Hát sajna tényleg nem. Pedig kiváncsi lennék mit tudna mondjuk 45 vagy akár 90 perc alatt.gergő17 írta:4-0-ás állásnál,idegenben egy élcsapat ellen... És ugye azért most se kapott vmi sok időtrafanadal írta:Sinclair tegnap játszott a Wiganben, de sokat nem mutatott.
Kölcsönjátékosok
-
- Tippverseny győztese 2015/16
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Mata
Re: Kölcsönjátékosok
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"
- gergő17
- Kedvenc játékos: essien
- Kedvenc exjátékos: hasselbaink
4-0-ás állásnál,idegenben egy élcsapat ellen... És ugye azért most se kapott vmi sok időtrafanadal írta:Sinclair tegnap játszott a Wiganben, de sokat nem mutatott.
-
- Tippverseny győztese 2015/16
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Mata
Sinclair tegnap játszott a Wiganben, de sokat nem mutatott.
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"
-
- Site Admin
Ancelotti szerint holnap már a kerettel edz, és bevethető lesz hétvégén.Petrolanos írta:Anelka amúgy most nem sérült?kdako írta:Ezek szerint Carlo bízik abban, hogy erre az 1 hónapra (remélhetőleg 6 meccs) elég lesz Anelka, Sturridge és Borini...vagy őt nem győzte meg Di Santo eddigi játéka.
GO BLUES!
- Chris22
- Tippverseny győztese 2012/13
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Eidur Floyd Zola
engem sem győzött meg.kdako írta:Ezek szerint Carlo bízik abban, hogy erre az 1 hónapra (remélhetőleg 6 meccs) elég lesz Anelka, Sturridge és Borini...vagy őt nem győzte meg Di Santo eddigi játéka.
- Petrolanos
- Kedvenc játékos: Kante - Mount
- Kedvenc exjátékos: Drogba - Lampard - Terry
Anelka amúgy most nem sérült?kdako írta:Ezek szerint Carlo bízik abban, hogy erre az 1 hónapra (remélhetőleg 6 meccs) elég lesz Anelka, Sturridge és Borini...vagy őt nem győzte meg Di Santo eddigi játéka.
2012. 05. 19.
-
- Site Admin
Ezek szerint Carlo bízik abban, hogy erre az 1 hónapra (remélhetőleg 6 meccs) elég lesz Anelka, Sturridge és Borini...vagy őt nem győzte meg Di Santo eddigi játéka.
GO BLUES!
- ZenZo
Di Santo kölcsönszerződését meghosszabbítottuk, a szezon végéig a Blackburn tagja marad.
http://www.chelseafc.com/page/LatestNew ... 64,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.chelseafc.com/page/LatestNew ... 64,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Úgy legyen, bár pont most az ANK alatti 1 hónapra Mikel helyére vissza lehetett volna hozni Corkot, mert Ballack tényleg nulla.gergő17 írta:Én pedig Cork-ban nem látok vmi sokat Énis láttam játszani régebben is,most is,de szerintem sem fog nálunk helyet kapni a kezdőben P.v.Aanholt pedig azért érdekes,mert valószínűleg kölcsönadjuk vmilyen jobb angol csapatnak,és ha ott jobban teljesítene akkor simán lehetne A.Cole mellett másodhegedűs.Mert valljuk be Ferreira nem 1 életbiztosítás,és akkor már Zhirkov-al is lehetne számolni 1el fentebbBlueBlood1993 írta:http://chelseafanatics.hu/news.php?suba ... m=&ucat=18&
Van Anholt jön vissza? Pl csapatnak kölcsönadjuk? Nem lenne rossz. Mindenesetre érdekes, én Corkot tartom jobbnak (bár kétségtelen, hogy Van Anholtot eddig mindössze egy reserve meccsen láttam, Corkot pl a Watfordban tavaly azért többször) meg ugye 1 évvel idősebb és mégis ő marad?
- gergő17
Én pedig Cork-ban nem látok vmi sokat Énis láttam játszani régebben is,most is,de szerintem sem fog nálunk helyet kapni a kezdőben P.v.Aanholt pedig azért érdekes,mert valószínűleg kölcsönadjuk vmilyen jobb angol csapatnak,és ha ott jobban teljesítene akkor simán lehetne A.Cole mellett másodhegedűs.Mert valljuk be Ferreira nem 1 életbiztosítás,és akkor már Zhirkov-al is lehetne számolni 1el fentebbBlueBlood1993 írta:http://chelseafanatics.hu/news.php?suba ... m=&ucat=18&
Van Anholt jön vissza? Pl csapatnak kölcsönadjuk? Nem lenne rossz. Mindenesetre érdekes, én Corkot tartom jobbnak (bár kétségtelen, hogy Van Anholtot eddig mindössze egy reserve meccsen láttam, Corkot pl a Watfordban tavaly azért többször) meg ugye 1 évvel idősebb és mégis ő marad?
- BlueBlood1993
http://chelseafanatics.hu/news.php?suba ... m=&ucat=18&" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Site Admin
Félek tőle, hogy nem nálunk fut be nagy karriert Cork. Akin még csodálkozom: Michael Woods, sajna nagyon eltűnt. még 19 éves, de Mourinho óta nincs esélye odaférni a nagycsapat keretébe.ToreAndre írta:Hát igen. Sajnos osztanom kell... Bár szerintem Guinness rekordot döntöttünk vele. 2 és fél év alatt 6 helyen volt kölcsön. (Plymouth, QPR, Charlton, Palace, Birmingham, Wigan)
Sehol nem tudott beilleszkedni rendesen, sehol nem maradhatott állandóan. Pedig marasztalták ám.
Akire én igazán kíváncsi vagyok, az Cork. Miatta aggódom a legjobban. Chris Coleman mindenképp akarja, hogy Ő és PvA is a Coventry-ben maradjon az év végéig.
Biztos vagyok benne, hogy nem Championship szint. (Az összes eddigi edzője ezt mondta)
Ha nem is a Chelsea-ben, de jó lenne Őt látni.
GO BLUES!
- gergő17
Az a "baj",hogy Ancelotti nem a szélsők híve,és ugye Stoch az...BlueBlood1993 írta:http://chelseafanatics.hu/news.php?suba ... m=&ucat=16&
Viszont ezt jó olvasni! Csak aztán lehetőséget is kapjon!
- BlueBlood1993
http://chelseafanatics.hu/news.php?suba ... m=&ucat=16&" onclick="window.open(this.href);return false;
- ToreAndre
Hát igen. Sajnos osztanom kell... Bár szerintem Guinness rekordot döntöttünk vele. 2 és fél év alatt 6 helyen volt kölcsön. (Plymouth, QPR, Charlton, Palace, Birmingham, Wigan)
Sehol nem tudott beilleszkedni rendesen, sehol nem maradhatott állandóan. Pedig marasztalták ám.
Akire én igazán kíváncsi vagyok, az Cork. Miatta aggódom a legjobban. Chris Coleman mindenképp akarja, hogy Ő és PvA is a Coventry-ben maradjon az év végéig.
Biztos vagyok benne, hogy nem Championship szint. (Az összes eddigi edzője ezt mondta)
Only one Di Matteo!
- ZenZo
Hát, egy tény, hogy Sinclair talán a legrosszabban járt kölcsönjátékosunk. A Wigan most sem fut nagy szezont (más kérdés, hogy legalább érdekeset), de az idény eleji trénerváltás nem igazán Sinclair mellett szól/szólt. Spanyol edző, inkább tolja az afrikai játékosokat, mint a fiatal angolt. Ehhez nyilván köze van Sinclair formájának is, de Martinez elsősorban Rodallega-ra és Jason Scotlandre számít első sorban, Sinclair a harmadik, még így is megelőzve egy holland 25 éves (tehát tapasztaltabb) csatárt, Bouaouzant, aki még pályára sem lépett, s Marlon Kinget, akire mondjuk korábban sem számítottak a Wigannél, meg asszem szerződést is bontottak vele pár hete. Mind1, én teljességgel még nem írnám le, de a kölcsönben lévők közül jelenleg talán neki van a legkisebb esélye a Chelsea nagy csapatára.
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
szerintem fekejtős a kisrác ! 1osztállyal lentebb villogott,nagyon úgynéz ki nem chelsea szint itt lenne az alkalom hogy mutasson valamit a PL-be de puhapöcs ha a wigant nem tudja meghóditani akkor csak néző lehet a stamford bridge-enBlueBlood1993 írta:Sinclairrel mi a helyzet? Néztem egy statot és 10-szer jött be eddig csereként a Wiganbe, 1-szer kezdő volt, 1 gólja van, de maga a játék hogy megy neki?
-
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Szerintem őt már nem fogjuk nagyon látni itt, ha egy Wigan-be nem tudta beküzdeni magát, akkor ide se fogja. A formájáról nem tudok semmit mondani, bár az 1 gólját azt láttam, nem volt csúnyaBlueBlood1993 írta:Sinclairrel mi a helyzet? Néztem egy statot és 10-szer jött be eddig csereként a Wiganbe, 1-szer kezdő volt, 1 gólja van, de maga a játék hogy megy neki?
UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012
- BlueBlood1993
Erre még nem is gondoltam...elsősorban olyanoknak szólt a kérdés, akik látták játszani idén, ilyen tanácsokkal meg nem vagyok előbbre -.-Berzéki Gábor21 írta:nézz meg egy meccset és megtudod! a hétvégén nem közvetítenek wigan meccset,tehát ha kíváncsi vagy rá,marad a stream!jó szórakozást!BlueBlood1993 írta:Sinclairrel mi a helyzet? Néztem egy statot és 10-szer jött be eddig csereként a Wiganbe, 1-szer kezdő volt, 1 gólja van, de maga a játék hogy megy neki?
- Gábor
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
nézz meg egy meccset és megtudod! a hétvégén nem közvetítenek wigan meccset,tehát ha kíváncsi vagy rá,marad a stream!jó szórakozást!BlueBlood1993 írta:Sinclairrel mi a helyzet? Néztem egy statot és 10-szer jött be eddig csereként a Wiganbe, 1-szer kezdő volt, 1 gólja van, de maga a játék hogy megy neki?
Farewell Didier!