Átigazolások

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
béla
Kedvenc exjátékos: Mata

Re: Átigazolások

#16761 Hozzászólás Szerző: béla »

asderedsa írta:Leírtam párszor de nem Moses az a csávó,aki kell nekünk...várom Hulkot de ha nem jön össze akkor sem kell elégedetlennek lenni hiszen már jöttek fejedelmi igazolások és Mozes érzésem szerint kicsit harmatos. Elnézem a padon az egyik fiatalunkat,ha elkezdjük beépíteni(Josh,Meki,Feruz,Ake stb) őket akkor befutnak annyira minimum ,mint Mózes!
Nagyon lebecsülitek őt. Meg ha ő jönne,akkor az is szerepet játszhat benne,hogy csatárt is tud játszani.

asderedsa
Kedvenc játékos: LAMPARD-Terry-Rami-Mata
Kedvenc exjátékos: Zola-DROGBA-Ballack

#16762 Hozzászólás Szerző: asderedsa »

Leírtam párszor de nem Moses az a csávó,aki kell nekünk...várom Hulkot de ha nem jön össze akkor sem kell elégedetlennek lenni hiszen már jöttek fejedelmi igazolások és Mozes érzésem szerint kicsit harmatos. Elnézem a padon az egyik fiatalunkat,ha elkezdjük beépíteni(Josh,Meki,Feruz,Ake stb) őket akkor befutnak annyira minimum ,mint Mózes!
Stone haxleader!

Amazing24
Kedvenc játékos: John Obi Mikel

#16763 Hozzászólás Szerző: Amazing24 »

http://m.sambafoot.com/en/news/34208_it ... llace.html" onclick="window.open(this.href);return false;?
Valaki aki látta már játszani írhatna pár sort a gyerekről.

Zsolti_6
Kedvenc játékos: John Terry
Kedvenc exjátékos: Zola-Didier Drogba

#16764 Hozzászólás Szerző: Zsolti_6 »

Remélem majd akkor is szarházizod meg köcsöggyerekezed amikor rászolgál arra a pénzre.
WE ARE THE CHAMPIONS! 2012.05.19. München

pulci03
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

#16765 Hozzászólás Szerző: pulci03 »

Spring írta:
rafanadal írta:
Spring írta:Cesar Azpilicueta has agreed terms with Chelsea. I've been told 80k/week, 4 year deal and the fee is £8 million.

80k-t ez a szarházi? :shock: hihetetlen ha igaz, márpedig..
Csak azt magyarázd meg nekem, hogy miért szarházi.

Egyébként meg nagyon remélem, hogy igaz, ő kell nekünk jhv-nek és 8 milláért hatalmas fogás. Nagyon szeretem a játékát és még nagyon fiatal, mire Iva kezd kiöregedni és kevésbé bírja a sorozatterhelést addig pont világklasszissá növi ki magát Cesar és meg is van Iva pótlása.
Csak a 80 k miatt, amiatt Cahill is szarházi volt nekem, bár azért a játékával úgy tűnik rászolgált. Amit pedig már leírtam, hogy Luiz keres 40-et, Mata 60-at, akkor egy köcsöggyerek ne kapjon már egyből 80-at. Ramires-re és Iva-ra is igaz volt ez a 40 k, de szerződést újítottak, így gondolom ők is bőven többet keresnek már. Egyébként ár szempontjából télleg fasza, bár Moses-ért sokallom ezt a 8.5-et, utolsó évében járó játékosért azért ennyit nem adnék..
Én se értem miért kell itt szarházinak nevezni amikor egy nagyon sokra hivatott fiatal spanyol játékos.
Sokkal jobban örülök, hogy megint fiatalt igazolunk minthogy idejöjjön ennyiért vagy többért Maícon 31 évesen...

És egyáltalán nem biztos, hogy ennyit fog kapni emlékezzünk csak 2-3 napja mit írtak Cole fizujáról azt kiderült nagy faszság volt az egész...
A 80k tényleg soknak tűnik ha Matáékhoz hasonlítod de ebből tavaly sem volt gond a keretben és szerintem most sem lesz és mivel ő alapember és év játékosa neki is emelni fogják fizuját!!!

Ne szarházizzunk senkit inkább örüljünk ha lesz minden poszton két játékos akit szemrebbenés nélkül bedobhatunk pályára és ilyen kiváló keretünk lesz amiből évekre építkezhetünk!!!

gerawba
Moderátor
Moderátor
Kedvenc exjátékos: Robben_Drogba_Lampard

#16766 Hozzászólás Szerző: gerawba »

Dante írta:
Spring írta:bár Moses-ért sokallom ezt a 8.5-et, utolsó évében járó játékosért azért ennyit nem adnék..
ezt hogy érted?
Jövőre lejár a szerződése.
HAZARD = Messi+Ronaldo

Dante
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

#16767 Hozzászólás Szerző: Dante »

Spring írta:bár Moses-ért sokallom ezt a 8.5-et, utolsó évében járó játékosért azért ennyit nem adnék..
ezt hogy érted?

Spring
Kedvenc játékos: Azpilicueta
Kedvenc exjátékos: Lampard

#16768 Hozzászólás Szerző: Spring »

dankodavid írta:
Spring írta:Cesar Azpilicueta has agreed terms with Chelsea. I've been told 80k/week, 4 year deal and the fee is £8 million.

Honnan van?
Ha igaz, akkor nagyon remélem, hogy az első találkozásukkor Branna üdvözli, mondjuk kétszer állba vágja, hogy utána "Itt a fogad, hol a fogad?" játékot játsszanak egy szerb laktanyában. Undorító kis patkány, főlegg úgy, hogy esélye nincs Iva ellen...
twitter, agentitk
UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012

Spring

#16769 Hozzászólás Szerző: Spring »

rafanadal írta:

Egyébként meg nagyon remélem, hogy igaz, ő kell nekünk jhv-nek és 8 milláért hatalmas fogás. Nagyon szeretem a játékát és még nagyon fiatal, mire Iva kezd kiöregedni és kevésbé bírja a sorozatterhelést addig pont világklasszissá növi ki magát Cesar és meg is van Iva pótlása.
Csak a 80 k miatt, amiatt Cahill is szarházi volt nekem, bár azért a játékával úgy tűnik rászolgált. Amit pedig már leírtam, hogy Luiz keres 40-et, Mata 60-at, akkor egy köcsöggyerek ne kapjon már egyből 80-at. Ramires-re és Iva-ra is igaz volt ez a 40 k, de szerződést újítottak, így gondolom ők is bőven többet keresnek már. Egyébként ár szempontjából télleg fasza, bár Moses-ért sokallom ezt a 8.5-et, utolsó évében járó játékosért azért ennyit nem adnék..

dankodavid

#16770 Hozzászólás Szerző: dankodavid »

rafanadal írta:

Ja, és majd elkezdi követelni magának a 200k-t.
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."

dankodavid

#16771 Hozzászólás Szerző: dankodavid »

Honnan van?
Ha igaz, akkor nagyon remélem, hogy az első találkozásukkor Branna üdvözli, mondjuk kétszer állba vágja, hogy utána "Itt a fogad, hol a fogad?" játékot játsszanak egy szerb laktanyában. Undorító kis patkány, főlegg úgy, hogy esélye nincs Iva ellen...
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."

Spring

#16772 Hozzászólás Szerző: Spring »

Blueflag írta:Nagyon nem örülök... ha Moses jön, akkor Hulkra marad vagy 10% esély.
Nem zárja ki egymást szerintem a kettő, valahol olvastam is ezt. Moses csatárnak jön 3. számúnak gondolom, Hulk meg egyértelműen jobb szélre jönne. És így télleg nagy variálási lehetőségeink lennének. Egyébként Hulk ha jön is, akkor sztem csak aug. 31-én éjfél előtt két perccel..

rafanadal
Tippverseny győztese 2015/16
Tippverseny győztese 2015/16
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Mata

#16773 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

Chelsea!!! "Blue Is The Colour"

Blueflag

#16774 Hozzászólás Szerző: Blueflag »

Nagyon nem örülök... ha Moses jön, akkor Hulkra marad vagy 10% esély.

Spring

#16775 Hozzászólás Szerző: Spring »

Cesar Azpilicueta has agreed terms with Chelsea. I've been told 80k/week, 4 year deal and the fee is £8 million.

zoli0415
Kedvenc játékos: Drogba

#16776 Hozzászólás Szerző: zoli0415 »

Chelsea closing in on Moses
http://soccernet.espn.go.com/news/story ... es?cc=5739" onclick="window.open(this.href);return false;

Chester
Moderátor
Moderátor

#16777 Hozzászólás Szerző: Chester »

Football Agent 007 ‏@EPLAgent007
Chelsea are still in talks with Azpilicueta. The deal should be done before the City game on Sunday, and he'll join up with Chelsea next wk.

Football Agent 007 ‏@EPLAgent007
Chelsea have bid £7 million for Victor Moses. #CFC

Zsolti_6
Kedvenc exjátékos: Zola-Didier Drogba

#16778 Hozzászólás Szerző: Zsolti_6 »

chiedis írta:
ZsoltiLuiz írta:Én még mindig támogatnám Adam Johnson elhozatalát a Shittyből, hiszen előző szezonban nem sok lehetőséget kapott , 25 éves tehát egy jó 5-6 év benne lehet,benne van, és a transfermarkt szerint 10.5 millió euró azaz kb. 15 ért el lehetne hozni. Mit gondoltok róla?
Láttam City elő meccseken, nem hozna színvonal növekedést. Még tavaly is jó lett volna, de most van vagy 8 középpályásunk, a keret sem elég nagy.
Az mondjuk jogos hogy sok középpályásunk van, de igazi jobb szélső középpályásunk nincs esetleg csak Ramires(Akit én is szívesen látnék abban a pozícióban). Egyébként nekem szimpatikus a srác, lehet hogy elfogult vagyok de azért vagytok ti fórumozók hogy észhez térítsetek. :D
WE ARE THE CHAMPIONS! 2012.05.19. München

chiedis
Kedvenc játékos: JT Frank Gary Petr
Kedvenc exjátékos: Drogs Duff Eidur
Kapcsolat:

#16779 Hozzászólás Szerző: chiedis »

ZsoltiLuiz írta:Én még mindig támogatnám Adam Johnson elhozatalát a Shittyből, hiszen előző szezonban nem sok lehetőséget kapott , 25 éves tehát egy jó 5-6 év benne lehet,benne van, és a transfermarkt szerint 10.5 millió euró azaz kb. 15 ért el lehetne hozni. Mit gondoltok róla?
Láttam City elő meccseken, nem hozna színvonal növekedést. Még tavaly is jó lett volna, de most van vagy 8 középpályásunk, a keret sem elég nagy.
Nyugodj bekeben Mister !

sadam14
Kedvenc játékos: drogba
Kedvenc exjátékos: robben

#16780 Hozzászólás Szerző: sadam14 »

http://hugeblues.blog.nepsport.hu/archi ... ra_keszen/" onclick="window.open(this.href);return false; Jó kis írás, van benne az átigazolásokról is szó.

Válasz küldése