Meg azt is lötyögte hogy Robben kiszorult a kezdőből és távozni fog, pedig csak szimplán sérült volt...Wisey írta:Nevetséges ez a "Drogbát huhogó rasszista csoport" dumájuk, már nem először hallom. Utánaolvashatna, hogy a színészkedései miatt fütyülték ki őt.Ricko írta:Ez a tót (riporter) egy görény
Milyen rasszista az, aki a csapatban lévő 5-6 négerből csak egyre huhog
Aktuális meccsek
- Ricko
- Kedvenc játékos: Didier Drogba
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
Yes, We BLUE!!!
- szabocsaba
Sziasztok!
Igaz ami igaz, a riporterek úgy általában rühellnek a Chelsea-re (mindenki irigykedik a legjobbra...), de egy idő után elég idegesítő az undorító stílusuk, és a hülye beszólásaik.
Drogba nekem továbbra is a kedvenccem, nálam ő a legjobb csatár a világon!!! Most végre ki is jön a tudása.
A csapat jól játszott, hátul nem érzem azt a biztosságot mint tavaly, elől viszont bővültek a lehetőségeink.
És a MU is kikapott. Ilyen egy tökéletes angol bajnoki forduló....
Hajrá Chelsea
Igaz ami igaz, a riporterek úgy általában rühellnek a Chelsea-re (mindenki irigykedik a legjobbra...), de egy idő után elég idegesítő az undorító stílusuk, és a hülye beszólásaik.
Drogba nekem továbbra is a kedvenccem, nálam ő a legjobb csatár a világon!!! Most végre ki is jön a tudása.
A csapat jól játszott, hátul nem érzem azt a biztosságot mint tavaly, elől viszont bővültek a lehetőségeink.
És a MU is kikapott. Ilyen egy tökéletes angol bajnoki forduló....
Hajrá Chelsea
Gondolkozz, mielőtt leírsz valamit!
Thx Guus!
Thx Guus!
- Ricko
- Kedvenc játékos: Didier Drogba
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
Nem mondtam hogy most, ráérmourinho írta:márpedig nem hiszem, hogy máshol lenne ilyen gyorsan összefoglalóRicko írta:Lécci akkor már egy összefoglalót is!!! (videó,hír)
Igaz hogy láttam a meccset, de jó lenne megnézni a helyzeteket mégegyszer!!! (ja és ne youtube-osat me azt nemtom letölteni)
Ja és nem vagyok telhetetlen
Yes, We BLUE!!!
- mourinho
feltöltöttem. http://www.chelseafc.hu/vid/Chelsea-Liverpool_1-0.mpg De a főoldalon is elérhető már8Lampard8 írta:szevasztok!a gól föl lesz töltve??
Én meg még az év elején megfogadtam, hogy már csak azért sem fogom Drogbát beírni gólszerzőnek, erre eddig idén ontja a gólokat! Ha továbbra is így "kicseszik" velem, biztosan nem fogom megszeretni!-Ba7u- írta:én is amugy de kit érdekels-h-i-n-e.com írta:Én most baromi bosszús vagyok, mert Sheva-t tippeltem gólszerzőnek a tippjátékban...
Én azt mondom Boulat lefele, és be Ferit
A szemüveges csávó az Tiger Woods, golfos
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Marcel Desailly
szevasztok!a gól föl lesz töltve??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danielsz90 2006. szeptember 17., vasárnap 17:05-kor.
- ZenZo
Nem tudom, mit pancsereztek, sajna ez benne van a meccsben. Ennyi erővel akár Drogbát és Sissokot is kiállíthatták volna, meg még sok mást is. Piros lapos megmozdulás volt, a bíró meg pont odanézett, észrevette. Kaphattunk volna két tizenegyest, a Pool meg egyet. Ettől függetlenül Ballack mostanában jól játszott, ma meg még futott is. Na mind1. A lényeg, hogy nyertünk, és megőriztük az itthoni győzelmi sorozatot, ami nagyon fontos.
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- Oziris
- Kedvenc játékos: Makelele
- Kedvenc exjátékos: Vialli
Kezdett jól játszani???-Ba7u- írta:Pedig már kezdett jól játszaniOziris írta:Ballack egy hülye pancser!undertow írta:mekkora gol volt
Igy hogy kiállitották legalább a következő meccseket szárnyalunk majd ha nem játszik!!!
De ezt jól megcsinálta, majdnem elment miatta a meccs.
mind1 az a lényeg, h kihuztuk !!!
Hát nemtom!Azé mert a Brémának berugta a 11est azé még nem játszik jól!
Írtó lassú,nem vállalkozik és állandóan szabálytalankodik!
A nyári igazolások nagyon nem muzsikálnak xtem eddig!
Remélem elkezdenek már focizni!
Chelsea FOREVER!!!