Játékosok
- Blueflag
Re: Játékosok
Én bepróbálnám, hogy Malouda kezd a balszélen, Mata pedig bemegy középre szervezni, vagy visszavont csatárnak.
- White
- Kedvenc játékos: Eden Hazard
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba.
Nem Maloudat vagy Drogba-t kell szidni,ok mikor kellet letették amit tudtak(dupláztak).
#OnceABlueAlwaysABlue
Jó fej gyerek ez a Cahill. Legalábbis a sajtótájékoztatókból ez jött le nekem...
Ráadásul: http://www.chelseafc.com/page/LatestNew ... 02,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ráadásul: http://www.chelseafc.com/page/LatestNew ... 02,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gábor
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Ha annyira a "volt" szó dominálna szerinted hol lenne most Cech. Mert ő sem teljesít messze olyan jól, mint pár évvel ezelőtt.Blue26 írta:Igen, de a hangsúly a "volt" szón és a 2009/2010-es időszakon van...mikel12 írta:kövezzetek meg de Én birpm Malouda-t ő is az egyik főszereplője volt hogy 2009/2010-be dupláztunk.
Malouda az egyik kedvencem volt, amíg nem felejtett el focizni. Most mintha régi önmaga árnyéka lenne.
Farewell Didier!
- Blue26
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele
Igen, de a hangsúly a "volt" szón és a 2009/2010-es időszakon van...mikel12 írta:kövezzetek meg de Én birpm Malouda-t ő is az egyik főszereplője volt hogy 2009/2010-be dupláztunk.
Malouda az egyik kedvencem volt, amíg nem felejtett el focizni. Most mintha régi önmaga árnyéka lenne.
http://www.youtube.com/watch?v=HZYfi_Ex_gM" onclick="window.open(this.href);return false;
- mikel12
- Kedvenc játékos: Nincs
kövezzetek meg de Én birpm Malouda-t ő is az egyik főszereplője volt hogy 2009/2010-be dupláztunk.
Ohh Chelsea we love you..
-
- Kedvenc exjátékos: Michael Ballack
Malouda az utóbbi évek legjobban teljesitő középpályása.Nézzük csak meg,hogy hány gólt lőtt a tavalyi és tavaly előtti szezonban.?A Hiddink érában a csapat talán legjobbja volt,ekkor élte fény korát.Ancelottinal először nem nagyon játszott,de aztán a szezon második felére bekerült a kezdőbe és fél év alatt 10 gólon felül teljesitett.A tavaly pedig ha jól tudom ő volt a házi gólkirályunk.Jah,és nézzük meg van e még olyan szélső a bajnokságban aki 15 gólt lő egy szezonban.Idén hogy teljesithetett volna,ha nem kapott lehetőséget?Ennél többet érdemel ő.Szerintem nagyon is sokat tett ő a csapatért.Николаевич írta:Drogbert írta:Lehetne most epp ugy sirni Maloudaert mint Torresert, mert ugye nalla is az az elmelet, hogy ha nem kapsz eleg jateklehetoseget kiesel formabol nincs senki Maloudaert odaThisIsChelsea írta:http://topfoci.hu/index.php?heading_id= ... j%E1tszani
NEM! Nem fogsz többet játszani!!!
Illetve abban a részben igaza van, hogy sokat tett a csapatért amióta ideigazolt, az utolsó két szezonjában kifejezetten termékeny volt. Szerintem kicsit többet lehetne őt használni, mert Mata-n nagyon látszik a sok meccs, nem bír ennyit játszani egyhuzamban (még?).
- Drogbert
- Kedvenc játékos: Drogba
- Kedvenc exjátékos: Zola
En ma a Norwich ellen kezdonek tennem be Maloudat es a masodik felidore MatatНиколаевич írta:Drogbert írta:Lehetne most epp ugy sirni Maloudaert mint Torresert, mert ugye nalla is az az elmelet, hogy ha nem kapsz eleg jateklehetoseget kiesel formabol nincs senki Maloudaert odaThisIsChelsea írta:http://topfoci.hu/index.php?heading_id= ... j%E1tszani
Illetve abban a részben igaza van, hogy sokat tett a csapatért amióta ideigazolt, az utolsó két szezonjában kifejezetten termékeny volt. Szerintem kicsit többet lehetne őt használni, mert Mata-n nagyon látszik a sok meccs, nem bír ennyit játszani egyhuzamban (még?).
TRUE BLUE (IT'S IN THE BLOOD)
- Николаевич
Drogbert írta:Lehetne most epp ugy sirni Maloudaert mint Torresert, mert ugye nalla is az az elmelet, hogy ha nem kapsz eleg jateklehetoseget kiesel formabol nincs senki Maloudaert odaThisIsChelsea írta:http://topfoci.hu/index.php?heading_id= ... j%E1tszani
- Drogbert
- Kedvenc játékos: Drogba
Lehetne most epp ugy sirni Maloudaert mint Torresert, mert ugye nalla is az az elmelet, hogy ha nem kapsz eleg jateklehetoseget kiesel formabol nincs senki Maloudaert odaThisIsChelsea írta:http://topfoci.hu/index.php?heading_id= ... j%E1tszani
TRUE BLUE (IT'S IN THE BLOOD)
- White
- Kedvenc játékos: Eden Hazard
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba.
Tegnap lett 18. éves Lucas Piazon! Boldog Szuletésnapot és mihamarabbi sikereket az A csapat-ban
#OnceABlueAlwaysABlue
- ThisIsChelsea
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
http://topfoci.hu/index.php?heading_id= ... j%E1tszani" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep the blue flag flying high
-
- Kedvenc játékos: LAMPARD-Terry-Rami-Mata
- Kedvenc exjátékos: Zola-DROGBA-Ballack
Lucas Piazón ma betöltötte a 18-at,így nevezhető bármilyen meccsre!Boldogot Lucas !!!
Stone haxleader!
-
- Kedvenc játékos: Didier Drogba
- Kedvenc exjátékos: Roberto Di Matteo
marknagy csakhogy ha a vezetőség hajlando anyit adni akkor ő köszöni szépen, hogy egy kínai csapat a világ legjobban fizetett játékosává tenné maradna nálunk.
- pulci03
Re: Átigazolások
Hát azért ez már nem így van sajnos nézd csak meg beckham, henry, Eto'o vagy akár a mi kis Dzsudzsink esetét is.marknagy írta:Ha Drogba szereti a csapatot, nem kér 100+k fizetést, hanem elégedett lenne 50k is. Nehogy már a pénzért focizzon. Ha a csapatért akar focizni, akkor azt az 1 évet és nem tudom mennyi fizetést is elfogadná és nem kér lehetetlent.
Igen nagyon sokan a pénzért fociznak és érthető fóleg ha valaki már 33-34 akkor be akarja biztosítani a jövőjét és azért elfogad egy anzsi,arab vagy akár egy kínai ajánlatot is.
Ez már csak így működik és nem kell meglepődni ezen ha valaki éveken át mindent megtett csapatáért és megnyert mindent akkor lehet belevág egy új kalandba főleg ha ilyen asztronomikus összegekről van szó.
Az FFP bevezetésével és a bridge korlátozott befogadóképességét számon véve azonban a klubvezetőknek is felelősebben kell bánniuk a lóvéval és most Abra is ezt az utat járja majd fizetések terén...
- marknagy
- Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
- Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
Ha Drogba szereti a csapatot, nem kér 100+k fizetést, hanem elégedett lenne 50k is. Nehogy már a pénzért focizzon. Ha a csapatért akar focizni, akkor azt az 1 évet és nem tudom mennyi fizetést is elfogadná és nem kér lehetetlent.
We are the famous, the famous Chelsea!
- cfclegend2
- Kedvenc játékos: Hazard_Terry
- Kedvenc exjátékos: Sturridge_Robben_Makelele
Szerintem senki nem akarja el zavarni Drogbát. Csak arról beszélek, hogy neki is jobb lenne, ha itt nem a padon ücsörögne, mert az még röhejesebb, ha a mi "legendánkat" padoztatnánk. Azon pedig csak reménykedek, hogy jövőre nem a 34 éves csatárunkkal akarunk bajnokságot meg BL-t nyerni. Így pedig csak a méregdrága fiatalok elől veszi el a lehetőséget.diSanto9 írta:Mi a fenének Drogbát baszogatni? Azt ilyenkor elfelejtjük mennyi mindent köszönhetünk neki? Rengeteg fontos gól, kupadöntőket döntött el! Véleményem szerint a klub egyik legnagyobb legendájává nőtte ki magát! Ne hogy már elzavarjuk a klubtól! Az persze más kérdés, hogy mennyit kéne játszania...
Why always me?
Nem hiszem, hogy írtam volna, hogy rossz, vagy rosszabb lenne, mint bármelyik csatárunk. Drogba 34 éves, két éves szerződést akar, gondolom vagy ugyanennyi vagy még több fizuért. Ennek mi értelme volna? Mi nem a mu vagyunk, hogy 37 éves játékosok rohangáljanak, hiába jók ők is, sok értelme nincs, itt lesz ez a pénzügyi szarság, jövő csapata stb. még max 1 évig van itt Drogbanak helye, kettőre már nem, lásd be. És ha 36 évesen felvenni a +100 ezer fontos fizuját, az igen is lehúzás. Nem az én pénzem, lehet ezzel jönni, de ne fizessünk neki nyugdíjat, így is röhögött már a pénzel kapcsolatba rajtunk a fél világ, sőt még néha mi magunk is.KáJé írta:Amióta itt vagyok, még ettől szarabb hozzászólást életemben nem láttam!... Szánalom. Megint Drogbát küldenétek el.. LEHÚZNI A CSAPATOT? A csapatban még mindig hozza azt a formáját, mint bármelyik csatárunk. Akkor miért is küldjük el?? Mert semmivel sem rosszabb mint Torres, Lukaku vagy akárki?
- GereZsolt
Szerintem egyszerű a dolog. Vagy Drogbának szurkolsz vagy pedig a csapatnak. Jelen esetben nem egy 34 éves játékos magas fizetését, hanem a csapat érdekeit kéne szem előtt tartani. Folyamat sírtok h fiatalítani kéne, meg csapatot építeni, mégis megy a siránkozás ha a 33-34 éves játékosoktól megválna az emberek többsége. A kettő együtt nem megy.
-
- Kedvenc játékos: Didier Drogba
Mi a fenének Drogbát baszogatni? Azt ilyenkor elfelejtjük mennyi mindent köszönhetünk neki? Rengeteg fontos gól, kupadöntőket döntött el! Véleményem szerint a klub egyik legnagyobb legendájává nőtte ki magát! Ne hogy már elzavarjuk a klubtól! Az persze más kérdés, hogy mennyit kéne játszania...