Chelsea-Sunderland (Premier League)

Meccsek utáni osztályozások
Üzenet
Szerző
daw3
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Drogba

Re: Chelsea-Sunderland (Premier League)

#21 Hozzászólás Szerző: daw3 »

Basszus Cech kibaszott jól véd mostanság.
Úgy érzem visszatért a fejsérülés nélküli Cech.
Persze kapott 3mat, de szerintem azokról nem tehetett.
Most szerintem még Casillast is simán veri.
JT CAPTAIN, LEADER, LEGEND

kdako
Site Admin
Site Admin

#22 Hozzászólás Szerző: kdako »

Cech 7 MOTM
Bosingwa 5
Ferreira 4
Iva 4
Ash 4
Mikel 6
Ramires 4
Zsirkov 5 ha belőtte volna azt a helyzetet
Malouda 4
Anelka 4
Drogba 5

Kalou 4
GO BLUES!

chiedis
Kedvenc játékos: JT Frank Gary Petr
Kedvenc exjátékos: Drogs Duff Eidur
Kapcsolat:

#23 Hozzászólás Szerző: chiedis »

dunyha írta:Hát senki nem fogja elolvasni ...de azért leirom...
Először is már pool ellen is töketlenül fociztunk azt hittem az lesz a legrosszabb meccsünk a szezonban, de nem....
Aztán azt a Wilkins-t küldték el, aki nem csak klub legenda, de aki a legtöbbet KOMMUNIKÁL a játékosokkal, meccs közben tanácsokat osztogat....míg istenitett Carlo-nk rágózik és mint egy bamba hal az akváriumban úgy ül a seggén...
De jött a hétvége és a nagyok botlottak, nem gondoltam hogy mi is fogunk...
MIért erőltetjük a 4-3-3mat mikor erre a taktikára, sérülések miatt nincs elegendő ember és miért játszanak a formán kívüli játékosok, mert őket Anelkának vagy PFnek vagy Drogbának hivják...ez csak CA hibája...

Cech 8 Motm - Ma minket egy 7től mentett meg
Bosingwa 4
Ivanovic 5
Ferreira 2
A. Cole 4

A védelem egyszerűen töketlen volt, gyors szélsőhátvédek támadásban semmit nem érnek ilyen taktikával, egyszerűen nincs területök ha Malouda vagy Anelka ott kószál, védekezésben igen karcsút nyújtottak...
A birónak köszönhetjük hogy Iva a kövi meccsen legalább tud játszani, egyedül meg elég nehezen veszi fel a versenyt a több támadóval, azért illik jobban helyezkedni a beadásoknál és legalább megpróbálni felugrani és elfejelni...
Pf-ről: 0át akartam irni, ez nem még a magyar bajnokságban is kevés...első gólnál a sunderland jobb bekkje 3 méteren hátrányból 2 méter előnyre tett szert... MIkel hátrébb volt Iva messzebb, csak ő tudta volna leütközni...
a 2. gól, hát kocogunk vissza mig a csapattársunk sprintel... ilyen gólokat ifiben is alig kapunk...édeskevés....carlo szerint remek több poszton bevethető universalis játékos....a reserve-ben nem hagynám játszani...
Az más kérdés, hogy Bruma engem eddig kicsit sem győzött meg, nagy tehetség, de én sem szívesen vetném be...
Elengedtük Bellettit, Carvalho-t, kölcsönbe Mancienne-t és Rajkovicot, év elején én is úgy éreztem, hogy elegen vagyunk, de lássuk be UTCALÁNY gyenge még hátul is a keretünk, van 2-3 sérülésünk és nem tudunk egy rendes védelmet kiállítani...
Egy középen és szélen is játszani tudó GYORS (és leszarom ha atléta) védő mindenképpen kell!!!
PF-t meg a cserék között se lássam jó darabig...
Hol van az évekkel ezelőtti, évente tovább erősített, vikágklasszis védelmünk!!!!!

Mikel 6 Cech mellett aki értékelhető...
Ramires 3
Zhirkov 5

Egyszerűen nem értem, miért kell egy full szélső játékost, középen erőltetni, Zhirkov kiváló a maga posztján, bejátssza az egész baloldalt, de valami olyan érzésem van mintha Vettel helyett cserélne a nyalókás emberrel... Ezért nem is minősítem annyira le...
Ramires örültem neki, mikor jött, kellett is középre erősítés, első meccsein még mondogattam, majd belejön, de egyre rosszabb:
Kb fele annyiért Rodwell-t le lehetett volna igazolni, de ahogy meccsenként látom, védekezésben nagyon gyenge ég és föld MIkelhez képest...Cork-Mancienne jobb játékot produkál kölcsönbe, persze támadásba nem nyújtanak annyit, de hát Ramires sem, súlytalan, nem tud leütközni senkit, lassú és hol vannak azok a passzok, gólok amik jellemezték...
Örültem, hogy Ballack és Deco elment, Matic-t kölcsön adták...itt is kidől 2 ember és vége a középpályánknak is...
McEachran miért nem kezd, akkor egy olyan rendszerben ahol 2 labdaszerző és 1 irányitó tipusú játékos, vagy ha támadóbbak lennénk 1 stabilizátor és 2 középsővel játszanék, de nem szélsőkkel...
Ide mindenképpen kell 1 irányito de akár egy vkpk is ha CA nem bízik a fiatalokban...

Anelka 3
Drogba 5
Malouda 5

Amilyen jók voltak szeptemberig, annyira szarok most...ötlettelenség, gyenge forma, kreativitás sem sok, lendület még kevesebb...ez végtermék...

A cserék szünetben kellettek már volna...de nem tudtak lenditani a csapaton...
McEachran
Kalou 4
Kakuta
:idea: sajnos lájk
Nyugodj bekeben Mister !

Petrolanos
Kedvenc játékos: Kante - Mount
Kedvenc exjátékos: Drogba - Lampard - Terry

#24 Hozzászólás Szerző: Petrolanos »

P.Cech - 7 - MOTM
J.Bosingwa - 5
P.Ferreira - 4
B.Ivanovic - 5
A.Cole - 5
O.Mikel - 6
Ramires - 5
Y.Zhirkov - 5
F.Malouda - 5
N.Anelka - 5
D.Drogba - 5
2012. 05. 19.

Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

#25 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Dunyha, én végigolvastam! :) (és jó az avatarod :D )

Na akkor értékelek én is:
Cech 7--- hatalmas bravúrokat mutatott be, ha nem ő áll a kapuban nem ússzuk meg ennyivel MOTM
Bosingwa 5--- én is úgy láttam, hogy hasznos volt, beadásaival és a feljöveteleivel segített
Ivanovics 4--- többször bizonytalan volt, jogosan ki is állíthatták volna, ebben a szezonban a leggyengébb meccse
Ferreira 4--- nem a posztja és mivel Terry tegnap sérült meg, ezért csak 1 napja volt készülni középhátvédként, de ez akkor is gyenge
Cole 3--- még Malouda is megirigyelte volna ezt a gólpassz...
Mikel 5--- hatalmas 40 méteres zsugát osztott Anelka-nak, nem rajta múlott, de élete meccsei közé sem tartozik
Ramires 4--- talán a legveszélyesebb Chelsea-helyzet titulust elnyerte azzal a fejesével, de ezen kívül nem sokat tett hozzá
Zhirkov 5--- továbbra sem kiemelkedő, voltak labdái, de hozott rossz döntéseket is
Anelka 5--- legaktívabb támadó, nekem tetszett a játéka
Drogba 5--- továbbra sem megy neki és most már sajnos meccsenként átlagban csak 1 helyzete van
Malouda 5--- nem örült, amikor lecserélték (nekem lett volna 1-2 ötletem helyette), Kalou bejövetelével szinte meghalt a baloldal

Cserék:
Kalou 4--- talán egy helyzete volt, aztán slussz
McEachran -
Kakuta -

Neked pedig csak gratulálni tudok az értelmi szintedhez:
misakd írta: Anelka 3 bár maradt volna még sérült egy kicsit
6+8+5+4+1+1+2+1

dunyha
Kedvenc játékos: Terry
Kedvenc exjátékos: Zola

#26 Hozzászólás Szerző: dunyha »

Hát senki nem fogja elolvasni ...de azért leirom...
Először is már pool ellen is töketlenül fociztunk azt hittem az lesz a legrosszabb meccsünk a szezonban, de nem....
Aztán azt a Wilkins-t küldték el, aki nem csak klub legenda, de aki a legtöbbet KOMMUNIKÁL a játékosokkal, meccs közben tanácsokat osztogat....míg istenitett Carlo-nk rágózik és mint egy bamba hal az akváriumban úgy ül a seggén...
De jött a hétvége és a nagyok botlottak, nem gondoltam hogy mi is fogunk...
MIért erőltetjük a 4-3-3mat mikor erre a taktikára, sérülések miatt nincs elegendő ember és miért játszanak a formán kívüli játékosok, mert őket Anelkának vagy PFnek vagy Drogbának hivják...ez csak CA hibája...

Cech 8 Motm - Ma minket egy 7től mentett meg
Bosingwa 4
Ivanovic 5
Ferreira 2
A. Cole 4

A védelem egyszerűen töketlen volt, gyors szélsőhátvédek támadásban semmit nem érnek ilyen taktikával, egyszerűen nincs területök ha Malouda vagy Anelka ott kószál, védekezésben igen karcsút nyújtottak...
A birónak köszönhetjük hogy Iva a kövi meccsen legalább tud játszani, egyedül meg elég nehezen veszi fel a versenyt a több támadóval, azért illik jobban helyezkedni a beadásoknál és legalább megpróbálni felugrani és elfejelni...
Pf-ről: 0át akartam irni, ez nem még a magyar bajnokságban is kevés...első gólnál a sunderland jobb bekkje 3 méteren hátrányból 2 méter előnyre tett szert... MIkel hátrébb volt Iva messzebb, csak ő tudta volna leütközni...
a 2. gól, hát kocogunk vissza mig a csapattársunk sprintel... ilyen gólokat ifiben is alig kapunk...édeskevés....carlo szerint remek több poszton bevethető universalis játékos....a reserve-ben nem hagynám játszani...
Az más kérdés, hogy Bruma engem eddig kicsit sem győzött meg, nagy tehetség, de én sem szívesen vetném be...
Elengedtük Bellettit, Carvalho-t, kölcsönbe Mancienne-t és Rajkovicot, év elején én is úgy éreztem, hogy elegen vagyunk, de lássuk be UTCALÁNY gyenge még hátul is a keretünk, van 2-3 sérülésünk és nem tudunk egy rendes védelmet kiállítani...
Egy középen és szélen is játszani tudó GYORS (és leszarom ha atléta) védő mindenképpen kell!!!
PF-t meg a cserék között se lássam jó darabig...
Hol van az évekkel ezelőtti, évente tovább erősített, vikágklasszis védelmünk!!!!!

Mikel 6 Cech mellett aki értékelhető...
Ramires 3
Zhirkov 5

Egyszerűen nem értem, miért kell egy full szélső játékost, középen erőltetni, Zhirkov kiváló a maga posztján, bejátssza az egész baloldalt, de valami olyan érzésem van mintha Vettel helyett cserélne a nyalókás emberrel... Ezért nem is minősítem annyira le...
Ramires örültem neki, mikor jött, kellett is középre erősítés, első meccsein még mondogattam, majd belejön, de egyre rosszabb:
Kb fele annyiért Rodwell-t le lehetett volna igazolni, de ahogy meccsenként látom, védekezésben nagyon gyenge ég és föld MIkelhez képest...Cork-Mancienne jobb játékot produkál kölcsönbe, persze támadásba nem nyújtanak annyit, de hát Ramires sem, súlytalan, nem tud leütközni senkit, lassú és hol vannak azok a passzok, gólok amik jellemezték...
Örültem, hogy Ballack és Deco elment, Matic-t kölcsön adták...itt is kidől 2 ember és vége a középpályánknak is...
McEachran miért nem kezd, akkor egy olyan rendszerben ahol 2 labdaszerző és 1 irányitó tipusú játékos, vagy ha támadóbbak lennénk 1 stabilizátor és 2 középsővel játszanék, de nem szélsőkkel...
Ide mindenképpen kell 1 irányito de akár egy vkpk is ha CA nem bízik a fiatalokban...

Anelka 3
Drogba 5
Malouda 5

Amilyen jók voltak szeptemberig, annyira szarok most...ötlettelenség, gyenge forma, kreativitás sem sok, lendület még kevesebb...ez végtermék...

A cserék szünetben kellettek már volna...de nem tudtak lenditani a csapaton...
McEachran
Kalou 4
Kakuta

rolandcfcfan
Kedvenc játékos: John Terry
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

#27 Hozzászólás Szerző: rolandcfcfan »

BlueBlood1993 írta:
Keppi írta:
BlueBlood1993 írta:Bosingwa konkrétan megpihent az első gól előtt, ez a hozzáállás, meg hogy rengeteg labda jött be az ő oldaláról is, és támadásban 0 volt...nos ez jó ha 1-est érdemel. Zhirkov meg össze vissza futkosott, az a beadás meg a lecserélése előtt...egy gólhelyzetet baszott el...
Szerintem ha rápihensz egy kicsit akkor rájössz hogy ez nem fedi teljesen a valóságot. Azt nem mondanám, hogy nézd meg újra a meccset hogy meglásd, mert ilyen fos meccsre vétek időt pazarolni, egyszer is az volt, másodszorra még inkább az lenne, de!
Bosingwa jól segítette a támadásokat, jobban mint Ivanovics szokta. Legalább 2 veszélyes beadása volt, és legalább 3 alkalommal léptek úgy bele hogy szöglet lett belőle. Ezenkívül meg tudott csinálni 1v1-eket is. Támadásban nem volt vele gond. Zshirkovnak pedig csak arra a rossz beadására emlékszem, amit a lecserélése előtt produkált. De az is sokat elmond a csapatról, hogy ő volt az aki egy kényszerítő után majdhogynem a legveszélyesebb lövésünket bemutatta a meccsen.

Mindettől függetlenül, az én osztályzatom: Global 4.
Hm. Ez volt az első meccs, amin próbáltam aprólékosan figyelni a játékosok teljesítményét (nem tudom mért pont most), és lehet, hogy ha még1x átélném ezt a fizikai fájdalmat, akkor jobbat adnék, de ez sokkoló volt, és hazai pályán, egy általában kiesés ellen küzdő csapat ellen 3-0-ra kikapni hogy lehet? Ilyen a mesében sincs. Zhirkov talán tényleg nem volt olyan rossz, de Bosingwara én így emlékszem.
Akkor azt ajánlom, nézd meg újra a meccset nem egyszer volt h bosi a félpályától vitte a labdát az ellenfél tizenhatosáig, ahol a következő mozzanat 1 tökéletes beadás vagy a vonal mellett labdát lérő Anelkának passzolt. Ivanovicsnak meg nagyon sok eladott labdája volt... többek közt nemtom hanyadik gól is 1 iva rossz passzból kezdődött...
De ne is folytassuk, mindenki, kivéve azt a bizonyos Cseh vitézt átlagon alul teljesített. a motm kitüntetést azért nem cech-nek adtam, mert kapott 3 gólt, igaz arról nem tehetett.
A nyelvtani hibákért elnézést, gyorsan írtam...

laczze

#28 Hozzászólás Szerző: laczze »

nemcsoda hogy ez lett! Terry nélkül ez a védelem ma 0 azaz nulla volt! bárs A.cole is szép gólpaszt adott!
Drogba,Lampard,Terry <3

BlueBlood1993
Kedvenc játékos: Enzo Fernández
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

#29 Hozzászólás Szerző: BlueBlood1993 »

Keppi írta:
BlueBlood1993 írta:Bosingwa konkrétan megpihent az első gól előtt, ez a hozzáállás, meg hogy rengeteg labda jött be az ő oldaláról is, és támadásban 0 volt...nos ez jó ha 1-est érdemel. Zhirkov meg össze vissza futkosott, az a beadás meg a lecserélése előtt...egy gólhelyzetet baszott el...
Szerintem ha rápihensz egy kicsit akkor rájössz hogy ez nem fedi teljesen a valóságot. Azt nem mondanám, hogy nézd meg újra a meccset hogy meglásd, mert ilyen fos meccsre vétek időt pazarolni, egyszer is az volt, másodszorra még inkább az lenne, de!
Bosingwa jól segítette a támadásokat, jobban mint Ivanovics szokta. Legalább 2 veszélyes beadása volt, és legalább 3 alkalommal léptek úgy bele hogy szöglet lett belőle. Ezenkívül meg tudott csinálni 1v1-eket is. Támadásban nem volt vele gond. Zshirkovnak pedig csak arra a rossz beadására emlékszem, amit a lecserélése előtt produkált. De az is sokat elmond a csapatról, hogy ő volt az aki egy kényszerítő után majdhogynem a legveszélyesebb lövésünket bemutatta a meccsen.

Hm. Ez volt az első meccs, amin próbáltam aprólékosan figyelni a játékosok teljesítményét (nem tudom mért pont most), és lehet, hogy ha még1x átélném ezt a fizikai fájdalmat, akkor jobbat adnék, de ez sokkoló volt, és hazai pályán, egy általában kiesés ellen küzdő csapat ellen 3-0-ra kikapni hogy lehet? Ilyen a mesében sincs. Zhirkov talán tényleg nem volt olyan rossz, de Bosingwara én így emlékszem.

misakd
Kedvenc játékos: Lampard

#30 Hozzászólás Szerző: misakd »

Cech 8 MOTM
Bosingwa 6
Ivanovic 5
Ferreira 3 MIÉRT NEM BRUMA JÁTSZOTT?????? Ferreira jobbhatvednek is gyenge nem h KH-nak
A. Cole 3 van aanholtott a kezdőbe
Mikel 6
Ramires 4
Zhirkov 4
Anelka 3 bár maradt volna még sérült egy kicsit
Drogba 5 legalább a kaput eltalálta
Malouda 3

McEachran 6
Kalou 4

Keppi
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: -

#31 Hozzászólás Szerző: Keppi »

:)

F_Adam888
Kedvenc játékos: Petr Cech
Kedvenc exjátékos: Joe Cole

#32 Hozzászólás Szerző: F_Adam888 »

Cech és Mikel az egyetlen normális játék... Ramires még nem vette fel a PL ritmusát, betudom ennek.... Bosingwa és Zsirkov próbálkozott...
mindenki más egy vicc volt... cserék nem mutattak sokat... McEachren-nek volt egy jó szöglete...
PC
BI DL JT AC
ME FL JOM
SK DD FM

Varga Miklos

#33 Hozzászólás Szerző: Varga Miklos »

rafanadal írta:
Varga Miklos írta:Milye nem tudod?? :)
A háta.
Az szar remelem a kovetkezoo meccsen jaccik. :)

rafanadal
Tippverseny győztese 2015/16
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Mata

#34 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

Varga Miklos írta:Milye nem tudod?? :)
A háta.
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"

Varga Miklos

#35 Hozzászólás Szerző: Varga Miklos »

rafanadal írta:
Varga Miklos írta:Deeeeee John Terry mert nem jatszott iird mar meg leci ha tudod. :)
Megsérült tegnap.
Milye nem tudod?? :)

Varga Miklos

#36 Hozzászólás Szerző: Varga Miklos »

Kicker írta:Cech 7 nem itt voltak a gondok
Bosingwa 5 itt kezdődött
Ivanovic 4 itt jelen volt
Ferreira 3 a csúcsprobléma
A. Cole 3 itt is
Mikel 6 a szokásos jó játéka
Ramires 3 a csúcsprobléma 3
Zhirkov 4 a 4.
Anelka 4 sámli
Drogba 5 küzdött, de minek
Malouda 5 küzdött de minek

McEachran
Kalou 4
Kakuta

Pool ellen is írtam, hogy felejtsük el a meccset, most sem tudok mást írni. Egyszerűen a csapat elengedett 4 /Deco, Ballack, Carvalho, Joe Cole/ olyan játékost, akit nem pótolt megfelelően.
Igazad van hogy olyakat engedtek el akiket nem tudtak megfeleloen potolni. :)

rafanadal
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Mata

#37 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

Varga Miklos írta:Deeeeee John Terry mert nem jatszott iird mar meg leci ha tudod. :)
Megsérült tegnap.
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"

Kicker
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Jimmy Floyd Hasselbaink
Kapcsolat:

#38 Hozzászólás Szerző: Kicker »

Cech 7 nem itt voltak a gondok
Bosingwa 5 itt kezdődött
Ivanovic 4 itt jelen volt
Ferreira 3 a csúcsprobléma
A. Cole 3 itt is
Mikel 6 a szokásos jó játéka
Ramires 3 a csúcsprobléma 3
Zhirkov 4 a 4.
Anelka 4 sámli
Drogba 5 küzdött, de minek
Malouda 5 küzdött de minek

McEachran
Kalou 4
Kakuta

Pool ellen is írtam, hogy felejtsük el a meccset, most sem tudok mást írni. Egyszerűen a csapat elengedett 4 /Deco, Ballack, Carvalho, Joe Cole/ olyan játékost, akit nem pótolt megfelelően.
GO BLUES!!

Varga Miklos

#39 Hozzászólás Szerző: Varga Miklos »

focimark írta:
Varga Miklos írta:Hat mar jolenne.Nem focimark?? :)
Király lenne !!!!!!!
Deeeeee John Terry mert nem jatszott iird mar meg leci ha tudod. :)

focimark
Kedvenc exjátékos: Lampard Costa Mata

#40 Hozzászólás Szerző: focimark »

Varga Miklos írta:Hat mar jolenne.Nem focimark?? :)
Király lenne !!!!!!!

Válasz küldése