tudtok linkelni ahol megtudnom nézni,keresem de nem találom seholbéla írta:Lehet,hogy mégis lesz valami a srácból. Az látszik,hogy sokkal technikásabb a francia élvonalban szereplő játékosoknál,1-2 kivételtől eltekintve.Николаевич írta:Kakuta gól a listavezető Montpellier-nek, 1-0-ra megy a Dijon! Így tovább Gael!
Ha az ő góljával nyernek, Ancelotti cserébe meghívhatja egy körre..
Kölcsönjátékosok
- Tibi0707
Re: Kölcsönjátékosok
- béla
- Kedvenc exjátékos: Mata
Lehet,hogy mégis lesz valami a srácból. Az látszik,hogy sokkal technikásabb a francia élvonalban szereplő játékosoknál,1-2 kivételtől eltekintve.Николаевич írta:Kakuta gól a listavezető Montpellier-nek, 1-0-ra megy a Dijon! Így tovább Gael!
- Николаевич
Kakuta gól a listavezető Montpellier-nek, 1-0-ra megy a Dijon! Így tovább Gael!
-
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Josh helyén pedig Sigurdsson 2 gólt lőtt, tehát ő is levesChesterB írta:- Kakuta kezdő a Montpellier ellen!
- Josh nem állt be a Swansea meccsén [2-0-ra nyertek]
UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012
- Kakuta kezdő a Montpellier ellen!
- béla
Teljesen egyetértek. A mai meccsen jól jött volna egy-két Töre-féle szóló,vagy egy Stoch-féle bomba. Az az ember nem tud kis gólt lőni. Olyan,mint De Bruyne.Remélem Kevin jövőre már nálunk lövöldözi a 20 méteres bombákat.Bubi írta:En az olyan dolgokat nemertem, amiert nem AVB a felelos, hogy eladjuk a 20 eves Stoch-t 4-5 misiert, helyere elhozzuk Yossit ketszer annyiert, aki 10 evvel oregebb nala es szvsz Stoch mar akkor joval jobb volt nala, aztan fogjuk es Kolcsonadjuk Yossit ugy, hogy elotte nem is jatszattuk, es leigazolunk egy Meirelest, aki szvsz szarabb Yossinal es kevesebb poszton is bevetheto... Nem ertem a logikat..
Stochot es Toret vissza!
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
En az olyan dolgokat nemertem, amiert nem AVB a felelos, hogy eladjuk a 20 eves Stoch-t 4-5 misiert, helyere elhozzuk Yossit ketszer annyiert, aki 10 evvel oregebb nala es szvsz Stoch mar akkor joval jobb volt nala, aztan fogjuk es Kolcsonadjuk Yossit ugy, hogy elotte nem is jatszattuk, es leigazolunk egy Meirelest, aki szvsz szarabb Yossinal es kevesebb poszton is bevetheto... Nem ertem a logikat..
Stochot es Toret vissza!
Stochot es Toret vissza!
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
Ha számítana rá Boas akkor nem adtuk volna kölcsön, nyáron távozik szerintem... pedig hajtott rendesen amíg itt volt, nem kedveltem amikor leigazoltuk, de a hozzáállása példaértékű lenne jópár játékosunknak...
- cfclegend2
- Kedvenc játékos: Hazard_Terry
- Kedvenc exjátékos: Sturridge_Robben_Makelele
Szerintem, ha az idén megtartjuk, akkor több haszna lett volna, mint Meirelesnek, mivel jóval kreatívabb, és nem erőlteti a távoli lövéseket. Egy kiegészítő embernek jó lett volna az idén, de már 30 felett van, és AVB-ből sem nézem ki, hogy igényt tartana rá.blackjack04 írta:Felmerült bennem az, hogy vajon Benayounra számít-e még AVB a jövőben vagy nyáron tőle is megválunk?
Nem nagyon játszott nálunk a sérülése miatt -na meg mert erre az évre az Arsenalba kölcsönadtuk- de nekem tetszett a játéka és kiegészítő embernek jó lehet még. Vagy a kora és az állítólagos tehetségtelensége miatt a szerződése lejárta előtt még pénzt csinálunk belőle?
Why always me?
- béla
Ha Yossi fiatalabb lenne 5-6 évvel,akkor azt mondanám,hogy marad. De már benne van a korban,szerintem megy.blackjack04 írta:Felmerült bennem az, hogy vajon Benayounra számít-e még AVB a jövőben vagy nyáron tőle is megválunk?
Nem nagyon játszott nálunk a sérülése miatt -na meg mert erre az évre az Arsenalba kölcsönadtuk- de nekem tetszett a játéka és kiegészítő embernek jó lehet még. Vagy a kora és az állítólagos tehetségtelensége miatt a szerződése lejárta előtt még pénzt csinálunk belőle?
- blackjack04
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Deco
Felmerült bennem az, hogy vajon Benayounra számít-e még AVB a jövőben vagy nyáron tőle is megválunk?
One ball to rule them all!
- Zsolti_6
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Zola-Didier Drogba
Bár nem kölcsönjátékos de Lukaku a félidőben állt be Hazard helyére a Belga válogatottba. Courtois a kispadon van helyette a Sunderlandi Mignolet véd. Kevin De Bruyne is a kispadon van. Görögország-Belgium félidő 1-1
WE ARE THE CHAMPIONS! 2012.05.19. München
- chiedis
- Kedvenc játékos: JT Frank Gary Petr
- Kedvenc exjátékos: Drogs Duff Eidur
- Kapcsolat:
http://www.eredmenyek.com/merkozes/j9vf ... llitasok;1" onclick="window.open(this.href);return false;
Nyugodj bekeben Mister !
- béla
Igen,ráadásul a holandoknak ugyan azon a meccsen elengedtek egy hasonló szituációt...tru23 írta:Off, de bezzeg tőlünk a hollandok (vagy esetleg svéedek?) ellen így vették el Dzsudzsi teljesen érvényes gólját... Lehet tenni egy szívességet
- frentzen
- Kedvenc játékos: Nemanja Matic
- Kedvenc exjátékos: Michael Ballack
- Kapcsolat:
Ezekről az országokról most hallok előszörAnyboy írta:Elég rövid lett, de itt van Josh vs Stoke:
http://www.youtube.com/watch?v=ArWpUyDs4GE" onclick="window.open(this.href);return false;
As a result, your video is blocked in these locations:
Bermuda, Saint Pierre and Miquelon, United States Minor Outlying Islands
Bayern-Chelsea-CSKA
El Capitano Ferreira - 10 MOTM
El Capitano Ferreira - 10 MOTM
Elég rövid lett, de itt van Josh vs Stoke:
http://www.youtube.com/watch?v=GphmcbAkNVk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=GphmcbAkNVk" onclick="window.open(this.href);return false;
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anyboy 2012. március 3., szombat 16:51-kor.
Off, de bezzeg tőlünk a hollandok (vagy esetleg svéedek?) ellen így vették el Dzsudzsi teljesen érvényes gólját... Lehet tenni egy szívességet
- béla
Ezt nem vitatom,de én csak az előttem szólónak írtam,aki számon kérte a bírón...koni0725 írta:Szerintem ezt senki sem vitatja, de nem volt sportszerű. Kb mintha sérülés miatt megállna a játék és nem adnád vissza a labdát az ellenfélnek aki kirúgta, hogy lehessen a csapattársadat ápolni.béla írta: Teljesen szabályos gól volt...
- koni0725
- Kedvenc játékos: James
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Szerintem ezt senki sem vitatja, de nem volt sportszerű. Kb mintha sérülés miatt megállna a játék és nem adnád vissza a labdát az ellenfélnek aki kirúgta, hogy lehessen a csapattársadat ápolni.béla írta: Teljesen szabályos gól volt...
211! NEW RECORD!
- béla
Teljesen szabályos gól volt...theblues1905 írta:a törpe már nem először csinálta ezt, de sose fújják le neki! mert ő a törpekiskacsa08 írta:http://youtu.be/gCWjioIR5MM" onclick="window.open(this.href);return false;Gereb írta:Szerintem ez kőbunkódág bármelyik játékostól, hogy míg az ellenfél kapusa állítja a sorfalat ő ellövi a szabadrúgást.
Az ilyen megmozdulás se nem sportszerű se nem gerinces.....