Andre Villas-Boas

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
s_bala30
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola

Re: Andre Villas-Boas

#41 Hozzászólás Szerző: s_bala30 »

Akik még mindig védik Villás boást, azok levehetnék a kendőt a szemükről, azért volt alkalmatlan mert nem tudott motiválni, pont. Ezt egyesek úgy értelmezik (nem értem miért), hogy a játékosok megbuktatták. Saját magát buktatta meg azzal hogy képtelen volt feltüzelni a csapatot. Nem hiszem hogy mondjuk Drogba attól fosott hogy nem lesz kezdő jövőre ha AVB marad mivel már úgy is lelép. Most meg kihajtotta a belét is.

timoboll
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Zola

#42 Hozzászólás Szerző: timoboll »

béla írta: Ezt miért nem azoknak írtad,akik szidják még utólag is Andrét,meg vigyorognak hogy ők megmondták,meg hogy André biztos ilyen meg ilyen volt. Ők ezt honnan veszik?
Azoknak is írtam,ezért írtam oda,hogy jobb nem foglalni állást

béla
Kedvenc exjátékos: Mata

#43 Hozzászólás Szerző: béla »

timoboll írta:
Bubi írta:En ugy gondolom, hogy aki most tapsol es vigyorog oromeben, hogy "en megmondtam", az egy hulye. AVB nem volt se arrogans, se dilettans. Szorgos volt, tuzes, voltak tervei, voltak otletei! Tegnap nagyot kuzdottek a sracok, ez sokmindent elfelejtet a szurkolokkal, de velem csak reszben. Reszben buszke vagyok arra, hogy ekkora hatranybol feltudtunk allni, reszben meg hanyok a csapattol, amiert csak most tudtak elkezdeni jatszani. Ha tegnap kikesunk egy dontetlennel, vagy kapunk par golt es ugy, akkor azt mondom hogy oke, ebben a csapatban mar nincs tobb, itt mindegy hogy ki az edzo, le kell oket cserelni egytol egyig. Igy viszont, ahogy tegnap kuzdottek, megmutattak, hogy igen is tudnak ok focizni, HA AKARNAK.
Nem tudhatod hogy mi történt a klubnál,szóval ne is foglaljunk állást szerintem,mert csak vakon találgatnánk. Megtörtént,tovább kell lépni,és élvezni a csapat mostani játékát.
Ezt miért nem azoknak írtad,akik szidják még utólag is Andrét,meg vigyorognak hogy ők megmondták,meg hogy André biztos ilyen meg ilyen volt. Ők ezt honnan veszik?

timoboll
Kedvenc exjátékos: Zola

#44 Hozzászólás Szerző: timoboll »

Bubi írta:En ugy gondolom, hogy aki most tapsol es vigyorog oromeben, hogy "en megmondtam", az egy hulye. AVB nem volt se arrogans, se dilettans. Szorgos volt, tuzes, voltak tervei, voltak otletei! Tegnap nagyot kuzdottek a sracok, ez sokmindent elfelejtet a szurkolokkal, de velem csak reszben. Reszben buszke vagyok arra, hogy ekkora hatranybol feltudtunk allni, reszben meg hanyok a csapattol, amiert csak most tudtak elkezdeni jatszani. Ha tegnap kikesunk egy dontetlennel, vagy kapunk par golt es ugy, akkor azt mondom hogy oke, ebben a csapatban mar nincs tobb, itt mindegy hogy ki az edzo, le kell oket cserelni egytol egyig. Igy viszont, ahogy tegnap kuzdottek, megmutattak, hogy igen is tudnak ok focizni, HA AKARNAK.
Nem tudhatod hogy mi történt a klubnál,szóval ne is foglaljunk állást szerintem,mert csak vakon találgatnánk. Megtörtént,tovább kell lépni,és élvezni a csapat mostani játékát.

Bubi
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben

#45 Hozzászólás Szerző: Bubi »

En ugy gondolom, hogy aki most tapsol es vigyorog oromeben, hogy "en megmondtam", az egy hulye. AVB nem volt se arrogans, se dilettans. Szorgos volt, tuzes, voltak tervei, voltak otletei! Tegnap nagyot kuzdottek a sracok, ez sokmindent elfelejtet a szurkolokkal, de velem csak reszben. Reszben buszke vagyok arra, hogy ekkora hatranybol feltudtunk allni, reszben meg hanyok a csapattol, amiert csak most tudtak elkezdeni jatszani. Ha tegnap kikesunk egy dontetlennel, vagy kapunk par golt es ugy, akkor azt mondom hogy oke, ebben a csapatban mar nincs tobb, itt mindegy hogy ki az edzo, le kell oket cserelni egytol egyig. Igy viszont, ahogy tegnap kuzdottek, megmutattak, hogy igen is tudnak ok focizni, HA AKARNAK.

Nem tetszettek nekik AVB reformtervei, igy egesz egyszeruen nem teljesitettek. Most, hogy Di Matteo az edzo es uj edzo erkezese van a kilatasban, persze mindenki 110 %on teljesit, most majd nyomni fognak mint a barom, hogy ne legyenek elkuldve. Dolgoznak fel evet, hogy utana 1 evig megint ne kelljen dolgozni semmit.

Orulok Roberto sikereinek, remelem bevalik es igazol uj jatekosokat, mert a jelenlegi keret 80%atol hanyingerem van.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

dankodavid

#46 Hozzászólás Szerző: dankodavid »

Tudjátok, mi az igazán röhejes? Igaza volt AVB-nek, abban, hogy "we have top quality players" :D Mert tényleg basszus :D
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."

Blueflag

#47 Hozzászólás Szerző: Blueflag »

béla írta:
daw3 írta:Én azt mondom, AVB nagyon ígéretes és jó edző, de sajnos nem passzolt ebbe a csapatba. Próbált keménykezűnek látszani (gondolok itt Anelkás esetre), de sajnos nem jöttek be a húzásai.

Az, hogy ki lett rúgva jót tett a csapatnak ez egyértelmű.
Ez se feltétlenül csak AVB hibája,mert ha mondjuk Mourinho dobta volna ki így Nico-t, nem lett volna belőle lázadás.
Ezért kell egy edzőnek tudnia, hogy éppen mi a szerepe a csapatnál. Előbb vívja ki a tiszteletet, aztán hozzon olyan döntéseket, amiből az kihúzhatja. Ha nem állsz a játékosaid mögött, nem velük együtt kűzdesz, nem véded be őket mindenhol, nem vagy egyenes a szurkolókkal, és a végén már fogalmad sincs hogy mit csinálsz, akkor Abramovics seggbe fog rúgni.

Továbbra is azt mondom, hogy akinek bármi is hiányzik Boasból, a taktikája vagy a személyisége, az nem Chelsea szurkoló. :) Szerencsére nem rombolhatta tovább a csapatot.

Blueflag

Re: Roberto Di Matteo

#48 Hozzászólás Szerző: Blueflag »

Az biztos, hogy Boas elrontott dolgokat. A kora nem kifogás, profi játékosokról van szó, akiknek nagyrésze már ismerte is AVB-t... egyszerűen megnőtt a mellény. Gondolom Lampardéknak nehéz volt feldolgozni, hogy csicskáztatja őket az, aki 5 éve a megkülönböztető mezt húzta rájuk, de abban biztos vagyok, hogy szándékos szar játék és edzőbuktatás nem volt. Mennyi ziccert hagytunk már ki centikkel, mennyi kapufát rúgtunk, mennyi buta védelmi hiba volt hátul, ezeket nem lehet szándékosan csinálni. Boas nem a vezérük volt hanem a diktátoruk, ez lett a veszte, Di Matteo pedig eddig remekül végzi a dolgát. Boas ha valamiért remek edző lesz később, az azért lesz, mert most pofára lett ejtve... talán kicsit magába száll, és tanul az itt elkövetett hibáiból.

béla

#49 Hozzászólás Szerző: béla »

daw3 írta:Én azt mondom, AVB nagyon ígéretes és jó edző, de sajnos nem passzolt ebbe a csapatba. Próbált keménykezűnek látszani (gondolok itt Anelkás esetre), de sajnos nem jöttek be a húzásai.

Ez se feltétlenül csak AVB hibája,mert ha mondjuk Mourinho dobta volna ki így Nico-t, nem lett volna belőle lázadás.

béla

Re: Roberto Di Matteo

#50 Hozzászólás Szerző: béla »

marknagy írta:
Blueflag írta:Persze, értettelek én elsőre is. :) Inkább csak a többieket győzködöm, akik még mindig szerelmesek Boasba, hogy talán túl sokat láttak bele... és én egyre inkább biztos vagyok abban, hogy nem volt szándékos edzőbuktatás. Nem állt ki se Drogba, se Lampard az öltöző közepére, hogy "most megbuktatjuk Boast, ki tart velem?"... egyszerűen csak nem tudott rájuk hatni. Szerintem arrogáns volt, nem törődött velük eléggé, a nyilatkozatait meg inkább hagyjuk is, mert még nekem is kellemetlenek voltak, hát még ha játékos lennék.

Matteo tudja, mit kell a srácokkal csinálni. Egy menedzsernek legalább annyira kell jó pszichológusnak lennie, mint jó taktikusnak, és Boas szerintem az elsőben volt nagyon szar. Di Matteo taktikai füzetében valószínűleg a fele sincs még ott Boaséhoz képest, de ha ért a srácok fejéhez, akkor így is előrébb jár két lépéssel.
Mégis mennyien szerették őt a Portoban. Ő is úgy örült a góloknak mint Di Matteo most, sőt mikor rangadókat nyertek ő is extázisban volt és a játékosok vele együtt örültek.

Itt valószínűleg nem szerették, és mikor ő ezt megérezte, arrogáns lett és bekeményített.
A szezon elején Boas is örült mniden egyes gólnak. Továbbra is azt gondolom,hogy nem volt szándékos edzőbuktatás,de nem csak Boas hibája volt a rossz szereplés. Szinte biztos vagyok abban,hogy ahogy idejött,néhány idősebb játékos nem tisztelte eléggé,ezért szép lassan a többiek hozzáállása is megváltozott,és ezért lettek egyre rosszabbak az eredmények.

daw3
Kedvenc exjátékos: Drogba

#51 Hozzászólás Szerző: daw3 »

Én azt mondom, AVB nagyon ígéretes és jó edző, de sajnos nem passzolt ebbe a csapatba. Próbált keménykezűnek látszani (gondolok itt Anelkás esetre), de sajnos nem jöttek be a húzásai.

JT CAPTAIN, LEADER, LEGEND

emsanya

#52 Hozzászólás Szerző: emsanya »

Boas most valahol a nagy világban benne ül a Lamborghini Countach autójában, hajt és csak nyomja, nyomja a gázt és gondolkodik mit ronthatott el...

ThisIsChelsea
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola

#53 Hozzászólás Szerző: ThisIsChelsea »

Na sziasztok..
Nem írtam egy pár napig, mert sokkoltak az események, gondolok itt eredményekre, edzőváltásra, de mindent figyelemmel követtem.
Kicsit már lenyugodva írok..
Tehát a lényege annak amit erről gondolok, hogy lehet kár volt meneszteni Andrét, lehet itt szidni Abramovich-ot lehet itt a játékosokat...
De a legfontosabb most az, hogy a csapat mellett álljunk, és azt az vezetőedzőt támogassuk, akit ki fognak nevezni a nyáron, most pedig Roberto-t... Én nagyon boldog lennék ha nála feléledne a csapat, és visszatérne a régi formánk, bár erre sok esélyt nem látok, de tudjátok... a remény hal meg utoljára..!
Minden tiszteletem most a tiétek, és azoké akik jelenleg, a rossz formától is eltekintve megvédik a chelsea-t, mert MOST kell megmutatni ki mekkora szurkoló, MOST kell ott állni, nem csak a sikerekkor.

André-ról még annyit, hogy további sok sikert kívánok neki, tehetségesnek tartom, de túl nagy falat volt még neki a Londoni kirándulás...
Keep the blue flag flying high

sadam14
Kedvenc játékos: drogba
Kedvenc exjátékos: robben

#54 Hozzászólás Szerző: sadam14 »

http://hugeblues.blog.nepsport.hu/archi ... a_klubert/" onclick="window.open(this.href);return false;

Érdemes elolvasni!

Zsolti
Kedvenc játékos: Terry Drogba
Kedvenc exjátékos: Robben Zola

#55 Hozzászólás Szerző: Zsolti »

Sajnálom hogy elment igéretes edző volt. :( Az Interrel párszor elfog minket picsázni, de meg is érdemeljük.
SOK SIKERT ANDRÉ!!

marknagy
Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba

#56 Hozzászólás Szerző: marknagy »

We are the famous, the famous Chelsea!

grimrieper

#57 Hozzászólás Szerző: grimrieper »

chiedis írta:Mondjuk Hulkos rész tényleg így volt, kíváncsian várom h megtérül-e a Capellora tett 40 fontja
nem ertem hogy miert mondjatok azt hogy en a hulk nevezetu emberket mondtam hogy jon. soha ilyet nem allitottam es ki kerem magamnak. inkabb mindig azert vitatkoztam hogy nem kell ne jojjon ide.van helyette jobb es aki jobban bele illik ebbe a csapatba es az ember irrealisan draga.

a Capello meg annyi ha a Di Matteo leszerepel ma akkor komoly esely van ra hogy jon es meghuz egy Hiddink fele athidalo dolgot.amellet hogy mennyire nem supportoljuk itt a csapatott kedd este 8 kezdes 3 ora auto ut es megyunk vagy 3- 5 ezren

grimrieper

#58 Hozzászólás Szerző: grimrieper »

ya es meg egy es ez mindenkinek.

en voltam az egyik aki a legjobban orult a Boas ide jovetelenek de az ember feluton lefosta a sajat bokajat.nem volt kovetkezetees es ez lett a hal;ala. ezek a primadonnak megereztek hogy gyenge es belefojtottak a sajat lavorjaba.

grimrieper

#59 Hozzászólás Szerző: grimrieper »

makrincracing írta:
grimrieper írta:a hetvegen teli torokbol enekeltuk a geci majom torpenek hogy you gonna get the sack in mourning na vegre bar minden kivansagom igy jonne be.
le a kalappal, ezt azért irtad be ide, hogy tömjénezzünk téged?
részemről nemis az a gond, h így gondolkodsz, nálunk demokrácia van, londonban (márha valóban oda valósi vagy) meg feltételezem mégnagyobb a demokrácia, de nekem kicsit bűzlik ez az egész. nekem az jön le a hozzászólásaid 101%-ábol, h nem gondolatokat vagy híreket akarsz megosztani, csupán fennhéjázni, bevágódni a "kis köcsög magyar cselziseknél". ha ekkora nagy cár fordító, Chelsea legenda munkatárs vagy mint ahogy beállítod magad nemtudom mit keresel itt, főleg nem ilyen modorral ami a kitörölt hozzászólásodban volt olvasható. többetérne ha valamelyik "helyi" kocsmában villogtatod a szókincsed meg a bennfentes infóidat a "keménymagnak".

ha jólesik boast szidni, hulkot ócsárolni mint azt egy másik topikban tetted, hát te tedd azt amit jónak látsz, de ne azért, h másnak felvágj vele. részemről ez egy undorító szokás.

apropó hulk: nem te írtad a nyári vagy a téli átigazolási időszak alatt, h az abszolút bennfentes informátor (asszem abra testőre volt épenn akkor az informátorod, akiről nemlepődnék meg ha kiderülne, h előzőleg szupertitkos ügynök is volt) szerint hulk 99%, h jön? mostanra nincs valami ehhez hasonlo szuperinfod? esetleg lottószámok?
na latom te is a gorkij fasorba jartal suliba. mert ha elolvastad a hozza szolasaimat en soha nem allitottam hogy hulk ide jon sot inkabb azt hogy nem fog.masodszor a Brian aki a testore Abranak o allandoan lejon kozenk es igenis sokszor ha teheti ami nagyon ritkan van megoszt velunk egy ket infot. akik voltak mar itt kint velem azoknak be is muattam ot azt hiszem hopgy eppen a wisey volt azaki talalkozott vele. most eppen a Tommy langley nevu volt jatekossal dolgozm egyutt kelet europai jatekosok kihozatala ugyben. aki igenis egy Chelsea elo legenda mar csak azert is mert 79-ben o volt az ev jatekosa tobszoros Angol valogatott stb.nem tudom hogy te ki vagy vagy mi vagy esetelg a horompo cirkuszbol szakadtal ide mint vilag szam de mielott bebufogsz gondolkodj ha van mivel de ha esteleg az IQ-d a cipo mereteddel azonos akkor bocsi.

Mister
Kedvenc játékos: Terry Lukaku
Kedvenc exjátékos: Makelele Drogba

#60 Hozzászólás Szerző: Mister »

emsanya írta:
Blueflag írta: És Boas miért nem tette meg? Több kérdésem most nincs. Talán ezért repült, mert a tökeit Portugáliában hagyta, ide csak az ígéreteit hozta magával.
Küldjél el 6 játékost szezon előtt, kérjél Abrától 100 millát (azok után hogy 50-et kidobott Torres-re) és vegyél újakat, és ezt magyarázd el Drogba szintű arcoknak, meg ingyenélő élőszerződésű Malouda-nak és Kalou-nak, akik a kutyának nem kellennek, hogy eladóak...

Ez nem tökösség kérdése, ha nem kapsz pénzt fentről, lehetsz te akármekkora kemény gyerek, ez lesz belőle...
JAAAJJJ,ez a pénz dolog sírba visz!!! Üldöztük Pastore,Modric párost szerinted őket ingyen hoztuk volna? Lukaku20m,Meireles12m,Mata28m,tényleg nem volt itt pénz.....Ha meg nem kellenek senkinek se az említett töltelékek,feltalálták azt is,hogy fel lehet bontani egy szerződést.Én egyetlen egy nyilatkozatot se láttam Abrától,hogy nem tudna pénzt biztosítani valamelyik transfer időszakban. "Keretfelmérés" volt kb 250 napig,míg Boas meglátta,hogy milyen posztra kellene igazolni....
One Life,One Love,One Club

Lezárt