződést újítottak, így gondolom ők is bőven többet keresnek már. Egyébként ár szempontjából télleg fasza, bár Moses-ért sokallom ezt a 8.5-et, utolsó évében járó játékosért azért ennyit nem adnék..rafanadal írta:Csak azt magyarázd meg nekem, hogy miért szarházi.Spring írta:Cesar Azpilicueta has agreed terms with Chelsea. I've been told 80k/week, 4 year deal and the fee is £8 million.
Egyébként meg nagyon remélem, hogy igaz, ő kell nekünk jhv-nek és 8 milláért hatalmas fogás. Nagyon szeretem a játékát és még nagyon fiatal, mire Iva kezd kiöregedni és kevésbé bírja a sorozatterhelést addig pont világklasszissá növi ki magát Cesar és meg is van Iva pótlása.
-
Ja, és majd elkezdi követelni magának a 200k-t.rafanadal írta:Csak azt magyarázd meg nekem, hogy miért szarházi.Spring írta:Cesar Azpilicueta has agreed terms with Chelsea. I've been told 80k/week, 4 year deal and the fee is £8 million.
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."
-
Honnan van?Spring írta:Cesar Azpilicueta has agreed terms with Chelsea. I've been told 80k/week, 4 year deal and the fee is £8 million.
Ha igaz, akkor nagyon remélem, hogy az első találkozásukkor Branna üdvözli, mondjuk kétszer állba vágja, hogy utána "Itt a fogad, hol a fogad?" játékot játsszanak egy szerb laktanyában. Undorító kis patkány, főlegg úgy, hogy esélye nincs Iva ellen...
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."
-
Nem zárja ki egymást szerintem a kettő, valahol olvastam is ezt. Moses csatárnak jön 3. számúnak gondolom, Hulk meg egyértelműen jobb szélre jönne. És így télleg nagy variálási lehetőségeink lennének. Egyébként Hulk ha jön is, akkor sztem csak aug. 31-én éjfél előtt két perccel..Blueflag írta:Nagyon nem örülök... ha Moses jön, akkor Hulkra marad vagy 10% esély.
-
- Tippverseny győztese 2015/16
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Mata
Csak azt magyarázd meg nekem, hogy miért szarházi.Spring írta:Cesar Azpilicueta has agreed terms with Chelsea. I've been told 80k/week, 4 year deal and the fee is £8 million.
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"
- Blueflag
Nagyon nem örülök... ha Moses jön, akkor Hulkra marad vagy 10% esély.
-
Cesar Azpilicueta has agreed terms with Chelsea. I've been told 80k/week, 4 year deal and the fee is £8 million.
Chelsea closing in on Moses
http://soccernet.espn.go.com/news/story ... es?cc=5739" onclick="window.open(this.href);return false;
http://soccernet.espn.go.com/news/story ... es?cc=5739" onclick="window.open(this.href);return false;
Football Agent 007 @EPLAgent007
Chelsea are still in talks with Azpilicueta. The deal should be done before the City game on Sunday, and he'll join up with Chelsea next wk.
Chelsea have bid £7 million for Victor Moses. #CFC
Chelsea are still in talks with Azpilicueta. The deal should be done before the City game on Sunday, and he'll join up with Chelsea next wk.
Chelsea have bid £7 million for Victor Moses. #CFC
- Zsolti_6
- Kedvenc exjátékos: Zola-Didier Drogba
Az mondjuk jogos hogy sok középpályásunk van, de igazi jobb szélső középpályásunk nincs esetleg csak Ramires(Akit én is szívesen látnék abban a pozícióban). Egyébként nekem szimpatikus a srác, lehet hogy elfogult vagyok de azért vagytok ti fórumozók hogy észhez térítsetek.chiedis írta:Láttam City elő meccseken, nem hozna színvonal növekedést. Még tavaly is jó lett volna, de most van vagy 8 középpályásunk, a keret sem elég nagy.ZsoltiLuiz írta:Én még mindig támogatnám Adam Johnson elhozatalát a Shittyből, hiszen előző szezonban nem sok lehetőséget kapott , 25 éves tehát egy jó 5-6 év benne lehet,benne van, és a transfermarkt szerint 10.5 millió euró azaz kb. 15 ért el lehetne hozni. Mit gondoltok róla?
WE ARE THE CHAMPIONS! 2012.05.19. München
- chiedis
- Kedvenc játékos: JT Frank Gary Petr
- Kedvenc exjátékos: Drogs Duff Eidur
- Kapcsolat:
Láttam City elő meccseken, nem hozna színvonal növekedést. Még tavaly is jó lett volna, de most van vagy 8 középpályásunk, a keret sem elég nagy.ZsoltiLuiz írta:Én még mindig támogatnám Adam Johnson elhozatalát a Shittyből, hiszen előző szezonban nem sok lehetőséget kapott , 25 éves tehát egy jó 5-6 év benne lehet,benne van, és a transfermarkt szerint 10.5 millió euró azaz kb. 15 ért el lehetne hozni. Mit gondoltok róla?
Nyugodj bekeben Mister !
-
- Kedvenc játékos: drogba
- Kedvenc exjátékos: robben
http://hugeblues.blog.nepsport.hu/archi ... ra_keszen/" onclick="window.open(this.href);return false; Jó kis írás, van benne az átigazolásokról is szó.