Bruma nem döntött meg vmi rekordot egyébként? Mert 17 évesen és ha jól számoltam 345 naposan lépett pályára. 2. Legfiatalabb játékos aki pályára lépett bajnokin? Vagy 2. Legfiatalabb védő aki pályára lépett bajnokin Terry után)?
A The Daily Mirror értesülései szerint Joe Cole alá fog írni egy 4 éves szerződést a Chelsea-vel,ami 32 éves koráig a Stamford Bridge-n fogja tartani !
Steffi írta:Tegnap nagy álmom vált valóra. Találkoztam Drogbával egy filmpremieren. Az emberek többsége azt sem tudta kicsoda, csak mi visítottunk neki a tesómmal, oda jött, és adott aláírást. Hihetetlen, még mindig nem hiszem el. Azt tudtam, hogy Ashley Cole ott lesz, meg Rio Ferdinand, de Drogbára csak titkon számítottam.
Csatalok képet róla tegnapról, a Gettyn fent vannak a premieres képek.
Mekkora egy mázlista vagy te. Összefutni Drogba-val s még aláirást is ad. HM most nem kevesen lennének a te helyedbe, többek közt én is.
Ashley sok autogrammot osztott, csak pont a mi helyünkre nem jött oda, pedig a legjobb helyen álltunk. Helyette Rio aláírása lett meg.
Á, Drogba milyen jól nézett ki.
Tegnap nagy álmom vált valóra. Találkoztam Drogbával egy filmpremieren. Az emberek többsége azt sem tudta kicsoda, csak mi visítottunk neki a tesómmal, oda jött, és adott aláírást. Hihetetlen, még mindig nem hiszem el. Azt tudtam, hogy Ashley Cole ott lesz, meg Rio Ferdinand, de Drogbára csak titkon számítottam.
Csatalok képet róla tegnapról, a Gettyn fent vannak a premieres képek.
Emberek álljunk már le. Senki sem említette Drogba-t, hogy öreg lenne vagy valami. Én kérdeztem meg, hogy mi a helyzet Belletti-vel, mert vhol hallottam róla egy hírtöredéket, hogy visszavonulását fontolgatja. Erre fel mindenki itt beszél Drogba-ról. A kettő nem egy és ugyanaz. Főleg, hogy Drogba afrikai s neki a szervezete több ideig bírja az aktív sportolást, mint egy dél-amerikainak.
Drogba 31 éves, Romario még 40 évesen is csodákat művelt (Brazíliában), miért ne tehetné ő is? Amekkora tűz ég benne, én nem hiszem, hogy ne lenne még mondjuk 3-4-5 remek éve! Didier forever!!
Sindu írta:A véleménye viszont undorító. 4-5 év múlva Drogbára is ezt mondja majd? Öreg ember nem vén ember(persze Belletti is csak sport-viszonylatban öreg), Belletti rengeteget tett a csapatért, attól, hogy a pályafutása végéhez közeleg még nem kell úgy beszélni róla, mint valami fölösleges tárgyról. Szánalmas.
Ja. És 1-2 b*szottnagy gól még mindig a lábában van talán.
Sindu írta:A véleménye viszont undorító. 4-5 év múlva Drogbára is ezt mondja majd? Öreg ember nem vén ember(persze Belletti is csak sport-viszonylatban öreg), Belletti rengeteget tett a csapatért, attól, hogy a pályafutása végéhez közeleg még nem kell úgy beszélni róla, mint valami fölösleges tárgyról. Szánalmas.
Másfél év múlva ezt fogja mondani Drogbára,hiszen akkor lesz 33 éves amennyi most Belletti!
Addig szerintem felesleges Drogba életkorával foglalkozni míg olyan sprinteket vág, hogy a földről kaparom össze az államat.
Drogba egy legenda! (és ettől nem kell többet mondanom)