Játékosok

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
laczze
Kedvenc exjátékos: Drogba

Re: Játékosok

#20421 Hozzászólás Szerző: laczze »

chelsea fan 9999 írta:Nem azért de Torres 24 mecsen 2 gólt rugott a 2010/2011-es szezonban míg Drogba ugyanebben a szezonban 7 mecsen 6 gólt.
nem hinném hogy Torres 24 meccset játszott Drogba pedig csak 7-et de végülis mind1.
Drogba,Lampard,Terry <3

tibi71

#20422 Hozzászólás Szerző: tibi71 »

chelsea fan 9999 írta:Nem azért de Torres 24 mecsen 2 gólt rugott a 2010/2011-es szezonban míg Drogba ugyanebben a szezonban 7 mecsen 6 gólt.
Ez a Torres stat nagyon beszédes ! 24/2 :roll: :roll: már már a vicc kategória ! Ramires 35/9-nél jár ! Bármilyen jól mozog a mezőnyben,de gólt nem rúg és neki rohadtul ez lenne a feladata ha kiszolgálják ha nem !!! Vicc hogy egy vkp több gólt szerez mint az 50millás csatár ! David Luis is 2 gólt szerzett pedig egyszerre jöttek :D :D

chelsea fan 9999
Kedvenc játékos: Didier Drogba
Kedvenc exjátékos: Roberto Di Matteo

#20423 Hozzászólás Szerző: chelsea fan 9999 »

Nem azért de Torres 24 mecsen 2 gólt rugott a 2010/2011-es szezonban míg Drogba ugyanebben a szezonban 7 mecsen 6 gólt.

jkopfner
Kedvenc játékos: John Terry
Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola

#20424 Hozzászólás Szerző: jkopfner »

chelsea fan 9999 írta:Jaja Drogba maradna egy kétéves szerződéssel.
Akármennyit is tett a klubért én elengedném. Fiatalabb már Ő sem lesz, fénykorán már jócskán túl van. Biztos vagyok benne, hogy Torres is felszabadultabb lenne, ha Drogba nem lenne. Bár azt nem tudhatjuk, hogy milyen az öltözői hangulat és kik mennyire határozzák meg. Úgy érzem Drogbának és Lampardnak mennie kellene, akármennyire is szeretem őket. Nekem sokkal fontosabb, hogy egységes legyen csapat, meghaljanak egymásért a pályán és ne legyen széthúzás.

chelsea fan 9999

#20425 Hozzászólás Szerző: chelsea fan 9999 »

Jaja Drogba maradna egy kétéves szerződéssel.

laczze

#20426 Hozzászólás Szerző: laczze »

King Of The Football írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-d ... nal_-58818
Didié Drogba :D
Ennyi, Drogba hűséges és ezért csak még jobban kedvencemmé válik, világ legtöbbet kereső focistája lehet de nem ő maradna ha 2 évvel hosszabítunk ? mi van ezzel a fasztasak vezetőséggel ? nem is értem azért tartunk itt ahol mert a vezetőség egy nagy kalap ********
Drogba,Lampard,Terry <3

chelsea fan 9999

#20427 Hozzászólás Szerző: chelsea fan 9999 »

Remélem rendeződik mert azt emlegetik, hogy Lampardot megvenné a Real.

King Of The Football
Kedvenc játékos: Fernando Torres
Kedvenc exjátékos: Petr Cech

#20428 Hozzászólás Szerző: King Of The Football »

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-d ... nal_-58818" onclick="window.open(this.href);return false;
Didié Drogba :D
☑ Liverpool (The F.A CUP)
☑ Bayern München (UEFA)

ThisIsChelsea
Kedvenc játékos: Frank Lampard

#20429 Hozzászólás Szerző: ThisIsChelsea »

laczze írta:
Pat326 írta:
Hàt egyedül persze, hogy kevés lenne, de Lamps egy legenda, rég van a klubnàl, szoval könnyen tud maga mellé àllitani jàtékosokat... bàr persze én remélem, hogy nem igy lesz :D :)
és kit ? Terry -t meg Ferreria -t ? mert kétlem hogy Mata vagy Sturridge akik kezdők jól teljesítenek és fiatalok van jövőjük és jó helyen vannak jó pénzt kapnak de még sorolhatnám és a játékosokat is hogy ők biztos nem állnak Boas ellen! Drogba nincs itt ugye Lampard meg akármekkora legenda és kedvencem ezt nem teheti meg!
osztom a véleményed.nekem is a kedvenc játékosom de ezt nem engedheti meg magának, hogy így megbontsa a csapategységet, bár szerintem nem is fogja ha nem játszik csak 1x-2x csereként:) És valóban kétlem én is hogy mellé állna mata vagy Sturrige.... de szerintem Ramires,Romeu,Meireles stb stb stb ők sem...sok, a kevés ellen... frankie ez van :S annak sem örülnék ha ezért elhagyná a klubot de lehet fel kell majd mérnünk előbb utóbb, hogy Lampard, vagy a Chelsea FC a fontosabb...számomra egyértelmű
Keep the blue flag flying high

rafanadal
Tippverseny győztese 2015/16
Tippverseny győztese 2015/16
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Mata

#20430 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

Nehogy véletlenül néha elolvassatok megbízható forrásokat is, mint a Skysports: http://www1.skysports.com/football/news ... ft-rumours" onclick="window.open(this.href);return false;
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"

BlueBlood1993
Kedvenc játékos: Enzo Fernández
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

#20431 Hozzászólás Szerző: BlueBlood1993 »

laczze írta:
Pat326 írta:
Hàt egyedül persze, hogy kevés lenne, de Lamps egy legenda, rég van a klubnàl, szoval könnyen tud maga mellé àllitani jàtékosokat... bàr persze én remélem, hogy nem igy lesz :D :)
és kit ? Terry -t meg Ferreria -t ? mert kétlem hogy Mata vagy Sturridge akik kezdők jól teljesítenek és fiatalok van jövőjük és jó helyen vannak jó pénzt kapnak de még sorolhatnám és a játékosokat is hogy ők biztos nem állnak Boas ellen! Drogba nincs itt ugye Lampard meg akármekkora legenda és kedvencem ezt nem teheti meg!
Terry meg Lampard szava épp elég. Egyébként meg ki tudja mióta tart ez az állapot? Ebben még bőven mások is benne lehetnek. Ha nem nyertünk volna, akkor tényleg edző buktató szaga lett volna a dolognak, így egyelőre érdekes, de semmi sincs rendben az biztos

laczze

#20432 Hozzászólás Szerző: laczze »

Pat326 írta:
Drogba,Lampard,Terry <3

Pat326
Kedvenc játékos: Kante + Azpi
Kedvenc exjátékos: Terry+Lampard+Drogba

#20433 Hozzászólás Szerző: Pat326 »

laczze írta:
Pat326 írta:
hàt nem csodalkoznék ha ezek utàn lassan az jönne , hogy a jàtékosok akarjàk megbuktatni Andrét...
de nem tudják, szóval tökmind1, Lamps is ha lesz igazolás lassan nem alapember ahhoz hogy megbuktassa kevés, véleményem szerint!!

laczze

#20434 Hozzászólás Szerző: laczze »

Pat326 írta:
hàt nem csodalkoznék ha ezek utàn lassan az jönne , hogy a jàtékosok akarjàk megbuktatni Andrét...
de nem tudják, szóval tökmind1, Lamps is ha lesz igazolás lassan nem alapember ahhoz hogy megbuktassa kevés, véleményem szerint!!
Drogba,Lampard,Terry <3

Pat326
Kedvenc játékos: Kante + Azpi
Kedvenc exjátékos: Terry+Lampard+Drogba

#20435 Hozzászólás Szerző: Pat326 »

ThisIsChelsea
Kedvenc játékos: Frank Lampard

#20436 Hozzászólás Szerző: ThisIsChelsea »

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ch ... on-2111196" onclick="window.open(this.href);return false;

!!!
Keep the blue flag flying high

tru23

#20437 Hozzászólás Szerző: tru23 »

Ez így van, csak itt a többiek arra alapoznak, hogy ÚGYIS visszaakar majd menni, akkor meg el kell majd engednünk, mert minek megtartani valakit, aki nem akar itt játszani.

+ Mindenki ideggörcsöt kapott az ügynöke nyilatkozatától, amiben azt mondta (az ügynök), hogy a srácnak az tenne jót, ha még maradna, és talán utána lenne érdemes visszatérnie. DE!

Itt még mindig tőlünk függ a dolog, mert ha mi nem akarjuk eladni, a barca nem akarja megvenni, akkor senki nem megy sehova. Kápíse?

edeskeves
Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

#20438 Hozzászólás Szerző: edeskeves »

Ez a Romeus dolog nem úgy van, hogy amennyiben a Chelsea el akarja adni, akkor a Barca élvez elsőbbséget 10, majd később 15 milkáért? Én vmi ilyesmire emlékszek, tehát ez, hogy 90%, hogy a Barcába visszamegy ez így ebben a formában hülyeség, Boas igényt tart rá, mivel szinte mindig kezdő. Persze ez csak akkor igaz, ha az emlékezetem nem csal.

Mister
Kedvenc játékos: Terry Lukaku
Kedvenc exjátékos: Makelele Drogba

#20439 Hozzászólás Szerző: Mister »

kiki írta:http://www1.skysports.com/football/news ... Blues-stay

Drogbáról szól a cikk,miszerint több kínai klub is sorbaáll érte,és készek a világ legjobban fizetett játékosává tenni.Drogba 2 éves szerződést akar,de a klub csak 12 hónapos üzletet csinálna.Ha nem születik megegyezés,Drogba követheti Anelkát.A Guangzhou heti 400 ezret is fizetne neki.
Akkor lesz egy kínai mezem :D Viccet félretéve én nem nagyon örülnék ha távozna.Egyik kedvencem,és szerintem még mindig tud ő hasznos lenni a csapat számára. Igaz már nem fiatal,sőt jobb se lesz már,de csereként, kis csapatok ellen én még hadra fognám. :)
Viszont ha menni akar mennyen senkinek se jó ha valaki nem ott játszik ahol szeretne.

asderedsa
Kedvenc játékos: LAMPARD-Terry-Rami-Mata
Kedvenc exjátékos: Zola-DROGBA-Ballack

#20440 Hozzászólás Szerző: asderedsa »

White írta:Kakuta se lesz soha alapember,pedig 2-3 éve még azt hittem hogy szupertehetség.
Még jó ,h miatta nem zártak ki minket az átigazolásokból.Nagy érvágás lett vna :D
Stone haxleader!

Válasz küldése