nem hinném hogy Torres 24 meccset játszott Drogba pedig csak 7-et de végülis mind1.chelsea fan 9999 írta:Nem azért de Torres 24 mecsen 2 gólt rugott a 2010/2011-es szezonban míg Drogba ugyanebben a szezonban 7 mecsen 6 gólt.
Játékosok
- laczze
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Re: Játékosok
Drogba,Lampard,Terry <3
Ez a Torres stat nagyon beszédes ! 24/2 már már a vicc kategória ! Ramires 35/9-nél jár ! Bármilyen jól mozog a mezőnyben,de gólt nem rúg és neki rohadtul ez lenne a feladata ha kiszolgálják ha nem !!! Vicc hogy egy vkp több gólt szerez mint az 50millás csatár ! David Luis is 2 gólt szerzett pedig egyszerre jöttekchelsea fan 9999 írta:Nem azért de Torres 24 mecsen 2 gólt rugott a 2010/2011-es szezonban míg Drogba ugyanebben a szezonban 7 mecsen 6 gólt.
-
- Kedvenc játékos: Didier Drogba
- Kedvenc exjátékos: Roberto Di Matteo
Nem azért de Torres 24 mecsen 2 gólt rugott a 2010/2011-es szezonban míg Drogba ugyanebben a szezonban 7 mecsen 6 gólt.
- jkopfner
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
Akármennyit is tett a klubért én elengedném. Fiatalabb már Ő sem lesz, fénykorán már jócskán túl van. Biztos vagyok benne, hogy Torres is felszabadultabb lenne, ha Drogba nem lenne. Bár azt nem tudhatjuk, hogy milyen az öltözői hangulat és kik mennyire határozzák meg. Úgy érzem Drogbának és Lampardnak mennie kellene, akármennyire is szeretem őket. Nekem sokkal fontosabb, hogy egységes legyen csapat, meghaljanak egymásért a pályán és ne legyen széthúzás.chelsea fan 9999 írta:Jaja Drogba maradna egy kétéves szerződéssel.
-
- laczze
Ennyi, Drogba hűséges és ezért csak még jobban kedvencemmé válik, világ legtöbbet kereső focistája lehet de nem ő maradna ha 2 évvel hosszabítunk ? mi van ezzel a fasztasak vezetőséggel ? nem is értem azért tartunk itt ahol mert a vezetőség egy nagy kalap ********King Of The Football írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-d ... nal_-58818
Didié Drogba
Drogba,Lampard,Terry <3
-
Remélem rendeződik mert azt emlegetik, hogy Lampardot megvenné a Real.
- King Of The Football
- Kedvenc játékos: Fernando Torres
- Kedvenc exjátékos: Petr Cech
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-d ... nal_-58818" onclick="window.open(this.href);return false;
Didié Drogba
Didié Drogba
☑ Liverpool (The F.A CUP)
☑ Bayern München (UEFA)
☑ Bayern München (UEFA)
- ThisIsChelsea
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
osztom a véleményed.nekem is a kedvenc játékosom de ezt nem engedheti meg magának, hogy így megbontsa a csapategységet, bár szerintem nem is fogja ha nem játszik csak 1x-2x csereként:) És valóban kétlem én is hogy mellé állna mata vagy Sturrige.... de szerintem Ramires,Romeu,Meireles stb stb stb ők sem...sok, a kevés ellen... frankie ez van :S annak sem örülnék ha ezért elhagyná a klubot de lehet fel kell majd mérnünk előbb utóbb, hogy Lampard, vagy a Chelsea FC a fontosabb...számomra egyértelműlaczze írta:és kit ? Terry -t meg Ferreria -t ? mert kétlem hogy Mata vagy Sturridge akik kezdők jól teljesítenek és fiatalok van jövőjük és jó helyen vannak jó pénzt kapnak de még sorolhatnám és a játékosokat is hogy ők biztos nem állnak Boas ellen! Drogba nincs itt ugye Lampard meg akármekkora legenda és kedvencem ezt nem teheti meg!Pat326 írta:
Hàt egyedül persze, hogy kevés lenne, de Lamps egy legenda, rég van a klubnàl, szoval könnyen tud maga mellé àllitani jàtékosokat... bàr persze én remélem, hogy nem igy lesz
Keep the blue flag flying high
-
- Tippverseny győztese 2015/16
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Mata
Nehogy véletlenül néha elolvassatok megbízható forrásokat is, mint a Skysports: http://www1.skysports.com/football/news ... ft-rumours" onclick="window.open(this.href);return false;
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Terry meg Lampard szava épp elég. Egyébként meg ki tudja mióta tart ez az állapot? Ebben még bőven mások is benne lehetnek. Ha nem nyertünk volna, akkor tényleg edző buktató szaga lett volna a dolognak, így egyelőre érdekes, de semmi sincs rendben az biztoslaczze írta:és kit ? Terry -t meg Ferreria -t ? mert kétlem hogy Mata vagy Sturridge akik kezdők jól teljesítenek és fiatalok van jövőjük és jó helyen vannak jó pénzt kapnak de még sorolhatnám és a játékosokat is hogy ők biztos nem állnak Boas ellen! Drogba nincs itt ugye Lampard meg akármekkora legenda és kedvencem ezt nem teheti meg!Pat326 írta:
Hàt egyedül persze, hogy kevés lenne, de Lamps egy legenda, rég van a klubnàl, szoval könnyen tud maga mellé àllitani jàtékosokat... bàr persze én remélem, hogy nem igy lesz
- laczze
és kit ? Terry -t meg Ferreria -t ? mert kétlem hogy Mata vagy Sturridge akik kezdők jól teljesítenek és fiatalok van jövőjük és jó helyen vannak jó pénzt kapnak de még sorolhatnám és a játékosokat is hogy ők biztos nem állnak Boas ellen! Drogba nincs itt ugye Lampard meg akármekkora legenda és kedvencem ezt nem teheti meg!Pat326 írta:
Drogba,Lampard,Terry <3
- Pat326
- Kedvenc játékos: Kante + Azpi
- Kedvenc exjátékos: Terry+Lampard+Drogba
Hàt egyedül persze, hogy kevés lenne, de Lamps egy legenda, rég van a klubnàl, szoval könnyen tud maga mellé àllitani jàtékosokat... bàr persze én remélem, hogy nem igy leszlaczze írta:de nem tudják, szóval tökmind1, Lamps is ha lesz igazolás lassan nem alapember ahhoz hogy megbuktassa kevés, véleményem szerint!!Pat326 írta:hàt nem csodalkoznék ha ezek utàn lassan az jönne , hogy a jàtékosok akarjàk megbuktatni Andrét...
- laczze
de nem tudják, szóval tökmind1, Lamps is ha lesz igazolás lassan nem alapember ahhoz hogy megbuktassa kevés, véleményem szerint!!Pat326 írta:hàt nem csodalkoznék ha ezek utàn lassan az jönne , hogy a jàtékosok akarjàk megbuktatni Andrét...
Drogba,Lampard,Terry <3
- Pat326
- Kedvenc játékos: Kante + Azpi
- Kedvenc exjátékos: Terry+Lampard+Drogba
hàt nem csodalkoznék ha ezek utàn lassan az jönne , hogy a jàtékosok akarjàk megbuktatni Andrét...
- ThisIsChelsea
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ch ... on-2111196" onclick="window.open(this.href);return false;
!!!
!!!
Keep the blue flag flying high
Ez így van, csak itt a többiek arra alapoznak, hogy ÚGYIS visszaakar majd menni, akkor meg el kell majd engednünk, mert minek megtartani valakit, aki nem akar itt játszani.
+ Mindenki ideggörcsöt kapott az ügynöke nyilatkozatától, amiben azt mondta (az ügynök), hogy a srácnak az tenne jót, ha még maradna, és talán utána lenne érdemes visszatérnie. DE!
Itt még mindig tőlünk függ a dolog, mert ha mi nem akarjuk eladni, a barca nem akarja megvenni, akkor senki nem megy sehova. Kápíse?
+ Mindenki ideggörcsöt kapott az ügynöke nyilatkozatától, amiben azt mondta (az ügynök), hogy a srácnak az tenne jót, ha még maradna, és talán utána lenne érdemes visszatérnie. DE!
Itt még mindig tőlünk függ a dolog, mert ha mi nem akarjuk eladni, a barca nem akarja megvenni, akkor senki nem megy sehova. Kápíse?
-
- Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Ez a Romeus dolog nem úgy van, hogy amennyiben a Chelsea el akarja adni, akkor a Barca élvez elsőbbséget 10, majd később 15 milkáért? Én vmi ilyesmire emlékszek, tehát ez, hogy 90%, hogy a Barcába visszamegy ez így ebben a formában hülyeség, Boas igényt tart rá, mivel szinte mindig kezdő. Persze ez csak akkor igaz, ha az emlékezetem nem csal.
-
- Kedvenc játékos: Terry Lukaku
- Kedvenc exjátékos: Makelele Drogba
Akkor lesz egy kínai mezem Viccet félretéve én nem nagyon örülnék ha távozna.Egyik kedvencem,és szerintem még mindig tud ő hasznos lenni a csapat számára. Igaz már nem fiatal,sőt jobb se lesz már,de csereként, kis csapatok ellen én még hadra fognám.kiki írta:http://www1.skysports.com/football/news ... Blues-stay
Drogbáról szól a cikk,miszerint több kínai klub is sorbaáll érte,és készek a világ legjobban fizetett játékosává tenni.Drogba 2 éves szerződést akar,de a klub csak 12 hónapos üzletet csinálna.Ha nem születik megegyezés,Drogba követheti Anelkát.A Guangzhou heti 400 ezret is fizetne neki.
Viszont ha menni akar mennyen senkinek se jó ha valaki nem ott játszik ahol szeretne.
-
- Kedvenc játékos: LAMPARD-Terry-Rami-Mata
- Kedvenc exjátékos: Zola-DROGBA-Ballack
Még jó ,h miatta nem zártak ki minket az átigazolásokból.Nagy érvágás lett vnaWhite írta:Kakuta se lesz soha alapember,pedig 2-3 éve még azt hittem hogy szupertehetség.
Stone haxleader!