Játékosok

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Blueflag

Re: Játékosok

#20261 Hozzászólás Szerző: Blueflag »

Én bepróbálnám, hogy Malouda kezd a balszélen, Mata pedig bemegy középre szervezni, vagy visszavont csatárnak.

White
Kedvenc játékos: Eden Hazard
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba.

#20262 Hozzászólás Szerző: White »

Nem Maloudat vagy Drogba-t kell szidni,ok mikor kellet letették amit tudtak(dupláztak).
#OnceABlueAlwaysABlue

Anyboy
Kedvenc exjátékos: Lampard

#20263 Hozzászólás Szerző: Anyboy »

Jó fej gyerek ez a Cahill. Legalábbis a sajtótájékoztatókból ez jött le nekem...
Ráadásul: http://www.chelseafc.com/page/LatestNew ... 02,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Gábor
Kedvenc játékos: John Terry
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

#20264 Hozzászólás Szerző: Gábor »

Blue26 írta:
mikel12 írta:kövezzetek meg de Én birpm Malouda-t ő is az egyik főszereplője volt hogy 2009/2010-be dupláztunk.
Igen, de a hangsúly a "volt" szón és a 2009/2010-es időszakon van...
Malouda az egyik kedvencem volt, amíg nem felejtett el focizni. Most mintha régi önmaga árnyéka lenne.
Ha annyira a "volt" szó dominálna szerinted hol lenne most Cech. Mert ő sem teljesít messze olyan jól, mint pár évvel ezelőtt.
Farewell Didier!

Blue26
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Claude Makelele

#20265 Hozzászólás Szerző: Blue26 »

mikel12 írta:kövezzetek meg de Én birpm Malouda-t ő is az egyik főszereplője volt hogy 2009/2010-be dupláztunk.
Igen, de a hangsúly a "volt" szón és a 2009/2010-es időszakon van...
Malouda az egyik kedvencem volt, amíg nem felejtett el focizni. Most mintha régi önmaga árnyéka lenne.
http://www.youtube.com/watch?v=HZYfi_Ex_gM" onclick="window.open(this.href);return false;

mikel12
Kedvenc játékos: Nincs

#20266 Hozzászólás Szerző: mikel12 »

kövezzetek meg de Én birpm Malouda-t ő is az egyik főszereplője volt hogy 2009/2010-be dupláztunk.
Ohh Chelsea we love you..

szabodavidz
Kedvenc exjátékos: Michael Ballack

#20267 Hozzászólás Szerző: szabodavidz »

Николаевич írta:
Drogbert írta:
ThisIsChelsea írta:http://topfoci.hu/index.php?heading_id= ... j%E1tszani

NEM! Nem fogsz többet játszani!!! :D
Lehetne most epp ugy sirni Maloudaert mint Torresert, mert ugye nalla is az az elmelet, hogy ha nem kapsz eleg jateklehetoseget kiesel formabol :!: nincs senki Maloudaert oda :?:

Illetve abban a részben igaza van, hogy sokat tett a csapatért amióta ideigazolt, az utolsó két szezonjában kifejezetten termékeny volt. Szerintem kicsit többet lehetne őt használni, mert Mata-n nagyon látszik a sok meccs, nem bír ennyit játszani egyhuzamban (még?).
Malouda az utóbbi évek legjobban teljesitő középpályása.Nézzük csak meg,hogy hány gólt lőtt a tavalyi és tavaly előtti szezonban.?A Hiddink érában a csapat talán legjobbja volt,ekkor élte fény korát.Ancelottinal először nem nagyon játszott,de aztán a szezon második felére bekerült a kezdőbe és fél év alatt 10 gólon felül teljesitett.A tavaly pedig ha jól tudom ő volt a házi gólkirályunk.Jah,és nézzük meg van e még olyan szélső a bajnokságban aki 15 gólt lő egy szezonban.Idén hogy teljesithetett volna,ha nem kapott lehetőséget?Ennél többet érdemel ő.Szerintem nagyon is sokat tett ő a csapatért.

Drogbert
Kedvenc játékos: Drogba
Kedvenc exjátékos: Zola

#20268 Hozzászólás Szerző: Drogbert »

Николаевич írta:
Drogbert írta:

Lehetne most epp ugy sirni Maloudaert mint Torresert, mert ugye nalla is az az elmelet, hogy ha nem kapsz eleg jateklehetoseget kiesel formabol :!: nincs senki Maloudaert oda :?:

Illetve abban a részben igaza van, hogy sokat tett a csapatért amióta ideigazolt, az utolsó két szezonjában kifejezetten termékeny volt. Szerintem kicsit többet lehetne őt használni, mert Mata-n nagyon látszik a sok meccs, nem bír ennyit játszani egyhuzamban (még?).
En ma a Norwich ellen kezdonek tennem be Maloudat es a masodik felidore Matat :)
TRUE BLUE (IT'S IN THE BLOOD)

Николаевич

#20269 Hozzászólás Szerző: Николаевич »

Drogbert írta:

Drogbert
Kedvenc játékos: Drogba

#20270 Hozzászólás Szerző: Drogbert »

TRUE BLUE (IT'S IN THE BLOOD)

White
Kedvenc játékos: Eden Hazard
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba.

#20271 Hozzászólás Szerző: White »

Tegnap lett 18. éves Lucas Piazon! Boldog Szuletésnapot és mihamarabbi sikereket az A csapat-ban
#OnceABlueAlwaysABlue

ThisIsChelsea
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola

#20272 Hozzászólás Szerző: ThisIsChelsea »

http://topfoci.hu/index.php?heading_id= ... j%E1tszani" onclick="window.open(this.href);return false;

Keep the blue flag flying high

asderedsa
Kedvenc játékos: LAMPARD-Terry-Rami-Mata
Kedvenc exjátékos: Zola-DROGBA-Ballack

#20273 Hozzászólás Szerző: asderedsa »

Lucas Piazón ma betöltötte a 18-at,így nevezhető bármilyen meccsre!Boldogot Lucas !!! :)
Stone haxleader!

chelsea fan 9999
Kedvenc játékos: Didier Drogba
Kedvenc exjátékos: Roberto Di Matteo

#20274 Hozzászólás Szerző: chelsea fan 9999 »

marknagy csakhogy ha a vezetőség hajlando anyit adni akkor ő köszöni szépen, hogy egy kínai csapat a világ legjobban fizetett játékosává tenné maradna nálunk.

pulci03

Re: Átigazolások

#20275 Hozzászólás Szerző: pulci03 »

marknagy írta:Ha Drogba szereti a csapatot, nem kér 100+k fizetést, hanem elégedett lenne 50k is. Nehogy már a pénzért focizzon. Ha a csapatért akar focizni, akkor azt az 1 évet és nem tudom mennyi fizetést is elfogadná és nem kér lehetetlent.
Hát azért ez már nem így van sajnos nézd csak meg beckham, henry, Eto'o vagy akár a mi kis Dzsudzsink esetét is.
Igen nagyon sokan a pénzért fociznak és érthető fóleg ha valaki már 33-34 akkor be akarja biztosítani a jövőjét és azért elfogad egy anzsi,arab vagy akár egy kínai ajánlatot is.
Ez már csak így működik és nem kell meglepődni ezen ha valaki éveken át mindent megtett csapatáért és megnyert mindent akkor lehet belevág egy új kalandba főleg ha ilyen asztronomikus összegekről van szó.
Az FFP bevezetésével és a bridge korlátozott befogadóképességét számon véve azonban a klubvezetőknek is felelősebben kell bánniuk a lóvéval és most Abra is ezt az utat járja majd fizetések terén...

marknagy
Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba

#20276 Hozzászólás Szerző: marknagy »

Ha Drogba szereti a csapatot, nem kér 100+k fizetést, hanem elégedett lenne 50k is. Nehogy már a pénzért focizzon. Ha a csapatért akar focizni, akkor azt az 1 évet és nem tudom mennyi fizetést is elfogadná és nem kér lehetetlent.
We are the famous, the famous Chelsea!

cfclegend2
Kedvenc játékos: Hazard_Terry
Kedvenc exjátékos: Sturridge_Robben_Makelele

#20277 Hozzászólás Szerző: cfclegend2 »

diSanto9 írta:Mi a fenének Drogbát baszogatni? Azt ilyenkor elfelejtjük mennyi mindent köszönhetünk neki? Rengeteg fontos gól, kupadöntőket döntött el! Véleményem szerint a klub egyik legnagyobb legendájává nőtte ki magát! Ne hogy már elzavarjuk a klubtól! Az persze más kérdés, hogy mennyit kéne játszania...
Szerintem senki nem akarja el zavarni Drogbát. Csak arról beszélek, hogy neki is jobb lenne, ha itt nem a padon ücsörögne, mert az még röhejesebb, ha a mi "legendánkat" padoztatnánk. Azon pedig csak reménykedek, hogy jövőre nem a 34 éves csatárunkkal akarunk bajnokságot meg BL-t nyerni. Így pedig csak a méregdrága fiatalok elől veszi el a lehetőséget.
Why always me?

Chester
Moderátor
Moderátor

#20278 Hozzászólás Szerző: Chester »

KáJé írta:Amióta itt vagyok, még ettől szarabb hozzászólást életemben nem láttam!... Szánalom. Megint Drogbát küldenétek el.. LEHÚZNI A CSAPATOT? A csapatban még mindig hozza azt a formáját, mint bármelyik csatárunk. Akkor miért is küldjük el?? Mert semmivel sem rosszabb mint Torres, Lukaku vagy akárki? :roll: :x
Nem hiszem, hogy írtam volna, hogy rossz, vagy rosszabb lenne, mint bármelyik csatárunk. Drogba 34 éves, két éves szerződést akar, gondolom vagy ugyanennyi vagy még több fizuért. Ennek mi értelme volna? Mi nem a mu vagyunk, hogy 37 éves játékosok rohangáljanak, hiába jók ők is, sok értelme nincs, itt lesz ez a pénzügyi szarság, jövő csapata stb. még max 1 évig van itt Drogbanak helye, kettőre már nem, lásd be. És ha 36 évesen felvenni a +100 ezer fontos fizuját, az igen is lehúzás. Nem az én pénzem, lehet ezzel jönni, de ne fizessünk neki nyugdíjat, így is röhögött már a pénzel kapcsolatba rajtunk a fél világ, sőt még néha mi magunk is.

GereZsolt

#20279 Hozzászólás Szerző: GereZsolt »

Szerintem egyszerű a dolog. Vagy Drogbának szurkolsz vagy pedig a csapatnak. Jelen esetben nem egy 34 éves játékos magas fizetését, hanem a csapat érdekeit kéne szem előtt tartani. Folyamat sírtok h fiatalítani kéne, meg csapatot építeni, mégis megy a siránkozás ha a 33-34 éves játékosoktól megválna az emberek többsége. A kettő együtt nem megy.

diSanto9
Kedvenc játékos: Didier Drogba

#20280 Hozzászólás Szerző: diSanto9 »

Mi a fenének Drogbát baszogatni? Azt ilyenkor elfelejtjük mennyi mindent köszönhetünk neki? Rengeteg fontos gól, kupadöntőket döntött el! Véleményem szerint a klub egyik legnagyobb legendájává nőtte ki magát! Ne hogy már elzavarjuk a klubtól! Az persze más kérdés, hogy mennyit kéne játszania...

Válasz küldése