Bajnokok Ligája

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
RobMayth

#18801 Hozzászólás Szerző: RobMayth »

én néztem a jövőhet újságot abba a viasat a mi meccsünket adja szerdán elvileg!Sárga rtv-ben volt

twopac
Kedvenc játékos: Terry
Kedvenc exjátékos: Zola
Kapcsolat:

#18802 Hozzászólás Szerző: twopac »

hogyhogy nem lesz bl ezen a héten?
mindörökké chelsea!!

szpecnaz

#18803 Hozzászólás Szerző: szpecnaz »

8Lampard8 írta:
kdako írta:
Dandeer írta:Kövi fordulóból miket közvetítenek a mi meccsünkön kívül? Gondolom Real-Lyon m1, Werder-CFC egyszer, és még?
MU-Celtic (kedd, V3, élő), AEK-Milan (felv.)
Akkor a mi meccsünket nem is fogják közvetíteni, mert ha Real-Lyon lesz az m1en akkor a mi meccsünket nem adják :cry: :cry: :(
adja...a viasat3....

danielsz90
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Marcel Desailly

#18804 Hozzászólás Szerző: danielsz90 »

kdako írta:
Dandeer írta:Kövi fordulóból miket közvetítenek a mi meccsünkön kívül? Gondolom Real-Lyon m1, Werder-CFC egyszer, és még?
Akkor a mi meccsünket nem is fogják közvetíteni, mert ha Real-Lyon lesz az m1en akkor a mi meccsünket nem adják :cry: :cry: :(

Dandeer
Kedvenc játékos: Lampard

#18805 Hozzászólás Szerző: Dandeer »

kdako írta:MU-Celtic (kedd, V3, élő), AEK-Milan (felv.)
Köszi!
Ej, de nem szeretném, ha kiesne a Celtic! Remélem oda fognak érni a 2. helyre a csoportjukban, a MU mögé. Benfica meg mehet az UEFA-Kupába!

kdako
Site Admin
Site Admin

#18806 Hozzászólás Szerző: kdako »

GO BLUES!

ZenZo

#18807 Hozzászólás Szerző: ZenZo »

Drogba írta:Én nem szeretem a Barcat, de milyen BL lenne már, ha Európa 2 legjobb csapata közül az egyik a (BARCA) nem lenne a legjobb 16ban...!

Aki őszinte akar lenne magához, meg nem álomvilágban élni...

Száz szónak is egy a vége, szeretném, ha a Chelsea szép játékkal, sok góllal, maximum egy kis szerencsével küzdene meg Európa 4 legjobb csapatával , és mindet búcsuztatná!
1. Szerintem a BL-ben pont az a jó, hogy a csapatok pillanatnyi formáján múlik, ki jut tovább, és nem azon, ki mennyire jó az adott évben, idényben. Attól erős egy csapat, hogy minden pillanatban képes mind fizikálisan, mind mentálisan teljes erőbedobással koncentrálni az adott mérkőzésre. Tavaly nagyon sajnáltam, mikor kiestünk, de azt mondtam, megérdemeltük. Úgy fociztunk a Barca ellen a visszavágón, mintha nem nekünk lett volna sürgős a góllövés. Elképzeléstelenül gurigáztunk, és mintha semmi szándék nem lett volna a csapatban a góllövésre.
Hogy visszatérjek az eredeti mondandómhoz, egy olyan Barca, aki nem tud minket megverni, ikszel a Brémával idegenben, és a maradék mérkőzések után a kiesés sorsára jut, az megérdemli. Mert az a Barca már nem Európa legjobb csapata, csak egy a 32 közül...
2. Aki meg őszinte akar lenni, meg nem álomvilágban élni, az tudja, hogy az egyenes kieséses szakaszban inkább a biztonsági játék és a taktika miatt nem mindig fog szép játékot látni, sőt, inkább egyáltalán nem.
3. De száz szónak is egy a vége, a próféta szóljon belőled!
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --

Dandeer

#18808 Hozzászólás Szerző: Dandeer »

8Lampard8 írta:A Werder-Chelsea-t melyik adó közvetíti??
Viasat3 nem? :)

danielsz90

#18809 Hozzászólás Szerző: danielsz90 »

A Werder-Chelsea-t melyik adó közvetíti??

Dandeer

#18810 Hozzászólás Szerző: Dandeer »

Kövi fordulóból miket közvetítenek a mi meccsünkön kívül? Gondolom Real-Lyon m1, Werder-CFC egyszer, és még?

Dandeer

#18811 Hozzászólás Szerző: Dandeer »

Drogba írta:Én nem szeretem a Barcat, de milyen BL lenne már, ha Európa 2 legjobb csapata közül az egyik a (BARCA) nem lenne a legjobb 16ban...!
Én azt szeretném, ha a Chelsea úgy nyerné meg a BLt, h mindenkit, akivel az egyenes kieséses rendszerben megkap, kiütne! remélem még találkozunk a BArcával, mondjuk az elődöntőben, akkor már Eto'o ill Messi is csatasorba állítható, és Szép játékkal, jó meccsen ejtenénk ki őket!
Aki őszinte akar lenne magához, meg nem álomvilágban élni, az tudhatja, h a Barca sokkal jobb volt tavaly, mint a Chelsea és megérdemelten jutottak tovább! del Horno ide v oda ha pályán marad se nyerünk a Stamfordon... a visszavágón meg nagyon sansza se volt a Chelseanek, félgőzzel Xelt a Barca, egy téves 11essel!
Száz szónak is egy a vége, szeretném, ha a Chelsea szép játékkal, sok góllal, maximum egy kis szerencsével küzdene meg Európa 4 legjobb csapatával , és mindet búcsuztatná!
Egyetértek, ettől függetlenül szurkolok a Brémának. A gránátvörös-kékeknek meg volt/van az esélyük a továbbjutásra. Ha harmadikok lesznek, akkor azt csak saját maguknak köszönhetik. Egyébként idén a CFC mellett szerintem a Lyon Európa 2 legjobbja.

Drogba

#18812 Hozzászólás Szerző: Drogba »

ZenZo írta:Ugyan mi már végeztünk a csoportkörben a Barcelonával, de a továbbjutásuk - éppen miattunk ugye - kérdésessé vált, s most a csapat egyik legjobb játékosát, Messi-t is nélkülözni kénytelen, mert a legfrissebb hírek szerint lábközépcsonttörése van. (pontosan még nem tudni, de a BL mérkőzéseket biztosan kihagyja). Nem tudom, illik e ilyennek örülni, de Eto és Messi nélkül ez elég húzós lesz, és személy szerint nem bánnám, ha már a csoportból sem jutnának tovább.
Én nem szeretem a Barcat, de milyen BL lenne már, ha Európa 2 legjobb csapata közül az egyik a (BARCA) nem lenne a legjobb 16ban...!
Én azt szeretném, ha a Chelsea úgy nyerné meg a BLt, h mindenkit, akivel az egyenes kieséses rendszerben megkap, kiütne! remélem még találkozunk a BArcával, mondjuk az elődöntőben, akkor már Eto'o ill Messi is csatasorba állítható, és Szép játékkal, jó meccsen ejtenénk ki őket!
Aki őszinte akar lenne magához, meg nem álomvilágban élni, az tudhatja, h a Barca sokkal jobb volt tavaly, mint a Chelsea és megérdemelten jutottak tovább! del Horno ide v oda ha pályán marad se nyerünk a Stamfordon... a visszavágón meg nagyon sansza se volt a Chelseanek, félgőzzel Xelt a Barca, egy téves 11essel!

Dandeer

#18813 Hozzászólás Szerző: Dandeer »

8Lampard8 írta:mondjuk ha mi otthagyunk egy pontot Brémában akkor több esélyük van... :lol:
Na ennyire azért nem szurkolok a németeknek! :)

danielsz90

#18814 Hozzászólás Szerző: danielsz90 »

Bremen nagyon jó csapat, de a Nou Campban elég nehéz lesz nekik legyőznia barcat.(énis annak örülnék jobban, ha bremen jutna tovább,mert megérdemelnék)mondjuk ha mi otthagyunk egy pontot Brémában akkor több esélyük van... :lol:

Dandeer

#18815 Hozzászólás Szerző: Dandeer »

Én nem a Barcelona ellen, hanem a Bremen-nek szurkolok nagyon! Szimpatikus csapat, megérdemelnék a továbbjutást! És a salátástálat is. :wink:

Norbert

#18816 Hozzászólás Szerző: Norbert »

Egy színésszel kevesebb. Nélküle a barca még stílustalanabb lesz, mint volt... :)
IN CHELSEA WE TRUST!

ZenZo

#18817 Hozzászólás Szerző: ZenZo »

Ugyan mi már végeztünk a csoportkörben a Barcelonával, de a továbbjutásuk - éppen miattunk ugye - kérdésessé vált, s most a csapat egyik legjobb játékosát, Messi-t is nélkülözni kénytelen, mert a legfrissebb hírek szerint lábközépcsonttörése van. (pontosan még nem tudni, de a BL mérkőzéseket biztosan kihagyja). Nem tudom, illik e ilyennek örülni, de Eto és Messi nélkül ez elég húzós lesz, és személy szerint nem bánnám, ha már a csoportból sem jutnának tovább.
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --

twopac
Kedvenc játékos: Terry
Kapcsolat:

#18818 Hozzászólás Szerző: twopac »

messi a ma esti zaragoza mecsen lábközépcsont törést szenvedett 2 hónap pihi vár rá!
na igy már azér meleg lesz a bremen elleni meccsük nem??
mindörökké chelsea!!

Dandeer

#18819 Hozzászólás Szerző: Dandeer »

Szerintetek a Liverpool csoportelső lesz? 22-én Liverpool-PSV rangadó lesz!

Ricko
Kedvenc játékos: Didier Drogba
Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola

#18820 Hozzászólás Szerző: Ricko »

ToreAndre írta:
Lamps írta:[jah, ahol a teáskancsókat csúsztatják a jégen...igazi háziasszony sport, tekintve hogy előtte söprögetnek... :lol:
Ez csak a laikusok ostoba véleménye! Egy nagyon izgalmas, élvezetes jó sport! Kell hozzá ügyesség, intelligencia, taktikai érzék és erőnlét is.
Egyáltalán nem háziasszonysport! A söprésnek meg nagyon fontos funkciója van!
Erről csak annyit, hogy ez egy sport!!!!! :lol: :lol: :lol: nagyon izgalmas :lol:
Yes, We BLUE!!!

Válasz küldése