Aktuális meccsek
Az igaz hogy nem volt rossz a játék főleg a 2. félidőben de a helyzetkihasználást még csiszolni kell. Ha a helyzetek negyedét rúgjuk be akkor is simán megverjük őket de most csak egyszer kellett volna jobban koncentrálni és máris megnyerjük a meccset. A csapatnak egyetlen gyenge pontja volt a támadásoknál (sőt néha még védekezésnél is) :Ashley Cole. Hol a labda alá futott, vmikor elvették tőle a labdát, kontráknál rosszul passzol. Támadásban Bridge fényévekkel jobb a mai meccsen legalább 20 percet megérdemelt volna. Wright-Phillips és Kalou is jó csere volt leszámitva azt az apró szépséghibát hogy mind2 játékos 90%-os ziccert hagyott ki. Sheva is meccsről meccsre jobb 1-2 meccsen belül talán be fog találni. Elszórtunk 2 pontot ráadásul hazai pályán néhány embernek biztos hogy szúrja a szemét a tabella, de még mindig jobb most formán kivül lenni minthogy áprilistól engedjünk ki a lendületből hiszen akkor vannak a legfontosabb BL meccsek, angol kupák és akkor kell majd formában és lendületben lenni mint a bajnokság elején 5-6 forduló után
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Tetszett a masodik jatekresz.
Megint a korai gol miatt van ez az egesz!Hihetetlen...
Mind1, van ilyen!
Sztem a meccs embere Essien es Shewa!Mindd ketten gyonyoruen jatszottak, voltak ehlyzeteik, meg essiennek is, aki elvileg szuro...
Sheva lehet hogy nem lo golt, de iszonyat jol jatszik!Latszik hogy be akarja bizonyitani, hogy oreg roka nem ven roka, es megerte a penzet!BE is fogja, nem ugy mint Ballack, akic sak nez ki a buta arcabol es setal a palyan, csiga...
Osszessegeben nem volt rossz meccs, de a helyzetkihasznalas...
Meg Geremit is kiemelnem, remekul jatszott, jobbhatved poszton a helye..
Megint a korai gol miatt van ez az egesz!Hihetetlen...
Mind1, van ilyen!
Sztem a meccs embere Essien es Shewa!Mindd ketten gyonyoruen jatszottak, voltak ehlyzeteik, meg essiennek is, aki elvileg szuro...
Sheva lehet hogy nem lo golt, de iszonyat jol jatszik!Latszik hogy be akarja bizonyitani, hogy oreg roka nem ven roka, es megerte a penzet!BE is fogja, nem ugy mint Ballack, akic sak nez ki a buta arcabol es setal a palyan, csiga...
Osszessegeben nem volt rossz meccs, de a helyzetkihasznalas...
Meg Geremit is kiemelnem, remekul jatszott, jobbhatved poszton a helye..
-
- Site Admin
Chelsea boss Jose Mourinho:
"The result is not fair. One team tried to win, the other tried to get a draw.
"I think it was our best game of the season. We produced incredible football and I think 10 great chances.
"I wouldn't have been surprised if they had scored a winner at the end. It just wasn't our day."
"The result is not fair. One team tried to win, the other tried to get a draw.
"I think it was our best game of the season. We produced incredible football and I think 10 great chances.
"I wouldn't have been surprised if they had scored a winner at the end. It just wasn't our day."
GO BLUES!
HÁt nem volt olyan rossz a játék!
A szokásos gól utáni langyos játék jellemezte az első félidőt, a másodiknak is csak a legvége volt pörgős!
A mai meccs embere Seva volt, szépen tette a labdát, sokszor túl sokáig cipelte, de voltak jó cselei megmozdulásai!
Essien nem volt jó, bárki bármit mond, fáradt lassú, sokszor pontatlan!
MAkelele nagyon gyatra volt, meg egy pirosat is megérdemelt volna!
Lampard nem volt rossz! Drogba elment... COle helyett Bridge egyértelműen!
RObben jó volt! Kalou is sokszor túlcselezi magát!Cech jó volt, Geremi átlagos, CArvalho Terry szintén jók!SWP mint már párszor mondtam, h adjuk el a francba, nála még Duff is jobb!
Volt egy véletlen kapufája, ajtó-ablak helyzetet hagyott ki, meg önző..áhh mind1...
Megérdemelt 1pont, gondolom MU nyerni fog, s átveszi a vezetést!
A szokásos gól utáni langyos játék jellemezte az első félidőt, a másodiknak is csak a legvége volt pörgős!
A mai meccs embere Seva volt, szépen tette a labdát, sokszor túl sokáig cipelte, de voltak jó cselei megmozdulásai!
Essien nem volt jó, bárki bármit mond, fáradt lassú, sokszor pontatlan!
MAkelele nagyon gyatra volt, meg egy pirosat is megérdemelt volna!
Lampard nem volt rossz! Drogba elment... COle helyett Bridge egyértelműen!
RObben jó volt! Kalou is sokszor túlcselezi magát!Cech jó volt, Geremi átlagos, CArvalho Terry szintén jók!SWP mint már párszor mondtam, h adjuk el a francba, nála még Duff is jobb!
Volt egy véletlen kapufája, ajtó-ablak helyzetet hagyott ki, meg önző..áhh mind1...
Megérdemelt 1pont, gondolom MU nyerni fog, s átveszi a vezetést!
- Anti
- Kapcsolat:
Ha az Angel helyzetre gondolsz a végén igen, de amugy simán nyerhettünk volna, ha az a sok helyzet (Lampard 2X, Essien 2X, Sheva, SWP kapufa, stb.), és a legnagyobb (SWP) közül legalább 2 bemegy. Nagyon csalódtam SWP-ben, és ezt nem lehet meccshiányra fogni...
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC
We're the famous CFC
- ZenZo
Istentelenül szar a helyzetkihasználásunk!!! Nyerhettünk volna akár tízzel is. Viszonylag jó játék, a csapatból majdnem mindenki jól játszott, A.Cole-t viszont száműzném a csapatból, a játékára egy jelző van: egyszerűen pocsék. Wright-Phillips majdnem ilyen soron van, de ő legalább összehozott egy kapufát. Sheva szerintem ma igazán jól játszott, a gól már nagyon érik neki. Rajta kívül ma még Robbent és Essient emelném ki, és talán még Geremit is. A cserékkel nem értettem egyet, én Cole helyére hoztam volna Kalout, és ennyi. A Villa jó volt, a mérkőzés alapján azt kell mondanom, örülhetünk az egy pontnak.
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
szpecnaz írta:naná hogy tudják....2 méter mennyi?...baromi nagy játékos...itthon is a hülyék között Isten volt Hrutka.....na..kb annyira ügyes..ToreAndre írta:Crouch egy isten!! Imádom mióta ismerem!:) Most már tényleg gondolkodom egy Crouch mezen. (Anglia természetesen)
A leginkább alulértékelt játékos hazánkban. Szerencsére Angliában tudják mekkora nagy játékos!!
Birth, CHELSEA, Death
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
ZenZo írta:A .com kéme szerint azért nem kezdett a Levszki elleni találkozón Makelele, A. Cole és Robben (közülük csereként is csak Robben lépett pályára), mert őket José a Villa elleni mérkőzésre pihentette. Ettől függetlenül remélem Bridge fog kezdeni. Megérdemelné.
Engem leginkább az érdekelne, hogy SWP mi a bütykös f***ért nem játszik....Még akkor sem, amikor látványos tanácstalanság van a jobbszélen...
Birth, CHELSEA, Death