Premier League
- gerawba
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Robben_Drogba_Lampard
Re: Premier League
Jólvan, ez a De Gea nagyon bizonytalan, köze nem lesz VdS szintjéhez 2-3 évig.
A gól megint egyértelműen az övé volt. Úgy összességében a MU sem brillírozott, csak ők ilyenkor is megnyerik a meccseiket...
A gól megint egyértelműen az övé volt. Úgy összességében a MU sem brillírozott, csak ők ilyenkor is megnyerik a meccseiket...
HAZARD = Messi+Ronaldo
- blackjack04
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Deco
Mondjuk pont a középcsatár jó döntés volt AVB részéről+ nehéz dönteni Drogba vagy Torres. A szélső csatárokat (ha ilyen posztban voltak), tehát Kalou, Maloudát és az irányító személye volt gyenge pont a meccsen, tehát Lapmpard helyett inkább Benayoun, beválalósabbaknak McEachren kezdhetett VOLNA, de AVB nem láthatja előre az eseményeket. EZ VAN!frentzen írta:Nekem az nem tetszik, hogy azokat a nyilvánvaló problémákat nem látja a vezetőség, amit mi egyszerű emberek látunk. És nem csak az igazolásokról van szó, hanem például a kezdőcsapatról (Drogbát nem kezdőként játszatni? Josh-t be se küldeni?)moldviii írta:Most komolyan ki nem tojja le a MU-t, ha ennyire tetszenek az átigazolásaik akkor szurkoljatok nekik.
És ne hidd azt, hogy a vezetőségben 50-es IQ-jú emberek ülnek, akik le se szarják kit igazolnak/igazolnának, nem tudnak megoldani egy problémát, de hát ha érdeklődnek egy irányító/szélső után nem kürtölik világgá, ezzel kb. 10-20 millióval emelnék az árát, Modricért folynak a tárgyalások, szélsőről nem jött hír, de a Bo(a)ss is megmondta lesznek még igazolások kp-ra.
One ball to rule them all!
tudom,Fábiót akartam írniRamox írta:Rafael is megsérült 10 hétre.bé_la írta:a MU két védője is kidőlt. jövőhéten Sp*rs ellen játszanak
egy Jones-Evans-Smalling-Rafael védősor nem életbiztosítás egy olyan csapat ellen,ahol Bale,Lennon,Modric és Vaart játszik(már ha senki nem lesz ezek közül sérült)
a legjobb az lenne,ha Modric egyedül megverné a MU-t,aztán jönne hozzánk
- frentzen
- Kedvenc játékos: Nemanja Matic
- Kedvenc exjátékos: Michael Ballack
- Kapcsolat:
Nekem az nem tetszik, hogy azokat a nyilvánvaló problémákat nem látja a vezetőség, amit mi egyszerű emberek látunk. És nem csak az igazolásokról van szó, hanem például a kezdőcsapatról (Drogbát nem kezdőként játszatni? Josh-t be se küldeni?)moldviii írta:Most komolyan ki nem tojja le a MU-t, ha ennyire tetszenek az átigazolásaik akkor szurkoljatok nekik.
Bayern-Chelsea-CSKA
El Capitano Ferreira - 10 MOTM
- Pethy
- Kedvenc játékos: Matic
- Kedvenc exjátékos: Gudjohnsen
Naah. Ez az én szövegem!!!moldviii írta:Most komolyan ki nem tojja le a MU-t, ha ennyire tetszenek az átigazolásaik akkor szurkoljatok nekik.
Chelsea Fc, Houston Rockets&Texans, F.Alonso
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
Miért nem játszatjuk ezt a gyereket? : / http://www.youtube.com/watch?v=dAW9bFLg ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
a mai meccsen is lazán jobb lett vna ha ő kezd Lamps helyett.
a mai meccsen is lazán jobb lett vna ha ő kezd Lamps helyett.
- Moldván
- Kedvenc játékos: Mount
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Most komolyan ki nem tojja le a MU-t, ha ennyire tetszenek az átigazolásaik akkor szurkoljatok nekik.
- frentzen
- Kedvenc játékos: Nemanja Matic
- Kedvenc exjátékos: Michael Ballack
- Kapcsolat:
Nem tudom miért nem látja a vezetőség, hogy a MU hogy igazol, és hogy mikre mennek velükemsanya írta:Mondjuk ahogy a MU vezető gólja előtt Young elhúzott és egészen az ALAPIG lement, az nagy volt. Nem véletlen veszi Fergie orrba-szájba a gyors szélsőket. Mi meg pöfögünk évek óta a Malouda-Anelka-Kalou szélső trióval...
Bayern-Chelsea-CSKA
-
- Site Admin
Nálunk meg a kapufák, most tényleg számolom majd!twopac írta:Úgy néz ki van ami nem változik,mu megdönti a tavalyi öngólokkal nyert meccseinek számát is!
GO BLUES!
Mondjuk ahogy a MU vezető gólja előtt Young elhúzott és egészen az ALAPIG lement, az nagy volt. Nem véletlen veszi Fergie orrba-szájba a gyors szélsőket. Mi meg pöfögünk évek óta a Malouda-Anelka-Kalou szélső trióval...
Rafael is megsérült 10 hétre.bé_la írta:a MU két védője is kidőlt. jövőhéten Sp*rs ellen játszanak
egy Jones-Evans-Smalling-Rafael védősor nem életbiztosítás egy olyan csapat ellen,ahol Bale,Lennon,Modric és Vaart játszik(már ha senki nem lesz ezek közül sérült)
a MU két védője is kidőlt. jövőhéten Sp*rs ellen játszanak
-
- Kedvenc játékos: Terry
- Kedvenc exjátékos: Zola
- Kapcsolat:
Úgy néz ki van ami nem változik,mu megdönti a tavalyi öngólokkal nyert meccseinek számát is!
mindörökké chelsea!!
- Moldván
- Kedvenc játékos: Mount
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Николаевич írta:Az MU a 83. percben egy öngóllal szerzett vezetést. Nem igaz hogy idén is ez lesz.
Lehet, nem jól láttam, de mintha 2 emberen is irányt változtatott volna a labda. Ennél hol kell nagyobb szerencse...
- Николаевич
Az MU a 83. percben egy öngóllal szerzett vezetést. Nem igaz hogy idén is ez lesz.
- chiedis
- Kedvenc játékos: JT Frank Gary Petr
- Kedvenc exjátékos: Drogs Duff Eidur
- Kapcsolat:
Na most értem géphez, megyek is az osztályozóba, annyit azért leírnék, hogy nagyon nem volt egyszerű a fiúknak. Nem játszottak rosszul, csak nehéz 10 kapus ellen játszani. Torres szerintem a legjobb volt, megfejelem a jövőben aki őt b*szogatja. Már van egy nagy változás: nagyon sokat passzolunk és helyenként gyorsan járatjuk a labdát, de nehéz nyerni egy ultra deff csapat ellen, valamint én már vállalva kockázatokat, pofán ütöttem volna a ref-et. Nem tudom melyik Menkeszteri csapat fizette le, de én 3 tizit várnék tőle. Köcsög. Továbbra is úgy néz ki, hogy az angol bajnokságban vannak a legrosszabb és legrészlehajlóbb bírók Európában.
A Stoke kellemetlen csapat, még sokan vesztenek pontot ellenük, persze a UTD ellen pont nem sikerül majd játszaniuk, de ezt már megszokhattuk. Pozitív jövőkép !
A Stoke kellemetlen csapat, még sokan vesztenek pontot ellenük, persze a UTD ellen pont nem sikerül majd játszaniuk, de ezt már megszokhattuk. Pozitív jövőkép !
Nyugodj bekeben Mister !
- mikel12
- Kedvenc játékos: Nincs
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Naa a WBA eddig jobb mint az MU 1-1 De Genya-ba eddig még Én is csalódtam )) Végre a studióba az MU-t is lefogják ***** nem csak a CFC,Arsenal-t
Ohh Chelsea we love you..
-
- Kedvenc játékos: Frank James Lampard
- Kedvenc exjátékos: Zinedine Jazid Zidane
*Tenyleg hazard, kosz Pilgrim.Franktamas írta:En a formationt szidom. Most komolyan. Gondoljnuk bele. 6 szelsonk volt.(Koztuk Lampard es Torres) Most nem kotekedes keppen, de ha valaki tud egy nagy csapatot aki 4-3-3-ban jatszott legyen szives irja meg.
Kulonben lehetne 4-3-3-unk, csak kene: balszelso kozeppalyas(Bale), jobbszelso kozeppalyas(Robben), balszelso tamado(Babelnel hirtelen nem tok jobbat*), jobbszelso tamado(Messi). Azt megehetnenk megint, hogy ki legyen a kozepcsatar(Drogba vagy Torres) es a kozepsokozepalyas posztion meg nagyobb a tulsuly(Lampard, Essien, Mikel, Benayoun, McEachran es meg Ramires is tud ott jatszani, nem beszelve a nagy udvoskerol Luke (Skywalker) Modricrol)
A szem. nemtettszest, szidalmazast, OFF-ot, pm-be.