Miért a Chelsea?

Szurkolói találkozók, közös foci, ajándéktárgyak
Üzenet
Szerző
telegdy
Hozzászólások: 169
Csatlakozott: 2008. november 1., szombat 17:43
Kedvenc játékos: Ramires
Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola

Re: Miért a Chelsea?

#21 Hozzászólás Szerző: telegdy »

Hello Kékek!

Asszem jubileumi 109. hozzászólásom alkalmával ideje rittyentenem valami bemutatkozást. Az egész 2005-ben kezdődött, mikor bekötötték hozzánk a Digi tévét. Akkor 17 voltam. Azelőtt nem igazán érdekelt a foci köszönhetően annak, hogy nem is nagyon találkoztam vele, bár 10 évesen kint voltam a Vác- Bkv előre mérkőzésen, de mit ne mondjak nem hagyott bennem mély nyomokat.:D Jobb szerettem magam űzni a sportágat több de inkább kevesebb sikerrel...
Aztán 2005-ben felfedeztem, hogy milyen jó tud lenni, ha az ember esténként nem csak a barátok közt, fókusz, aktív színvonalú műsorok közül választhat, hiszen vannak sportcsatornák is! Így elkezdtem focit nézni, eleinte a magyaron kívül mindent, később már szinte csak angolt (érdekes BL-t még csak elvétve - Te jó Isten!:D). Az akkori legjobb barátommal kezdtünk fociról dumálni, és így a Chelsearől is mivel ő már akkor vagy 8 éve kékvérű volt. Szép lassan felfigyeltem rájuk, majd egy BL csoportmeccsen jött az áttörés. Pontosabban két meccs volt, ha jól emlékszem 2006 őszéről: Barca oda és visszavágó, az egyiken Drogba akasztott egy igen nagy gólt (jobb oxival vette át a labdát ezzel elküldve Puyolékat gyufáért majd fordulásból kegyetlenül bevágta). A másik meccsen Lampard talált be nullszögből - úgy sejtem mindenki emlékszik rá. Azóta egyre többet tudok meg a csapatról, megnéztem a jubileumi dvd-t, tavaly volt szerencsém a Bridge-hez is (sajna csak üresen), egy meccset sem hagynék ki. Borzasztóan sajnálom, hogy nem lehettem részese az Abra előtti Chelseanek, Zolat, Di Matteot, Flot, Wiset megnéztem volna élőben!

Az elkövetkező egy évben szeretnék kijutni Londonba egy PL. meccsre, és mivel az előző albimban a falra kézzel felfestett kb 110x90-es régi CFc címert a kiköltözéskor fehérre kellett festeni, így egy zászló beszerzésén is rajta vagyok.:)

Amúgy váci születésű vagyok, jelenleg Sopronban tengetem a mindennapjaimat semmitevő egyetemistaként. Nem vagyok túl nagy fórumozó, ezt mi sem mutatja jobban, mint a 2008-as regelés óta megírt 108 hsz...:D De olvasóként -az átigazolások topik kivételével- gyakran jelen vagyok, csak úgy mint a chelseafanatics.hu-n, chelseafc.hu-n ill. a Lion Rampanton. Hú, fel is nézek, van-e már osztályzás! :)

Gyerünk Kékek!


matyi

Avatar
Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Hozzászólások: 6259
Csatlakozott: 2009. július 18., szombat 21:57
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

Re: Miért a Chelsea?

#22 Hozzászólás Szerző: Szabi »

adikaaa írta:
ChesterB írta:Véletlenül nem ismered Talmaszabit? Ő is tárnoki, Chelsea és Kispest drukker egyben. :wink:
Szia!
Hát, esetleg a teljes nevét nem tudod/tudjátok?:) Egyébként biztos ismerem, nem olyan nagy ez a község.
Írtam pü-t!
6+8+5+4+1+1+2+1

Avatar
adikaaa
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2012. augusztus 22., szerda 13:27
Kedvenc játékos: F. Lampard
Kedvenc exjátékos: D. Drogba
Tartózkodási hely: Tárnok

Re: Miért a Chelsea?

#23 Hozzászólás Szerző: adikaaa »

ChesterB írta:Véletlenül nem ismered Talmaszabit? Ő is tárnoki, Chelsea és Kispest drukker egyben. :wink:
Szia!
Hát, esetleg a teljes nevét nem tudod/tudjátok?:) Egyébként biztos ismerem, nem olyan nagy ez a község.

Avatar
Chester
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 12239
Csatlakozott: 2011. szeptember 18., vasárnap 9:47

Re: Miért a Chelsea?

#24 Hozzászólás Szerző: Chester »

Véletlenül nem ismered Talmaszabit? Ő is tárnoki, Chelsea és Kispest drukker egyben. :wink:

Avatar
gerawba
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 5936
Csatlakozott: 2009. május 17., vasárnap 18:19
Kedvenc exjátékos: Robben_Drogba_Lampard
Tartózkodási hely: Nice

Re: Miért a Chelsea?

#25 Hozzászólás Szerző: gerawba »

adikaaa írta: Szeretnék felvilágosítást kérni a "tippverseny" működésének a szabályairól, bár lehet csak én nem találtam erre vonatkozólag semmit.
A topik legelső oldalán, a nyitó hsz-ben le van írva minden szabály és tudnivaló róla.
(görgess legalulra: viewtopic.php?f=3&t=1019&start=200" onclick="window.open(this.href);return false;)
HAZARD = Messi+Ronaldo

Avatar
adikaaa
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2012. augusztus 22., szerda 13:27
Kedvenc játékos: F. Lampard
Kedvenc exjátékos: D. Drogba
Tartózkodási hely: Tárnok

Re: Miért a Chelsea?

#26 Hozzászólás Szerző: adikaaa »

Kedves Mindenki!

Épp az imént akadtam a klubra, illetve a fórumra. Őszintén megmondom, hogy sejtelmem sem volt arról, hogy létezik hazánkban Chelsea szurkolói klub. Igyekszem nem túlságosan közhelyes lenni. Kb. a 2000-es évek eleje óta drukkolok a Chelseanek, igazán a 2003-as BL elődöntőben fogott meg a csapat, azóta tartom magamat Chelsea drukkernek.
A klubbal kapcsolatos híreket naponta olvasom a klub hivatalos honlapján, így relatíve naprakész vagyok, ha a kékekről van szó. Egy fontos megjegyzés, Hazard igazolásának rendkívül örültem, az elmúlt 1 évben figyelemmel kísértem a karrierjét és nagyon szimpatikus játékosnak tartom.
Az "Új vagyok - klikk ide" fórumot elolvastam, igyekszem megfelelni minden pontjának, illetve igyekszem tevékenyen részt venni (már ahogy az időm engedi munka mellett), a fórum életében.
Egyik nagy álmom, hogy eljussak egy Chelsea meccsre, amire most, hogy már egy ideje dolgozok, megnövekedett az esélyem és jövő tavaszra terveztem. Úgy olvastam a honlapon, hogy a Klub ebben a segítségemre lehet.
Hogy egy kicsit aktuális legyek, Ramires mai visszatérésének kifejezetten örülök, Remélem a City elleni szuperkupa döntőn látott kezdő tizenegy fut majd ki a gyepre. (Luiz helyett Cahill fog, ha jól gondolom.)
Kettőnél több gólos sikert várok, remélem Hazard és Torres betalál, illetve, hogy Oscar ismét szóhoz jut.

Szeretnék felvilágosítást kérni a "tippverseny" működésének a szabályairól, bár lehet csak én nem találtam erre vonatkozólag semmit.

Igyekszem minél többet olvasgatni a fórumot, hogy a stílushoz és az elfogadott normákhoz hozzászokjak, így talán könnyebb lesz elfogadtatni magamat és beilleszkedni...

BLUE IS THE COLOUR!

Üdv,
Ádám

Avatar
galferenc
Hozzászólások: 755
Csatlakozott: 2012. május 14., hétfő 18:43

Re: Miért a Chelsea?

#27 Hozzászólás Szerző: galferenc »

Sziasztok! hunor! Én 1 nappal lemaradtam,mert a Bréma meccs után 1 nappal voltam CHELSEA stadion látogatáson.Múzeum, öltöző,bolt,stb. Az öltözőben felfeküdtem a gyúrópadra, az interjú szobában azon a széken ültem,ahol 10 órával előtte MOURINHO ült! Mikor mentünk ki a játéktérre, a játékos kijárón keresztül,hangszóróból felzúgott a nézőtér hangja, mint mikor TERRYék vonulnak ki! A libabőr beboritott rendesen. Azóta vagyok CHELSEA drukker.

Cabó
Hozzászólások: 31
Csatlakozott: 2012. július 26., csütörtök 5:37
Kedvenc játékos: Fernandont Scorres
Kedvenc exjátékos: Drogba
Tartózkodási hely: Székesfehérvár-Budapest
Kapcsolat:

Re: Miért a Chelsea?

#28 Hozzászólás Szerző: Cabó »

Noshát akkor üdv itt.
Kínosan új vagyok még a Chelseahez, ezért hanyagolnám a "mióta vagyok drukker" témát. :P
Az igazat megvallva ezelőtt abszolút nem érdekelt a foci, valamiért teljesen hidegen hagyott, unalmasnak tartottam, stb. De aztán valahogy lassan beszivárgott a kékség az életembe egy haver által. Nem is tudnám megmondani, mikor léptem át azt a határt amikor már magamnak is beismertem, hogy élvezem egy Chelsea meccs nézést. De megtörtem végüglis.
Viszont nem enyhe kisebbségi komplexus fog el itt a sok ősdrukkert látván. :mrgreen:
Olyan földről érkeztem ahol az offtopic uralja a birodalmat, de igyekszem jól viselkedni és kordában tartani az ösztöneim.
Valószínűleg még csak csendben fogok leskelődni a threadek között (egyelőre). De ha már regeltem gondoltam legalább ide beköszönök. :)
Szóval helló
Fomspring izé, hogy lehessen kérdezni.

hunor
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2012. május 19., szombat 8:12
Kedvenc játékos: Drogba
Kedvenc exjátékos: Makelele

Re: Miért a Chelsea?

#29 Hozzászólás Szerző: hunor »

Már kb 5-6 éve vagyok Chelsea szurkoló ,az első meccs amit láttam az az otthoni Werder elleni meccs volt ,és azóta nagyon szeretem a csapatot.

Avatar
chiedis
Hozzászólások: 5901
Csatlakozott: 2008. december 6., szombat 23:35
Kedvenc játékos: JT Frank Gary Petr
Kedvenc exjátékos: Drogs Duff Eidur
Tartózkodási hely: Wales
Kapcsolat:

Re: Miért a Chelsea?

#30 Hozzászólás Szerző: chiedis »

Üdv nálunk :)
Nyugodj bekeben Mister !

Avatar
ChelseaTheBest
Hozzászólások: 113
Csatlakozott: 2012. április 16., hétfő 21:09
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Drogba

Re: Miért a Chelsea?

#31 Hozzászólás Szerző: ChelseaTheBest »

Úgy gondoltam ideje lenne valami bemutatkozás félét rittyentenem ide, na meg arról, hogyan szerettem bele a Chelsea csapatába.

Ide még csak pár napja regiztem, sosem voltam az a nagy fórumozós fajta, de szerintem ez most megváltozik/megváltozott. Főleg, hogy a baráti körömben nincs egy szem Chelsea-s sem, így már csak ezért is szívesen járok fel ide a közel és a távoli jövőben egyaránt. :P

Térjünk rá a kékvérűséggé válásomra. Ha pontos dátumot kellene mondanom, akkor azzal nem szolgálhatok, de még előtte rögtön egy kis kitérő bevezetővel kezdeném. Tudni kell rólam, hogy… hogy sokáig nem néztem egyáltalán semmilyen focit, se egyéb sportágat. Habitusomból adódóan ez annak tudható be, hogy ki nem állhattam kisgyerekként, mikor apám állandóan fociról beszélt nekem; így foci, úgy foci… nagy fociőrült (de melyik férfi nem az? Most már én is az vagyok xD). Visszakanyarodva tehát, apám rajongása valahogyan eltaszított attól, h egyáltalán belenézek a focimeccsekbe(nagy hiba volt részemről, de megtértem később :P ). így teltek-múltak a napjaim kiskölyökként… sport nélkül… és elsősorban foci nélkül… Aztán eljött a nap, mikor elvesztettem a szüzességemet, azaz végre megnéztem egy focimeccset. (Elnézést kérek mindenkitől, ma fárasztó napom volt, így most (is) elég hülyén fogalmazok:P)

Na már most, ennek is több összetevője és előidőzője volt. Ekkor úgy ötödikes lehettem az iskolában, ahol persze ment a duma a fociról az osztálytársaim között, de szimplán ignoroltam őket. Ettől még valamilyen szinten hatással voltak rám, mert engem is mindinkább érdekelni kezdet a téma. Persze, ez még nem vitt rá arra, hogy megnézzek egy focimeccset… a kiváltó ok tulajdonképpen elég vicces volt. Apám nagy totóőrült is egyben, ezt nem még nem mondtam. Egyik héten, pusztán véletlen elgondolásból, beültem mellé focimeccset nézni… igen megtört a jég… és ez még hagyján… de itt jön be a képbe a Chelsea is… ugyanis az a meccs pont egy Liverpool-Chelsea v. Chelsea-Liverpool volt(pontosan már nem emlékszem)… igen… egészen elképesztő, mi? Na jó, annyira talán nem. És utólag visszagondolva, akár még Liverpool szurkoló is lehetettem volna… ugyanis…

Első végiglátott meccsem a Liverpool-Chelsea volt, ezt előbb is leírtam. Előbb írtam azt is, h apám nagy totóőrült volt, nem hiába emelem ki, ennek is fontos szerepe volt. Ugyanis ez a párosítás benne volt azon a héten a totóműsorba… apám a Liverpool győzelmére rakott… Én beültem apám mellé focimeccset nézni. Értelemszerűen, ő a Poolnak szurkolt(totó), én pedig, mondván, hogy nem szeretem a focit, és hogy apámnak menjen el a totószelvénye(tudom gonosz voltam, de hát még gyerek), ezért… ezért… A CHELSEANAK SZURKOLTAM…

Igen, csupa nagybetűvel… ekkor két dolog vált biztossá bennem: 1, A foci az egy kibaszott jó sportág, hogy a kurvaéletben lehettem ennyire hülye, makacs fasz, hogy nem néztem focit eddig??? 2, Megtetszett a Chelsea a játéka.

A meccset egyébiránt a Chelsea nyerte, 2-1-re azt hiszem, de a számokat nem jegyzem meg valami jól, így ezt nem mondom biztosra, hogy 2-1 volt. Nem is ez a lényeg… egész meccsen a Chelsea-nek szorítottam, akkor még csak azért, hogy apámnak elmenjen a szelvénye… mit ne mondjak bejött… nyert a Chelsea, és alaposan apám orra alá döngöltem, és nevettem, hogy eggyel kevesebb találata lesz xD. Tetszett, amit láttam, és a Chelsea játéka is megmaradt bennem, és mint a sportág új szerelmese, pár héten belül eldöntöttem, Chelsea szurkoló leszek örökre. Persze, nyilván nem azonnal, de viszonylag hamar. Túl voltam első látott focimeccsemen, utána való héten, már teljesen magamtól néztem a PL meccseket hétvégén a TV-be… és mert úgy az igazi, ha van kinek szorítani, így kb 2-3 héttel rá már Chelsea szurkolónak mondhattam magam. Más csapat szóba se jött, még ha izgalmasak is voltak azok a meccsek, amit közben megnéztem… mégis a Chelsea nyűgözött le először… így érdeklődni kezdtem iránta, majd eldöntöttem magamban, hogy nekik szurkolok… és hát ez így van, még mind a mai napig… Ekkor lehettem olyan 11-12 éves(92-es születésű vagyok)… most meg 20.

Egyébként ez az egész focimánia egész láncreakciót indított el nálam. Kezdetben elkezdtem ismerkedni a főbb ligákkal (angol, német, olasz, spanyol), de nagyon hamar más sportágak felé is nyitottam. Holott, ez idáig nem szerettem a sportokat… konkrétan megszerettem még a többi csapatsportágat (kézi, kosár, hoki, vízilabda—magyar csapatoknak szurkoltam európai klubszereplésük alkalmával), a teniszt (nőknél Justine Henin volt a kedvencem, kár, hogy visszavonult. Férfiaknál nem nagyon volt kedvencem Nadal berobbanásáig, aztán azóta is ő a kedvencem.)

Chelsea-re visszatérve. Akkoriban nagyon szerettem Hasselbank-et, Gudjohnsen-t, Gronkjaer-t, és Lampardot(ma is még xd). Valamint határozottan emlékszem Babayaro-ra, de rá csak a neve miatt, annyit röhögtem rajt. Babajáró… xD Majd jött Drogba, aki mind a mai napig kedvencemmé vált. :P

Hú… most visszaolvastam, kicsit hosszú lett, kicsit mesélős, kicsit részletes, de sebaj. :)

Még egy-két dolgot elmondok magamról, azt befejeztem. :) Nagy előnyöm, avagy hátrányom, hogy a legtöbb esetben pártatlanul meg tudom ítélni a dolgokat. Tehát ha jobb volt az ellenfél, akár csak egy hajszállal is, nem fogom azt mondani, hogy mi voltunk a jobbak. Miért nem? Mert nem szeretek hazudni. Főleg saját magamnak nem. Hát még másoknak… ennyit a szurkolói felfogásomról.

Még a nevemről nem mondtam szerintem semmit… azért ChelseaTheBest néven regisztráltam, mert NSO-ra is ezen a néven regisztráltam… és, hogy oda miért ezzel a névvel regisztráltam? Hmm… valami jó kis nevet akartam, amiből azért látszódjon, melyik csapatnak szorítok. Persze érvényesült a gyerekes énem… voálá… kipattant a fejemből a Chelsea(is)TheBest név… azaz, Chelsea a legjobb. Amúgy Zolinak hívnak, szal megértem, ha nem akartok ChelseaTheBest-nek szólítani, elég lesz szimplán a Zoli is. :)

Zárszóként pedig: Halálomig kék vér fog csörgedezni bennem! Akár sírunk, akár nevetünk, akár jönnek sikerek, akár nem, a szívem örökké a Chelsea-é lesz! Hajrá Chelsea! Hajrá Kékek! Hajrááááááááááááááá!

Avatar
laczze
Hozzászólások: 3990
Csatlakozott: 2009. július 23., csütörtök 20:12
Kedvenc exjátékos: Drogba
Tartózkodási hely: Nova

Re: Miért a Chelsea?

#32 Hozzászólás Szerző: laczze »

Apámék Németországban dolgoznak, München mellet laknak Grafing ban, ha a Chelsea döntős lenne IC buszal kimennék ott eltudnék szálláson aludni és hazajönni megérné még ha a meccset meg őket nem is láthatnám bár kivetítő tuti lenne :D
Drogba,Lampard,Terry <3

Avatar
findex
Hozzászólások: 1123
Csatlakozott: 2006. december 11., hétfő 20:30
Tartózkodási hely: Győr

Re: Miért a Chelsea?

#33 Hozzászólás Szerző: findex »

mikel12 írta:
rafanadal írta:
mikel12 írta:ha bejutunk most a döntőbe akkor oda kimegyünk már meg van beszélve :))
FA kupa vagy BL?
BL :D ha egyáltalán lesz még jegy :lol:
Én jegy nélkül is kimegyek... márcsak a hangulat kedvéért!
Carefree, wherever we may be

Avatar
Cudicini
Hozzászólások: 354
Csatlakozott: 2008. június 11., szerda 15:49
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Crespo
Tartózkodási hely: Budapest XIV

Re: Miért a Chelsea?

#34 Hozzászólás Szerző: Cudicini »

mikel12 írta:
rafanadal írta:
mikel12 írta:ha bejutunk most a döntőbe akkor oda kimegyünk már meg van beszélve :))
FA kupa vagy BL?
BL :D ha egyáltalán lesz még jegy :lol:
A BL-döntőre gyakorlatilag lehetetlen Magyarországról jegyet szerezni - csak az utazási irodákon keresztül lehet, 3-4-szeres áron, min. 1000 euróért

Avatar
mikel12
Hozzászólások: 3926
Csatlakozott: 2010. július 3., szombat 13:21
Kedvenc játékos: Nincs
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

Re: Miért a Chelsea?

#35 Hozzászólás Szerző: mikel12 »

rafanadal írta:
mikel12 írta:ha bejutunk most a döntőbe akkor oda kimegyünk már meg van beszélve :))
FA kupa vagy BL?
BL :D ha egyáltalán lesz még jegy :lol:
Ohh Chelsea we love you..

rafanadal
Tippverseny győztese 2015/16
Tippverseny győztese 2015/16
Hozzászólások: 11987
Csatlakozott: 2009. augusztus 13., csütörtök 12:59
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Mata
Tartózkodási hely: Kolozsvár

Re: Miért a Chelsea?

#36 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

mikel12 írta:ha bejutunk most a döntőbe akkor oda kimegyünk már meg van beszélve :))
FA kupa vagy BL?
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"

Avatar
mikel12
Hozzászólások: 3926
Csatlakozott: 2010. július 3., szombat 13:21
Kedvenc játékos: Nincs
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

Re: Miért a Chelsea?

#37 Hozzászólás Szerző: mikel12 »

ha bejutunk most a döntőbe akkor oda kimegyünk már meg van beszélve :))
Ohh Chelsea we love you..

Avatar
Николаевич
Hozzászólások: 8354
Csatlakozott: 2011. július 7., csütörtök 14:42

Re: Miért a Chelsea?

#38 Hozzászólás Szerző: Николаевич »

frentzen írta:
dankodavid írta:Vicces, mert én is azon voltam kint először :)
Mázlista, én sose voltam Chelsea meccsen :D
Remélem egyszer eljutok egyre

Én is csak egyszer jutottam ki eddig, az is már lassan 6 éve lesz. A Fulhamet fogadtuk, és hétfőhöz hasonlóan a hajrában egyenlítettek, de az 2-2 lett. Akkor volt sérült Cech, a szünetben beszédet tartott a pálya közepéről. Arra emlékszem még, hogy amikor sorolták a kezdőt, hőbölögtek elég sokan Kalou nevénél, Shevchenkonál viszont éljeneztek.

Avatar
frentzen
Hozzászólások: 2118
Csatlakozott: 2010. augusztus 9., hétfő 22:05
Kedvenc játékos: Nemanja Matic
Kedvenc exjátékos: Michael Ballack
Tartózkodási hely: Tiszaújváros
Kapcsolat:

Re: Miért a Chelsea?

#39 Hozzászólás Szerző: frentzen »

dankodavid írta:Vicces, mert én is azon voltam kint először :)
Mázlista, én sose voltam Chelsea meccsen :D
Remélem egyszer eljutok egyre
Bayern-Chelsea-CSKA
El Capitano Ferreira - 10 MOTM

dankodavid
Hozzászólások: 6897
Csatlakozott: 2008. november 12., szerda 10:46
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Miért a Chelsea?

#40 Hozzászólás Szerző: dankodavid »

Vicces, mert én is azon voltam kint először :)
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."

Válasz küldése