Stamford Bridge
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Van bennee realitasAntifiu írta:Erre azt mondják (állítolag a The Sun még képanyagot is berakott)ZenZo írta:Amíg a játékosaink nemzeti kötelezettségeiknek tesznek eleget, a Bridge-en elkezdődtek a rövid felújítások. Bővebben a .com-on:
http://www.chelseafc.com/article.asp?hl ... t&nav=news
hogy a Barcások szerint direkt rontjuk el a Barca elleni meccs előtt a talajt, hogy ne feküdjön a technikás labdarúgóiknak... Hihetetlen...
Bar nem hiszem hogy igy lenne:)
- mourinho
persze mindenesetre en csak a meccsel foglalkozom majdAntifiu írta:Erre azt mondják (állítolag a The Sun még képanyagot is berakott)ZenZo írta:Amíg a játékosaink nemzeti kötelezettségeiknek tesznek eleget, a Bridge-en elkezdődtek a rövid felújítások. Bővebben a .com-on:
hogy a Barcások szerint direkt rontjuk el a Barca elleni meccs előtt a talajt, hogy ne feküdjön a technikás labdarúgóiknak... Hihetetlen...
- Anti
- Kapcsolat:
Erre azt mondják (állítolag a The Sun még képanyagot is berakott)ZenZo írta:Amíg a játékosaink nemzeti kötelezettségeiknek tesznek eleget, a Bridge-en elkezdődtek a rövid felújítások. Bővebben a .com-on:
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC
We're the famous CFC
- ZenZo
Amíg a játékosaink nemzeti kötelezettségeiknek tesznek eleget, a Bridge-en elkezdődtek a rövid felújítások. Bővebben a .com-on:
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- Norbert
Lesz még az a 11-es pont a segítségünkre...
SUN lehozza majd: A pályagondnok éjjel stoplis hangját hallotta a gyepen és halovány fénynél tovaderengő árnyat vélt látni, kék mezben, amit a Shed felé vette gyors lépteit... A Bridge királya éjjelenként játszik és újraéli a sikereit. Sokan látták már a lidércet és tudják nem szabad zavarni ilyenkor!
IN CHELSEA WE TRUST!
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
Szerintem lenne egy olcsóbb kategória is. Pl. biztos, hogy az Old Traffordon sem kerül ugyannyiba egy jegy a felezővonal környékénél a 30-40. sorba és az újonnan megépített kakasülőre.......szpecnaz írta:ez igaz...de ha építenénk egy új stadiont akkor olcsóbbak lennének a jegyek?..nem hiszem....sőt...andyslacker írta:Azért nem mert hiába vagyunk utcalány gazdagok, mégis inkább faszságokra szórják knyonék a pénzt ahelyett,hogy a szurkolókkal törődnénak. ha már bukni kell pénzt az legyen inkább azért,mert olcsóbbak a jegyek.szpecnaz írta:Amíg egy bl meccs-csel nem tudunk megtölteni egy stamfordot addig nem kell új stafion....
Birth, CHELSEA, Death
-
ez igaz...de ha építenénk egy új stadiont akkor olcsóbbak lennének a jegyek?..nem hiszem....sőt...andyslacker írta:Azért nem mert hiába vagyunk utcalány gazdagok, mégis inkább faszságokra szórják knyonék a pénzt ahelyett,hogy a szurkolókkal törődnénak. ha már bukni kell pénzt az legyen inkább azért,mert olcsóbbak a jegyek.szpecnaz írta:Amíg egy bl meccs-csel nem tudunk megtölteni egy stamfordot addig nem kell új stafion....
-
Azért nem mert hiába vagyunk utcalány gazdagok, mégis inkább faszságokra szórják knyonék a pénzt ahelyett,hogy a szurkolókkal törődnénak. ha már bukni kell pénzt az legyen inkább azért,mert olcsóbbak a jegyek.szpecnaz írta:Amíg egy bl meccs-csel nem tudunk megtölteni egy stamfordot addig nem kell új stafion....
Birth, CHELSEA, Death
-
[quote="ZenZo"]Kicsit nehéz úgy nyilatkozni, hogy még nem jártam a Bridgen, csak kicsiny hazánk stadionjaiban, ahol a pár ezres stadionok is panganak az ürességtől, de nézzük:
A Chelsea és a Stamford Bridge egyek, és ennek egy olyan futballkedvelő országban, mint Anglia sokkal nagyobb jelentőssége van, mint másutt. ....quote]
Ez részben igaz, de pl a pool is új stadiont készül építeni, az Everton is, pedig azért az Anfield road is nem kicsit legendás hely
A Chelsea és a Stamford Bridge egyek, és ennek egy olyan futballkedvelő országban, mint Anglia sokkal nagyobb jelentőssége van, mint másutt. ....quote]
Ez részben igaz, de pl a pool is új stadiont készül építeni, az Everton is, pedig azért az Anfield road is nem kicsit legendás hely
Birth, CHELSEA, Death
- mourinho
szerintem meg nyerünkToreAndre írta:Hát, ha véletlenül bejelentenék, hogy megépítik az új stadiont, akkor is lenne még 2-3 éved legalább, hogy eljuss a Bridge-re. Én márciusban tervezem.
Dandeer: A következő 6 évben szerintem nem nyerünk BL-t! Idén meg biztos, hogy nem!
Amúgy miben is fogadtál Grimrieperrel nem a BL nyerésről kapcsolatosan?
- Dandeer
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Zola
Esélyünk mindig van, meg reményünk is! (a bohóchal megy a legelején, a reményhal meg utoljára ) Szerintem meg tudják csinálni. És talán meg is fogják. Ki tudja? De azt nem értem, hogy Te miért nem bízol a csapatban. Pláne hogy JM szerint a top10-ben benne vagyunkToreAndre írta:Dandeer: A következő 6 évben szerintem nem nyerünk BL-t! Idén meg biztos, hogy nem!