Hibabejelentés, segítségkérés
- ZenZo
Engem sokszor bent felejt inkább. Valami oknál fogva (rendszerhiba) elég gyakran kifagy az explorerem, és ha a fórumban vagyok, nem jelentkeztet ki automatikusan, s újraindítás után, mielőtt bejelentkeznék, ott vagyok. Belépek-kilépek vagy háromszor egymás után, akkor végre tényleg ki is léptet.
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- Dani
Én ha írok egy kérdő mondatot,álltalában egy ilyen érdekes jelet szoktam a mondat végére rakni (?),mert enélkül más a mondat jelentése,értelmezése,sőt,ha egy vesszőt is máshova raksz,teljesen más értelme lehet a mondatnak,kérlek figyelj oda...1.Kapus írta:Arra írtam hogy szeretném tudni hogyha írok egy privát üzenetet és elküldöm, de az "elküldött" fiókban nincs csak a kimenőben akkor azt megkapja-e a címzett, mert nekem már volt olyan hogy nem kapta meg.
A kimenő fiók azt jelenti,hogy amit elküldtél,a címzett még nem kapta meg/nem olvasta el,az elküldött fiókban pedig a már elolvasott privátok szerepelnek(és ugye ahogy elolvasta autómatikusan átkerül az elküldött be)
És arra figyelj,hogy mindig adj címet a privátodnak,mert anélkül nem küldi el...
-
- Kapcsolat:
A múltkor véletlenül a kóterben chelsea.hu-t írtam be, és megdöbbenésemre valami új külseje van, meg írtak a Portsmouth elleni mérkőzésről.Ricko írta: ... a chelsea.hu-nak mér lett annyi
- Ricko
- Kedvenc játékos: Didier Drogba
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
ott már böngésztem, nincs sok a chelsea.hu-nak mér lett annyi kár hogy angolok nem járnak ide (szép is lenne a fórum)Norbert írta:Aki fontos már itt van. Egyébként a http://www.chelsea.lap.hu -n teljes áttekintést kapsz a hazai és nemzetközi Chelsea-netkínálatból.Ricko írta:ismertek magyar Chelsea honlapokat a cfchungary.atw.hu-n->(az nagyon gagyi) kívül??? (lehetne még hozni fanokat)
Yes, We BLUE!!!
- Norbert
Aki fontos már itt van. Egyébként a http://www.chelsea.lap.hu -n teljes áttekintést kapsz a hazai és nemzetközi Chelsea-netkínálatból.Ricko írta:ismertek magyar Chelsea honlapokat a cfchungary.atw.hu-n->(az nagyon gagyi) kívül??? (lehetne még hozni fanokat)
IN CHELSEA WE TRUST!